jola_z_dywit_2006a 27.04.08, 08:21 A to komuch, podwaza wiarygodnosc BBC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajkat Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P 27.04.08, 08:36 Widzę że bliżej ci do Łukaszenki, niż do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
loader Czas skończyć z atakami na Polaków? 27.04.08, 08:47 dlaczego? nasz narodowy wieszcz napisał był niegdyś: śmiejmy się z głupich choć i przewielebnych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość: Re: To skutek nadmiernego zażydzenia BBC IP: *.magma-net.pl 27.04.08, 11:17 Tak jakoś się dziwnie składa, że gazety i osrodki przeniknięte żydowskimi wpływami z zasady atakują Polskę i Polaków. BBC, Le Soir, The Economist, New York Times, Le Figaro, TVN, Polsat, Fakt, Newsweek, Gazeta Wyborcza, TVP1 i TVP2. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: To skutek nadmiernego zażydzenia BBC 27.04.08, 11:32 Zapomniałeś w tym gronie wymienić własny mózg. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Zemsta (za Kielce) będzie słodka 27.04.08, 12:50 Gość portalu: Gość: napisał(a): > Tak jakoś się dziwnie składa, że gazety i osrodki > przeniknięte żydowskimi wpływami z zasady atakują > Polskę i Polaków. Widzisz? Nie trzeba było zadzierać z taką nacją. Podskoczyliście im, a teraz rachunek płacą wszyscy Polacy, również ci, którzy z wybrykami antyżydowskimi nie mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit_2006a Wzrok to moze i masz dobry, gorzej ze zrozumieniem 28.04.08, 06:12 fajkat napisał: > Widzę że bliżej ci do Łukaszenki, niż do Londynu Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P 27.04.08, 09:35 poprawnosc polityczna dawnego imperium kolonialnego nie pozwala krytykowac w mediach czarnych, muslimow, ogolnie im wieksza roznica kulturowa tym wieksza protekcja przed jakakolwiek nieprzychylnym opiniom... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hrb Uszaszowski Nie opowiadaj bzdur... IP: *.VIC.netspace.net.au 27.04.08, 09:47 DZICY sa przyszloscia swiata, z Europy zrobia druga AFRYKE.UE JUZ O TO ZADBA. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kiwus A co z czarnymi Polakami?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 09:56 jak wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mk Re: A co z czarnymi Polakami?! IP: *.dslgb.com 27.04.08, 10:26 NIe ma czarnych Polakow. Nawet te czarnuchy, ktore sie urodza po powrocie z Wysp ich matek, Polakami nie beda. Bo niby jak? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paula Re: A co z czarnymi Polakami?! IP: *.cht-bng-012.adsl.virginmedia.net 12.02.10, 01:45 hahahha rozwalilo mnie to....ale tak powaznie mowiac to ja jako reprezentantka polek na Wyspach uwazam,ze tym paniom,ktore dzieci z takowymi,aby nie mowic czar..... spladzaja, po prostu powinno sie odebrac prawo do identyfikowania sie z naszym krajem!! bo to po prostu ŻAL, ŻAL I JESZCZE RAZ ŻAL I CZARNA ROZPACZ !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polak Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 10:38 No a my Polacy jak zwykle się kłucimy!!:\ W GB najgorszym wrogiem Polaka nie jest brytyjczyk czy jakaś inna nacja tylko my sami polacy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: imigrant Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. IP: *.115.1.207.plusnet.pcl-ag01.dyn.plus.net 27.04.08, 10:42 anglicy sa niemniej ksenofobiczni niz polacy, a polakow zdrowo sie wystraszyli, wpaja sie temu narodowi na fali kolonialnej przeszlosci jacy to sa wspaniali i zdolni, dopiero konfrontacja z innymi nacjami dowodzi im jak sie myla, to rasisci z wychowania i stale sie im wydaje ze jest jak 100lat temu kiedy to z indii i innych panstw przywozilo sie sluzbe, nie chca widziec ze kapital plynie z kierunku bylych koloni i powoli to przybysze staja sie ich szefami a oni podwladnymi, a nawet jesli to widza to wyzywaja sie na jedynej nacji, ktora polityczna poprawnosc pozwala oczerniac, nie maja juz odwagi uderzyc w silne lobby induskie czy muzulmanskie, wracajac do polakow gdyby ten milion ludzi nagle anglie opuscil to zostawilby pol miliona pustych domow na wynajem, skutki bylyby oplakane, duzy spadek cen nieruchomosci i zastoj na ryku budowlanym, ktorego i tak w zwiazku z kryzysem w usa anglia sie boi, plus wzrost kosztow pozyskania sily roboczej, ktora utrzymuje tych wygodniejszych na zasilkach Odpowiedz Link Zgłoś
alexandra220 Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. 27.04.08, 10:43 niech brytyjczycy nas poprą w staraniach o otworzenie granic niemiec. a polska za to zacznie niemcow traktowac rowno ze wszytskimi przy wykupie ziemi i etc. a eryce steinbach postawimy pomnik na ziemiach odzyskanych. polacy niemcow kochaja bardziej niz francje i innych. komisja europejska na razie staje glosno w obronie monopoli na rynku i gejow a moglaby zacząć głośno wypowiadac sie w sprawie reform niezbednych do podniesienia wzrostu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coss Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P IP: *.streamnet.pl 27.04.08, 13:12 LOL!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Cóż się dziwić Brytyjczykom... 27.04.08, 11:35 Skoro sami Polacy prześcigają się w atakach na siebie, obyczaje, wiarę ojców, wartości, historię itd. Wystarczy poczytać sobie posty na forum GW, gdzie różni polonofobi prześcigają się w okładaniu i opluwaniu swego narodu. Najbardziej zaś mnie szokują zachwyty nad działaniami mającymi na celu oskubanie nas z żebraczego majątku jaki jeszcze mamy, choćby tego jaki zamierza się oddać starozakonnym wydrwigroszom i hochsztaplerom. Na razie podobno mają zadowolić się 20% z kwoty około 60 mld. USD. Wszystko wskazuje na to że to tylko noga wsunięta między drzwi których już łatwo zamknąć się nie da. Popychają nas w tym kierunku tacy tytani polskiej myśli politycznej jak Herr Tusk, Bartoszewscy, Geremkowie, Michnicy, Schnepfy, Wałęsy i dziesiątki innych pożytecznych idiotów i polonofobów. Kiedy żebracy cieszą się że ich się okradnie to sam nie wiem co o tym już myśleć. Psychiczni? __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pliniusz Re: Cóż się dziwić Brytyjczykom... IP: 77.223.229.* 27.04.08, 11:51 Nie dopisałeś do swojej listy Kaczyńskich i ich ugrupowania którzy postanowili wykiwać cały naród skłócając go z całym światem. Cóż, ślepych i ogłupionych nigdy nie zabraknie. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Z tymi ogłupionymi to bym się zgodził 27.04.08, 12:09 z Tobą akurat. Sam jesteś najlepszym przykładem przyjacielu. Ogłupienie to coś jeszcze gorszego od braku wiedzy. Wyglądasz mi na kompilację obu tych cech... __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Z tymi ogłupionymi to bym się zgodził 27.04.08, 12:16 bydlo_prof_wb napisał: > z Tobą akurat. Sam jesteś najlepszym przykładem przyjacielu. Ogłupienie to coś > jeszcze gorszego od braku wiedzy. Wyglądasz mi na kompilację obu tych cech... > __________ > > Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny > (Zbigniew Herbert) mądrość twa powala i zapewne rozmaiar penisa również. Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb A ten "rozmair" to... 27.04.08, 12:23 ma coś wspólnego z rozmarynem może, czy jeszcze jakaś inna kombinacja Twego geniuszu? __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pff Kocioł garnkowi przyganiał IP: *.181.219.81.magma-net.pl 27.04.08, 12:50 O tak, to świetnie wypominać literówki i nawet nie potrafić ich dobrze zacytować. Najzabawniejsze jest to, że macie obaj racje gdybyście tylko połączyli swoje zarzuty i zdali sobie sprawe, że obie frakcyje, których bronicie to po prostu dwie bandy cwaniaczków i socjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 Re: Kocioł garnkowi przyganiał 27.04.08, 13:20 Gość portalu: Pff napisał(a): > O tak, to świetnie wypominać literówki i nawet nie potrafić ich > dobrze zacytować. Najzabawniejsze jest to, że macie obaj racje > gdybyście tylko połączyli swoje zarzuty i zdali sobie sprawe, że > obie frakcyje, których bronicie to po prostu dwie bandy cwaniaczków > i socjalistów. to chyba każdy wie. ale miło tak w niedziele w południe komuś do..:) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb To rzeczywiście mój błąd był... 27.04.08, 17:26 Z prostakami szkoda czasu na dywagacje. __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
bydlo_prof_wb Nie przypominam sobie abym kogoś tu bronił... 27.04.08, 13:24 poza prawdą oczywiście, już nie mówiąc nawet o bandzie socjalistów. No i czy coś w tym rozmiarze można w ogóle dobrze zacytować? __________ Michnik jest manipulatorem. To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny (Zbigniew Herbert) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: coss Re: Z tymi ogłupionymi to bym się zgodził IP: *.streamnet.pl 27.04.08, 13:14 To człowiek złej woli, kłamca, oszust intelektualny > (Zbigniew Herbert) Zabraniam ci opluwać wybitnego polskiego poetę! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolec nie dostali solidnego wpie.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:01 szacunek można zyskać tylko w 2 sytuacjach. gdy coś od nieszanowanego zależy lub gdy nieszanowanego się boją. gdyby angole poczuły smak zadymy było by inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sluchawek brytyjczycy sa zakompleksieni,.. 27.04.08, 12:13 zazdroszcza nam pracowitosci, zaangazowania i dumy,.. sami sobie wmawiaja ze ich kraj jest dla nas rajem na ziemi i jedyna alternatywa dla "biedy i zacofania" w Polsce,.. Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Polacy są bardziej zakompleksieni 27.04.08, 12:57 sluchawek napisał: > zazdroszcza nam pracowitosci, zaangazowania i dumy,.. Tak zazdroszczą nam pustej dumy (bo z czego może być dumny Polak zmywający naczynia?) > sami sobie wmawiaja ze ich kraj jest dla nas rajem na ziemi i > jedyna alternatywa dla "biedy i zacofania" w Polsce,.. I mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: justyna Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. IP: *.4web.pl 27.04.08, 12:29 jola_z_dywit_2006a i gość to siedzą tu i wypisują takie durne rzeczy, bo pewnie są na etacie u Rydzyka. Moherowe bereciki przyrosły im do ich małych móżdżków i przegrzały te kilka zwojów. No cóż, bywa. I jest to nieuleczalne. Nie dajmy się prowokować półgłówkom. Szkoda naszego czasu. Pozdrawiam myślących normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P IP: *.tpnet.pl 27.04.08, 13:27 Gość portalu: justyna napisał(a): > jola_z_dywit_2006a i gość Nie wiem o jakim gościu piszesz,ale ja nie mam nic wspólnego z jolą,o oryginalnej tylko mogę to powiedzieć,że była "błyskotliwie inteligentna" A ty justyna na pewno pracujesz dla Regana.Nie chcę się wypowiadać na temat zboczeń bo mam rygorystyczny gust w tym zakresie,chociaż na ogół jestem całkowicie otwarty i niezależny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kkk czas z kończyć z atakami na Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.08, 12:31 w "polskich" mediach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Dyskryminacja bialych europejczyków ? IP: 217.98.20.* 27.04.08, 13:19 Przeciwko dyskryminacji niby trzeba zdecydowanie.Ale nie wiadomo,kto z Polski wyjechał ?Czy członkowie platformy,jak twierdzono,czy naziści ?Jestem zasadniczo przeciwko emigracji,bo osłabia Polskę,chyba nie tylko materialnie,genetycznie.Efekty były zgoła przeciwne,niż oczekiwałem.W Polsce przez 2 lata rządów PISU praktycznie zanikły napaści i zaczepki na ulicach-wyjechali chuligani i bandyci ?Nie słyszy się o kradzieżach-wyjechali złodzieje ?Wyjechali najbogatsi,najcwańsi ludzie drobnego biznesu.Ale oni byli najbardziej uciążliwi-zostali ci którzy po prostu pracują i zarabiają.Z moich obserwacji wyjechali prawie wszyscy,do różnych krajów najczęściej do UK.Z tego co słyszę,pracują w miastach jako złodzieje dla Cyganów(także)(?).Tak się zrobiło pusto z powodu wyjazdów,że słyszałem,że MacDonald przyjmował do pracy szesnastolatków i pięćdziesiolatków(informacja nieoficjalna). Odpowiedz Link Zgłoś
rasklaat Re: Dyskryminacja bialych europejczyków ? 27.04.08, 13:59 "zostali ci którzy po prostu pracują i zarabiają." od kiedy te dwa pojęcia stały się w Polsce jednoznaczne? Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: Dyskryminacja bialych europejczyków ? 27.04.08, 14:29 > "zostali ci którzy po prostu pracują i zarabiają." > > od kiedy te dwa pojęcia stały się w Polsce jednoznaczne? dobrze napisal, jedni pracuja a drudzy zarabiaja;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lichwa i Kara Faryzejskie wersety IP: 74.12.100.* 27.04.08, 14:19 Cenzorze, cala liczaca sie "brytyjska" prasa nalezy do ZYDOW. Cenzorze, brytyjczycy nadal PAMIETAJA naszych pilotow ktorzy walczyli w obronie anglii, i pamietaja niePOLSKICH dezerterow ktorzy uciekali z armii brytyjskiej podczas gdy Niemcy mordowali ich rodakow w Oswiecimiu i innych obozach smierci zalozonycgh przez majacego zydowskie pochodzenie Reincharda Heidricha. O zydowskim pochodzeniu zalozyciela obozow koncentracyjnych, Reincharda Heidricha mozesz cenzorze poczytac tutaj: www.historyplace.com/worldwar2/biographies/heydrich-biography.htm zydowska prasa nazywa niemieckich zbrodniarzy 'NAZISTAMI' bo co roku zydowskie panstwo dostaje okolo 8 mld dolarow za ta niescislosc historyczna. Nie osmieszaj siebie i swojego narodu cenzorze z tym antysemityzmem. jedyny argument ktory wasi 'UCENI" maja do powiedzenia gdy postawi sie ich przed FAKTAMI I PRAWDA to 'antysemityzm'. nawet dyskutowac na argumenty nie potraficie. pora skonczyc z nagonka na POLAKOW. Polacy uwazaja zydow z synagogi Boga za NAROD WYBRANY, pewnego cholernie przystojnego Zyda uwazaja za Syna Bozego a pewna przesliczna Zydoweczke za Matke Boga. I przestancie uczyc swoje dzieci talmudycznej nienawisci do Polakow. cenzorze, kasowanie tego postu udowodni ze glosne deklaracje organizacji zydowskich o 'wolnosci slowa' sa tyle samo warte co obietnice zyda lenina o "dawaniu kazdemu wedlug potrzeb" lub obietnice twojego bosa zyda michnika o drugiej japonii. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RODZINA POLSKA TOR Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. IP: 80.185.182.* 27.04.08, 14:21 BYLEM I JESTEM ZASTRASZANY I POWIEDZIELI ZE JAK SIE NIE ZAMKNE TO MNIE I MOJA RODZINE WYKONCZA.... TO TYLKO MALY PROMIL WYCINEK PRZESTEPSTW RASISTOW KRYMINALISTOW KTORZY TO ZE STRASZNYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA ZADAJAC STRASZNE CIERPIENIE DYSKRYMINUJA WYKANCZAJA ZABIJAJA I.T.P. ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM KATOLIKIEM INWALIDA KOBIETA DZIECIA... JEST ICH CALY LANCUCH I JEDEN Z POSLOW DO SEJMU FRANCUSKIEGO KTORY JUZ PONAD 3 LATA UKRYWA PRZESTEPSTWA PRZEKRETY I ZABIJAJA NAS I NIE TYLKO W BIALYCH REKAWICZKACH PONIEWAZ NIE UDALO IM SIE NAS NASTRASZYC TO SA TERAZ W STANIE ZABIC I ZABIJAJA MYSLAC ZE MAJA DO TEGO PRAWO.. TO JEST GORSZE OD EUTANAZJI..... JESTESMY NA SKRAJU WYTRZYMAKOSCI ZE WZGLEDUNA CHOROBE I CIERPIENIE KTORE MUSIMY JUZ OD WIELU LAT ZNOSIC PONIEWAZ CALY LANCUCH CHCE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE.... POSEL DO SEJMU FRANCUSKIEGO I MAIRE W MIEJSCOWOSCI W KTOREJ MIESZKAM I KAZDY INNY MA OBOWIAZEK SCIGANIA RASIZM DYSKRYMINACJE KRYMINALISTOW I OTRZYMAL TAKI LIST Z ZAWIADOMIENIEM I BYL TOLIST POLECONY Z POTWIERDZENIEM ODBIORU KTORY OTRZYMAL...... MOZNA DLUGO PISAC ALE STRASZNE CIERPIENIE NIE POZWALA JUZ MI PISAC I PISZE NIESKLADNIE PONIEWAZ JEST TAKI OGROMNY BOL I NAWET MORFINA NIE STEPIA GO NIERAZ NIE LAGODZI A JAK TAK TO NIEDLUGO DZIALA..... OTO MALY PROMIL WYCINEK ZA CO NAS WYKANCZAJA ZADAJA CIERPIENIE I W KAZDEJ CHWILI MOZE NASTAPIC ZGON.....ZA CO SA TE ADMINISTRACJE I WSPOLPRACUJACY PRZESTEPCY ODPOWIEDZIALINII........ RASIZM TORRTURY ZABIJANIE POLAKOW INWALIDOW KOBIETY DZIECI ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE .... BRAK DEMOKRACJI I NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI...... RATUNKU RATUNKU RATUNKU .... TORTURY RASIZM....WE FRANCJI > > >> WE FRANCJI .......MIESZKAMY JUZ OKOLO 25 LAT JA JESTEM INWALIDA 80% >> UTRATY ZDROWI >> > ZDROWIE UTRACILEM ZA TO ZE JESTEM POLAKIEM > ZONA PRACOWALA W SZPITALU JAKO OPIEKUNKA DO CHORYCH A Z > >> ZAWODU JEST KINEZYKOTERAPEUTA TO DYREKCJA ZMUSZALA JA TEZ DO TEJ PRACY >> MUSIALA PRACOWAC JEDNOCZESNIE JESZCZE JAKO SPRZATACZKA I.T.P. NIE >> PLACILI JEJ NADGODZIN WARUNKI BYLY TAKIE BASEN BYL W PIWNICY OKNA >> POZABIJANE MUSIALA NOSIC PACJENTOW 80-90 kg MARTWEJ WAGI(bezwladnych) >> WENTYLACJA ZLA I NIESPRAWNA PO PRAWIE 12 LATACH STRACILA ZDROWIE I ZLOZYLA DEKLARACJE >> CHOROBY ZAWODOWEJ I OD TEJ PORY DYREKCJA ZE SWOIMI PRZYDUPASAMI ROWNIEZ >> Z POLSKI Z KASAMI -CPAM- -CAF- I.T.D...ZACZELA WSZYSTKO ROBIC ZEBY SIE SAMA ZWOLNILA I CORAZ WIECEJ >> DOKUCZALA ALE NIE UDALO IM SIE ZASTRASZYC WYMUSIC NICZEGO I DOPROWADZILI >> JA DO TAKIEGO STANU ZDROWIA ZE MOGLA UMRZEC NA STANOWISKU PRACY WIDZAC >> ZE NIE UDA IM SIE POZBYC JEJ A STALO SIE TO GROZNE DLA NICH POSTANOWILI >> ZWOLNIC JA DYSCYPLINARNIE ZA OPUSZCZENIE NIBY STANOWISKA PRACY DUZO >> MOZNA BY BYLO PISAC O TYM.. JAK PRACOWALA TO OSTATNIO NIE PLACILI JEJ >> CHOROBOWEGO JAK DO TEGO CZASU A CHORUJE JUZ PRAWIE TRZY LATA KASA >> CHORYCH-CPAM- A KASA RODZINNA- CAF - PRZESTALA PLACIC NAM POMOCY NA >> MIESZKANIE-APL- ZEBY NAS NASTRASZYC WYSYLALI POLICE- BEZ ZADNYCH POWODOW >> KTORA BEZ ZADNEGO POWODU NAKAZU WLAMALA SIE DO MOJEGO DOMU POWYKRECALI >> MI RECE ZALOZYLI KAJDANKI DO TYLU ZEBY MNIE JESZCZE WIECEJ BOLALO(jestem >> inwalida 80% utraty zdrowia )JESTEM PO OPERACJINA SERCE MUSZE BRAC MORFINE BOL JEST NIE DO WYTRZYMANIA ALE TO JUZ INNA CHOROBA LUDZIE DZIWIA SIE ZE JESZCZE ZYJE PO TYM WSZYSTKIM CO CI PRZESTEPCY WYPRAWIAJA NIE POZWOLILI >> WZJAZC MI LEKARSTWA NA SERCE Z NIKIM SIE SKATAKTOWAC ZACHOWALI SIE JAK >> BYM BYL TERORYSTA A JESTEM BARDZO CHORYM CZLOWIEKIEM TO ONI ZROBILI >> GORZEJ OD TERORYSTOW ASYSTENTKI SOCJALNE NIE INTERWENIUJA A JESZCZE >> DEZIMFORMUJA... MAIRE GDZIE MIESZKAM TEZ UDAJE ZE O NICZYM NIE WIE >> ADMINISTRACJE PANSTWOWE NIE WYPLACAJA NALEZNYCH PRESTACJI I BLOKUJA >> SPECJALNIE ...ZEBY ZABIC CZLOWIEKA NIE TRZEBA STRZELIC KULKI W GLOWE ANI >> WLOZYC NOZ W PLECY A MOZNA ZABIC TORTURAMI MORALNYMI PSYCHICZNYMI >> FIZYCZNYMI.... A ROBIA TO Z PREMEDYTACJA KOMORNIKA WYSLALI PROBOWALI WYRZUCIC >> NAS Z MIESZKANIA ZA TO ZE KASA -(CAF) NIE PLACILA MI NALEZNEGO DODATKU-APL- DO BATIGER A >> TEN SFALSZOWAL KONTRAKT ..TAK SOBIE WSZYSTKO CALY LANCUCH USTALIL PONIEWAZ NAROBIL PRZEKRETOW I >> MYSLELI ZE NAS NASTRASZA A POPROSTU STRACILISMY ZDROWIE STAN ZDROWIA >> POWAZNIE SIE POGORSZYL Z MOZLIWOSCIA ZGONU W KAZDEJ CHWILI.... JEST TO >> RASIZM NIE PRZESTRZEGANIE PRAW CZLOWIEKA SPRAWY KRYMINALNE NADAJACE SIE >> DO PROKURATURY ALE OSOBY KTORE POWINNY TO ZROBIC UKRYWAJA WSZYSTKO CZYM >> STAJA SIE TAK SAMO PRZESTEPCAMI...ROBIA TO ZEBY ZABIC..MOZNA DLUGO PISAC TAKA JEST CZESC >> FRANCUZOW TAKIE TU JEST LIBERTE EGALITE FRATERNITE......... >> TAK PRZESTRZEGAJA PRAWA CZLOWIEKA W UNII EUROPEJSKIEJ W TYM WYPADKU >> CHODZI O FRANCJE.... >> BRAK DEMOKRACJI ISA NIE PRZESTRZEGANE PRAWA CZLOWIEKA WE FRANCJI PRZEZ NIEKTORE ADMINISTRACJE FRANCUSKIE TO GORZEJ NIZ MAFIA... TORRTURUJA I ZABIJAJA ZA TO ZE SIE JEST POLAKIEM INWALIDA TORRTURUJA KOBIETY DZIECI I.T.PO. ZEBY UKRYC SWOJE PRZEKRENTY I SPRAWY KRYMINALNE ZEBY NIE WYSZLY NA JAW WYMYSLAJA SPRAWY SADOWE O KTORYCH NIE POWIADAMIAJA I POZNIEJ WYDAJA WYROKI BEZ PRAWA OBRONY I W JEDNYM WYROKU SA DWA SKAZANIA 1 ZA NIE STAWIENIE SIE NA SPRAWIE I 2 KARA WYROK WYSSANY Z PALCA ... TEN NIBY WYROK NIE PRZYSYLAJA DO NIBY SKAZANEGO CO JEST NIE PRZESTRZEGANE PRAWO DO OBRONY... NASTEMPNY PRZYKLAD SAD PRACY POWINIENL PRZRESLAC WSZYSTKIE DOWODY DO PROKURATURY PONIEWAZA ZOSTALO POPELNIONE PRZESTEMPSTWO ALE KOMBINUJA Z DYREKCJA SZPITALA KTORY POPELNIL PRZESTEMPSTWO ZE SWOJA SWITA KTORA ZASIADA W DYREKCJI A DYREKTORKA JEST ZWYKLA PIELEGNIARKA DYREKTOREM NORMALNY PRZESTEMPCA WYSZKOLONY W SPECJALNEJ SZKOLE M......KTORZY RAZEM Z SADEM PRACY I OBRONCAMI POSZKODOWANEGO KRENCA I TO JUZ PONAD 2 LATA A WYDANIE WYROKOW JUZ BYLO WIELE RAZY DO KTORYCH NIGDY NIE DOSZLO NIE PRZESYLALI POWIADOMIENIA ZE WYDANIE WYROKU NIE ODBEDZIE SIE I NIE PODAWALI POWODU..... DZISIAJ MIAL SAD PRACY MIAL KOLEJNY RAZ WYDAC WYROK I PO STAWIENIU SIE W SADZIE SPRAWY NIE BYLO NAWET NA WOKANDZIE A POINFORMOWALI ZE WYROK BEDZIE WYSTAWIONY ZAOCZNIE I PRZESLANY DO DOMU.... WYROKU SADOW SA WYDAWANE W PANSTWACH DEMOKRATYCZNYCH PUBLUCZNIE I W IMIENIU REPUBLIKI FRANCUSKIEJ ....JEST TO NIE PRZESTRZEGANIE PROCEDURY BRAK DEMOKRACJI I METODY MAFIJNE KRYMINALNE LAMANE JEST PRAWO CZLOWIEKA I.T.P........... MAJA SIE CZEGO BAC PONIEWAZ NAROBILI TYLE PRZESTEMPSTW SJEST W TYM DUZO SPRAW KRYMINALNYCH TORRTURUJA ZABIJAJA ZE STRASZLIWYM OKRUCIENSTWEM I PREMEDYTACJA POLAKOW INWALIDOW KOBIET DZIECI ZWYKLI ZBRODNIARZE KTORZY POWINLI BYC SCIGANIE PRZEZ PROKURATURE I TO Z URZEDU .... W TYM TEZ SA UMACZANE SADY SEDZIOWIE URZEDNICY PAN STWOWI NIERAZ NA WYSOKIM STANOWISKU I MYSLA ZE IM WOLNO TORRTUROWAC FIZYCZNIE PSYCHICZNIE MORALNIE....POMYLILI SIE A TO POPROSTU NAZYWA SIE MAFIA..... OTO LIBERTE FRATERNITE EGALITE NIEKTORYCH ADMINISTRACJI FRANCUSKICH I ICH PRACOWNIKOW..... SWIAT SIE MUSI DOWIEDZIEC O TYM CI LUDZIE I ADMINISTRACJE PRZYNOSZA WSTYD FRANCJI ............. ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEK Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: RODZINA POLSKA TOR Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. IP: 80.185.182.* 27.04.08, 14:22 cd...................... ESZCZE JEDEN MALY WYCINEK... JAK SIE DOMAGA SWOJEGO PRAWA TO ADMINISTRACJE I ICH PRACOWNICY WYSYLAJA POLICJE KTORA BEZ NAKAZU WYLAMUJE DZWI WYKRECA RECE ZAKLADA KAJDANKI I TO INWALIDZIE Z UTRATA 80% ZDROWIA ZADAJAC TORRTURY Z MIESZKANIA ZNIKA PIEC TYSIECY EURO 2 BUTELKI WODKI DOKUMENTY POLSKIE KTORE PO KILKU MIESIACACH PODRZUCAJA DO SKRZYNKI NA LISTY ....POLICJANT W CYWILU JEST PIJANY ZE LEDWO STOI NA NOGACH BYLI NASLANI ZEBY ZABIC I TE NIEKTORE ADMINISTRACJE ROBIA ZEBY ZABIC PONIEWAZ MYSLA ZE UDA IM SIE UKRYC SPRAWY KRYMINALNE PRZEKRENTY RASIZM.... JESTESMY MORALNIE FIZYCZNIE PSYCHICZNIE WYKONCZENI Z MOZLIWOSCIA NAGLEGO I W KAZDEJ CHWILI ZGONU.... Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na P 27.04.08, 16:09 Nikt nie lubi Anglików bo bije z nich arogancja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aqq a co ty tak wrzeszczysz???!!! IP: 91.84.222.* 30.04.08, 00:38 CIĘ POGIĘŁO CZY ZA DUŻO WHISKY DZISIAJ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ebanasz Brytyjski poseł: Czas skończyć z atakami na Pol.. 27.04.08, 17:36 Niestety, z obiektywnego punktu widzenia wiele mediow, krytykujących Polakow, ma racje. Kiedy wyjechalam do Anglii ok.4 lat temu Polakow tam bylo niewielu. Wiekszosc z nich znala swietnie angielski. Dobrze nas traktowano. Po jakims czasie zaczelo ich naplywac wiecej i wiecej. Coraz mniej znalo angielski. Pracowali za male pieniadze i tym obnizyli zarobki innych nacji. Na ulicy pojawilo sie wiele "Polskich sklepow", wszedzie mozna bylo rowniez uslyszec nasz jezyk (niestety w wiekszosci przeklenstwa). Wiele Polek wybralo latwy sposob zarabiania - prostytucje. Inne darmowe mieszkanie i pomoc z rzadu - rodzenie dzieci (rzad angielski przyznaje dotacje dla samotnych matek). Wzrosla agresja i problem alkocholowy. Ok. 2005 roku wsrod londynskich Wlochow zapanowala anegdota o "polskich zakretach" (curva - z wloskiego to zakręt). SKAS SIE TO WZIELO!!! Na ulicach pojawili sie sprzedawcy polskich papierosow (angielskie kosztuja kolo 6 funtow - polskie o polowe mniej). Wiekszosc Polakow nie placi tam podatkow, nie zalezy im na legalnym zatrudnieniu, wiec "okrada" rzad. Kisimy sie w malych pokoikach, bijemy o kazdy grosz, podkladamy sobie swinie, nie uczymy sie jezyka, obnizamy standard zycia, a potem obrazamy jak ktos nam prawde mowi (pisze). Gdzie nasza inteligencja? Napisze szczerze. JESTEM POLKA, A WSTYDZE SIE ZA NASZA NACJE REZYDUJACA W ANGLII!!! ROZUMIEM, DLACZEGO TAK ZLE O NAS PISZA, BO SAMA CZUJE TO SAMO. W czerwcu 2005 spotkalam sie z dyskryminaca wsrod Anglikow, bo jestem Polka. Dostalam prace, bo moj szef nie zapytal skad pochodze (myslal, ze jestem Francuzka)... Teraz mieszkam w innym kraju. Polacy tam na szczescie sie jeszcze nie rozpanoszyli. Dzieki Bogu! Jestem szczesliwa bez ich "curva", braku inteligencji, nietolerancji, narzekania i krotkowzrocznosci. MAM NADZIEJE ZE SIE POZABIJAJA W NA TYCH WYSPACH O DROBNE, ABY ZYCIE DLA RODOWITYCH MIESZKANCOW WROCILO DO NORMY!!! AZ SMUTNO SIE ROBI, GDY MYSLE TO JA - POLKA :( Odpowiedz Link Zgłoś