Dodaj do ulubionych

Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami

16.07.13, 11:23
Wedle najnowszych danych urzędu statystycznego rządu brytyjskiego co trzecie "polskie" dziecko ma ojca Turka, Kurda, Pakistańczyka lub Afrykańczyka - z czego 80% stanowią obywatele brytyjscy (żartobliwie zwani "Brytyjczykami"), a reszta - imigranci o innym statusie prawnym.

W przypadku Polek procent takich dzieci to ok 35%, w przypadku Słowaczek - 7 %, Estonek - 3%, Litwinek - też 3%.

Co powoduje, że polskie kobiety wchodzą w związek z ludźmi o innej rasie i kulturze w tak masowy sposób? I co jest powodem tego, że aż 95% Polaków deklaruje chęć poślubienia jedynie Polki, a o kobietach innych narodowości, a tym bardziej ras nawet nie myślą?

Prosiłbym jedynie o konstruktywne opinie, najlepiej podparte własnymi doświadczeniami w tym zakresie.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • londynwarszawaparyz Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 16.07.13, 23:52
      Nie mam wlasnego doswiadczenia w tym temacie ale uwazam ze Polki sa ladne, gospodarne, rodzinne, zaradne i dlatego tak wiele Brytyjczykow nas ceni. Natomiast Polki wybieraja nie Polakow poniewaz wielu Polakow ma braki w uzebieniu, nie potrafia zadbac o higiene, modnie sie ubrac, znaja sie glownie na piwach i budowlance :) A tak serio to mysle ze Polki nie boja sie wyjsc z obrebu tradycyjnosci podczas gdy panowie Polacy sa tradycjonalistami (Polska zona). Dodatkowo wiecej Polek zna angielski zeby porozumiewac sie z partnerem niz, zdaje sie, Polakow zan angielski zeby rozmaiac z Brytyjskimi zonami.

Ogolnie watek uwazam za podpuche....wiadomo ze chodzi o trolling czy jak to sie tam zwie
      • Gość: Barbara Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.bb.sky.com 18.07.13, 06:37
        Seks. Jak to mowia - Once you try black, you will never go back.
        • just-only Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 20.07.13, 14:53
          Gość portalu: Barbara napisał(a):
          Once you try black, you will never go back.

A jak to jest po polsku?

• londynwarszawaparyz Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 20.07.13, 22:58
            > Once you try black, you will never go back.
            >
            > A jak to jest po polsku?
            Raz sprobujesz czarnego i nie bedziesz chcial wrocic do bialego :) o to chodzi w tym texcie
            • parabelka2007 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 31.07.13, 18:47
              Zanim przyjechalam do Uk , widzac czarnoskore polskie dziecko w swoim miescie slyszalam ze jego matka to k. ktora puszczala sie z czarnymi. Przyjezdzajac tutaj zmienilam zdanie widzac ze nie tylko polki zyja w zwiazkach z muzulmanami,hindusam,wlochami,turkami itd itp. Tak samo angielki min maja dzieci ciemnoskore itd. Wiec mozna powiedziec ze polka ida z duchem czasu I nie zamykaja sie tylko w zwiazkach polka + polak. Znam wiele mieszanych par i jak dotad z rasizmem w tej materii spotkalam sie wylacznie ze strony polakow ktorzy postrzegaja polka zyjace w zwiazkach z nie polakami jako puszczajace sie z czarnymi.
              Mojej bliskiej przyjaciolki maz jest z pochodzenia hindusem urodzonym tutaj, dzieci maja ochrzczone, slub koscielny tez maja i zyja ze soba badzo dobrze. Rodzina jego ja akceptuje i tylko policy komentuja ze ona z "ciapatym zyje,
              Nie majac pojecia ze moze zyje lepiej niz nie jedna polka ktorej maz traktuje jak gosposie, sprzataczke ,matke dzieci i pomiata nia jak chce bo tu w Uk nie ma nikogo kto stanie w jej obronie.
              A takich polek jak slysze nie brakuje.
              • Gość: swistak Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 149.254.250.* 01.08.13, 08:23
                A ja mysle ze to jakies malomiasteczkowe kompleksy (bo w sumie cala Polska to jedno wielkie Pierdziszewo). Rzucone na gleboka wode panie chca pokazac jakiez to one sa swiatowe, obyte i nowoczesne no i biora sobie takiego czarnego zeby cos komus udowodnic. Mam kolezanke, ktora znalazla sobie meza w osrodku dla azylantow ( pan jest czarnym jak heban Nigeryjczykiem). Kobieta chciala pokazac jakaz to z niej antyrasistka no i teraz pracuje na dwa etaty zeby dom utrzymac. A Muzina siedzi w domu i telewizje oglada bo to albo oferowana robota jest ponizej jego godnosci, albo sami rasisci z nim pracuja, albo za daleko, albo za wczesnie trzeba wstawac..itd itp..
                Nawet nie wspolczuje.
                • mieczyslaw.grodecki Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 05.09.13, 13:21
                  Gość portalu: swistak napisał(a):

> o one sa swiatowe, obyte i nowoczesne no i biora sobie takiego czarnego zeby c
                  > os komus udowodnic.

Tu nawet nie chodzi lans, chociaż pewnie i to ma jakieś znaczenie. Chodzi głównie o to, że te Panie mają ogromne potrzeby seksualne, mniej więcej takie jak caryca Katarzyna, która pod koniec życia przeszła z importowanych Murzynów na konie. Kobiety o takim temperamencie muszą wiązać się z seksualnie nadpobudliwymi negrami o współczynniku inteligencji 80 IQ, bo tylko tacy są ją w stanie wygrzmocić na tyle, żeby coś poczuła. Druga sprawa to fakt, że Polki mają wyrobioną opinię na Wyspach - żaden biały obcokrajowiec nie weźmie ich sobie za żonę, bo wie, że większość z nich to szmaty, które do stałego związku się nie nadają. Zresztą nie ma co ukrywać, że polska emigracja - zarówno ta w męskim jak i żeńskim wydaniu - to z reguły patologia i margines społeczny, które nie potrafił poradzić sobie w Polsce - z reguły pochodzący z małych miejscowości i wsi. Tymczasem wokół aż roi się od egzotycznych multikolorowych adoratorów, którzy podrywają wszystko co się rusza. Sam nie raz spotykałem się z opiniami Polek, że dopiero po wyjechaniu za granicę "zostały zauważone", bo w Polsce "czuły się jakby były ze szkła". Rasy negroidalne i bliskowschodnie lecą praktycznie na wszystko, co ma biały kolor skóry i piczkę w kroku - są wyjątkowo mało wybredni, stąd tak ogromny procent Polek popuszcza dziury egzotykom. A to, że dopisują sobie do tego ideologię o "brudnych bezzębnych łysych Polakach z piwskiem w ręku" to taki nieporadny sposób na radzenie sobie z ostatnimi podrygami sumienia i faktem, jak nisko się upadło.

Ktoś tu napisał, że Angielki masowo wiążą się z negroidami i muzułmanami - one mają to tałatajstwo u siebie w kraju długie lata. Traktuję je mniej więcej tak samo, jak Polki traktują Cyganów/Romów. Jedyne interrasowe związki Angielek z negrami i muzułmanami to związki kobiet z marginesu społecznego, cierpiących na potężną nadwagę, albo tak oblesnych, że nigdy w swoim życiu nie miały białego faceta. Dlatego Polki dla negroidów i muzułmanów to takie "ciacha", bo mimo swojej przeciętnej urody, wyglądają jednak nieporównywalnie lepiej. Druga sprawa dotyczy też prowadzenia się Polek i Angielek. To prawda, że Angielki lubią "iść w tango" w klubach nocnych, ale jeśli zdarza im się wydymać negra dla swojej przyjemności, to zawsze robią to tak, żeby nie zajść w ciążę. Tymczasem "nasze" rodzime dupska poczytują sobie za zaszczyt urodzenie mongrelsa o małpim ryjku i zawieszenie się na socjalu. Dla nich to luksus w porównaniu z uczciwą pracą w Polsce za 1500 zł miesięcznie.

Wszystko to sprawia, że z coraz większym wstydem przechodzi mi przez gardło przyznawanie się do swojej narodowości, gdy przebywam poza granicami. I podejrzewam, że ten kompleks będzie się z czasem coraz bardziej pogłębiał. Głównie za sprawą tuftowego prowadzenia się naszych rodaczek i rosnącej przestępczości wśród naszych rodaków płci męskiej.
                  • Gość: gość Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.centertel.pl 09.05.14, 00:00
                    Mieczysław, niestety ma Pan rację. Kiedyś zdarzyło mi się pracować w krajach arabskich i jedyne skojarzenie araba dot. Polski to łatwe kobiety - " madam Bolanda nyk-nyk" wołali przewracając lubieżnie oczami. Kiedy opowiadałem o tym koleżankom po powrocie do Polski, twierdziły, że jestem rasistą.
                  • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 24.07.14, 16:18
                    Miałem coś dodać, ale wszystko juz zostało powiedziane, nic dodać nic ująć, pełna zgoda. Takie są te nasze rodaczki, „katoliczki”. Prędzej czy później gorzko pożałują związków z czarnymi, muzułmanami itd. itp.
                    PS Nieliczne wyjątki nie negują reguły, że takie związki należą do wysokiego ryzyka i na ogół kończą się źle.
                    • to_ja_caryca_katarzyna Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 01.03.15, 15:11
                      O, towarzystwo wzajemnej adoracji nam sie zawiazalo :-D Niedoceniani, nieszczesni, porzadni, niechciani rodacy... :-D Jak sie tak lubicie i dobrze rozumiecie to idzcie razem do lazni, wam tez by sie przydalo, zeby was ktos porzadnie zerznal. Od razu frustracja przejdzie. Jak nic!
              • princesswhitewolf Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 14.09.13, 16:34
                > Zanim przyjechalam do Uk , widzac czarnoskore polskie dziecko w swoim miescie s
                > lyszalam ze jego matka to k. ktora puszczala sie z czarnymi. Przyjezdzajac tuta
                > j zmienilam zdanie widzac ze nie tylko polki zyja w zwiazkach z muzulmanami,hin
                > dusam,wlochami,turkami itd itp.

Wloch to ciemnoskory ha ha haha? Turek tez? ahahahahah

Problem zwiazkow z muzulmanami czy hindusami nie polega na tym ze maja ladna oliwkowa skore, ale na tym ze sa odmienni kulturowo. W klasycznym muzulmanskim domu ( nie zakladam jakiegos faceta zeuropeizowanego od pokolen bo zaden z niego muzulmanin czy hindus) kobieta niewiele ma do powiedzienia w hinduskim niewiele jest lepiej. Dla wyemancypowanej Europejki sa to roznica nie do przeskoczenia bo od urodzenia nie miala pranego mozgu ze facet to bostwo jaki ma ostateczna decyzje i wole.
              • oswald36 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 08.12.15, 13:29
                ja mysle ze to polacy sa winni. oni rowniez gardza polkami, a one w akcie zemsty wiaza sie murzynami i arabami. ja zawsze wybieralem zagraniczne dziewczyny , za co polki mnie nienawidziły.teraz , z perspektywy czasu,spostrzegam to jako moja niedojrzałość.
        • mieczyslaw.grodecki Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 05.09.13, 12:47
          Nawet poprawnie nie potrafisz tego napisać, ponglish w zupełności wystarcza do zawierania związków interrasowych, prawda?
          "Once you go black, u never come back."
          Biali faceci ułożyli jeszcze popularniejszą parafrazę tego powiedzenia
          "Once you go black, we don't want you back"
          Sam miałem dwa przypadki, że zerwałem z dziewczynami, bo dowiedziałem się, że miały czarnoskórego przede mną. Z jedna po trzech latach znajomości - pewnego dnia po przyjściu z pracy znalazła wszystkie swoje rzeczy przed moimi drzwiami i dostała pod nimi histerii, że musiałem po policję dzwonić. Jestem bardzo konsekwentny pod tym względem. Jaka dla mnie kobieta, która robiła to z czarnym, to po prostu osoba zboczona seksualnie i zdemoralizowana, która nie nadaje się na matkę i żonę.
          • Gość: Kama Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.14, 00:42
            Ograniczony rasista.
        • Gość: wawoj Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.skybroadband.com 01.10.13, 05:23
          ty Polska dzi....ko
          • Gość: purysta Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.rdns.blackberry.net 01.10.13, 07:21
            W jezyku polskim, przymiotniki piszemy z malej litery. A teraz praca domowa - dowiedz sie co to jest przymiotnik.
          • to_ja_caryca_katarzyna Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 01.03.15, 15:59
            Ty polski chamie. WIesz dlaczego kobiety, bo z pewnoscia nie tylko Polki, omijaja takich jak ty ? Bo jestescie brzydcy, glupi, biedni i bez jaj. Niepotrzebne skreslic, ale widzac poziom twojej frustracji, to nie ma za bardzo czego skreslac.
        • oswald36 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 08.12.15, 13:33
          glupoty.. seks z czarnym jest "NASTY" wole arabki ale boje sie wchodzic z nimi w zwiazki
      • Gość: ang. parobek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-169.btcentralplus.com 07.08.13, 11:47
        dokładnie masz racje, jesli alternatywa jest polski pijaczek rasista który za szczyt męskości uznaje wlezienie na brzuch.
      • Gość: Adri Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 2.31.203.* 17.10.22, 01:01
        I think that Polish women are very naive, and a little silly. They also don't respect themselves by marrying those kinds. It is obvious to most.
        On the other side, the dark race always tries to whiten themselves and they look desperately for White women who are a little loose, or immoral. Decent women don't do that!
        Also in general I woukd say that White men need to be stronger, stop apologizing for being born male and take control.
        As for those women who go for a different kindred, ask your father first if it is ok with him.
        Secondly u must ask your unborn child if it is ok with being made mixed - raced and live with that till death.
      • Gość: Dado Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.bredband.tele2.se 18.08.23, 17:38
        Cześć. Chciałbym się wtrącić aby przekazać trochę informacji wziętej i z życia i teori. Po pierwsze. Żadna z ras nie ma przewagi na drugą. Jedyne co różni rasy to estetyka i dawka melaniny w skórze.
        Jeśli chodzi o członki. 14.2 cm długości u czarnych. 14.1 u białych i ok 13.2 u Azjatów (ze względów niedożywienia)
        Druga sprawa. Wiem bo chodziłem tez do polskiej szkoły ze wpaja się dzieciom (przede wszystkim chłopcom) pewien patriotyzm i ten patriotyzm przenosi się nad jak tu jedna osoba napisała „troskę” o Polki co tak naprawdę Polki powinny zrozumieć. Arabscy lub Afrykańscy mężczyźni napewno by stawiali i stawiają opór (w swoich krajach) przed inwazją białych lub innych którzy zabiorą im kobiety. Czyli ten patriotyzm co polscy mężczyźni odczuwają jest dosyć naturalny z różnych powodów i dotyczy wszystkie kraje.
        Następnie. KAŻDY może się ożenić z kimkolwiek chce. Jestem wierzący i wierze ze Bóg chciał uróznorodnić ziemię. Oczywiście jeśli chodzi o zachowanie co graniczy z prostytucją jakie się słyszy o Polkach za granicą jest to oczywiście hańba przede wszystkich dla ich samych. Jako Polak jeśli ktoś podejdzie i powie ze aaa Polish girls they are really crazy. To powiedz ze nie odpowiadasz za to co dziwki robią z swoim życiem.
        Konkluzja. Pozbądź się patriotyzmu bo ten świat i tak będzie i dojdzie do globalizacji. Masz pecha co urodziłeś się tak późno jeśli ci to tak naprawdę przeszkadza. Zostań w pewnym sensie egoistą i żyj życiem i zarabiaj pieniądze bo są dzisiaj bardzo ważne. Jeśli chcesz żonę to polecam (oczywiście są Polki które lubią swoich) Jugoslawianki. Ta sama uroda piękne i bardzo patriotyczne. Moja żona jest z Chorwacji i nie zmieniłbym jej na nikogokolwiek. Mały fakt. Jak ja poznawałem moja żonę w Szwecji to było kilka polek co próbowały zniszczyć nasz związek bo były zazdrosne ze Polak umawia się nie z Polka. Czyli taki mały rasizm z ich strony.
    • 10iwonka10 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 06.08.13, 17:55
      Skad te dane- co trzecia? jest tutaj duzo mlodych Polek, duzo malzenstw z malymi dziecmi ale zdecydowana wiekszosc to malzenstwa 'polskie'- raczej niewielki procent to malzenstwa mieszane.
      • Gość: Ralph Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.skybroadband.com 06.08.13, 22:54
        Ale wśród małżeństw mieszanych przeważają związki Polek z osobami o ciemnym kolorze skóry, co wielu irytuje. Swoją drogą ciekawe dlaczego Polki tak mocno ciągnie do ciemnoskórych, stanowią oni dość niewielki procent ludności w UK, jednak przeważają w związkach Polek z obcokrajowcami.
      • Gość: ang. parobek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-169.btcentralplus.com 07.08.13, 11:51
        to polskie przygłupy wyznania katolickiego sieja taka propagandę.
      • Gość: ang. parobek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-167.btcentralplus.com 09.08.13, 10:42
        to zakompleksione autochtony z nad Wisły wypisują takie brednie.
    • Gość: taka jedna Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.skybroadband.com 07.08.13, 11:36
      A te oleje to dobre do analu ?
    • Gość: ang. parobek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-169.btcentralplus.com 07.08.13, 11:44
      jestes głupi, tylko nieliczne polskie panie wchodzą w związki z muzułmanami. Czasem trudno się dziwić że wybierają muzułmanina gdy alternatywa jest taki debil jak ty.
      • Gość: Regina Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 21.07.14, 14:14
        dlatego ze murzyni i Azjaci sa latwiejsi od Polakow. to nie to ze wola, tylko gdy nie trafi sie Polak to biora to kto je chce. Sa po prostu bardziej otwarci w podrywaniu i poluja na biale kobiety. Polacy dajcie sie latwiej poderwac i Polki nie beda liczyc na obcych. We jestescie naszym pierwszym wyborem. tylko czasem trudno w praktyce na was trafic.
      • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 31.08.14, 14:12
        bez urazy Panienko. prosze sie zachowywac i nie obrazac naszych mezczyn
        • to_ja_caryca_katarzyna Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 01.03.15, 16:00
          A tez zwiazalas sie z takim debilem?
    • Gość: ang. parobek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-167.btcentralplus.com 09.08.13, 10:37
      masz dane wyssane z palca, bredzisz jak potłuczony, facet który może liczyć tylko na miłość własnej łapy ma rożne zwidy. Nawet gdyby to była prawda to nie ma się czemu dziwić jesli polskie panie maja w tobie alternatywę.
    • mikael0 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 20.08.13, 12:49
      Faceci często mają w dupie naukę j.angielskiego i po latach nie są w stanie zagadać do innej kobiety jak polka, długo też faceci potrzebują na zmianę stylu/imagu z polskiego na europejski/brytyjski, np fryzura, ciuchy stąd nawet dla naszych kochanych polek taki polak jest mało atrakcyjny :-)
      • Gość: ksena Re: Polskie kobiety z bialymi pijaczkami IP: *.range81-151.btcentralplus.com 11.09.13, 18:12
        Glupi tytul watku i rasistowskie uwagi. Kobiety nalezy edukowac, czego moga sie spodziewac jesli chca sie zwiazac z reprezentantami innej nacji. Kazdy jest wolny i ma prawo wyboru. Natomiast tu jakies bez sensu ponizanie godnosci polskich kobiet.
        I czego wy sie polscy 'dzentlemeni' (w cudzyslowie) spodziewacie, jesli plujecie na swoje wlasne rodaczki?
        Ze was przyjma z otwartymi ramionami?
        • Gość: ksena Re: Polskie kobiety z bialymi pijaczkami IP: *.range81-151.btcentralplus.com 21.09.13, 16:00
          Jak widac dalej do niektorych nie dociera i pewnie juz nigdy nie dotrze.
        • Gość: gsc Re: Polskie kobiety z bialymi pijaczkami IP: 83.111.224.* 24.08.14, 11:55
          nareszcie jakis normalny komentarz.. Az czlowiekowi wlosy staje deba jak sie czyta to wszystko - rozumiem, ze niektorych takie sprawy moga denerwowac, dla innych (tak jak mnie) sa zupelnie normalne. ale przeciez nie musimy sie tak do siebie odnosic.
          troszeczke respektu..
        • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z bialymi pijaczkami IP: 5.150.97.* 31.08.14, 14:14
          Ksena, przeanalizuj jescze raz na jakim poziomie sie Ty wypowiadasz.
          O wiele skuteczniejsze byloby to mile slowo zachety i pochwala za dokonane juz postepy.
    • Gość: na swoim Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-178.btcentralplus.com 19.09.13, 22:25
      Malzenstwo z angielka to tylko 2 lata prawa pobytu w Europie, malzenstwo z polka, slowaczka czy rumunka to juz 5 lat. Arabom czy inkszym nie zalezy na zonie tylko na prawie pobytu w UE i seksie na zawolanie. Polski sa glupie i zdemoralizowane, dzieci w takich zwiazkach nie mowia prawie wcale po polsku, a angielskiego tez sie nie naucza od rodzicow, bo oni sami ledwo dukaja w tym jezyku. Wszystkie mlode dziewczyny, ktore znam niestety, bedace w zwiazkach z arabami czy czarnymi sa kiepsko wyksztalcone, przewaznie bez zawodu, albo po zawodowce, z malych miasteczek albo wsi i bez szacunku dla siebie. Po prostu szukaja kogos kto je bedzie utrzymywal 'za dupe' i prawo pobytu.
    • yvona73pol Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 22.10.13, 04:17
      W polowie watku wyszlo szydlo z worka pana zalozyciela. Raczej nie zalezy mu na "obiektywnych opiniach", tylko na potwierdzeniu swojej tezy i znalezieniu pokrewnych dusz, ktorych jak sie okazalo, nie brakuje.
      Wiec nie wiem, czy jest sens pisac cokolwiek na temat, szczegolnie, ze nie bedzie to szlo z ogolnym rysem watku.
      Owszem, takie zwiazki sa/moga byc trudne, ale dla obojga. Moga byc tez szczesliwe i zgodne, mimo roznic, ba, powiem, ze punktow wspolnych moze byc zadziwiajaco duzo (podobne wychowanie w rodzinie). Mozna zyc spokojnie i bez (s)ekscesow tak ochoczo weszonych przez niektorych. Po prostu jak rodzina.
      A kolor skory... czy to naprawde takie istotne?
        • Gość: Zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 23.11.13, 19:59
          Ha,ha,ha...kobiety maja lepiej rozwiniete umiejetnosci spoleczne....czyli eufemizm,ze Polka da sie przeleciec kazdemu kolorowemu ? A w praktyce,daje,bo to kolejne doswiadczenie zyciowe? Egzotyka? Wiec trza sprobowac.A ja mam Polke i wcale nie brakuje nam egzotyki,a zona patrzy z obrzydzeniem,jak inne daja kazdemu,nawet rozwalaja malzenstwa,bo "sa zakochane" w zonatych.Sodoma i Gomora,ale nie moja sprawa,bo my mamy fajne prace,kochane dzieci i dobre zycie i wspolzycie:)) Najpierw sprobowalem z Angielkami i... bylo imprezowo i rozrywkowo,ale nie nadawaly sie do stworzenia domu,teraz niczegonam nie brakuje,bo mamy siebie (i nie pracujemy na budowach:)))
          • boo-boo Ha ha ha........... 01.12.13, 12:42
            Jasne...jak dają się przelecieć polaczkom to już są ok i pełen szacun- bo najważniejsze to nie przespać się z kim się chce- w tym z "kolorowym"- no jak to Polka sypiająca z kim chce, a nie z polakiem ?
            Toś mnie rozśmieszył- małżeństwo Polak-Polka gwarantem udanego i szczęśliwego życia.
            • Gość: ten sam Re: Ha ha ha........... IP: *.host.pobb.as13285.net 07.12.13, 13:23
              Ty mówisz o sporcie,a ja o dojrzałym związku z przyszłością,o więzi emocjonalnej,gdzie seks jest dopełnieniem całości i smakuje najlepiej.Pogadaj z,niekoniecznie czarnym,czy arabem o...Tusku,czy Kaczyńskim,taki nie zrozumie,a Polak skuma w minutę:) Sypiajcie sobie z kim chcecie,tylko nie płaczie i nie wylewajcie frustracji tutaj,kiedy w przyszłości WAM nie wyjdzie,bo związki z cudzoziemcami są trudniejsze.Inne nacje mają zupełnie inną mentalność,znam wiele przypadków;z Hiszpanką miałem udany związek,bo była katoliczką itp.,ale nie chciałem z nią jechać do Hiszpanii,więc postawiłem na Polkę! Teraz Polka:))) Macie jedno życie,po co go marnować na eksperymenty?Albo swojsko: nie pieprzcie (się)bez sensu :(((
              • Gość: emka Re: Ha ha ha........... IP: 78.101.148.* 15.12.13, 10:24
                "Pogadaj z,niekoniec znie czarnym,czy arabem o...Tusku,czy Kaczyńskim,taki nie zrozumie,a Polak skum a w minutę:)"
                Gratuluję poważnego związku :) mam ważniejsze rzeczy do obgadania z mężem niż Tusk, Kaczyński czy w ogóle polityka- ważniejsze to znaczy nasze dzieci, nasz życie, nasze plany na przyszłość oraz teraźniejszość. Wisi mi na tym czy z kimś o polityce będzie można pogadać jak nie będzie można o NAS samych.

"Inne nacje mają zupełnie inną mentalność,znam wiele przypadków;"
                Serio ? A ja myślałam, że to ludzie, a nie nacje mają inną mentalność. Ile tych przypadków znasz ? Nie chciałeś z Hiszpanką jechać do Hiszpanii? dobrze, że ją zostawiłaś-może znalazła kogoś normalnego- rozumiem, że twoja żona z tej samej wsi jest co i ty ( bo mentalność masz wiejską) i nie było zagrożenia, że nagle ze wschodu kraju na zachód do miasta będziesz musiał wyjechać- to pokazuje jakie podejście masz do drugiej osoby i związku. Dla ciebie nie liczy się osoba sama w sobie tylko to co możesz dzięki niej mieć,a co nie.

"Macie jedno życie,po co go marnować na eksperymenty?"
                A ty dalej jak mantrę dalej te głupoty wypisujesz, że z obcokrajowcem to eksperyment, a co za tym idzie z krajanem to gwarant sukcesu. Ja mam inne doświadczenia i nie trąbię na lewo i prawo- kobiety bierzcie za mężów obcokrajowców bo z Polakami to klapa.

"tylko nie płaczie i nie wylewajcie frustracji tutaj,kiedy w przyszłości WAM nie wyjdzie,bo związki z cudzoziemcami są trudniejsze"
                Nie ma łatwych związków- o to żeby w każdym było ok to trzeba się starać- skocz teraz na jakieś polskie fora "Kobieta" np- większość w związkach z Polakami, a eksperymenty takie im powychodziły, że głowa boli- uważaj żeby ci się oczy kwadratowe ze zdziwienia nie zrobiły jak sobie uzmysłowisz po lekturze, że związek Polak-Polka to żadna gwarancja udanego związku.

Tak na zakończenie- mam męża nie Polaka, nie białego choć przyznam szczerze, że nie jest muzułmaninem bo to by go już na samym wstępie zdyskwalifikowało- jesteśmy razem 10 lat, mamy dwoje dzieci. Poznaliśmy się w UK, długo tam mieszkaliśmy- teraz wyjechaliśmy nad Zatokę Perską- no cóż oferta pracy nie do odrzucenia ale jak się kogoś kocha, szanuje i się jest szczęśliwym z tą osobą i vice versa to się i za nią na drugi koniec świata pojedzie.
                Teraz czekam aż napiszesz mi jakieś inne rewelacyjne fakty z mojego życia, które sam sobie wymyślisz bo wg. ciebie to przecież nie możliwe, żeby Polka z nie Polakiem była i to jeszcze szczęśliwa i bez problemów.
                Szkoda mi tylko twojej żony- bo ty w związku (małżeństwie) nie osobę stawiasz na pierwszym miejscu tylko inne rzeczy- ty stawiasz warunki co, jak i gdzie ma być żebyś z kimś był-byłam z kimś takim i powiedziałam "Nie-dziękuję" bo jak ktoś nie jest w stanie do najprostszych "poświęceń" to strach pomyśleć jak nas potraktuje w razie poważniejszych sytuacji życiowych- pewnie żona ma być piękna, młoda i zdrowa, a jak nie to hop-siup i szukam nowej.

"Albo swojsko: nie pieprzcie (się)bez sensu :((("
                Z takim apelem to może skocz na jakieś forum dla panów bo jak kobiety sypiają z kim chcą dla spotu/przyjemności czy jak wolisz to od razu bezsensowne pieprzenia się ale jak już facet skacze z kwiatka na kwiatek to od razu macho i wzór do naśladowania dla kolegów.
                • Gość: Zadowolony Re: Ha ha ha........... IP: *.host.pobb.as13285.net 10.01.14, 23:11
                  Ojejku,nie wiem czy się wstydzić,czy bić w piersi;bądź szczęśliwa z kim chcesz i każdej to mówię.Nie moja sprawa,zaglądać komuś pod pierzynę:( A dlaczego mam Cię krytykować? A na fora NIE WCHODZĘ,bo szkoda czasu,ino TU jestem :)))Rozczaruję Cię,bo ani z wiochy,ani ze wschodu nie jestem,tylko się przeprowadziłem z wielkiego miasta,do bardzo wielkiego,więc nie odreagowuj własnych frustracji próbując mnie obrażać,nikomu to się nie udo :))) Bo jestem zadowolony!Żonę mam faktycznie śliczną,bo Polski są śliczne,a żona jest zapatrzona we mnie jak w magiczne lusterko,nie tłumaczę Ci poczucia bezpieczeństwa,stabilizacji itd.,bo szkoda czasu!!!A czy kobieta posłuszna mężowi to obraza dla kobiet? Po prostu mam o wiele więcej pojęcia o wszystkim niż ona,dlatego mi się nie wtrąca,a ja nie wtrącam się do jej spraw,uzupełniamy się wzajem.Wcale nie musimy wyjeżdżać na zarobek,bo TU jesteśmy u siebie i TU jest nam dobrze,bo mamy siebie,a na wsi posiadłość też kupiłem,ale bardziej dla inwestycji. A Hiszpanka była bardzo ładna i może zaspokajała moją samczą próżność bo to ja miałem satysfakcję,że na jej widok faceci dostrawali twardego,a ona była tylko moja i zaskoczę Cię,że nadal dostajemy od niej kartki na święta;żona moja nie jest zazdrosna,bo teraz nie skaczę w bok,mam ją,po co tracić czas i energię na zazdrość? A innego typu związki też znam,trudne,skomplikowane,dlatego nie pchałęm się w eksperymenty,tylko wyśniłęm sobie kobietę,ożeniłem się i teraz żyjemy normalnie,bez szarpaniny,bo życie za krótkie żeby się użerać,my żyjemy (razem) żeby było lepiej,a nie byle jak.Znam różne związki z Arabami,czarnymi,Hindusami i często kobiecie wyśnił się śliczny,kolorowy,a teraz okazuje się,
                  że kilka dzieci później,nie ma odwrotu,pozostają tylko niespełnione marzenia i złamane życie.
                  Oczywiście że w życiu nie ma gwarancji,ale czasem nie można iść tylko na sam żywioł,bo gusty się zmieniają,a dzieci pozostają.W związkach z nie Polakami jest trudniej,bo i język inny i kultura,dlatego nie mam zamiaru Ci niczego mówić o Twoim życiu,poza tym:bądź szczęśliwa!
                  I dziękuję Ci,że nie znając mnie tak mnie podsumowałaś,ale ja przejmowałęm się,kiedy byłem młodszy,teraz znam swoją wartość i za dużo sam osiągnąłem,żeby przejmować się tym,jak inni żyją i współżyją:))) Nie musisz żałować mojej żony,bo na początku powiedzieliśmy sobie o co komu chodzi i obojgu nam się spodobało,co druga osoba miała do zaoferowania i co sobą prezentuje i jest dobrze.Facet musi być facetem i musi wiedzieć czego chce,mam udawać,że jestem pantoflarzem,skoro nie jestem?Mam przepraszać,że pasuje nam to co stworzyliśmy razem? Twierdzę,na podstawie obserwacji,że związki z czarnymi i muzułmanami są trudne,może Ty jesteś wyjątkiem i Tobie się udało? Tylko gratulować!
                  A że to Świat mężczyzn nie będę Ci tłumaczył,ale wcale nie szukam wrażeń z innymi kobietami,dlaczego uważasz że tak?To raczej niewyżyte panny szukają samczej miłości,dlatego zadają się z murzynami i to mnie ani grzeje,ani ziębi,dlaczego mam się przejmować,że ktoś soię nie szanuje?Powodzenia koleżanko znad Zatoki Perskiej:)))
                  Dlaczego myślisz że Tusk,czy Kaczyński kojarzy mi się z polityką?Może rozmawiam o ich krawatach:)))Wyluzuj dziewczyno,pogadamy o Twoim małżeństwie za kolejne 10lat i wtedy będziesz miałą więcej doświadczenia niż teraz,a teraz trąb ile chcesz o swoim szczęściu,niech ludziska usłyszą,że z obcokrajowcem też może być fajnie,ale pomyśl,co ma wspólnego obca kultura z naszą?Obcej kultury trzeba się uczyć,poznawać,a naszą to z mlekiem matki się wyssało! Po co sobie komplikować,skoro można żyć w łatwy sposób,bez wybojów.

• moja_sprawa3 Re: Ha ha ha........... 25.03.14, 16:40
                  Kto tu nie rozumie słowa pisanego? Kolega swoje ty swoje i potem się dziwicie, że Polacy o Polkach piszą same złe rzeczy. Ty jesteś tego przykładem. On swoje ty swoje. Dobre.
                • Gość: Dr Maybach Re: Ha ha ha........... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.14, 10:30
                  Znam podobny przypadek. Ona Polka on Libijczyk po studiach w Polsce, idylla. Do czasu kiedy sie okazalo ze on jedyna corke z ich malzenstwa zakontraktowal na zone jakiemus staremu rodakowi. Dziewczyna (14 lat) i zona mialy pieklo,przeciez one zniszczyla jego honor.(obiecal i nie dotrzymal slowa) Dziewczyna uciekla z domu, gdzies za granice,ona jako wiarolomna jest pomiatana.
                • Gość: Regina W Re: Ha ha ha........... IP: *.2-3.cable.virginm.net 22.10.14, 13:41
                  dziewczyno, to co napisalas jest straszne, przeczytaj za kilka lat jak ochloniesz i zrozumiesz sensownosc tego co kolega napisal. na obecnym etapie nie uwazam ze polemika z Toba ma jakikolwiek sens. niektorzy ludzi szanuja siebie i swoje pochodzenie i chca je kontynuowac w przyszlosci. jesli Ty jestes odszczepiencem to sie tam ciesz obcoscia cale zycie ale nas nie bluzgaj i nie radz zle innym zablakanym
              • to_ja_caryca_katarzyna Re: Ha ha ha........... 01.03.15, 16:03
                Czyli ty sie pieprzyles bez sensu i teraz nauczasz jak tego uniknac ? Spoko, nikt nie potrzebuje twoich rad.
                • 1kodar Re: Ha ha ha........... 04.08.15, 19:07
                  Jakoś tak zamarł ten wątek. Czyżby fakt, że Polki w UK masowo prują się z czarnuchami, arabusami i ciapakami nawet dla zasiłków, już nikogo nie obchodził? Przywykliśmy? Czy to jest ten nowy model Polki na emigracji?
                  • illegal.alien Re: Ha ha ha........... 09.08.15, 23:54
                    Może ludzie maja ważniejsze problemy na głowie niz kto z kim sypia?
                    Jak kogos tak ekscytuje cudze zycie seksualne to chyba powinien sie nad soba zastanowić?
                    • 1kodar Re: Ha ha ha........... 10.08.15, 03:38
                      Sadzac po tym co pisales tu rok temu, swiatopoglad zmienil ci sie o 180 stopni. Siostra, kuzynka albo inna znajoma poznala kogos takiego? Stales sie odtad apostolem multi kulti??? To chyba jakis nowy rodzaj neofityzmu.
                      • illegal.alien Re: Ha ha ha........... 10.08.15, 07:12
                        PisalAS.
                        Nie, poglądy mi sie nie zmieniły. Zawsze uważałam fascynacje cudzym życiem seksualnym za znak, ze z zafascynowanym cos jest nie tak i pora sie leczyć. Nigdy nie rozumiałam tej dziwnej 'troski' o Polki i z kim sypiają.
                        • Gość: Faust Re: Ha ha ha........... IP: *.119.90.146.dyn.plus.net 10.08.15, 09:59
                          Może powinnaś pikietować redakcje takich gazet jak VIVA albo HELLO. W całości przecież poświęcone są tematowi, kto, z kim, ile razy i jakich okolicznościach.
                          Żeby nie było wątpliwości to są brukowce. Ale jaki mają nakład.
                          • illegal.alien Re: Ha ha ha........... 12.08.15, 11:48
                            Pikietowac nie bede, ale obiecuje, ze w dniu, w ktorym zacznie mnie to fascynowac na tyle, zeby przez rok na forum rozstrzasac, zglosze sie na leczenie.
    • Gość: aruś bo zawsze były łatwe i tyle :) IP: *.udn.pl 25.12.13, 00:52
      oby tylko nie wracały do Polski z tym całym majdanem
    • Gość: ciekawaswiata Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.as13285.net 14.01.14, 18:32
      Weszlam na forum z zupelnie innego powodu niz ten temat, jednak wlasnie on mnie zainteresowal, byc moze dlatego, ze sama jestem z ciemnoskorym mezczyzna. Z ciekawoscia przeczytalam wszystkie odpowiedzi, to sie smiejac, to krzywiac. Interesujace jest to, ze chyba wiekszosc opinii i wypowiedzi ma w sobie cos z prawdy, nawet te sprzeczne. Bo to prawda, ze w kazdym kraju sa ludzie roznych pokrojow, dobrzy i zli, tolerancyjni i nie, o odmiennych pogladach na zycie, marzeniach, roznej wizji rodziny i zwiazku. Wazne jest to, by kobieta i mezczyzna zgadzali sie ze soba co do tych kwestii, a nie kolor skory, pochodzenie, obywatestwo itd. Ja jestem chyba dowodem, ze nie tylko nieatrakcyjne, tepe kobiety z marginesu spolecznego wchodza w zwiazki z ciemnoskorymi mezczyznami-jestem wysoka, szczupla, niebrzydka kobieta po trzydziestce, po studiach zarowno w Polsce, jak i w Anglii, ze sredniej wielkosci miasta, mam swietna, dobrze platna prace, wlasny dom w Polsce i w Anglii, dwoje dzieci, ktore mowia w trzech jezykach, ale preferuja angielski. Nigdy nie narzekalam na brak zainteresowania ze strony polskich mezczyzn, wiele lat temu zerwalam zwiazek z Polakiem, zeby wyjechac do Anglii. Ach, powinnam jeszcze nadmienic, ze w calym zyciu mialam pieciu partnerow seksualnych, wlaczajac mojego meza, wiec jestem dosc wybredna, zdecydowanie nie "latwa". Jestem w zwiazku z moim kochanym mezusiem od 14stu lat, i nie zamienilabym go na nikogo innego! Moja siostra jest w szczesliwym zwiazku z Anglikiem, oboje wyksztalceni i kulturalni, wiec teoria, ze bialy obcokrajowiec na Polke nie spojrzy, tez sie tu nie sprawdza. Mam wielu znajomych "obywatelow brytyjskich" i paru znajomych Polakow. I tu sie zaczyna porownywanie, po ktorym juz dawno wyciagnelam wniosek, ze nie moglabym zyc z Polakiem, przynajmniej nie z jednym z mojego pokolenia. Te Polki, ktore znam, sa pod kontrola swych mezow/partnerow, jedne bardziej niz inne, ale wszystkie w jakims stopniu ("nie powiem mu, ze popsulam telefon(swoj wlasny!), bo mnie zabije, musze po kryjomu kupic nowy zanim sie wyda" to stosunkowo smieszny przyklad, zaslyszany dzisiaj od znajomej Polki, ale co mnie szokuje, to fakt, ze nie wolno im (babkom) wyjsc ze mna i moja siostra na puby, do dyskoteki, czy nawet na pare drinkow! Bo sa w zwiazku...Wiec patrza z zazdroscia, jak my sie bawimy, a nasi mezowie siedza w domku z dziecmi. Oczywiscie, czasem to nasza kolej siedzenia w domu, a mezczyzni wychodza, albo idziemy razem. W zwiazkach Polakow wydaje sie akceptowane, ze faceci chodza, gdzie chca, robia, co chca, i rzadko kiedy sie tlumacza, ale kobiecie nie wolno, po prostu sredniowiecze! W mojej rodzinie jest tez rowny podzial porzadkow i innych prac domowych, ja gotuje, on zmywa itp. Wazne decyzje podejmujemy razem, owszem, nie zawsze sie zgadzamy, ale oboje mamy dar sluchania i wzajemny szacunek, i zawsze osiagamy kompromis. Polscy faceci wedlug mnie maja starodawne, malomiasteczkowe poglady, pewnie nie wszyscy, ale wszyscy, ktorych znam-byc moze to tylko pech... A maz jednej mojej znajomej Polki zlozyl mi tez niemoralna propozycje, co mnie dodatkowo zniechecilo. Z kolei mlodsi Polacy prezentuja sie jako popisowi cwaniacy, szukajacy tylko okazji zeby cos przeskrobac, a za kase zrobia wszystko, zedra ostatnia koszule z plecow wlasnego rodaka ( mowie tu o Polakach w Anglii).
      Podsumowujac, kolor skory mojego meza nie ma dla mnie zadnego znaczenia, jest on wspanialym, wartosciowym, asertywnym mezczyzna, na ktorym zawsze moge polegac, wszystko mu powiedziec, poprosic o rade, posmiac sie i poplakac. Szokujace jest dla mnie, ze autor watku wyrzucil kobiete z domu, bo kiedys tam byla z ciemnoskorym, co zreszta potwierdza tylko moje slowa o Polskich mezczyznach i ich zacofaniu spolecznym i emocjonalnym (wiekszosc przypadkow, nie wszyscy mam nadzieje!). Autor prosil o osobiste doswiadczenia, wiec prosze bardzo, oto moje.
      • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 25.01.14, 20:22
        Co powoduje, że polskie kobiety wchodzą w związek z ludźmi o innej rasie i kulturze w tak masowy sposób?
        Odpowiadając adwersarzowi powiem,że my jako naród jesteśmy romantykami i uważamy,że potrafimy ulepszyć świat,a świata nie można zmienić i my faceci to wiemy,dlatego po co sobie komplikować życie z cudzoziemką,skoro można męczyć się z własną:( Kobieta lubi niespodzianki,zagadki,dlatego może związek z cudzoziemcem jest dla niej bardziej ekscytujący,bo trzeba uczyć się innych reakcji,zachowań,a ziomal jest jak elementarz, przerobiło się go w dzieciństwie:)

Kiedy żyłem z Angielką,wszystko było dla mnie nowe,ale kiedy poznałem ich życie od środka,
        jest ono puste i powierzchowne,gdzie liczy się shopping imprezy a dzieci są na dalszym miejscu.Hiszpance wydawało się,że polecę za nią do Hiszpanii,bo ładna itd.,ale nowy kraj,nowe obyczaje,nowy język, nie rezygnuje się z dobrej pracy,nawet dla takiej kobiety.
        Ona teraz żałuje,ale czasu się nie zawróci,a ja nie lubię powrotów do przeszłości.

Dlaczego kobity myślicie,że my chcemy tylko z Wami żyć?Bo jesteście dobre,ot co.Freud by to lepiej wytłumaczył na podstawie relacji syna z matką i praw nimi rządzącymi,podświadomości.
        Na sylwestra byliśmy na imprezie Anglików,którzy mają żony Filipinki i z Tajlandii,a dlaczego?
        Wszyscy ci faceci są wykształceni,pracowali po całym świecie i wybrali Filipinki! Bo nie tylko Polak szuka dobrej żony,która mu stworzy dom,ale angielski facet też tego chce.
        Faceci opowiadali o życiu w innych krajach,Dubaj,Arabia Saudyjska itp. a tam kobiety mają tyle praw co mój kotek Mruczek,czyli żadnych,a za kierowanie samochodem mogą zostać ukarane,jeśli nie ma faceta u boku.

Ciekawaświata koleżanko,u mnie w rodzinie jest inaczej,żona wychodzi z kumpelami do restauracji i wkurza się,że nie jestem o nią zazdrosny.Do pubów chodzimy czasem ale na obiady w czasie przerwy w pracy,albo do teatrów bo są superowe,nawet z dziećmi.Kluby nocne a tym bardziej polskie to nie nasz pomysł na dobrą zabawę;kilka razy byłęm ze swoimi koleżankami w pubach i tylko poszedłem kupić jakieś drinki,a do nich już dolepiał się jakiś koleś i zagadywał,tak łatwo to kobiecie jest kogoś poderwać,żadna sztuka.Kiedyś pojechałęm z moją Angielką na wycieczkę autokarową po Europie i kierowca zapraszał ją do swojego pokoju,żeby pokazać jej mapy:))) Hm,jasne,pewno miał wytatułowane na p....:)))

Ciekawe jakiego typu facetów mają te Twoje kumpele,skoro panikują o telefon.Moje kochane dziecko porysowało mi kiedyś gwoździem samochód,trzylatka,żona w szale,a ja spokojnie,kochanie,nie martw się,kupimy sobie lepszy samochód,potem ona porysowała zderzak i nie było problemu,rzeczy są po to żeby jest używać,a kobiety żeby kochać,ale tylko własne :)))

Widzisz,kiedyś byliśmy u kumpla na imprezie,towarzystwo rozbawione i podpite,poszedłem do kuchni napić się czegoś,a za mną żona kolegi,pyta,czy nie zrobić mi loda i była poważna,a ja ją
        przytuliłem i powiedziałęm,Oleńko ja tylko przyszedłem napić się Pepsi:)))Widzisz,są faceci, którzy nie wykorzystują sytuacji,ani nie stwarzają sytuacji.Tacy jak ja.

Skoro jesteś taka mądra,to powiedz,kiedy w przyszłości mąż będzie chciał wrócić do tej swojej Nigerii,czy Ghany,pojedziesz za nim,jako dobra żona? Mam bardzo dobrą znajomą,jest pół Jamajka,pół Angielka i wiem jakie przeżywa dylematy na tle rasowym,bo kiedy grają murzyni z Anglikami to nie wie kiedy cieszyć się ze strzelonego gola.Tutaj do kościołą chodzą dwie kobiety z czarnymi dziećmi,ale tatusia nigdy nie widać,jeżeli jeszcze jest!Tak samo na imprezach z mieszanymi małżeństwami,opowiada się dowcipy pod Anglików i pod Polaków,ale nie da się wszystkiego przetłumaczyć,więc ten się śmieje ostatni,kto wolniej kojarzy:)

Bądź szczęśliwa ze swoim mężem,ale wybacz,ja też nie zadawałbym się z kobietą,która żyła z czarnym,albo arabem,a znam kilka tych "bardzo szczęśliwych"co to mają cały czas pod górkę i widzą tyle spod swojej sukienki co Czterej pancerni i pies w Rudym 102,bo kochający i zazdrosny arab każe kobiecie się zakrywać po oczy.
        Miłość jest ślepa i wierzę,że tak jest.Powodzenia

• mama_lidia Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 11.08.15, 22:34
          Gość portalu: zadowolony napisał(a): > Widzisz,kiedyś byliśmy u kumpla na imprezie,towarzystwo rozbawione i podpite,po
          > szedłem do kuchni napić się czegoś,a za mną żona kolegi,pyta,czy nie zrobić mi
          > loda i była poważna,a ja ją
          > przytuliłem i powiedziałęm,Oleńko ja tylko przyszedłem napić się Pepsi:)))Widzi
          > sz,są faceci, którzy nie wykorzystują sytuacji,ani nie stwarzają sytuacji.Tacy
          > jak ja.
          >

Może miała te lody w zamrażalniku.... :) w końcu byliście w kuchni :).
      • Gość: Regina Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 21.07.14, 14:19
        no niby brzmi fajnie. jednak niec nie zastapi satysfakcji ze dzieci sa przedluzeniem narodu moich dziadkow. z murzynem nigdy nie wyjdzie podobne do mnie. i to jest najsmutniejsze.
      • Gość: Regina Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.2-3.cable.virginm.net 22.10.14, 13:50
        Twoje obserwacje sa zakladam na podstawie malego grona ludzi z Twojego otoczenia. Czy sadzisz ze jest mozliwe ze nie istnieja inne przyklady tylko dlatego ze sie Ty sie na nie nie natknelas? Ja jednak stawiam na Polakow i chce miec dziecko podobne do siebie.
      • Gość: Adri Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 2.31.203.* 17.10.22, 02:00
        Kobieta ma byc pod mezem. Innaczej jestes Jezebel i w walce z Bozym pogladem.
        Szanujaca kobieta siedzi w domu. Facet normalny nie pozwoli kobiecie wyjsc z domu na jakies niemoralne czy glupie spotkania z kolezankami. Jak jestes zona to twoje miejsce jest w domu.
        A co do sexualnej niemoralnosci to jest grzech i wstyd sie przyznawac.
        Repent while u can woman and read your Bible on the role of a wife and mother.
        Adriana
    • eryk777 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 28.03.14, 07:51
      wszystko zależy od przypadku

taka która wyjedzie z jakiegoś zadupia i nie grzeszy urodą i inteligencja
      na dodatek w kraju powodzenia zbytnio nie miała to nie dziwne ze poleci
      na murzyna, araba czy siniaka
      imponuje jej to ze ktoś zwraca na nią uwagę

z plastikowymi laskami jest podobnie oraz patologicznymi dziewczynami
      ktore w Polsce maja dziecko z menelem albo dresem i ją olał albo w więzieniu siedzi

musi jednak pamietac ze nikomu to nie imponuje a wręcz przeciwnie

ale o takich przypadkach szkoda gadać bo to wiadomo kto ....
      • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 02.04.14, 12:45
        Ciekawie to ująłeś kolego,ja raczej powiedziałbym,że miłość jest ślepa,a kobieta pragnie być kochana,nieważne przez kogo:) Smutne tylko,kiedy jedna z drugą nie pomyślą,jakie są długoterminowe konsekwencje ich decyzji,ale to chyba temat na za 10-20lat,kiedy emocje opadną,albo kiedy zaczną w związku wychodzić różnice kulturowe,albo spłycając,kiedy kochanek dostaje wizę pobytową w EU i szuka młodej żonki w Pakistanie,bo tam pies jest lepiej traktowany od kobiety,a facet jest ubóstwiany.Nadal jednak uważam,że większość Polek są dobrymi matkami i tworzą dobrą atmosferę domową(nawet te brzydkie z małych wiosek:)
        • Gość: ryj_zapijaczony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.dynamic.mm.pl 01.05.14, 07:37
          horongwie w doł

Bedziemy szli w milczeniu
          Jak ci co w esbeckim cieniu
          Szli w grudniu roku pamietnego
          Z motywacjom czlowieka szlachetnego
          Wobec wladzy ludowej nieugietego

Widzialem tam twarz w tlumie
          Twarz zalana lzami
          Twarz ktora szla ramie w ramie z Polakami

To byla twarz Pana Prezesa Kaczynskiego
          Bojownika o wolnosc sprawiedliwego
          Ktory prowadzil Polakow ku dniu nowemu

I choc nie stal na czele pochodu
          Bo na czele stali ludzie z esbeckiego chowu
          To widac bylo juz wtedy
          Ze chca go wykonczyc esbeckie zgredy

Podtykali mu nogi w pochodzie
          Nie bylo dla niego miejsca w samochodzie
          Gdy wszystkich internowano, jego zostawiono na lodzie

Esbecja w ten sposob niszczyla legende wspaniala
          Zeby ja zastapic okraglostolowa opozycja sku**wiala
          Juz wtedy wykluczono Pana Prezesa
          Powiedziano mu: "Tys patriota i Polak, tys niebezpieczny"

I tym samym podpisali na siebie wyrok wieczny

Pan Prezes w pochodzie krzyknal: "Horongwie w dol!"
          I zadrzal w posadach caly okragly stol.

Mieczyslaw Grodecki
          4.XII.2012
          • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 14.05.14, 10:03
            Ale kolego pojechałeś po bandzie,jak Kargul po Pawlakowej miedzy.Po przeczytaniu tego poematu sam mam ochotę zapomnieć,że jestem Polakiem,bo u nas zawsze walczy się z kimś,albo o coś,nigdy nie może być k.... normalnie,a potem dziwimy się,że Polki wolą cudzoziemca niż porypanego Polaka,istna paranoja.A wracając do tematu,dowiedziałęm się,że Polka,16latka wpadła z 35letnim Hindusem,pewno się rodzice ucieszyli,że mają takie obrotne dziecko,ale to podsumowuje ten temat: albo ma się ku****** naturę,albo nie,bo kogoś do łóżka zawsze można sobie znaleźć:(
    • Gość: Dr Maybach Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.14, 09:58
      Drogi Mieciu.Jak dowiodly badania statystyczne dowiodly ze Czarni maja najdluzsze hm..fiuty.Po nich ida Arabowie.Najmniejsze natomiast Azjaci.
      • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 14.05.14, 10:12
        Przychodzi baba do lekarza i mówi,Panie doktorze,mąż mój ma wielkiego,a lekarz jej na to:to chyba pani jest szczęśliwą mężatką,a baba na to mówi.Tak,kiedy mu to stawało to byłąm spełniona,ale teraz mnie tym bije:)))
        • Gość: Knob Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 194.29.74.* 14.05.14, 11:43
          Czy sa tu faceci w zwiazkach z kobietami z innych krajow? Moja zona jest Arabka (ochrzczona), jestesmy razem od 5 lat i mamy dwojke dzieci.. Nie wiem, czy wczesniej mialem pecha, ale najwiecej w zyciu osiagnalem, odkad jestem z nia.. Wykazuje wieksze zrozumienie i zawsze mnie wspiera, co niekoniecznie mialo miejsce, kiedy bylem z Polkami. Roznice kulturowe zawsze beda ale nie jest to sprawa, ktora psuje zwiazek i malzenstwo. Chociaz z drugiej strony wiem, ze kobiety pod pewnymi wzgledami maja w zwiazkach "gorzej" (mieszkam w UK). Pozdrawiam szczesliwe pary :)
          • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 14.05.14, 20:40
            Kobiety arabskie ogólnie są posłuszne swoim mężom,a Polka chce faceta zmieniać,podnosić mu poprzeczkę,miota się i ciska,bo koleżanka Polka ma lepsze auto,lepsze ciuchy,a potem są sfrustrowane,bo faceta nie można zmienić,trzeba go zaakceptować takim(cudownym),jaki jest.Polka lubi dowodzić i dominować(często nie mając pojęcia o co jej chodzi),dlatego myślę,że z tą Twoją żoneczką masz luz i spokój,a to jest najważniejsze.Każdy ma jakieś własne aspiracje i ambicje,ale jeśli człowiek nie jest zaprogramowany do wielkich czynów,powinien czynić to co sprawia mu satysfakcję.Powodzenia.
    • Gość: nok A bo to widzisz mieciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.14, 10:17
      Zresztą pewnie już nie widzisz, bo wątek niemłody i już pewnie zastąpili cię młodzi, kreatywni stażyści.
      Ale tak dla porządku. Polki to inteligentne kobiety i starają się trzymać z daleka od frajerów i szmat. Na przykład: niezwykle trudno bardziej się zeszmacić niż trollując dla GW.
    • Gość: Jowita 31 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.205.146.96.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.07.14, 22:09
      Jestem od 10 miesięcy w Londynie. Od tej pory dawałam radę ale stało się.Przespałam się z Nigeryjczykiem 2 miesiące temu. Nie wiem co robić. Wiem że to nie ma sensu ale ciągnie mnie do fizycznych zbliżeń. Nie jestem zakochana, po prostu ten mężczyzna daje mi chwile zapomnienia od codzienności i orgazmy których wcześniej nie znałam w takiej skali. Poradźcie co robić. Wiem że trzeba się z tego wyrwać ale udaje mi się 2 dni i znów kiedy dzwoni zapraszam go do siebie.
      • Gość: gosc002 Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.range86-132.btcentralplus.com 19.07.14, 11:25
        > Jestem od 10 miesięcy w Londynie. Od tej pory dawałam radę ale stało się.Przes
        > pałam się z Nigeryjczykiem 2 miesiące temu.

Z polskiego IP sądząc - rozumiemy, że to coś w rodzaju pożal się Boże "mrocznej" fantazji erotycznej...
        Są na to odpowiedniejsze fora, chyba.
        • Gość: Regina Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 21.07.14, 14:49
          Poczytaj ksiazki o biologii. To czysta fizjologia przez co przechodzisz. I przejdzie. Rzuc go natychmiast zanim zajdziesz w ciaze. bo z bekartem mozesz stracic szanse na reszte zycia. Krok 1. juz wiecej sie z nim nie kontaktuj. Po prostu zerwij kontakt. Kropka. Krok 2. Zacznij od intelektu. Przmysl sprawe. Znajdz zainteresowania. Czutaj ksiazki. Ucz sie. Poznawaj nowych ludzi. Bialych. Krok 3. odkryj inne obszary w kontaktach z mezczyznami niz tylko fizjologia. Mezczyzni sa fascynujacy. Z ich sposobem myslenia, dzialania, rozmawiania itp. Krok 4. chodz na wiele randek i wybierz kandydata na meza, najlepiej jak najbardziej podobnego do siebie. Polaka. Krok 5 . slub. Krok 6 wspolzycie i juz tylko z tym jednym do konca zycia. Zawsze miej zdrowe zainteresowania i znajomch. To Cie uchroni przed pokusami.
          • Gość: Realny Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.vc.shawcable.net 24.07.14, 18:44
            Pani Regina dobrze Ci podpowiada jak z nim nie zerwiesz ,reszte zycia bedziesz mniala pod "gorke".....to nie rasizm ale niech czarni zyja w swoim srodowisku,a my w swoim,a,kto ma inne zdanie ????,zycze ich za sasiadow albo popracowac z nimi to samo zycie....(teoria to fikcja)......Pozdrawiam Polakow.....
            • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 25.07.14, 12:56
              Szczerze mówiąc to nie rozumiem co wy POLKI widzicie w tych murzynach. We wszystkich zachodnich krajach oni są gorzej wykształceni, zajmują niskie pozycje w hierarchii społecznej mają też niskie dochody i stanowią pokaźny odsetek klientów opieki społecznej. Jedynie zaganiacze mają nieco dłuższe niż biali faceci. Czy to was aż tak kręci? Nie wspominając już o tym, że oni są wszyscy MONOGAMICZNI INACZEJ.
              Jak już się droga rodaczko wyrwiesz z polskiego zaścianka to od razu musisz myśleć cipką (pardon układem limbicznym)?
              • Gość: Regina W Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 25.07.14, 14:27
                Oni sa lepsi tylko w okazywaniu zainteresowania. Robia to dosc wyraznie, gapiac sie prosto w oczy, pogwizdujac do obcych babek na ulicy, zagadujac chocby "How are you darling?", ocierajac sie o kobiete, wyrazajac pozadanie. Ona czegos takiego nie doswiadcza od o wiele subtelniejszych w okazywaniu emocji bialych facetow. Mysli ze u swoich fajnych nie ma szans i bierze to co na nia leci, majac nadzieje ze bedzie dobrze. Ma zludzenie, ze on taki zakochany, i ze z taka gwiazda bedzie do konca. Ot caly sekret!

Tak wiec Panowie, ubiejgacie sie pierwsi a bedziecie wybrani Wy!! Caluski!

A co do zaganiacza to nie sadze, zeby to mialo decydujacy wplyw na wybor. Przynajmniej dla mnie jest na samym koncu listy. Ponadto Panowie niebiali nie sa przeze mnie w ogole rozpatrywani. Taka sobie przyjelam regule, zeby nie wdepnac gorzej niz ustawa przwiduje.
            • Gość: Jolanta Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.cpe.webspeed.dk 24.08.14, 17:53
              Skad u Was ludzie tyle razismu i pogardy dla innych? Mieszkam w UK od 27 lat. W Polsce skonczylam ekonomie. W UK i zaczelam pracowac w banku jako kasjerka juz w 2 miesiace po przyjezdzie. W moim banku
              poznalam ekonomiste i prawnika pochodzacego z Egiptu, zaiskrzylo miedzy nami i pobralismy sie. Jestesmy razem od 25 lat, mamy dwoje wspanialych dzieci, maz zajmuje sie domem na rowni ze mna i to on przewaznie gotuje bo robi to lepiej ode mnie. Kolezanki angielki zazdroszcza mi ulozonego i wciaz przystojnego meza. A Wy tutaj na tym forum wypisujecie tylko jakichs patologiach i straszycie jak KKK. Ludzie opamietajcie sie i zacznijcie zyc w XXI wieku !!!!!!
              • Gość: Gość Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.skybroadband.com 26.08.14, 10:52
                Niestety takie przypadki jak Twój zdarzają się rzadko. Jak sama piszesz poznałaś ekonomistę i prawnika, a więc bardzo wykształconego faceta, człowieka na poziomie. Inne Polki w takich nie gustują, biorą pierwszego lepszego, aby był egzotyczny. Osobiście nie znam w UK ani jednej Polki, której związek z czarnym facetem trwałby dłużej niż rok, znam za to kilkanaście samotnych Polek z czarnymi dziećmi. Tu chodzi o fakty, a nie wyimaginowane uprzedzenia.
                • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.2-3.cable.virginm.net 26.08.14, 12:37
                  Alez to ze wyksztalcony nie ma najmniejszego znaczenia. Chodzi o to by zachowac nasz genotyp. Stanowimy moze 1% albo mniej ludzkosci swiata. A ludzie Europejscy to moze 5%. Jestesmy na wymarciu ze wzgledu na niska dzietnosc. Dodatkowo wiele bialych kobiet rodzi ciemne dzieci. Biali faceci wyrywani sa przez Azjatki i Murzynki. To nie czas na mieszanie sie. To walka o przetrwanie. Czyz nie o to gineli nasi dzielni zolnierze. Troche szacunku dla wlasnych przodkow Panie i Panowie.
                • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.2-3.cable.virginm.net 26.08.14, 12:44
                  Jolanta, no i jakaz masz satysfakcje z tego ze przynioslas na swiat wiecej muzulmanow, ktorzy nie wiadomo jakie beda miec nastawienie do rdzennej ludnosci Europy. Czy nie wolalabys widziec jak dzieci sa podobne do Ciebie, do dziadka czy babci? Kontynuowac to co nasi przodkowie czynili przez tysiace lat. Ty jednym posunieciem zniweczylas te wysilki. Moja znajoma tez ma dzieci z Egipcjaninem i w rozmowach z Polakami zdecydowanie odradza. Wmawia nam ze dzieci do niej podobne. Tylko my nadal mamy dobry wzrok i mozg nie zlasowany przez propagande. Czy tak trudno bylo sie opanowac i dokonac rozsadnego wyboru. Coz to znaczy "zaiskrzylo"? Ze wpatrywal sie w Ciebie nie tak dyskretnie jak biali mezczyzni?
                  • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 26.08.14, 15:04
                    Z naszego punktu widzenia to olbrzymia strata ze sie od nas odlaczylas. Prosze nie spodziewaj sie ze bedziemy dzielic Twoj entuzjazm. My chcemy dozyc do 22 wieku i dluzej
                    • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 27.08.14, 19:00
                      Byliśmy z rodziną nad polskim morzem i trafiła się jedna Polka z czarnymi dziećmi o jamajskich rysach.Oczywiście tatusia nie było,ale była teściowa i z daleka było widać,że nie jest dumna z wyczynów córki,ale cóż zrobić,dzieci nie prosiły się na świat i trochę było mi ich szkoda,że mamuśka nie pomyśała o metodach zapobiegawczych,kiedy spełniałą własne marzenia erotyczne,bo jak inaczej można to nazwać? Każdy normalny człowiek,kiedy decyduje się na dzieci,myśli jak zapewnić im najlepszą przyszłość,inaczej to patologia.
                      Czy mieszane dziecko ma takie szanse jak białe?Są wyjątki i przypadki,ale ogólnikowo,w UK czy Stanach ciemni nie mają takiego samego startu w życiu jak biali.A w życiu to że rasizm kiedy ktoś jest inny i inaczej się go traktuje,tak samo inaczej się traktuje rudzielca,albinosa,
                      łądną kobietę,inność bardziej rzuca się w oczy!?Macie jakieś teorie na ten temat?
                      • illegal.alien Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 27.08.14, 23:45
                        Po czym 'z daleka widac, ze tesciowa nie byla dumna z wyczynow corki'?
                        • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 28.08.14, 07:57
                          Moze po tym, ze nie kupila brzdacom po lodzie lun batoniku.
                          • illegal.alien Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 28.08.14, 09:20
                            Mam nadzieje, ze teść chociaż chodził za nimi krok w krok, ani na sekundę sie nie oddalając, zeby ktoś nie pomyślał, ze teść tez ich zostawił ;)
                            • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 28.08.14, 16:09
                              Wiem, ze to naiwność ale chciałbym tutaj przeczytać jak ta wzmiankowana poniżej rodzina pokaże się nad angielskim morzem tym razem ze swatową i jakie reakcje po niej będzie można wyczytać ???
                        • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 29.08.14, 19:27
                          Bo dzieci jadły batoniki z białej czekolady:( A poważnie to zawsze widać relacje matka-dziecko,babcia-wnuczki.Kiedy jedzie się na wakacje,to człowiek się cieszy,dzieciaki figlują,babcia się cieszy,a u nich,byli na wakacjach,w restauracji,a każdy z był jakby na stypie,żadnej radości.Mój najmłodszy chodzi do szkoły z czarnymi dziećmi i zaczepiał te dzieci,
                          uśmiechał się,zagadywał,a wzrok babci był jak wzrok bazyliszka,spojrzała na dzieci,a one wiedziały jak mają reagować.Inny przykład,na wakacjach w górach,dziewczyna przyjechała z pamiątką z pracy za granicą,czyli czarnym dzieckiem.Temperaturka była około 30stopni,a dziecko w wózku przykryte pod same oczy.Każdy dzieci pokazuje,bo własne dziecko jest zawsze najpiękniejsze,a tam był kompletny kamuflaż.A że ludzie w małych miasteczkach plotkują,kobieta ze stancji opowiedziała nam całą historię czarnego dziecka,bo sąsiedzi zawsze wszystko lepiej wiedzą i dzielą się potem tą wiedzą z innymi,oczywiście z zachowaniem pełnej dyskrecji.
                          • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 29.08.14, 19:45
                            My tu sobie o puszczalskich Polkach w UK, a ja kilka dni temu wyczytałem o Angielce co ma już 8 dzieci (wszystkie czekoladowe) i deklaruje, że koniecznie chce dojść do 10. Rzecz jasna żyje wyłącznie z zasiłków chojnie serwowanych przez brytyjskie (socjalistyczne ) państwo. Własną pracą się jeszcze nie „zhańbiła”.
                            • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 30.08.14, 16:41
                              Tak, to nie tylko Polki zachodza w takie ciaze. Mnostwo mieszanych par i dzieci jest wsrod tzw bialych krajow. Toniemy na tej samej lodzi.
                          • illegal.alien Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 31.08.14, 00:45
                            Bardzo wiele Polek, ktore widuje, w okresie od września do maja zakrywają swoje (całkiem białe) dzieci dość szczelnie. Tez sie wstydzą?
                            Moje najcześciej latają najmniej ubrane, bynajmniej z chęci pochwalenia sie ich kolorem.
                            Naprawde, logika niektórych ludzi zadziwia.
                            • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 31.08.14, 12:19
                              Może dlatego, że pomiędzy czerwcem a sierpniem smarują je kremem z filtrem UV, na który jest w tym okresie superpromocja w Bootsie i Superdrugu.
                              • illegal.alien Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 31.08.14, 12:58
                                To potem takich białych dzieci juz zupełnie nie powinny sie wstydzić - wręcz przeciwnie! Na maszt je, jako dumę narodowa ;)
                                • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 31.08.14, 13:59
                                  Ciebie zadziwia logika ludzi,a mnie powaga,poważność.Znacie Vicky Pollard?W jednym ze skeczów,rozmawiając z koleżankami na osiedlu tzw.sink estate,jej marzeniem,ambicją było,żeby mieć brązowe dzieci w celu otrzymania mieszkania socjalnego od państwa,tak jak jej koleżanki,żyć na koszt społeczeństwa,bo jeśli się jest samotną matką,to jej się należy,taka ambicja życiowa.Brytyjczycy też w ten ich politycznie poprawny sposób wyśmiewają styl życia ludzi niedouczonych i bez ambicji.Chyba w temacie tej dyskusji nie chodzi tutaj o Polki puszczające się z czarnymi,czy muzułmanami,ale bardziej o patologię typu puszczanie się z byle kim,byle gdzie,albo "zakochiwanie się"co tydzień w innym.W każdym kraju istnieje patologia,w Polsce jest to alkoholizm,w UK osiedla produkujące rzesze ludzi korzystających z zasiłków,których jedyną ambicją jest produkowanie dzieci różnych kolorów i kształtów,a każde dziecko z innym ojcem.Może takiego modelu nie chcemy powielać w Polsce,chociaż to już wchodzi,bo niektórym ludziom bardziej opłaca się siedzieć na garnuszku państwa i produkować dzieci niż pracować za minimalną krajową.Czarny bardziej kojarzy się z,mówiąc uprzejmie,niestałością uczuć,albo częstym zakochiwaniem się niż bycie głową rodziny,a w kulturze muzułmańskiej,niemuzułmanin jest gorszą formą człowieka.
                                  • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 31.08.14, 14:08
                                    A czy na biale dzieci nie dostaje sie benefitow?
                                    • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 31.08.14, 14:20
                                      Powiem Ci w ten sposób;w UK,często łatwiej otrzymać mieszkanie socjalne,jeśli jesteś z grupy mniejszości narodowych,a ciemniejszy kolor skóry pomaga w tym przypadku.
                                      • Gość: ReginaW Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 31.08.14, 14:23
                                        a czy ktos pyta o kolor dzieci? przeciez to dyskryminacja wlasnego rodu
                                        • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 31.08.14, 16:02
                                          Oczywiście, że to jest dyskryminacja własnego narodu. To jest właśnie ta poprawność ku..a m.ć polityczna, czyli lewactwo w pełnej krasie, czytaj gnojenie swoich z obawy, że przykleja ci łatkę faszysty, rasisty. Ja mówię, że w takim razie WOLĘ BYĆ FASZYSTĄ NIŻ LEWAKIEM.
                                        • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 31.08.14, 16:05
                                          Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi,ale odpowiem w ten sposób,że niektórzy ludzie "produkują"dzieci,a nie myślą o ich przyszłości,bo jedno to mieć wielką,szczęśliwą rodzinę,a co innego,żywić te dzieci.Jeden z Anglików,kiedyś rozmawialiśmy o głodzie w Afryce zapytał Nigeryjczyka,u was jest głód,dlaczego zatem nie macie mniejszej ilości dzieci,na co Nigeryjczyk odpowiedział,że niektóre z tych dzieci i tak nie przeżyją,bo choroby,wojny,a liczba dzieci to status,bo plemię jest liczniejsze,większa siła.Mieszanie ras,kultur to nieraz zupełne niezrozumienie układów międzynarodowych.Kobieta myśli "sercem"uczuciami,facet czym innym,dlatego facetowi często pasuje dana kobieta,a potem ona ląduje w jego kulturze i jest piątą żoną,która nie ma wiele do powiedzenia.Tak też często jest w Nigerii,ojciec tego Nigeryjczyka,którego pytaliśmy dobudowywał kolejne pokoje i przyprowadzał kolejną kobietę do domu i kolejne dziecko.Ukłądy tam były bardzo dziwne,a to działo się w Lagos,a co dopiero dzieje się na nigeryjskim zadoopiu?Dziewczyny pakują się w coś,czego nie rozumieją,a facet potem w ich kulturze ma prawo zabić nieposłuszną żonę.Myślę,że polski facet,kiedy poważnie myśli nad założeniem rodziny,bardziej zdaje sobie sprawę z różnic kulturowych,dlatego nie zawsze spontanicznie pakuje się w związek z cudzoziemką
                                  • Gość: zadowolony Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.host.pobb.as13285.net 31.08.14, 14:15
                                    www.youtube.com/watch?v=SyI1gxQU17I
                                    www.youtube.com/watch?v=6MatUG_xTMg
                                    Posłuchajcie,jeśli dobrze znacie angielski slang.
    • Gość: turysta Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.v4server.com 09.11.14, 12:28
      Czarni,a raczej niepolacy wyzwalają w Polkach instynkt opiekuńczy i wtedy taka nasza matka Polka czuje się spełniona bo ma faceta,któremu może matkować,opiekować się nim.Obce chwalicie,swego nie znacie
    • Gość: kik Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.icpnet.pl 09.11.14, 23:47
      Obrzydliwy ten temat. Nikomu nie przyszło do głowy, że miłość nie ma koloru? Poza tym dlaczego faceci myślą, że po pierwsze czarni maja większego, po drugie sami sobie ujmują męskości taką logiką.
      • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 12.11.14, 08:59
        Obrzydliwa dla mnie jest aberracja twojego mózgu. Rzucasz argumentem jak gó...arz z przedszkola (miłość nie ma koloru). My tutaj dyskutujemy o różnicach kulturowych (fakt, że również w żartobliwy sposób) o tym czy ludzie z całkowicie rożnych światów mogą, czy nie, tworzyć udane związki i co z tego może wyniknąć w przyszłości, czy przyjdzie to do Polski itd., itp., Co do długości murzyńskiego członka to można o tym przeczytać w porządnym podręczniku fizjologii człowieka, jeśli dotąd nie widziałeś, albo nie masz odwagi zapytać koleżanki, która się z takim zadaje. Można dyskutować o sensie ewolucyjnym takiej adaptacji, czemu oni mają dłuższe, a biali krótsze, ale nie zaprzeczaj faktom niczym religijny zelota odrzucający teorię ewolucji, bo wg niego to tylko czyjaś opinia. Na zakończenie pocieszę cię: chińczycy, albo ogólnie żółci, mają jeszcze krótsze. Jak widać nie jest to bynajmniej przeszkoda w zaludnianiu świata.
        • Gość: kik Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.icpnet.pl 16.11.14, 14:48
          A dziękuję za uświadomienie mi moich braków i bezgranicznej głupoty. Nie wiem, czy rozmowy o tym kim są dziewczyny zadające się z facetami innej nacji, to takie żartobliwe. Różnice kulturowe maja ale nie muszą mieć wpływu na udany związek. Znam kilka mieszanych par i rożnie to z nimi jest. Jedne związki są udane inne nie. Jak widzę związki pomiędzy rodakami wychodzi na to samo, z tą różnicą, że mają łatwiej. Długość członka, hmmm. Jeżeli do tego sprowadza się seks, a tak sugerują piszący, to wychodzi, ze najlepiej z koniem.
        • Gość: Regina W Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 80.169.55.* 17.11.14, 09:45
          Jako kobieta, nigdy jako kryterium czy mi sie facet podoba czy nie, nie bralam pod uwage cech czlonka. Nie sadze zeby inne kobiety braly czlonka pod uwage. Raczej rozwazcie inne czynniki.
          • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 02.12.14, 15:37
            No raczej nie można od tego zaczynać, gdy kogokolwiek poznajesz, chyba że spotkanie odbywa sie w klubie dla swingersow. Wtedy widzą gały, co będą brały, w pozostałych sytuacjach trzeba uruchomić wyobraźnię.
            • Gość: Regina W Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: 5.150.97.* 03.12.14, 09:30
              Nie wydaje mi sie, ze Polki maja czarnych kochankow dlatego ze wyobrazaja sobie ze oni maja duze czlonki. Byc moze przekladasz tu schemat myslenia mezczyzn, ktorzy kieruja sie walorami fizycznymi przy wyborze partnerki. W przypadku kobiet obserwuje, ze sa z tym kto je szybciej poderwie. A ze biali faceci sa najmniej skorzy do zaczepiania kobiet to po prostu wygrywaja czarni w tej decydujacej rozgrywce. Potem to juz przywiaznie i inne sprawy. Marzylabym o takich akcjach ze strony Polakow jakie spotykaja mnie od czarnych. I widze ze moje kolezanki szukaly Polaka ale myslaly ze sie im nie podobaja a szybciej nawinal sie jakis czarny wiec z nim slub. Chlopcy badzcie bardziej odwazni. Czasem gdy pojade w polska dzielnice to niektorzy sa tak proaktywni ze jestem pod wrazeniem. Wiecej takich a Polki wybiora was jesli bedziecie szybsi. Jestescie w lepszej pozycji wyjsciowej tylko wiecej akcji prosze:).
              • 1kodar Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami 03.12.14, 14:27
                Ja przyjezdzam znowu do UK po Nowym Roku. Licze ze sie spotkamy. Do zobaczenia.
    • Gość: Marek Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.16, 19:16
      Zabawa z czarnym pewnie i jest fajna, dlatego część płci tzw 'pięknej' pruje się z brązowymi/czarnymi gdy ma okazję. Później okazuje się, że kolorowy w najlepszym wypadku nie jest wierny. Wiele niewiastek żali się z tym na forum. Niewierność to i tak najmniejszy problem, bo można skończyć dużo gorzej. Zabawa w kolorowego to bilet w jedną stronę. Żaden szanujący się biały facet nie zwiąże się z kobietą po związku z kolorowym jeśli jest potomostwo z kolorowym. Babeczki uświadomcie sobie to, gdy namiętnią oglądacie międzyrasową pornografię i ranicie tym swoich partnerów, który w pocie czoła pracuje żeby żyło się lepiej.
    • Gość: Przekaz Re: Polskie kobiety z czarnymi i muzułmanami IP: *.bredband.tele2.se 16.08.23, 17:16
      Cześć. Chciałbym się wtrącić aby przekazać trochę informacji wziętej i z życia i teori. Po pierwsze. Żadna z ras nie ma przewagi na drugą. Jedyne co różni rasy to estetyka i dawka melaniny w skórze.
      Jeśli chodzi o członki. 14.2 cm długości u czarnych. 14.1 u białych i ok 13.2 u Azjatów (ze względów niedożywienia)
      Druga sprawa. Wiem bo chodziłem tez do polskiej szkoły ze wpaja się dzieciom (przede wszystkim chłopcom) pewien patriotyzm i ten patriotyzm przenosi się nad jak tu jedna osoba napisała „troskę” o Polki co tak naprawdę Polki powinny zrozumieć. Arabscy lub Afrykańscy mężczyźni napewno by stawiali i stawiają opór (w swoich krajach) przed inwazją białych lub innych którzy zabiorą im kobiety. Czyli ten patriotyzm co polscy mężczyźni odczuwają jest dosyć naturalny z różnych powodów i dotyczy wszystkie kraje.
      Następnie. KAŻDY może się ożenić z kimkolwiek chce. Jestem wierzący i wierze ze Bóg chciał uróznorodnić ziemię. Oczywiście jeśli chodzi o zachowanie co graniczy z prostytucją jakie się słyszy o Polkach za granicą jest to oczywiście hańba przede wszystkich dla ich samych. Jako Polak jeśli ktoś podejdzie i powie ze aaa Polish girls they are really crazy. To powiedz ze nie odpowiadasz za to co dziwki robią z swoim życiem.
      Konkluzja. Pozbądź się patriotyzmu bo ten świat i tak będzie i dojdzie do globalizacji. Masz pecha co urodziłeś się tak późno jeśli ci to tak naprawdę przeszkadza. Zostań w pewnym sensie egoistą i żyj życiem i zarabiaj pieniądze bo są dzisiaj bardzo ważne. Jeśli chcesz żonę to polecam (oczywiście są Polki które lubią swoich) Jugoslawianki. Ta sama uroda piękne i bardzo patriotyczne. Moja żona jest z Chorwacji i nie zmieniłbym jej na nikogokolwiek. Mały fakt. Jak ja poznawałem moja żonę w Szwecji to było kilka polek co próbowały zniszczyć nasz związek bo były zazdrosne ze Polak umawia się nie z Polka. Czyli taki mały rasizm z ich strony.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka