Gość: kamil IP: 91.107.21.* 03.07.08, 17:06 potrzebuje pomocy przy zalatwieniu karty cscs!!!zaplace!!!moj nr 07928507189!!mail zejza1@interia.pl z gory dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cscs0 Re: jak zdobyc karte cscs potrzebuje natychmiast! 29.11.15, 19:18 zajrzyj na karta-cscs.pl - napisz do autor stronki lub cscs.pl pozdr i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
marecsus1 Re: jak zdobyc karte cscs potrzebuje natychmiast! 14.04.20, 09:29 Jak potrzebujesz CSCS to uderz do nich empiretrainingservices.co.uk/. Sam robiłem u nich uprawnienia i kurs na koparkę. Spoko firma z fachowa obsługa i cenami do przyjęcia. Wszystko w języku polskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cammir Re: jak zdobyc karte cscs potrzebuje natychmiast! IP: *.jmdi.pl 30.08.20, 23:12 Ja robiłem kurs w Empire Training, mają krótkie terminy, dobre ceny, sprawny sprzęt, a do tego można wszystko ogarniać po polsku, jak ktoś jeszcze nie zna na tyle języka. Każdy certyfikat się liczy na rynku pracy zwłaszcza w tych dziwnych czasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaworek Re: jak zdobyc karte cscs potrzebuje natychmiast! IP: *.centertel.pl 01.09.20, 00:29 Kolego, potwierdzam. Chłopaki w Empire Training robią dobrą robotę. Dla Polaków w uk ważne są wszystkie papiery, które pokazują, że coś umiemy, a nie jesteśmy tylko tanią siłą roboczą, która nic nie umie. No i kasy ze swoich nie zdzierają. Odpowiedz Link Zgłoś
kalokjoko Re: jak zdobyc karte cscs potrzebuje natychmiast! 27.07.21, 10:42 Kartę cscs można tez zrobić w tej firmie www.cpcs-training-courses.co.uk. Sam u nich robiłem. Szybko i sprawnie. No i ceny mają przyzwoite. Za miesiąc uderzam do nich na kurs na koparkę Odpowiedz Link Zgłoś