Dodaj do ulubionych

Ile mozna??!

29.04.14, 13:14
ile mozna ciagle takie pierdoly wypisywac? Chlopa nie ma w domu czy jak?
To juz jest zalosne....smirk
Boze, co mnie skusilo aby te....."dame" poznac?big_grin
........"Pokazalam, ze pewien osobnik nie potrafi sie zachowac w towarzystwie przy stole i siega do cudzego talerza, a oni wykrecili to, ze AL w wyniku tego byla glodna.... nie, AL i mnie stac bylo na sto takich bagietek, ale fakt jest faktem - czlowiek, ktory pisal wszedzie, ze zalowal tego spotakania a to wlasnie on po spotkaniu mowil: to trzeba powtorzyc, bo zadna z nas; dlatego napisalam mu, ze to my mozemy zalowac, bo takie zachowanie przy stole pokazalo kim jest. I co? wykrecili, przekrecili, moze rzeczywiscie nie zrozumieli, albo takie zachowanie im nie przeszkadza......."big_grinbig_grinbig_grin
Obserwuj wątek
    • 1zorro-bis Re: Ile mozna??! 29.04.14, 13:16
      FAKT.big_grin
      Kobitki ciagle tlumacza, ze sa damami a i tak im sie to nie udaje.....big_grinbig_grinbig_grin

......"Klaro, masz do czynienia z mistrzami hipokryzji, nie probuj tlumaczyc, ze nie jestes wielbladem, bo nic z tego nie bedzie, to Ci sie nie uda......."big_grinbig_grinbig_grin
      • sorel.lina Re: Ile mozna??! 29.04.14, 13:33
        Były sobie...damy trzy, damy trzy wink

"Były małe świnki trzy
        i był wilk okropnie zły!
        Jak zobaczył je,
        to krzyknął, że je zje
        i wystrzerzył na nie kły!

Uciekały świnki w las,
        on za nimi w dziuple wlazł.

Zatrzasnęły drzwi.
        On wyje: otwórz drzwi.
        One kwiczą: mamy czas.
        Zamknęły drzwi i cieszą się,
        wilk przez komin wkroczyć chce!
        Wszem wobec woła: Ja was zjem!
        I o drzwi tłucze łbem.

Były małe świnki trzy i był wilk okropnie zły!
        Jak zobaczył je, to krzyknął, że je zje
        i wystrzerzył na nie kły!

Małe świnki i duży wilk, duży wilk, brzydki wilk!
        Starczy tylko parę chwil, by zjadł świnki wilk!
        Kwi Kwi Kwi Kwi Kwi Kwi Kwi Kwi……. "

Autor: Chór Czejanda
        • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 14:08
          no big_grin

a ja się jednak dobiorę do starego kompa. big_grin
          W sumie z tajemnicy zostałem zwolniony niejako automatycznie ze dwa lata temu, kiedy paniusie wywalały na forum treści prywatnych rozmów i informacje w nich zawarte.
          To sobie dobrze zapamiętałem. A potem było jeszcze lepiej - więc nie mam już żadnych przeszkód big_grin big_grin big_grin
          • 1zorro-bis Re: Ile mozna??! 29.04.14, 14:39
            wiesz, a podobno swiatowe lone som.
            A takie lone swiatowe jak ja biskup.big_grin
            Wracajac jeszcze do tej nieszczesnej .....buly.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
            Po pierwsze - we Wloszech i Francji chleba - czytaj bule - przynosza OGOLNIE do stolu - skolko ugodno. Za friko. bo Francuzy i Italiance chlebozerne som.
            Po drugie - zamieszczajac fotki z knajpy ze strzalka - "tu byla bula " to moge tylko stwierdzic, ze dama ma chyba bule na glowie. Od goraca chyba. Bo jak juz jest taka precyzyjna - to powinna zblizenie taleza zrobic, gdzie POWINNO wyraznie byc napisane "bula prive" - nalezaca do jednej z owych.....dam???big_grin
            Po trzecie - na mily Bog, dzisiaj to mi nawet moze wmowic ze ja w tej knajpie na stoliku (po zezarciu buly ) ja gwalcilem .big_grinbig_grinbig_grin
            No bo kto to sprawdzi?big_grinbig_grinbig_grin

A moja zona ciagle sie po glowie puka i mowi......" i na co ci - znaczy sie mi - bylo?"big_grinbig_grinbig_grin
            No wlasnie, na co? Na co??!big_grinbig_grinbig_grin
            • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 14:55
              za karę Ci to było !! big_grin
              za karę !! big_grin
              • 1zorro-bis Re: Ile mozna??! 29.04.14, 14:56
                dziiiiiisus! To ja jeszcze ukrzyzowany bendem?smirk
                fenikss.2972 napisał:

> za karę Ci to było !! big_grin
                > za karę !! big_grin
                • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 14:58
                  a cholera wie, coś Ty jeszcze z nimi robił big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> dziiiiiisus! To ja jeszcze ukrzyzowany bendem?smirk
                  > fenikss.2972 napisał:
                  >
                  > > za karę Ci to było !! big_grin
                  > > za karę !! big_grin
                  >
                  >
                  • 1zorro-bis Re: Ile mozna??! 29.04.14, 15:15
                    no, chwala Bogu zona zawsze byla. Bo jeszcze by mi "damy" wmowily to i owo......big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    fenikss.2972 napisał:

> a cholera wie, coś Ty jeszcze z nimi robił big_grin big_grin big_grin
                    >
                    > 1zorro-bis napisał:
                    >
                    > > dziiiiiisus! To ja jeszcze ukrzyzowany bendem?smirk
                    > > fenikss.2972 napisał:
                    > >
                    > > > za karę Ci to było !! big_grin
                    > > > za karę !! big_grin
                    > >
                    > >
                    >
                    >
                    • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 15:26
                      poczekaj.....poczekaj......big_grin
                      jeszcze możesz poczytać o czworokąciku.....big_grin

1zorro-bis napisał:

> no, chwala Bogu zona zawsze byla. Bo jeszcze by mi "damy" wmowily to i owo.....
                      > .big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: Ile mozna??! 29.04.14, 15:28
                        taaaaaak?big_grin
                        No, to sie zona ......zdziwi.big_grinbig_grinbig_grin
                        fenikss.2972 napisał:

> poczekaj.....poczekaj......big_grin
                        > jeszcze możesz poczytać o czworokąciku.....big_grin
                        >
                        > 1zorro-bis napisał:
                        >
                        > > no, chwala Bogu zona zawsze byla. Bo jeszcze by mi "damy" wmowily to i ow
                        > o.....
                        > > .big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                        >
                        >
      • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 13:54
        zerknij jak tamte miszcze hipokryzji dawały czadu big_grin

izydorek raz myślał, raz myślała
        a raz jako dziewczę młode naiwne big_grin big_grin big_grin

ja pierdzielę, ale kabaret big_grin

1zorro-bis napisał:

> FAKT.big_grin
        > Kobitki ciagle tlumacza, ze sa damami a i tak im sie to nie udaje.....big_grinbig_grinbig_grin
        >
        > ......"Klaro, masz do czynienia z mistrzami hipokryzji, nie probuj tlumaczyc, z
        > e nie jestes wielbladem, bo nic z tego nie bedzie, to Ci sie nie uda......."big_grin:
        > Dbig_grin
        >
    • fenikss.2972 Re: Ile mozna??! 29.04.14, 13:53
      a dobrze Ci tak !!!! big_grin
      masz za te lata, coś mi na dupie siedział !! big_grin big_grin big_grin
      sprawiedliwość musi być !! big_grin

1zorro-bis napisał:

> ile mozna ciagle takie pierdoly wypisywac? Chlopa nie ma w domu czy jak?
      > To juz jest zalosne....smirk
      > Boze, co mnie skusilo aby te....."dame" poznac?big_grin
      > ........"Pokazalam, ze pewien osobnik nie potrafi sie zachowac w towarzystwie p
      > rzy stole i siega do cudzego talerza, a oni wykrecili to, ze AL w wyniku tego b
      > yla glodna.... nie, AL i mnie stac bylo na sto takich bagietek, ale fakt jest f
      > aktem - czlowiek, ktory pisal wszedzie, ze zalowal tego spotakania a to wlasnie
      > on po spotkaniu mowil: to trzeba powtorzyc, bo zadna z nas; dlatego napisalam
      > mu, ze to my mozemy zalowac, bo takie zachowanie przy stole pokazalo kim jest.
      > I co? wykrecili, przekrecili, moze rzeczywiscie nie zrozumieli, albo takie zach
      > owanie im nie przeszkadza......."big_grinbig_grinbig_grin
    • k.karen I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 29.04.14, 15:11
      1zorro-bis napisał:

> ile mozna ciagle takie pierdoly wypisywac? Chlopa nie ma w domu czy jak?
      > To juz jest zalosne....smirk
      > Boze, co mnie skusilo aby te....."dame" poznac?big_grin

> ........"Pokazalam, ze pewien osobnik nie potrafi sie zachowac w towarzystwie p
      > rzy stole i siega do cudzego talerza, a oni wykrecili to, ze AL w wyniku tego b
      > yla glodna.... nie, AL i mnie stac bylo na sto takich bagietek, ale fakt jest f
      > aktem - czlowiek, ktory pisal wszedzie, ze zalowal tego spotakania a to wlasnie
      > on po spotkaniu mowil: to trzeba powtorzyc, bo zadna z nas;
      dlatego napisalam
      > mu, ze to my mozemy zalowac, bo takie zachowanie przy stole pokazalo kim jest.
      > I co? wykrecili, przekrecili, moze rzeczywiscie nie zrozumieli, albo takie zach
      > owanie im nie przeszkadza.......

Zorro, to jak to w końcu było? big_grin Kiedy mówiły prawdę, bo na wątkach po tym sławetnym spotkaniu w Paryżu zachwycały Tobą, Twoją żoną i planowane były następne spotkania, bynajmniej nie przez Ciebie, a teraz, prawie po 3 latach nagle "zeżarta buła" i coś zupełnie odwrotnego? big_grin big_grin big_grin

Re: Czuje siew super!!!
      m.maska 10.10.11, 22:10
      Heeeeeej...dlugi dzien....nog nie czuje...wrazen moooooooooc... spotkanie bylo super...pozdrowienia dla Zorro i jego Zony... na luk triumfalny nie weszlam, wylaczyli winde i chcieli za luksus wspinaczki jeszcze 9,50€... wybralysmy kawe na Champs-Élysées - ja jestem na te wspinaczke za leniwa, AL by weszla, jej lenistwo nie siega tak daleko, tyle, ze ona ma lek wysokosci wiekszy od mojego....

img812.imageshack.us/img812/6374/dscn1009f.jpg
      a tu wspomnienie ze spotkania...(od lewej: maska, Zorro i AL)
      • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 29.04.14, 15:18
        big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        no wlasnie.....big_grin
        Ja sobie tak myslem.....skleroza? Kolega Alzheimer zawital??big_grinbig_grin
        Albo moze damy to nie damy? Tylko .........big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
        Cholera wie.....smirk
        • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 29.04.14, 17:02
          uderz w stol a nozyce......sorrybig_grin.....dama sie odezwie.big_grinbig_grinbig_grin

......"bardzo bys sie nadawala do tropienia niejasnosci... to jak jest z ta cudownoscia? hahaha.... czyzbys zmienila zdanie? kiedy klamalas? wtedy czy teraz? hahaha................. "big_grinbig_grinbig_grin
          • k.karen Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 29.04.14, 21:13
            Ani nożyce, ani ona dama... big_grin tylko "kryształowo logiczna prawdomówność" big_grin
            Wiedziałam, że się odezwie big_grin

A różnica między nami polega na tym, że ja nigdy nie wypierałam się swoich słów. Nie łgałam w żywe oczy, że nasze spotkanie we Wrocławiu, w dniu 26 czerwca 2010 r. było do bani big_grin Widział ktoś, żebym jej wypominała jakąś... bułę? big_grin i to po trzech/czterech latach od spotkania? big_grin
            Spotkanie we Wrocławiu było naprawdę udane i do dzisiaj bardzo dobrze je wspominam, to były czasy mojej naiwności, kiedy jeszcze wierzyłam "kryształowej uczciwości", tak jak większość Podwórkowiczów, ale nie trwało to już zbyt długo.
            A kolejna próba oblewania mnie pomyjami, co trwa bez przerwy od czterech lat, zwisa mi, powiewa, ale czasem jeszcze śmieszy, jak tym razem big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin
            • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 07:45
              ale jak widac, "dama" dalej cierpi na Alzheimera bo swoje urojenia i majaki dalej forsuje.....smirk
              No coz.....starosc nie radosc.big_grin I tutaj juz zaden gigolo chyba nie pomoze.....big_grinbig_grinbig_grin

......"Ach Karlutka... ty niczego nie pisalas, wystarczy tych wulgaryzmow, ktore nawypisywalas na kilku forach - coz trzeba wiecej... no ja bardzo zaluje, ze sie z toba spotkalam... moglam ten czas lepiej wykorzystac.
              A poza tym, przestan przyprawiac mi gebe... nie pisalam na temat nikogo konkretnie o tym, ze sciagnal bagietke z drugiego stolika podczas wspolnego obiadu... to, ze ktos poczul sie adresatem i oglosil to calemu swiatu, chwalac sie jak to on oczywiscie umie sie zachowac - to juz nie jest moja wina... skoro uznal, ze musi to wszystkim uswiadomic - jego wola. Chociaz nie dziwi mnie to, skoro kopiowal i wynosil posty z forum ukrytego, to stac go bylo i na to. Mogl siedziec cicho, ale musial to rozniesc jak taka wiejska plotkara......."smirk
              • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 08:15
                picasaweb.google.com/115409003721019156859/BurgEltz#5613189357117040962
                kurcze....dobrze ze tutaj buly nie bylo.big_grin
                Ale bylo.....wino! Tylko pozniej.....big_grin
                • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 08:21
                  picasaweb.google.com/100165155499554484192/SalonDAutomne2011#5663461375898709730

tak sie zastanawiam.....smirk
                  To bylo przed bula czy po?big_grinbig_grin
                  Bo juz mnie pamiec zawodzi.......big_grinbig_grinbig_grin
                  • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 08:23
                    picasaweb.google.com/100165155499554484192/SalonDAutomne2011#5663862308163985506

"Damy" maja przynajmniej na pamiatke.....smirk
                    Za bule.....big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                    • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 08:29
                      picasaweb.google.com/100165155499554484192/Paris10102011#5664600104070964978

A tutaj mnie "damy" trzymaja, zebym z ta zezarta i nieprztrawiona bula nie uciekl.......big_grinbig_grinbig_grin
                      • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 08:31
                        picasaweb.google.com/100165155499554484192/Paris10102011#5664600080379093170

Straszne.....smirk
                        Do czego to moja zona "damy" zmuszala.....big_grinbig_grinbig_grin
                      • sorel.lina Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 10:10
                        Trzymają mocno, żeby im doborowe towarzystwo nie uciekło. smile

M. Maska
                        zdjęcia
                        1 lis 2011 04:40
                        i pomyslec, ze jesien tego roku jest ciepla i sloneczna...ale my do slonca szczescia nie mialysmy...ale "wycieczka" byla udana a towarzystwo - doborowe...
                        • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 10:14
                          za niedlugo chyba lancuchy beda uzywac......big_grinbig_grinbig_grin
                          sorel.lina napisała:

> Trzymają mocno, żeby im doborowe towarzystwo nie uciekło. smile
                          >
                          > [i]M. Maska
                          > zdjęcia
                          > 1 lis 2011 04:40
                          > i pomyslec, ze jesien tego roku jest ciepla i sloneczna...ale my do slonca szc
                          > zescia nie mialysmy...ale "wycieczka" byla udana a towarzystwo - doborowe... [/
                          > i]
                      • fenikss.2972 Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 10:27
                        Zorro..............
                        coś Ci się przyczepiło big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> picasaweb.google.com/100165155499554484192/Paris10102011#5664600104070964978
                        >
                        >
                        > A tutaj mnie "damy" trzymaja, zebym z ta zezarta i nieprztrawiona bula nie ucie
                        > kl.......big_grinbig_grinbig_grin
                        • 1zorro-bis Re: I czemu mają służyć te śmieszne kłamstwa? :D 30.04.14, 10:46
                          ....................moskito??big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                          fenikss.2972 napisał:

> Zorro..............
                          > coś Ci się przyczepiło big_grin big_grin big_grin
                          >
                          > 1zorro-bis napisał:
                          >
                          > > picasaweb.google.com/100165155499554484192/Paris10102011#5664600104070964978
                          > >
                          > >
                          > > A tutaj mnie "damy" trzymaja, zebym z ta zezarta i nieprztrawiona bula ni
                          > e ucie
                          > > kl.......big_grinbig_grinbig_grin
                          >
                          >
                          • 1zorro-bis Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 17:11
                            ........"I to jest najlepszym dowodem na to, ze ta "cudownosc" byla wylacznie wazelina, obliczona na efekt. Efekciarstwo jest tam cecha dominujaca - ale, tak jak Klara, nie od razu zauwazyla manipulacje, wychodzac z zalozenia, ze na forum, na ktorym nikt nikogo nie zna, mozna byc normalnie soba, podobnie my, nie od razu zauwazylysmy, ze te szybowce, traki, domy, ogrzewane garaze i masa innych fantasmagorii to bujda na resorach wylacznie. A slownictwo jakim karlutka operuje, kiedy leci jej po hamulcach, doskonale odzwierciedla z jakiego srodowiska sie wywodzi.
                            Tak jak czlowiek pijany nie panuje nad swoimi pierwotnymi nawykami, tak karlutka, kiedy ogarnia ja wscieklosc pokazuje prawdziwe oblicze, kiedy juz nie musi wazelinowac i wie, ze znajdzie poparcie u sobie podobnych... powodzenia wiec.

Dziesiatki i setki postow... potok slow... pawie ogony porozkladane, balony nadmuchane.... pssssssssssss... tylko inni slysza, jak uchodzi z nich powietrze........"big_grin

to ja sie tak formalnie zapytam - to po jaka cholere sie z....."Karlutka" spotykalas i robilas sobie szczerzac do kamery fotki?!smirk
                            Zaklamanie, perwersja......albo problemy psychiczne?big_grin
                            Bo z tego co teraz wiem takich...."Karlutek" i innych, z ktorymi sie spotykalas, jadlas kolacyjki i robilas fotki bylo duzio wiecej. I co? I nagle teraz wszyscy oni zli a Ty CACY?big_grin A moze jest odwrotnie? Wiesz, ja mysle ze najwyzszy czas zerknac do lustra i zastanowic sie nad soba. Albo....udac sie do dobrego lekarza. Psychiatry.big_grinbig_grinbig_grin
                            • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 17:31
                              toż pamiętam, jaką atencją - wręcz czcią prawie obie fruzie darzyły Agfę. Z jakim sentymentem opowiadały mi o wielkości Krzycha, mądrości Kosmity, waleczności Hardego, ojcowskiej wręcz opiece Achaja. Jak łkały, że podłe straszne orły tak dobrych ludzi atakują, a ci poradzić nie potrafią.
                              Przy okazji - obrobiły dupy wszystkim. Kilka dni, zanim uruchomię bardzo stary komp - wtedy wspominki nabiorą rumieńców.

A potem to złe ludzie się okazały. Po kilku latach.

wcześniej ja zły ludź - choć szeroki wachlarz wazeliny i włazidópstwa masz tu pod szpilką.

potem loża - buzi dupci a potem wojna - zaszczuły tych ludzi w ciągu kilku miesięcy

potem Ty - dwa lata chuchany cherubinek, obśliniany metodycznie wszelkimi możliwymi wyrazami uwielbienia
                              no ale Ty bułę zeżarłeś, to naprawdę się nie dziwię nagłej nienawiści. big_grin

potem.................myślę, że można by jeszcze powymieniać.

Ja co prawda "światowej sławy informatykiem" po kursie zawodowym podstawowym nawet nie jestem - ale z kompem czy telem sobie radzę nad wyraz dobrze, więc chwilę potrwa zanim sam sobie naprawię, ale naprawię.... smile

1zorro-bis napisał:
                              > to ja sie tak formalnie zapytam - to po jaka cholere sie z....."Karlutka" spoty
                              > kalas i robilas sobie szczerzac do kamery fotki?!smirk
                              > Zaklamanie, perwersja......albo problemy psychiczne?big_grin
                              > Bo z tego co teraz wiem takich...."Karlutek" i innych, z ktorymi sie spotykalas
                              > , jadlas kolacyjki i robilas fotki bylo duzio wiecej. I co? I nagle teraz wszys
                              > cy oni zli a Ty CACY?big_grin A moze jest odwrotnie? Wiesz, ja mysle ze najwyzszy cza
                              > s zerknac do lustra i zastanowic sie nad soba. Albo....udac sie do dobrego leka
                              > rza. Psychiatry.big_grinbig_grinbig_grin
                              >
                              • ulisses-achaj Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 17:54
                                Nie rozumiesz, Feniksie. Ludzie się maskują i ukrywają swoje ogromne wady, które jednak w końcu zostają zdemaskowane, obnażone i wystawione na widok publiczny. To tak działa.
                                • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:03
                                  ... i pewnie stąd ten "demaskatorski" nick smile
                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:23
                                    a moze by tak zrutke na psychiatre zrobic?smirk
                                    To to przeciez nie jest normalne co "damy" czynia....big_grin
                                    A nam wszystkim tez by sie jakis lekarz przydal. Ze tak wszyscy bez wyjatku w te same sidelka powpadali......smirk
                                    • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:31
                                      ma na wycieczki - niech się leczy na własny koszt - ja żadnym glizdom nie będę fundował wczasów w ośrodku.

1zorro-bis napisał:

> a moze by tak zrutke na psychiatre zrobic?smirk
                                      > To to przeciez nie jest normalne co "damy" czynia....big_grin
                                      > A nam wszystkim tez by sie jakis lekarz przydal. Ze tak wszyscy bez wyjatku w t
                                      > e same sidelka powpadali......smirk
                                      >
                                      • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:33
                                        tu się zgadzam
                                        jakby tak zliczyć wszystkich przez ostatnie, tak żałośnie opłakiwane przez glizdy 7 lat - to by się nazbierało gości na dobre wesele.

fenikss.2972 napisał:

> ma na wycieczki - niech się leczy na własny koszt - ja żadnym glizdom nie będę
                                        > fundował wczasów w ośrodku.
                                        >
                                        > 1zorro-bis napisał:
                                        > > A nam wszystkim tez by sie jakis lekarz przydal. Ze tak wszyscy bez wyjat
                                        > ku w t
                                        > > e same sidelka powpadali......smirk
                                      • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:34
                                        ale....tak sie zastanawiam.......smirk
                                        Po co to wszystko? Mozna sobie jaja na forum robic, mozna sobie "miechem" nawrzucac (nikt z nas swiety nie jest) ale....sa pewne granice. Tym bardziej, ze scenariusz zawsze jest ten sam. Forum - mile "ble-ble", potem telefony, maile na prive, spotkania, fotki a potem......big_grin
                                        Jak widac.smirk
                                        • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:36
                                          Ja miałam szczęście - wszystkie (oprócz jednej) internetowe znajomości sprawdziły się w realu. smile
                                          • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:50
                                            .....i najsmieszczniejsußze jest to, ze "damy" traktuja wszystkich jak idiotow, w dodatku chorych na demencje starcza. A przeciez wystarcxzy w necie poszukac iistare fotki odswierzyc.....
                                            Co tez napredce uczynilem.big_grin
                                            • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:55
                                              dla mnie jest niepojęte że to trwa tyle lat - dawno powinniśmy zapomnieć że coś takiego w pobliżu łaziło - RADYKALNIE załatwić sprawy, bo to naprawdę jest już śmieszne - takie okładanie po ryjach bez żadnego skutku - albo jesteście dorośli albo nie - mnie razi wywlekanie plot, obsrywanie znajomych, zaszczuwanie ludzi w siedzi.

1zorro-bis napisał:

> .....i najsmieszczniejsußze jest to, ze "damy" traktuja wszystkich jak idiotow,
                                              > w dodatku chorych na demencje starcza. A przeciez wystarcxzy w necie poszukac
                                              > iistare fotki odswierzyc.....
                                              > Co tez napredce uczynilem.big_grin
                                              >
                                          • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:51
                                            bo pewnie ta "jedna" hołduje podobnym zasadom jak glizdy. Tacy ludzie się szybko dogadają, co przecież widać

sorel.lina napisała:

> Ja miałam szczęście - wszystkie (oprócz jednej) internetowe znajomości sprawdzi
                                            > ły się w realu. smile
                                            • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 00:56
                                              fenikss.2972 napisał:

> bo pewnie ta "jedna" hołduje podobnym zasadom jak glizdy. Tacy ludzie się szybk
                                              > o dogadają, co przecież widać

To jeszcze raz (ostatni) historycznie, jako puenta:

03.08.2007 08:47~KLARA
                                              Stefanie,JOlka trafnie ujęła to,co sama chciałam napisać!Ty jesteś dzielnym Rycerzem,ja białogłową w wieku pobalzakowskim, nie mogę myśleć o całej tej grozie,bo depresja czyha!Sonia i Wy,to "jasna strona księżyca" !Jeszcze raz pytam,jak można złapać z Wami kontakt poza tym forum?Znalazłam Basi forum MY-kształciuchów,ale tam dyskusji mnóstwo i nadal kręcę się w kółko...

29.07.2007 10:54~Edytka
                                              To dziwne,ale druga połowa tegoż motylego skrzydełka na moim tarasie się znalazła....Trzeba mi bardzo życzliwości Waszej i pozytywnych wibracji z forum tego płynących,noc była ciężka,na burze kłebiące się wokół gniazda mojego winę zrzucałam , do kościółka małego teraz się udaję,ślady baletnicy pewnej,która króla pruskiego nie chciała,tropić będę...

04.11.2007 14:55~KLARA
                                              Renato,dobrze tę całą dyskusję podsumowałaś,masz u mnie duużą kawę z Alutkowego ekspresu!Wielu z nas ma kontakt z Marco-adres e-mailowy,GG,telefon,problem był w tym,że za wielu! Nikomu nie musimy udowadniać np.że Wściekły jest dottore,a swoją drogą,lekarz powinien być humanistą,medycyny przez wieki nauczano na uniwersytecie!Polecam nową książkę Andrzeja Szczeklika[w medycynie to bardzo znane nazwisko!]:"Kore"!

17.08.2007 10:03~KLARA
                                              Wczoraj wieczorem widziałam piękną tęczę...most miedzy Sonią a nami?Bądźmy razem,czyńmy dobro...

14.09.2007 11:50~KLARA
                                              Jędrula,nie było mnie,gdy pretensje swe do forum tego zgłaszałeś!Zrozum,to specjalne miejsce,gromadzące ludzi chętnych do pomocy,ale i samych z chorobami,lub strapieniami róznymi walczących.Pewnie jesteś wspaniałym,przebojowym,młodym samczykiem i nasze dysputy są dla Ciebie zwykłym smęceniem,zmień forum,zostaw nam naszego guru i pamietaj,że słowa też leczą!

28.09.2007 11:23~KLARA
                                              Sorellino,Twoj post wprawil mnie w ...brak slow..sama radosc!

Kobieta zmienną jest...! Stara to prawda.
                                              • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 07:58
                                                To nie jest zmiennosc babska. To juz rozszczepienie osobowosci.
                                                • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 12:10
                                                  Ms. Jekyl & dr Hyde?big_grinbig_grinbig_grin
                                                  fenikss.2972 napisał:

> To nie jest zmiennosc babska. To juz rozszczepienie osobowosci.
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 13:51
                                                    w malignie błądzi w oddali
                                                    bo znowu wkoło nie spali
                                                    świadomość wpół sennie się pali
                                                    po nocnym dyżurze na sali
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 13:54
                                                    Feniksie, błąd! Klara nie dyżuruje.
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:00
                                                    nie o lekarzynie od marchewki z groszkiem
                                                    jest ten wierszyk, choć może nieczytelny troszkie big_grin

za to się cieszę, że mieszkam w Polsce - u mnie remonty są normalne - ludzie chcą mieszkać lepiej - malują, przebudowują, unowocześniają mieszkania. Ja niedawno całą elektrykę robiłem. Fachowcy znaczy.
                                                    Ale mam normalnych sąsiadów.
                                                    U mnie to nawet panuje taki zwyczaj, że jak ktoś planuje pohałasować, to zwyczajnie karteczkę na klatce wiesza z informacją że od do będą sobie w ścianach wiercić.
                                                    kultura nie ? big_grin

sorel.lina napisała:

> Feniksie, błąd! Klara nie dyżuruje.
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:38
                                                    no, ale w Wroclawiu to chyba na melinie mieszka.....big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> nie o lekarzynie od marchewki z groszkiem
                                                    > jest ten wierszyk, choć może nieczytelny troszkie big_grin
                                                    >
                                                    > za to się cieszę, że mieszkam w Polsce - u mnie remonty są normalne - ludzie ch
                                                    > cą mieszkać lepiej - malują, przebudowują, unowocześniają mieszkania. Ja niedaw
                                                    > no całą elektrykę robiłem. Fachowcy znaczy.
                                                    > Ale mam normalnych sąsiadów.
                                                    > U mnie to nawet panuje taki zwyczaj, że jak ktoś planuje pohałasować, to zwycza
                                                    > jnie karteczkę na klatce wiesza z informacją że od do będą sobie w ścianach wie
                                                    > rcić.
                                                    > kultura nie ? big_grin
                                                    >
                                                    > sorel.lina napisała:
                                                    >
                                                    > > Feniksie, błąd! Klara nie dyżuruje.
                                                    >
                                                    >
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:08

Feniksie, błąd! Klara nie dyżuruje.

Nie dyżuruje, ale czuwa kiedy NL jest na nocnym dyżurze wink
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:16
                                                    Mirko... pomiłuj...
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:24
                                                    ale przesz to żadna tajemnica
                                                    mam na dworcu kilka razy w temacie lekarzy przedwcześnie schodzących z tego świata z powodu seksu z pielęgniarkami np big_grin
                                                    sorel.lina napisała:

> Mirko... pomiłuj...
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:34
                                                    Już nie Sorellino, już nie...
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:41
                                                    I przecież nie bez kozery teleportowałam się ponad 400km by założyć podsłuch w telefonie NL big_grin
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:43
                                                    llmirka napisała:

> I przecież nie bez kozery teleportowałam się ponad 400km by założyć podsłuch w
                                                    > telefonie NL big_grin

Rany boskieeee! shock shock shock
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:49
                                                    o czym gadamy ?? big_grin
                                                    rechotałem radośnie wczoraj, czytając że WU pisze teraz jako drób big_grin
                                                    obsesja za obsesją big_grin
                                                    nie łaziłem wtedy po Podwórku, nie znałem żadnych kalejdoskopów - a tu sruuuuuuuu kolejna niespodzianka big_grin

te obsesje to ja już widziałem - nie raz i w niejednym wykonaniu big_grin
                                                    ale że do listy moich wcieleń mam dopisać również WU - doczytałem dopiero wczoraj big_grin

choć, jak się okazało - mam to pod szpilką, tylko wtedy nie załapałem big_grin

llmirka napisała:

> I przecież nie bez kozery teleportowałam się ponad 400km by założyć podsłuch w
                                                    > telefonie NL big_grin
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:59
                                                    o czym gadamy ?? big_grin

Mieszkałam jeszcze w Lidzbarku Warmińskim, kiedy dowiedziałam się od Klary, że założyłam podsłuch w komórce jej męża i nagrałam jak przeklina, kiedy miał jakiś problem z kosiarką, a nagranie to przesłałam na jej komórkę smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:01
                                                    ale jaja.......big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:04
                                                    wcale mi nie jest teraz do śmiechu.
                                                    nie daj boże trafić do gabinetu kogoś takiego - i to już wcale nie są żarty

1zorro-bis napisał:

> ale jaja.......big_grin
                                                    >
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:11
                                                    1zorro-bis napisał:

> ale jaja.......big_grin

... nawet kwadratowe, prostokątne, prostopadłościenne i stożkowate big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:12
                                                    tysz.big_grin
                                                    sorel.lina napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > ale jaja.......big_grin

>
                                                    > ... nawet kwadratowe, prostokątne, prostopadłościenne i stożkowate big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:01
                                                    pomińmy to litościwym milczeniem....................................

llmirka napisała:

> o czym gadamy ?? big_grin
                                                    >
                                                    > Mieszkałam jeszcze w Lidzbarku Warmińskim, kiedy dowiedziałam się od Klary, że
                                                    > założyłam podsłuch w komórce jej męża i nagrałam jak przeklina, kiedy miał jaki
                                                    > ś problem z kosiarką, a nagranie to przesłałam na jej komórkę smile
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:03
                                                    I tak sobie myślę..... Teraz mieszkam bliżej Klary o jakieś 50 - 80 km.....wink big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:05
                                                    a masz nowe nagrania ...? big_grin

llmirka napisała:

> I tak sobie myślę..... Teraz mieszkam bliżej Klary o jakieś 50 - 80 km.....wink
                                                    > big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:10
                                                    porno?big_grinbig_grinbig_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> a masz nowe nagrania ...? big_grin
                                                    >
                                                    > llmirka napisała:
                                                    >
                                                    > > I tak sobie myślę..... Teraz mieszkam bliżej Klary o jakieś 50 - 80 km...
                                                    > ..wink
                                                    > > big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:11
                                                    a masz nowe nagrania ...? big_grin
                                                    Zapewne niedługo się dowiemy big_grin
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:13
                                                    Zorro, porno jak porno, ale parno może być smile
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:24
                                                    parno i porno? To zawal murowany......big_grinbig_grinbig_grin
                                                    llmirka napisała:

> Zorro, porno jak porno, ale parno może być smile
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:27
                                                    1zorro-bis napisał:

> parno i porno? To zawal murowany

Ludzie, no co wy???!!
                                                    Taki ciężar na swoje sumienie bierzecie??? !!!!
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:29
                                                    to nie ja, to oni big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > parno i porno? To zawal murowany

>
                                                    > Ludzie, no co wy???!!
                                                    > Taki ciężar na swoje sumienie bierzecie??? !!!!
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:40
                                                    Myślem i myślem.... i w głowa zachodzę, jak czasu onego sołtys Kierdzołek smile ... co się zawali, co zawali? tongue_out
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:47
                                                    coś dupnie niechybnie big_grin

llmirka napisała:

> Myślem i myślem.... i w głowa zachodzę, jak czasu onego sołtys Kierdzołek smile .
                                                    > .. co się zawali, co zawali? tongue_out
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:57
                                                    big_grin big_grin big_grin
                                                  • llmirka Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:10
                                                    Zbyt długo milczałam i zbyt wiele przemilczałam, ale skoro mówisz by przemilczeć.... niech tak będzie, ale obiecać nie mogę, że to mi się uda
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:18
                                                    nie !!

o to chodzi, że wreszcie koniec milczenia !!

llmirka napisała:

> Zbyt długo milczałam i zbyt wiele przemilczałam, ale skoro mówisz by przemilcze
                                                    > ć.... niech tak będzie, ale obiecać nie mogę, że to mi się uda
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:25
                                                    no.......a zacznom znowu z bulom.big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> nie !!
                                                    >
                                                    > o to chodzi, że wreszcie koniec milczenia !!
                                                    >
                                                    >
                                                    > llmirka napisała:
                                                    >
                                                    > > Zbyt długo milczałam i zbyt wiele przemilczałam, ale skoro mówisz by prze
                                                    > milcze
                                                    > > ć.... niech tak będzie, ale obiecać nie mogę, że to mi się uda
                                                    >
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:29
                                                    Ty lepiej od razu się przyznaj, coś jeszcze im zeżarł big_grin żeby nie było niespodzianek potem big_grin

1zorro-bis napisał:

> no.......a zacznom znowu z bulom.big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:49
                                                    kurde......Alzheimer mnie chyba trawi bo poza bulom to jakos ......nic.big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> Ty lepiej od razu się przyznaj, coś jeszcze im zeżarł big_grin żeby nie było niespodz
                                                    > ianek potem big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > no.......a zacznom znowu z bulom.big_grin
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:55
                                                    żeby się nie okazało, żeś jakiś na ten przykład - wianek zajumał, czy coś...... big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> kurde......Alzheimer mnie chyba trawi bo poza bulom to jakos ......nic.big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:56
                                                    wianek??!!big_grin A uchowaj ty panie Boze!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 15:59
                                                    wolałem się upewnić big_grin big_grin big_grin

bo .........................wiła wianki i rzucała je do falującej wody.........................big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> wianek??!!big_grin A uchowaj ty panie Boze!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    >
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 16:08
                                                    o.....kurde!big_grin
                                                    fenikss.2972 napisał:

> wolałem się upewnić big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    > bo .........................wiła wianki i rzucała je do falującej wody.........
                                                    > ................big_grin big_grin big_grin
                                                    >
                                                    >
                                                    > 1zorro-bis napisał:
                                                    >
                                                    > > wianek??!!big_grin A uchowaj ty panie Boze!!!big_grinbig_grinbig_grin
                                                    > >
                                                    >
                                                    >
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 16:35
                                                    "Do łezki łezka,
                                                    aż będę niebieska
                                                    w smutnym kolorze blue,
                                                    jak chłodny jedwab,
                                                    w kolorze nieba
                                                    zaśpiewa kolor blue."

A nie! Nie będę niebieska, ani smutna. W "kolorze nieba" (ale nie smutnym przecież!) i w "jedwabnym kolorze blue" - i owszem. pasi mi.
                                                    smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 16:51
                                                    no przesz pasuje !!!! big_grin big_grin big_grin

1zorro-bis napisał:

> o.....kurde!big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 16:52
                                                    ....."O Sorello nieśmiało patrząca
                                                    spośród podrzęsnych błękitów
                                                    jesteś taka niewinna i drżąca
                                                    jak brzózka pośród... moskitów....."big_grinbig_grinbig_grin

Autor! Autor! Autor!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 18:00
                                                    1zorro-bis napisał:

> ....."O Sorello nieśmiało patrząca
                                                    > spośród podrzęsnych błękitów
                                                    > jesteś taka niewinna i drżąca
                                                    > jak brzózka pośród... moskitów....."big_grinbig_grinbig_grin

> > Autor! Autor! Autor!big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin

Zamiast WU:

Autorce znanej, docenianej, uwielbianej.

O Szamanko spod rzęs zgadująca
                                                    ludzkie troski i niedole!
                                                    Jesteś bosko zniewalająco czarująca,
                                                    jam przy tobie jak głupie pacholę!

• fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 18:43
                                                    ach rozcudniłaś mi Sorell tak miła
                                                    wieczór rozkrzykły szmaragdami gwiazdek
                                                    gdyś ponadsłownie wierszyk popełniła
                                                    śmiesznochichocząc miałem niezłą jadę big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> O Szamanko spod rzęs zgadująca
                                                    > ludzkie troski i niedole!
                                                    > Jesteś bosko zniewalająco czarująca,
                                                    > jam przy tobie jak głupie pacholę!
                                                    >
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 18:58
                                                    a swoją drogą Sorell, muszę Was zasmucić, ale rośnie wam konkurencja. Otóż doktor od marchewki z groszkiem też profil na portalu pisarskim posiada - czając się zapewne do inauguracji z fajerwerkami big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 19:09
                                                    doktor od marchewki??!
                                                    A kto to?!big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 19:17
                                                    z groszkiem !! koniecznie z groszkiem !! big_grin

1zorro-bis napisał:

> doktor od marchewki??!
                                                    > A kto to?!big_grin
                                                    >
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 19:59
                                                    fenikss.2972 napisał:

> a swoją drogą Sorell, muszę Was zasmucić, ale rośnie wam konkurencja. Otóż dokt
                                                    > or od marchewki z groszkiem też profil na portalu pisarskim posiada - czając si
                                                    > ę zapewne do inauguracji z fajerwerkami big_grin

Ojej, naprawdę???
                                                    To ja się tylko cieszyć mogę. smile
                                                    Lekarz humanistą powinien być i basta!
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 20:30
                                                    najpierw to humanitarny powinien być nie ?
                                                    bo jak lekarz wyśmiewa publicznie czyjąś chorobę, proponując jako kurację marchewkę z groszkiem na plecki - to jak takiego niby nazwać ?

sorel.lina napisała:
                                                    >
                                                    > Ojej, naprawdę???
                                                    > To ja się tylko cieszyć mogę. smile
                                                    > Lekarz humanistą powinien być i basta!
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 20:49
                                                    Bardzo lubię marchewkę z groszkiem! Z zasmażką, na gorąco, ale nie na plecki, tylko do buzi.
                                                    Mniam!
                                                    Nie wiem, na jakie to choroby lekarstwo, ale lubię. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 20:51
                                                    na bolące plecki - specjalista doradził - okłady z mrożonki big_grin
                                                    przedni to spiecjalista - humanitarny humanista big_grin

sorel.lina napisała:

> Bardzo lubię marchewkę z groszkiem! Z zasmażką, na gorąco, ale nie na plecki, t
                                                    > ylko do buzi.
                                                    > Mniam!
                                                    > Nie wiem, na jakie to choroby lekarstwo, ale lubię. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 20:57
                                                    ale właśnie zobaczyłem, z jakimi Ty wariatami miałaś do czynienia big_grin big_grin big_grin

choć może nie wypada wyśmiewać....?
                                                    może to skłonność wstydliwie ukrywana pod płcią przeciwną.....?
                                                    może i więcej takich oszukanych się znajdzie.....?
                                                    hmmmmmmm ale w dzisiejszych czasach - przynajmniej u nas - to już nie wstyd.
                                                    pary homo mają się dobrze big_grin

sorel.lina napisała:

> Bardzo lubię marchewkę z groszkiem! Z zasmażką, na gorąco, ale nie na plecki, t
                                                    > ylko do buzi.
                                                    > Mniam!
                                                    > Nie wiem, na jakie to choroby lekarstwo, ale lubię. smile
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:06
                                                    No wiesz, Krystek to taki gender dwupłciowy. Trzeba być politycznie poprawnym i tyle. smile
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:14
                                                    > No wiesz, Krystek to taki gender dwupłciowy

Albo zmiennopłciowy, ale to na jedno wychodzi.

Tak czy siak, wspiera Krystka Kalypso i to dopiero problem jest. Bo ona Odysa przez trzy lata więziła, jako że męża jej brakowało... smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:18
                                                    kurde big_grin

idę po więcej browarku i jakieś chipsy big_grin
                                                    będzie przedstawienie big_grin

sorel.lina napisała:

> Tak czy siak, wspiera Krystka Kalypso i to dopiero problem jest. Bo ona Odysa p
                                                    > rzez trzy lata więziła, jako że męża jej brakowało... smile
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:20
                                                    Pomyliłam się - przez siedem lat Odysa więziła, biedaka. big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:25
                                                    uuuuuuuuuuuuu
                                                    to będzie sztuka perwersyjna nawet big_grin big_grin big_grin

sorel.lina napisała:

> Pomyliłam się - przez siedem lat Odysa więziła, biedaka. big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:33
                                                    Sorell, jeśli mogę coś doradzić - napisz babie jasno i wyraźnie, że Ty innej orientacji - no po co ma się łudzić i to jeszcze latami... big_grin

sorel.lina napisała:

> Pomyliłam się - przez siedem lat Odysa więziła, biedaka. big_grinbig_grinbig_grin
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:38
                                                    Ale co ja mogę, że ta baba myśli że z niej chłop? big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:40
                                                    albo lesba jakaś
                                                    no daj spokój, gdzież tak nachalnie i przez kilka lat do drugiej baby w konkury uderzać !!!
                                                    ohyda

sorel.lina napisała:

> Ale co ja mogę, że ta baba myśli że z niej chłop? big_grin
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:43
                                                    No wierność, wierność aż po grób! Czego ani jej, ani sobie nie życzę przez najbliższe -dzieści lat. smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:46
                                                    kurde, ja dopiero teraz widzę jakie to towarzystwo jest chore.
                                                    Już mnie nie dziwi, skąd te obsesje. Przecież jak się samemu latami robi takie rzeczy, to potem fiks na mur - że wszyscy wkoło też.
                                                    Te nicki gadające ze sobą, te homo podrywające baby - przecież to samo zarzucały tu wielu osobom !!!
                                                    ja pierdzielę - ale gnój

sorel.lina napisała:

> No wierność, wierność aż po grób! Czego ani jej, ani sobie nie życzę przez najb
                                                    > liższe -dzieści lat. smile
                                                  • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:58
                                                    Idę spać, oby mnie koszmary w nocy nie męczyły! smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 21:59
                                                    a ja się przewietrzyć
                                                    bo naprawdę nawet jak dla mnie - jest to zwyczajnie obrzydliwe

sorel.lina napisała:

> Idę spać, oby mnie koszmary w nocy nie męczyły! smile
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:52
                                                    a tak z ciekawości - po co założyłaś literkom podsłuch ? big_grin

llmirka napisała:

> telefonie NL big_grin
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:59
                                                    big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                                    llmirka napisała:

> telefonie NL big_grin
                                                  • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:20
                                                    o cześć big_grin

no wiesz, jeśli wg opinii, głoszonej publicznie zresztą - wszyscy lekarze to (r)ebusy - to co się dziwić........... big_grin

llmirka napisała:

>
                                                    >
                                                    > Nie dyżuruje, ale czuwa kiedy NL jest na nocnym dyżurze wink
                                                  • 1zorro-bis Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:37
                                                    nie?smirk
                                                    sorel.lina napisała:

• sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 01.05.14, 14:41
                                                    1zorro-bis napisał:

> nie?smirk
                                                    > sorel.lina napisała:
                                                    >
                                                    > > Feniksie, błąd! Klara nie dyżuruje
                                                    .

Nie! O ile moja wiedza jest aktualna.
                                                    >
                                        • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:49
                                          a przede wszystkim - trzeba być prostakiem do potęgi, żeby rzygać publicznie na ludzi, z którymi wcześniej świergoliło się na wspólnych wycieczkach i chlało wspólnie wińsko - ale są i tacy. Druga rzecz - to nie zbieg okoliczności - że wszyscy - po kolei wszyscy, którzy mieli kontakt jakikolwiek - po czasie stają się wrogami. Wszyscy są gorsi, niedokształceni, schamiali, stuknięci, podli, zakłamani - niektórzy nawet wyżarli bułę big_grin - no ale to był jawny uszczerbek na honorze big_grin (kurde, Zorro - ta buła przejdzie do historii big_grin)

zapewne to trwa od zawsze, stąd się szuka towarzystwa na wycieczki po forach. Chociaż, gdybym ja miał babę, to bym jeździł z nią a nie z kumplami z forum. Ty chyba też często babę zabierasz - w końcu co rodzina to rodzina.

a to wygląda tak - wkręcają się w jakieś towarzystwo - z góry zakładając jakie korzyści z tego osiągną - to zresztą było widać nie raz i na forach - potem towarzystwo im się nudzi - no bo przesz nikt takim do piętuś nie dorasta - więc się towarzystwa pozbywają.
                                          No i mają nowe świeżutkie prywatne ploteczki - którymi mogą się bawić radośnie przez kilka następnych miesięcy.

a efektem bywają zdjęcia, z czyjegoś domu, które serwuje się obcym w sieci z opowiastką jakie to właścicielka problemy z synem ma (to wersja łagodna....) oraz ile wyłudziła od śpieszących z pomocą ofiarną - niewdzięczna baba - nawet wiem w jakim mieście owa niewdzięcznica mieszka.

1zorro-bis napisał:

> ale....tak sie zastanawiam.......smirk
                                          > Po co to wszystko? Mozna sobie jaja na forum robic, mozna sobie "miechem" nawrz
                                          > ucac (nikt z nas swiety nie jest) ale....sa pewne granice. Tym bardziej, ze sce
                                          > nariusz zawsze jest ten sam. Forum - mile "ble-ble", potem telefony, maile na p
                                          > rive, spotkania, fotki a potem......big_grin
                                          > Jak widac.smirk
                                          >
                                    • sorel.lina Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:33
                                      1zorro-bis napisał:

> a moze by tak zrutke na psychiatre zrobic?smirk
                                      > To to przeciez nie jest normalne co "damy" czynia....big_grin

Mają przecież pod ręką lekarkę (kiedyś nawet dwie) i "zaprzyjaźnionego" lekarza o odpowiedniej specjalizacji, po co zrzutka? smile

> A nam wszystkim tez by sie jakis lekarz przydal. Ze tak wszyscy bez wyjatku w te same sidelka powpadali......smirk

A, bo to ten nieodparty, szamański urok! wink big_grinbig_grin
                                      Na szczęście Feniks nam odtrutkę znalazł. smile
                                • fenikss.2972 Re: Szanowna Pani.......Masko 30.04.14, 18:29
                                  toście się świetnie ukrywali.
                                  Chociaż politycznie się wkurzamy - poza tym - nie mam wiele do zarzucenia - a gdybym miał - załatwiłbym to na priv - bo tak postępują ludzie cywilizowani. Wbrew opinii hrabinii blondi, oraz innych jej podobnych.
                                  lojalność w "tym świecie" jest mrzonką, choć ja nadal nie rozgraniczam ludzi w sieci i ludzi nie w sieci.
                                  nie byłoby mnie w tym bajzlu po 2010 roku, gdyby te same świętojebliwe wielce sprawiedliwe nie obrabiały mi dupy gdzieś, gdzie mnie nawet nigdy nie było.
                                  nie obchodzi mnie co było na jakichś tvnach -wystarczy mi to, co widzę tu.
                                  I mam od dawna sprecyzowane poglądy - kto tworzy ploty, szasta informacjami prywatnymi, które nigdy w sieci znaleźć się nie powinny, obrabia tyłki, nawet tym najbliższym psiapsiółom, "dorabia gęby"dosłownie każdemu. Wiem to, bo miałem glizdy na gg prawie rok non stop. A potem min z moich z glizdą prywatnych rozmów - na forum pojawiały się streszczenia.
                                  Ja jestem cierpliwy - ale do czasu. Ten czas właśnie minął Uli.
                                  I tym razem zrobię to po swojemu.

Wtedy - nie bardzo umiałem się do tego odnieść - ale dziś już umiem.

ulisses-achaj napisał:

> Nie rozumiesz, Feniksie. Ludzie się maskują i ukrywają swoje ogromne wady, któr
                                  > e jednak w końcu zostają zdemaskowane, obnażone i wystawione na widok publiczny
                                  > . To tak działa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka