Gość: wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:20 poszukuje adresow do forow internetowych o produkcji wina. Dzieki za informacje. Moze ktos wie gdzie we wroclawiu kupic butelki do wina?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miszka44 Re: adres forum o produkcji win 26.11.04, 15:49 Nie wiem jak z butelkami, ale wiem, gdzie szukać wiórków dębowych i kapturków termokurczliwych :-). Przejdź się na Krupniczą. Pzdr M44 Odpowiedz Link Zgłoś
panowca Re: adres forum o produkcji win 27.11.04, 13:18 Gość portalu: wrona napisał(a): > poszukuje adresow do forow internetowych o produkcji wina. Dzieki za > informacje. > Moze ktos wie gdzie we wroclawiu kupic butelki do wina?:) z tego co wiem to w Obi wan kenobi sprzedają w pakietach po 6 butelek polecam też pirosiarczyn sodu do dezynfekcji (albo pirosiarczyn potasu do dezynsekcji;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pmg99 Re: adres forum o produkcji win 16.03.22, 16:57 Zachęcam do sprawdzenia B-G Producent kapturków termokurczliwych www.b-g.pl Odpowiedz Link Zgłoś