Dodaj do ulubionych

Lex trans- notariusz. Zna ktos?

19.05.17, 16:38
Pomocy. Musze zrzec sie w imieniu dziecka spadku ( jest pozwolenie sadu rodzinnego). Nie mam czasu przyleciec wraz z mezem do PL, dlatego szukam rozwiazania tu w UK. Do Manchesteru mam spory kawalek drogi i zastanawiam sie nad polska firma notarialna lextrans. Niestety nie ma zadnych opinii na internecie a firma dziala juz 6 lat (tak podaja), dzwonilam do W-wy i tam nie prowadza rejestru firm dzialjacych na terenie UK.Nie wiem czy zaufac tym ludziom, zwlaszcza ze wszelkie formalnosci zalatwiane sa droga elektroniczna a koszt to az £170 z Apostille..
Obserwuj wątek
    • marcin.kukla Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? 10.10.17, 22:42
      Witam,

I jak z tym notariuszem wyszło? Sam się do nich chcę udać i mam podobne obawy....

Pozdrawiam
      M.
    • Gość: BABA1 Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: 212.67.115.* 02.11.17, 13:28
      Witam
      czy moze mi pani udzielic jakichkolwiek inforacji odnosnie wiarygodnosci firmy Lex Trans ?
      Mam ten sam problem do zalatwienia I chcialaby skorzystac z ich uslug.
      Bede wdzieczna za odpowiedz.
      Z gory dziekuje .
    • Gość: rybczak Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: *.centertel.pl 07.04.20, 17:48
      Witam
      Korzystałam z ich usług 2 razy. Oba dokumenty zaakceptowane w Polsce, nawet notariuszka pochwaliła że taki dokładny dokument :). Do tego konkretne informacje prawne przez telefon chociaż dodzwonić się nie było łatwo. Ja polecam.
      • Gość: Iwona Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: *.range81-136.btcentralplus.com 11.11.20, 17:10
        znalazłam dwie strony o nazwie lextrans, z kórej korzystałaś? www.lextrans.co.uk czy www.lextrans.uk ?? róznica niewielka ale jednak, w sumie to dziwne, ze dwie firmy mają tą samą nazwę, podobny nr telefomu i logo. Wolałabym trafić do jakiejś sprawdzonej żeby nie popłynąć...
        • Gość: Patryk Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: *.skybroadband.com 16.01.21, 14:18
          Rzeczywiście, 2 różne strony, z czego ta, z końcówką co.uk nie ma nawet SSL. Numer telefonu różniący się tylko końcówką - 21 oraz 12. Adresu nie można porównać bo na stronie z końcówką .uk nie podano.
          Czy skorzystałaś z ich usług? Jeśli tak, których?
          • Gość: Kala Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: *.karoo.kcom.com 24.02.21, 21:18
            Czy komuś udało się skontaktować z tą firmą?
            • Gość: Mili Re: Lex trans- notariusz. Zna ktos? IP: 83.137.6.* 20.05.21, 10:16
              W 100% polecam. Szybko i sprawnie załatwiona sprawa, bardzo miła obsługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka