Dodaj do ulubionych

Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowadzki

14.03.18, 19:29
TRANSPORT TOWAROW I PACZEK

POLSKA - ANGLIA

---WSZYSTKIE MIASTA W UK -

Firma transportowa Monika-trans oferuje swoje uslugi na trasie Anglia-Polska-Anglia. Zajmujemy sie transportem roznego rodzaju ladunkow w tym ;

-paczki

- przeprowadzki (male i duze mozliwosc doladunku)

- materialy budowlane [okna , itp. ]

- AGD i RTV [ pralki , lodówki , telewizory , itp. ]

- meble ( odbiory od producentow,sklepow,magazynow )

- motocykle i skutery

- towary handlowe na paletach

- zwierzeta domowe

oraz wiele innych nietypowych ladunkow w atrakcyjnych cenach i elastycznych terminach. Dysponujemy flota pojazdow od 1t.

Nasze vany to; 8-paletowe i 10-paletowe [ największe w jakie zostały wyprodukowane .

• Pomoc przy załadunku i rozładunku

• Bezpieczne ułożenie i zabezpieczenie towaru

Obslugujemy teren calej Polski oraz Anglii,Walii Szkocji - docieramy wszedzie ,do duzych metropolii jak i do malych miasteczek i wsi.

WSZYSTKIE TRANSPORTY UBEZPIECZONE DO 100.000 DOLARÓW

Umowa na każdy transport!

Faktury VAT!

ZAPRASZAMY DO KORZYSTANIA Z NASZYCH USLUG

!!Nie jestesmy posrednikami!!

Szybki kontakt:

www.monika-trans.eu

info@monika-trans.eu

Tel. 0048 510953097

Tel. 0044 7982329768
Obserwuj wątek
    • irena_i13 Re: Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowad 27.10.18, 17:57
      Najlepszy transport to enterbus-anglia.pl/ przekazywałam za ich pośrednictwem już kilka paczek znajomym w Anglii, znalazła ich przez internet, mają bardzo dobrą opinię i się nie zawiodłam. Polecam, są bardzo sprawni i mają niewygórowane ceny.
    • adam8404 Re: Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowad 04.04.19, 18:09
      Polecam transport do Anglii RH Trans - przewożą niemal wszystko, nawet całe palety, wystarczy zadzwonić i zarezerwować termin.
    • intruzka Re: Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowad 09.09.19, 21:22
      Hej ludziska !
      • Gość: P Re: Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowad IP: *.elblag.vectranet.pl 16.11.19, 15:20
        Nie polecam. Zero szacunku dla cudzego mienia. Wiele przedmiotow uszkodzonych podczas dwoch transportow. Pralka wgnieciona, lozeczko dzieciece przypalone, uszkodzona lampa oraz sofa. Rozwalone kartony. Ubrania rozrzucone po samochodzie. Ubezpieczenie to fikcja nie pokrywa roszczen ponizej 400 euro. Firma nie chce wziac odpowiedzialnosci za uszkodzenia. Pomimo wielu telefonow nie da sie wczesniej ustalic daty dostawy, dzwonia.godzine przed dojazdem. Sprawa idzie do sądu.
    • magda7229 Re: Monika-Trans Najtańszy Transport i Przeprowad 21.01.20, 09:23
      Moje rzeczy przewoziła firma K1Transport. Bardzo miła załoga na załadunku i rozładunku. Dostałam komplet dokumentów w tym umowę. Wszystko na tip top. Jestem zadowolona, polecam!
      Tekst linku

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka