999gitka 28.11.20, 16:52 Chcę zrobić szybki przelew z angielskiego konta (Lloyds) na polskie w Santander w złotówkach.. Jak zrobić to żeby było szybko zaksięgowane w Polsce bez czekania kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fiveroo Re: Szybki przelew na polskiego konta na angielsk 29.11.20, 01:41 W Transfer24 przelewy masz księgowane w Polsce nawet do 10 minut . Opłaty to 59p za przelew do Ł50, powyżej Ł50 jest to 1,3%. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikakania Re: Szybki przelew na polskiego konta na angielsk 20.12.20, 21:47 również polecam, wystarczy się zarejestrować i odrazu można zlecić przelew, nigdy nie musiałam wysyłać jakichkolwiek skanów dokumentów itd. super sprawa, zwłaszcza ze względu na szybkość działania Odpowiedz Link Zgłoś
janek894 Re: Szybki przelew na polskiego konta na angielsk 12.03.21, 15:36 Szybkie przelewy zagraniczne.TransferGo do wysyłania pieniędzy za granicę! Kliknij my.transfergo.com/pl/r/NDXoEl lub użyj NDXoEl, aby wypróbować samodzielnie ZA DARMO Odpowiedz Link Zgłoś
al.1 Re: Szybki przelew na polskiego konta na angielsk 03.04.21, 16:37 Ja robie w obie strony przez www.grosik.com/ - przeplyw jest tego samego dnia, chyba, ze pózna pora lub jakies swieto przegradza dzien roboczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pjck Re: Szybki przelew na polskiego konta na angielsk 20.02.22, 13:45 Polecam te opcje na przesyłanie pieniędzy z UK do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś