Dodaj do ulubionych

mam ci cipciu poszukać ?

06.09.12, 17:01
no owszem, urojenia tej śmiesznej grupki znane są od dawna - nie mniej po to debilowi wysłałem kiedyś maila - coby sobie uczenie porównał adresy - aleeeeeeeee niewiele to pomogło cipciu, ponieważ nadal leciały w moją stronę różne insynuacje - więc teraz gówno mnie obchodzi - who is who - zobaczę wzmiankę o lublinie - i będą to brał do siebie - ja się z paranoikami przerzucać gównem nie zamierzam - skoro sami sobie wypracowaliście takie reakcje - no to życzę powodzenia - a ode mnie won

Re: Galerzysta z Lublina to......Kogut??!!
m.maska 06.09.12, 16:16 Odpowiedz
A nie wiem....no na to wyglada, skoro uznal, ze to o nim - ja pisalam o tym co to te prymitywne maile do Ciebie przysylal, myslalam, ze to ktos kogo jeszcze nie znamy, a tu taka niespodzianka.
Nie wiedzialam, ze Kogut jest galerzysta....no no....
Obserwuj wątek
    • koguciik-2972 Re: mam ci cipciu poszukać ? 06.09.12, 17:38
      i ja się cipciu cieszę, że się bawić umiem - tobie miłego babrania w gnoju

Autor: m.maska ☺ 06.09.12, 17:30
      Dodaj do ulubionych
      Odpowiedz cytując Odpowiedz
      Kazdy sie bawi jak potrafi....
    • koguciik-2972 masz rację pacykarzu 06.09.12, 17:41
      po browarku owszem - po gorzale wcale - co widać po twoim poziomie - a chlaj - podobno wtedy lepiej się pacykuje

Autor: 1zorro-bis 06.09.12, 17:37
      Dodaj do ulubionych
      jak nic innego po browarku nie potrafi to sie tak bawi..
      • koguciik-2972 Re: masz rację pacykarzu 06.09.12, 17:45
        chyba nie jest ze mną tak źle pacykarzu - ja piszę sam - ty umiesz tylko kopiować - i taka jest różnica między moim browarkiem a twoją wódą

Autor: 1zorro-bis 06.09.12, 17:39
        Dodaj do ulubionych
        no, popatrz jak sie bawi....smirk
        Po ktorym to browarku
        • wscieklyuklad Re: masz rację pacykarzu 06.09.12, 18:28
          No to skoro zjawiska czytają to forum, to tu pozwolę sobie na następujące uwagi :

Dziś na jednym z wątków posłużono się moimi danymi osobowymi (imię, nazwisko, stopień naukowy i wykonywany zawód ), jako nickiem pod postem nie mojego autorstwa.
          W następnym z postów straszono mnie "udaniem się" na portal Znanylekarz z zamiarem szkalowania mego imienia.

Oba posty zostały usunięte przez administrację tego portalu, jako poważnie łamiące regulamin i naruszające moje dobra osobiste. Wcześniej jednak zostały utrwalone dla celów postępowania prawnego.

Podobnemu zabezpieczeniu uległy wszelkie posty , w których niejaki 1zorro określa mnie mianem dr ( z kropką w dodatku po dr !) Pavulon- mimo uprzedniego ostrzeżenia i udawania przez niejaką Al-szamankę, iż zwrotu tego użyto omyłkowo .
          Ze względu na notoryczność tego określenie - po uprzednim porozumieniu się z prawnikami, skierowałem sprawę na właściwe tory.
          Istnieje prawdopodobieństwo graniczące z pewnością, że uśmiech niedługo zgaśnie na zadowolonych buziach piszących te posty.
          Maja z Podwórka winna teraz jednoznacznie ustosunkować się do tego typu zachowań.
          Nie liczę na określenie ich mianem chamstwa, ale ucieszę się gdy padnie określenie "manipulacja " - oczywiście wszystko to winno być podparte logicznym - typowym dla wymienionej - wywodem.

Posty są również tłumaczone przez tłumacza przysięgłego na język niemiecki, ponieważ istnieje uzasadnione podejrzenie, że wiele z nich pisano z naruszeniem etyki zawodowej.
          Pogróżki ze strony tamtych osób, zamienią się oto w konkretne działania z mojej strony.
          • koguciik-2972 Re: masz rację pacykarzu 06.09.12, 18:48
            a jakiż to problem zrobić pieprzonemu pacykarzowi "reklamę" i pokazać ludziom co ten przygłup wyprawia ? Coraz bardziej mnie wpieniają ci paranoicy i coraz bardziej mam ochotę zrobić z tym coś konkretnego
          • ulisses-achaj Re: masz rację pacykarzu 06.09.12, 22:52
            Wściekły, najwyższa pora. Portal będzie musiał udostępnić adres IP a ten, kto to zrobił będzie miał powody do zmartwienia. I bardzo dobrze.
            Na forach zawsze dochodziło do konfliktów, ale pewnych granic się nie przekracza. Dlatego bardzo słusznie robisz, że chcesz wyciągnąć konsekwencje wobec 1zorra-bis. Są ludzie którzy siedząc przy komputerze zachowują się jak małpa z brzytwą.
    • koguciik-2972 nie stać na okularki ? 06.09.12, 19:31
      to poszukaj sponsora - bo ja bardzo wyraźnie i prosto jak do przygłupów napisałem dlaczego będę reagował - a co do wyciągania konkluzji - to obawiam się żeś na to za głupia zwyczajnie

Autor: al-szamanka ☺ 06.09.12, 18:45
      Dodaj do ulubionych
      Gdybym Maseczka napisała coś o galerzystce z Salzburga, a ja bym na to zareagowała, to rzeczywiscie wyglądałoby, że się poczuwam.
      Tylko ci, co biorą takie rzeczy do siebie są zorientowani o co chodzi. Czyli konkluzja nasuwa się sama.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka