Gość: pablo IP: *.aster.pl 23.09.08, 11:55 nagroda darwina dla tej pani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tetradrachma koniecznie sprawdzić czy to przypadkiem nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:02 krewna braciszków ! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Stara bajka: golona, strzyzona 23.09.08, 13:24 Mickiewicz mial racje: Jak sie baba uprze to mozesz ja topic, a ona jeszcze spod wody wystawi reke i pokaze swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:02 ps. opel nova? chyba z muzeum ukradla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: brawo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:53 Zdziwiłbyś się w jakim idealnym stanie widziałem sąsiadkę w Vauxhallu Nova. Dla tych co nie znają brytyjskiego rynku motoryzacyjnego to stary Opel Corsa (taki kanciasty - nie chce mi sie szukać dat produkcji). Sąsiadka ok 80-tki a Nova jak świeżo z fabryki. Zero rdzy, niesamowicie zadbana. Żałuje, że nie mogłem zobaczyć stanu licznika ale nie wierzę w więcej niż 20.000 mil. Nie zdziwiłbym się gdyby ta pani od nowości przejechała 5000 mil. Także nieraz trafiają się i takie egzemplarze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.ntlworld.ie 23.09.08, 12:04 Tak się zawsze powinien kończyć wściek macicy - przypadłość u pań na Wyspach powszechna, a i w Polsce coraz bardziej popularna (feministki!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.mech.pk.edu.pl 23.09.08, 12:04 Najważniejsza informacja dnia! Gdzieś w Anglii chora psychicznie kobieta wpadła w furię i doprowadzila do własnej śmierci. Niesamowite, trzeba wszystkim o tym powiedzieć, koniecznie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:12 Gość portalu: Mika napisał(a): > Najważniejsza informacja dnia! Gdzieś w Anglii chora psychicznie > kobieta wpadła w furię i doprowadzila do własnej śmierci. > Niesamowite, trzeba wszystkim o tym powiedzieć, koniecznie!!!!! ======== myślisz, że lepszą byłaby informacja o odwiertach o.Rydzyka lub opóźnieniu okresu Szczypińskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak, rzeczywiscie Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:26 ja powaznie uwazam, ze to jest bardzo interesujace, przedstawia bowiem ciekawa anomalie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.09.08, 12:08 kandydatka do Igo miejsca najbardziej idiotycznej smierci 2008 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm jednego czubka mniej IP: *.acn.waw.pl 23.09.08, 12:13 zginęła na własne życzenie, może gdyby wysiadła to za tydzień by kogoś zabiła? Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Pogarda dla bliźniego - tak ci z nią dobrze? 23.09.08, 12:27 Gość portalu: hmm napisał(a): > zginęła na własne życzenie, może gdyby wysiadła to za tydzień by > kogoś zabiła? A może gdyby wysiadła, miesiąc później wyzdrowiała i okazała się dawcą szpiku dla twojego dziecka? Skąd wiesz ile ta osoba znaczyła dla innych i co jeszcze mogła w życiu osiągnąć? Minimum szacunku dla ludzkiego życia. Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Pogarda dla bliźniego - tak ci z nią dobrze? 24.09.08, 10:28 Z chorób psychicznych się nie zdrowieje. Można je tylko wyciszać lekami. Ponadto od osób psychicznych nie pobiera się krwi, a zwłaszcza szpiku. Za duże ryzyko. Ta pani nie mogła nikogo uratować, co najwyżej zabić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano nie ma czegos takiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:15 jak opel nova jest vauxhall nova, czyli opel corsa nota bene, najbardziej typowy samochod dla angolskiej underclass, ktorej niewatpliwie godnym przedstawicielem byla to smutna pani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.acn.waw.pl 23.09.08, 12:19 podoba mi się :) Istna selekcja naturalna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak-ateista to jakim prawem miała prawo jazdy? to żart? IP: *.ficresteam.com 23.09.08, 12:23 jakim prawem psychole mają prawo jazdy? dlaczego nikt tego nie pilnuje? hm? Odpowiedz Link Zgłoś
the_rapist Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie 23.09.08, 12:30 Nie wiem czy ten wypadek kwalifikuje sie do nagrody Darwina. W kazdym razie szacun dla tej pani, nawet jesli posmiertny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.kp.pl 23.09.08, 12:35 jeżeli miała dzieci, to się nie kwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie 23.09.08, 15:08 poczytaj regulamin. nie kwalifikuje się ze względu na zaburzenia poczytalności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo nominacja do darwina IP: *.171.76.162.crowley.pl 23.09.08, 23:38 Nie wiem czy ten wypadek kwalifikuje sie do nagrody Darwina. W kazdym razie szacun dla tej pani, nawet jesli posmiertny przyłączam się do szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oponiarz Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:34 Ludzie, co to za opony były, ze sie blyskawicznie (kilka, kilkanascie sekund) starły????? do felg????? Czyzby chinskie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu Re: Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: 91.200.92.* 23.09.08, 13:33 Zapewne na blachach była taka gruba warstwa lakierów i szpachlówek, że to one się zapaliły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:40 heheheh załoze sie ze nalezała do angielskiej komórki "pis-u" ..im nikt nie udowodni ze czarne jest czarne a białe białe..nawet jak sie samochód pali to powiedza ze tak ma byc bo własnie robia grilla ...rotfllll Odpowiedz Link Zgłoś
greymanho Ze złości spaliła się we własnym aucie 23.09.08, 12:49 W kwestii technicznej - wątpię, że ta pani w UK prowadziła opla. Co najwyżej _vauxhalla_ novę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z A jaka to różnica? Vauxall w UK to Opel, i tyle.nt IP: 217.98.20.* 23.09.08, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś
klemenko Re: A jaka to różnica? Vauxall w UK to Opel, i ty 23.09.08, 13:20 A czy zdjęcie nie przedstawia przypadkiem dachu poczciwego poloneza w wersji sanitarnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktostam no wlasnie?! moze Poldonezem ją pozniej wiezli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:23 co tam robil polonez? moze jakis zlot zabytkow tam byl? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano ale samochod pod nazwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:30 "opel nova" nie istnieje a jesli artykul trzyma sie nomenklatury kontynentalnej to winno stac "opel corsa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano to byl zapewne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:54 typowy brytyjski kocmoluch, taka ichniejsza kempa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oponiarz Re: to byl zapewne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 12:56 Chyba klempa, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariano bynajmniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:01 beata-kempa.webpark.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oponiarz Re: bynajmniej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:06 Odwiedziłem www. Robi wrażenie. Zwracam honor. Kempa pełną gębą. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 Re: bynajmniej 23.09.08, 15:11 to ciekawe: urodziłem się dwa lata później niż kempa, a jestem w tym samym wieku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: bynajmniej IP: *.icpnet.pl 23.09.08, 22:22 a nie pomyślałeś że strona sprzed 2 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Chora psychicznie z prawem jazdy? IP: *.mtib.gov.pl 23.09.08, 13:19 Zrozumiałem że była chora i nie mogła należycie ocenić sytuacji zagrożenia. TO dlaczego miała prawo jazdy? przecież prowadząc samochód cały czas musimy oceniać sytuację i ewentualne zagrożenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złoooo Re: Chora psychicznie z prawem jazdy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 20:51 wierz mi - wielu zdrowych tez ma z tym problemy... Odpowiedz Link Zgłoś
carpaccio4 ten śmieszny samochód 23.09.08, 13:22 nie jest w stanie pociągnąć samego siebie. co dopiero spalić gumy w kilka chwil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1malutki Taaak...rzeczywiscie dotykacie sedna sprawy.... IP: *.nist.gov 23.09.08, 15:16 i pokazujecie, ze jak zwykle "p"olak wie lepiej,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uradowany kierowca Bardzo dobrze :) :) :)hurra!! IP: *.40.158.240.sub.mbb.three.co.uk 23.09.08, 13:50 jednej idiotki na drodze mniej!!!Oby wszystklie glupie angielskie baby tak konczyly!!!5 miesiecy temu mialem podobny wypadek--gdyby angol prowadzil mojego tira baba by zginela na miejscu w zderzeniu czolowym...Otoz:jade bardzo szeroka droga,ale po 1 pasie w kazdym kierunku,jakas osobowka wyprzedza rzad samochodow na "trzeciego"-- miejsca ma b.duzo-mozna i kombajnem na 4 wyprzedzac!!Ale z naprzeciwka jedzie angielska debilka-PO SRODKU DROGI!!!(od strony pasazera do podocza ma miejsce na 2 tiry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) a ta debilka jak wiekszosc kretynow jedzie po srodku i niechce zjechac..W koncu zobaczyla tego co wyprzedza i wpadla w furie-- durnymi mackami w przednia szybe,telefon jej wypadl- oglada sie za tym osobowym co wyprzedza do tylu(juz ja dawno minal)i cos wygraza--- zjechala juz na moj pas,przypie..la w inna osobowka co jechala TEZ SRODKIEM i wprost mi na czolowke,zjechalem 2 metry na pobocze,ale ta debilka jeszcze mi wjechala pod ostatnia os--niebylo co zbierac :) Dobrze ze ta baba sie tez spalila bo buy potem kogos zabila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
indywidualismus Re: Bardzo dobrze :) :) :)hurra!! 24.09.08, 10:37 Trochę dziwny ten opis, nie bardzo wiarygodny. Możesz przytoczyć jakiś artykuł na ten temat? Zdjęcie? Choćby w lokalnym medium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola zaburzenia psychiczne IP: 83.238.13.* 23.09.08, 13:53 ze mna tramwajem prawie co dzien jezdzi pani, ktora niewiarygodnie przeklina, jakby z kims rozmawiala, krzyczy, jest agresywna, czasami tez pobrudzona odchodami, i zal i strach, ale kto zezwala na takie zycie w spoleczenstwie, do czego to moze doprowadzic - wlasnie to czytalismy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nick Re: zaburzenia psychiczne IP: *.icpnet.pl 23.09.08, 22:27 to jest schizofrenia, z reguły nie jest niebezpieczna dla otoczenia, chciałabyś powysyłać wszystkich chorych na księżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrrrau a cotswold to nie okolice szanownego clarkssona? IP: *.acn.waw.pl 23.09.08, 14:11 bedzie mial chlop uzywanie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazgota Jednym slowem ta pani zachowala sie zgodnie IP: *.onlink.net 23.09.08, 15:04 z przyslowiem "na zlosc mamie sciagne czapke, niech mi uszy zmarzna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vittek! a Cotswolds to nie okolice szanownego Clarksona? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 18:57 Dokładnie :) Jeremy do pióra! pozdrawia się, vittek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al budżan Czym różni się ta pani od Busza albo Putina ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 14:42 Obaj odpowiadają za śmierć kilkudziesięciu tysięcy ludzi ,a jednak świat uznaje ich za normalnych i poczytalnych . Dlaczego o tej pani napisali ,że była chora psychicznie ,a o ludziach na wysokich stanowiskach odpowiadających za cierpienie milionów ,śmierć setek tysięcy dziennikarze nie piszą CHORZY PSYCHOLE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.resetnet.pl 23.09.08, 15:18 W końcu mamy dwudziesty pierwszy wiek, czarownice stały się nowoczesne, same wydają na siebie wyrok i same go wykonują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kew Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: *.nics.gov.uk 23.09.08, 15:19 buahaha takim ludziom nalezy sie smierc. Troche wyzsza temperatura i przestalo babsko pyskowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ze złości spaliła się we własnym aucie IP: 193.19.72.* 23.09.08, 15:28 złość się w niej zagotowała i się spaliła staruszka z tej złości:( Odpowiedz Link Zgłoś