Dodaj do ulubionych

a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata motylek

• kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 09:52

Kalejdoskop ❁♫♫

założyciel: n.nutella
      Re: Ja chce do domu...
      Autor: m.maska ☺ 12.04.13, 21:29

Rozumiesz po polsku? SPIEPRZAJ!!!! Lumpeninteligencja to odpowiednie dla Ciebie towarzystwo...
      • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 09:54

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Matrioszko
        Autor: m.maska ☺ 13.04.13, 19:53

Idz daj w morde najpierw Agfie a zaraz potem Kosmicie....

Zdaje sie, ze nie wiesz... mam polski paszport i polski dowod osobisty i bywam w tym kraju i bede pisac o wszystkim co mi sie nie podoba... bo to moj kraj i tutaj zyja i mieszkaja moi bliscy a Ty mozesz szczekac, ze tu fajnie i dobrze jest... a dzieki takim jak Ty wlasnie, ktorzy sie nie wtracaja, katuje sie dzieci - bo tacy jak Ty maja to gdzies, kiedy docieraja do nich alarmy, zamiatanie pod dywan i idealizowanie nie zmieni faktow - jak jest zauwazyli Agfa i Kosmita - upomnij ich....
        • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:00

Kalejdoskop ❁♫♫

Skad biora sie szuje?
          Autor: m.maska ☺ 16.09.12, 13:49
          Dodaj do ulubionych
          Odpowiedz cytując Odpowiedz
          Trzeba byc naprawde wyjatkowo bezkrytycznym, zeby nie znajac dobrze jezyka polskiego rzucac sie na trolowanie....
          Tak sie sklada, ze wiem, ze na portalu Trojmiasta, nick Uczen Ulissesa pisal z Niemiec...
          Sakralu... wspolczuje - sypiasz dobrze? jako Truchnalska tez, masz jakies klopoty z tozsamosica?

To co do tej pory zaprezentowales to sporo... ale teraz przeszedles siebie - nieustannie powolujac sie na mnie....

Z drugiej strony mysle, ze ty i tak nie wiesz co to wstyd... popracuj nad stylem, bo madrosc ci juz nie grozi.

Usmialam sie setnie, jakie to ty robisz interesy, prenumerujac Polityke, za jedyne 700 zl z okladem na rok.... rzeczywiscie interes zycia... gdyby mi na tym zalezalo, mialabym te sama gazetke co tydzien przez rok, za 105€....
          • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:01

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Skad biora sie szuje?
            Autor: m.maska ☺ 16.09.12, 13:50
            Dodaj do ulubionych
            Tak sie zastanawiam, czy szuja trzeba sie urodzic?
            • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:03

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Skad biora sie szuje? Od Polactwa...
              Autor: m.maska ☺ 16.09.12, 18:57
              Dodaj do ulubionych
              Mireczek sie bardzo wysilil, Intelligenzbestie wymyslila cus, napisala po polskiemu a ten to wzial i przetworzyl... Piramidon - jak zwykle piramidalnie....
              • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:04

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Skad biora sie szuje? Od Polactwa...
                Autor: m.maska ☺ 16.09.12, 19:00
                Dodaj do ulubionych
                Nie pisz tak Zorro - to Intelligenzbestien.... przy czym jedna wyraznie zapomniala juz jezyka polskiego a z niemieckim krucho... w pismie na pewno, bo co to sa na przyklad: Tire?... no jak gada, tak i pisze....albo co to takiego Verkeher?.... hihihihihihihi......
                • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:05

Kalejdoskop ❁♫♫

Jokkerowi, Sakralowi, Karen, Kichonorowi
                  Autor: m.maska ☺ 24.09.12, 11:46
                  Dodaj do ulubionych
                  Poniewaz Kichonor nieustannie nawiazuje do zdjecia, ktore netowy przestepca Jokker opublikowal na swoim forum, zdjecia, ktore Karen wyniosla z ukrytego albumu i rozeslala po ludziach a Sakral twierdzi, ze ma prawa do moich zdjec, bo je gdzies tam zobaczyl uwazam, ze niektorzy powinni zdac sobie sprawe co wolno a czego nie wolno... tak sie sklada, ze mieszkam w panstwie w ktorym prawa sie przestrzega i takie przypadki sa wyraznie regulowane.... tlumaczenie, ze gdzies tam moje zdjecie bylo i ktos tak jak Jokker uzurpuje sobie prawo do mojego i czy AL wizerunku swiadczy wylacznie o tym, ze prawo ma gdzies i staje sie zwyczajnie pospolitym przestepca... zeby bylo jasne... ukaze sie jeszcze raz moje zdjecie na FB, ukaze sie jeszcze raz tam moje nazwisko - najpierw napisze o tym do znajomych autora tej szopki a nastepnie zglosze do FB, ze user lamie prawo...
                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:08

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Sakral....
                    Autor: m.maska ☺ 24.09.12, 15:00
                    Dodaj do ulubionych
                    Kiszka, jak Ty nic nie rozumiesz.... prawo nie wspomina nic na temat tego czy zdjecie jest ladne, brzydkie czy beznadziejne - mowi o tym, ze nikt nie ma prawa publikowac cudzego wizerunku bez jego zgody... za trudne?

W tym prawie jest tez wzmianka:

Die Veröffentlichung bei relativen Personen der Zeitgeschichte sollte aber zeitnah erfolgen. Selbst ein verurteilter Mörder muss nicht erdulden, das sein Bild oder voller Name noch Jahre nach der Verurteilung in den Medien erscheinen.

wiec nie pisz bzdetow, bo dobrze wiesz, ze Jokker i Sakral, ktory mnie przesladuje na FB obaj popelniaja przestepstwo... tak sie sklada, ze rozmawialam dzisiaj na ten temat z osoba kompetentna... i tak sie tez sklada, ze nikt w necie nie jest anonimowy - a do tego szuje, ktore to robia, oczywiscie sami siebie sie wstydza....
                    • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:10

Kalejdoskop ❁♫♫

17 pazdziernika 2012....
                      Autor: m.maska ☺ 17.09.12, 11:43
                      Dodaj do ulubionych
                      Dzien Dobry Wam....

Zorrku - ja Cie bardzo prosze - skoncz z tymi dniami tygodnia w tytule i to raz na zawsze.... pojawila sie na NASZYM forum szuja, przyjelismy ja cieplo, a ona narzucila nam swoje wyobrazenia w koncu poszla lizac stopy gdzie indziej, a Ty mi to tutaj kontynuujesz.... zobacz jaki jest tam grzeczniutki i nie zaklada zadnych kalendarzy... pozwol szui to wejdzie Ci na glowe... a teraz go nie bedzie, bo zostal zdemaskowany...Truchnalski - kretyn.... ma do tego problem z tozsamoscia...
                      • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:13

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Wojaże
                        Autor: m.maska ☺ 13.09.12, 09:44
                        Dodaj do ulubionych
                        Szuji widac z geby, ze jest szuja.... a ja mam serdecznie dosyc tej przypalonej patelni, ktora wlecze sie za nami od lat.... teraz poszla robic swinstwa na trojmiasto, tam nieustannie powolujac sie na kontakty ze mna.... nic z tego......... z szujami kontaktow nie mam.......

A co Kiszkonorze, obawiasz sie, ze mozesz zobaczyc jak realnie wygladaja ci, ktorym bardzo sie podobalo, kiedy jokker pokazal nasze wizerunki?............... tak sie sklada, ze ja sie swojego wizerunku nie wstydze smilesmilesmilesmilesmile AL - tez nie smilesmile)smilesmile, ale nie zyczymy sobie publikacji naszych zdjec... oni, sie wstydza big_grin na samo wspomnienie wpadaja w panike - wiedza dlaczego.....
                        • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:19
                          Re: Czy ja mogę być negocjatorem?
                          n.nutella 10.07.11, 23:22 Odpowiedz
                          Bezczelny nieokrzesany gburze groszowy jokkerze - podaj swoje imie i nazwisko TY TCHORZU....
                          • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:20

i52.tinypic.com/orqx7b.jpg vel maska
                            m.maska 10.07.11, 23:23 Odpowiedz
                            nie masz nawet odwagi pokazac swojej podobizny, potrafie sobie wyobrazic jak oblesnym typem musisz byc.
                            • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:24

PODWÓRKO

założyciel: ulisses-achaj
                              Re: Ladny obrazek....
                              Autor: m.maska ☺ 03.04.11, 12:54
                              Dodaj do ulubionych
                              Zorro powiem tak - opuscilam tamto miejsce bo mi sie z pewnych powodow przelewalo - ale przelewalo mi sie przede wszystkim to - ze taki cham jak jokker zaczal tam wprowadzac swoje porzadki... moze ktos dobrze czuje sie w takim towarzystwie - ja nie...

No trudno, nie pracowalam nigdy w sklepie, nie mialam do czynienia ze sklepikarkami, nie bede sie do tego na stare lata przyzwyczajac - moze dlatego...odpowiada mi bardziej towarzystwo AL, ktora nie ma na codzien do czynienia z falszem i obluda, Zuzi, Majki, Twoje kafelki, a nawet Czarka - mozna o nim wiele powiedziec, ale nie mozna powiedziec, ze jest tchorzem - jak narozrabia, to nie udaje, ze to nie on... tylko ma na tyle cywilnej odwagi zeby sie przyznac...
                              Swoja droga... ciekawe czy Ptak Benu, wiedzac co teraz zrobilo sie z P. - chcialaby zeby jej nick byl dla tego reklama...
                    • wscieklyuklad Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:23
                      Łojezusicccccccku!

Kiszka, jak Ty nic nie rozumiesz.... prawo nie wspomina nic na temat tego czy zdjecie jest ladne, brzydkie czy beznadziejne - mowi o tym, ze nikt nie ma prawa publikowac cudzego wizerunku bez jego zgody... za trudne?

Łojezusssssssicuku!

Toż to pisała o chichirycusie! Tyle, że słowo "filmik" zastąpiła wyrażeniem "zdjęcie".
                      No popacz,popacz Koguciku!
                      Tu pisze o tym, że [bktoś nie spytał, czy wolno mu opublikować czyjaś podobiznę, którą zamieścił[/b] .
                      A chichorucus anencephallus został zobligowany DO NIEUJAWNIANIA PRZESŁANEGO W ZAUFANIU FILMIKU. PRZYPOMNĘ - TO TEN SAM CHICHORYCUS, KTÓRY MIENI SIĘ PSAJCHOLOGIEM KLAJNICZNYM, CZYLI RZEKOMO MA WYKONYWAĆ ZAWÓD SZCZEGÓLNEGO ZAUFANIA BEZ ZBĘDNEGO O TO PROSZENIA!
                      TOŻ ÓW CHICHORYCUS WYWLECZE WSZELKIE TAJNIKI ZAWODOWE. (no tu przesadziłem, bo przecież na szczęście dla ogółu -nie wykonuje zawodu wyuczonego na studiach).
                      JAK WOBEC TEGO NAZWAĆ ZACHOWANIE CHICHORYCUSA? CHYBA - CO OCZYWISTE - PRZESTĘPSTWEM?
                      • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:27
                        czyżbyś poszukiwał sensu ?? big_grin

wscieklyuklad napisał:

> Łojezusicccccccku!
                        >
                        > Kiszka, jak Ty nic nie rozumiesz.... prawo nie wspomina nic na temat tego czy z
                        > djecie jest ladne, brzydkie czy beznadziejne - mowi o tym, ze nikt nie ma pr
                        > awa publikowac cudzego wizerunku bez jego zgody... za trudne?

>
                        > Łojezusssssssicuku!
                        >
                        > Toż to pisała o chichirycusie! Tyle, że słowo "filmik" zastąpiła wyrażeniem "zd
                        > jęcie".
                        > No popacz,popacz Koguciku!
                        > Tu pisze o tym, że [bktoś nie spytał, czy wolno mu opublikować czyjaś podobiznę
                        > , którą zamieścił[/b] .
                        > A chichorucus anencephallus został zobligowany DO NIEUJAWNIANIA PRZE
                        > SŁANEGO W ZAUFANIU FILMIKU. PRZYPOMNĘ - TO TEN SAM CHICHORYCUS, KTÓRY MIENI SIĘ
                        > PSAJCHOLOGIEM KLAJNICZNYM, CZYLI RZEKOMO MA WYKONYWAĆ ZAWÓD SZCZEGÓLNEGO ZAUFA
                        > NIA BEZ ZBĘDNEGO O TO PROSZENIA!
                        > TOŻ ÓW CHICHORYCUS WYWLECZE WSZELKIE TAJNIKI ZAWODOWE. (no tu przesadziłem, bo
                        > przecież na szczęście dla ogółu -nie wykonuje zawodu wyuczonego na studiach).
                        > JAK WOBEC TEGO NAZWAĆ ZACHOWANIE CHICHORYCUSA? CHYBA - CO OCZYWISTE - PRZESTĘPS
                        > TWEM?
                        • kogucik.2872 ojojojojojojoj !!! 25.07.14, 10:44
                          PRZEPRASZAM ULISSESA
                          m.maska 21.04.11, 16:12 Odpowiedz
                          Przepraszam Ulissesa, za kazde slowo napisane czy wypowiedziane przeze mnie, ktore moglo Go w jakis sposob obrazic.
                          Nie bede sie nawet probowala tlumaczyc, bo niestety ale tlumaczenie sie zawsze pachnie usprawiedliwianiem - a usprawiedliwiac tego nie zamierzam.

PRZEPRASZAM raz jeszcze...jest mi przykro Ulissesie i Ty wiesz jak do tego doszlo.
                        • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:50

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: certyfikat z kucharzenia...
                          Autor: m.maska ☺ 23.06.13, 16:26
                          Dodaj do ulubionych
                          Tak wiec radze kucharce na przyszlosc nie wchodzic tutaj... najlepiej niech usmazy sobie mozdzek i go zje, moze to cos pomoze...skoro nie wie rzeczy o ktorych swiat wie, ale i tak na wszystkim sie zna - tyle, ze nie pod swoim nickiem - bo pod swoim to trawki i ptaszeta tylko...
                          Ja moge polemizowac z ludzmi, ktorzy cos reprezentuja z nastojaszczim trollem na pewno nie bede wchodzic w dyskusje...
                          Swoja droga ciekawe, ze ani ja, ani AL nie lazimy pod trollowskimi nickami na P. a stamtad co jakis czas ktos tutaj wlazi... niech sobie wklejaja you tuby, w koncu po to je ludzie na tym portalu umieszczaja...
                          • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:55

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: POLACTWO.....Boze, ile tego w Polsce jeszcze
                            Autor: m.maska ☺ 28.08.12, 18:27
                            Dodaj do ulubionych
                            bo one ksztalcone sa, jedna tam nawet dochtorem byc chce, a inny znowu to polski filolog, dobrze, ze nie francuski geolog....no i pracownik naukowy, nic to, ze zostal obwolany netowym przestepca, a do tego absolwentka, "specjalistka" od nauczania poczatkowego... plus jakas ksiegowa, gdzie tam ksiegowa? kasjerka zwyczajnie, pewnie i kucharka - i masz cale polskie piekielko - dobrze sie czuja wsrod takich jak oni - potem sie dziwia, ze artysta ma taki kaprys, zeby pokazac co zaobserwowal....ale oni nie lubia sie ujawniac i nie lubia kiedy im ktos pokazuje kim sa... jedna to tam nawet "bieglym" ponoc byla - chyba duzo musiala biegac....
                            • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:56

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: POLACTWO.....Boze, ile tego w Polsce jeszcze
                              Autor: m.maska ☺ 28.08.12, 12:17
                              Dodaj do ulubionych
                              Tylko dlaczego nie maja odwagi podpisac sie wlasnymi nickami pod tym co tam jazgocza? przeciez taki jokker czy jego kolezanki i tak twarzy nie maja, w przeciwienstwie do nas... bo przeciez netowy bandzior pokazal nawet nasze zdjecie a i to jest tchorzem i brak mu odwagi... tchorz inaczej skunks....
                              • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:57

Kalejdoskop ❁♫♫

Jokker - Zlodziejem
                                Autor: m.maska ☺ 22.07.12, 23:46
                                Dodaj do ulubionych
                                tlumacz sie dalej.... ale mam litosc nad zlodziejem.... wiec ci to wyjasnie....
                                po raz: nigdy i nigdzie nie publikowalam CUDZYCH zdjec, wiec jednoznacznie zdjecie jest ukradzione, bo nie jest ono tylko moje ale AL i moje
                                po dwa: nie masz zadnego prawa publikowac moich zdjec, ja moge, bo ono jest moje a tobie tego nie wolno, bez mojej zgody...
                                po trzy: nie miales prawa tego zdjecia miec, wiec w jaki sposob wszedles w jego posiadanie?

Czy to nadal takie trudne, ze stawiasz tak dennie glupie pytania? tlumacz sie dalej to juz niczego nie zmieni....
                                • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 10:58

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Maska kłamczucha
                                  Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 01:16
                                  Dodaj do ulubionych
                                  Mister... jasne, ze tak - hipokryzja do kwadratu i odwracanie faktow i nicowanie na druga strone... tyle tylko, ze w regulaminie nie ma miejsca na nicowanie - taka dzialalnosc jest zakazana... i nie ma na to tlumaczenia - ja moge sobie swoich fotek umieszczac na kopy i to mi wolno bo sa moje....i mam do nich prawo a jakis wirtualny po-twor tego prawa nie ma i tyle.
                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:00

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Maska kłamczucha
                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 01:53
                                    Dodaj do ulubionych
                                    No ale towarzycho probuje zwekslowac temat... zamiesc pod dywan swinstwo - mysle, ze portal zobaczy to w odpowiednich wymiarach...
                                    Nie zycze sobie, zeby ktokolwiek publikowal MOJE zdjecia, przy kazdym zdjeciu na picasa jest zaznaczone copyright i to nie przeze mnie jak to sobie powpisywali inteligentni inaczej na niektorych forach... a przez portal picasa, picasa tego zabrania - zabrania wykorzystywania tych zdjec - o tym, ze ktos je jeszcze bedzie publikowal na publicznym forum nawet sie nie wspomina, bo to juz nalezy do regulaminu forum...
                                    A tu prosze, obroncy zlodzieja sie zlecieli - jacy wszyscy lojalni sa - nalezy sie spodziewac, ze kazdy z nich byc moze tez by to zrobil - no, na szczescie i ja mam zdjec huk... ale zauwaz kto robi takie rzeczy, ci ktorzy twarzy nie maja, nie maja tozsamosci, nie maja imienia, nazwiska, nawet glosu nie maja - bohaterowie ukrywajacy sie za nickami......nie maja nawet plci.....
                                    • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:01

Kalejdoskop ❁♫♫

Biedny Szalik
                                      Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 03:10
                                      Dodaj do ulubionych
                                      W tak mlodym wieku, juz zacmienie pamieci... naprawde przykre - to idzie mlodosc....sad

Bidulka zapomniala jak to przyszla najpierw do nas potrolowac na jakims debilnym nicku "cierpkismakmychust" czy cos w tym rodzaju a potem poszla na towarzyskie pod tym samym nickiem plakac, jak to ja jakis Lukasz w konia zrobil i wypial sie na nia... nie trzeba bylo u nas robic podloty, wtedy nie zainteresowalabym sie tym nickiem... a tak... rzecz jasna poszlam tym sladem i te szlochy poczytalam - NA OTWARTYM DOSTEPNYM DLA WSZYSTKICH forum - Szalik, pretensje wnos do siebie, niczego nie ujawnilam, bo nigdy do mnie nie pisalas o zadnym Lukaszu czy innym Piortusiu.... ujawnilam to co sama pisalas i co bylo WSZYSTKIM dostepne - nie trzeba bylo trolowac i nam ublizac, nie mialabys problemow.... pretensje do wlasnego rozsadku zanos teraz.
                                      • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:02

Kalejdoskop ❁♫♫

Jokker - Zlodzieju
                                        Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 05:36
                                        Dodaj do ulubionych
                                        Specjalnie zmienilam ustawienia w picasie na polskie... nawet gdyby to zdjecie nie bylo ukradzione z albumu ukrytego, a bylo... ty taki wyksztalcony, tak szczycacy sie ze czytasz tylko odpowiednie ksiazki - rozumiesz chociaz co czytasz?.... balwan jestes i tyle... przy kazdym zdjeciu i to nie tylko u mnie, ale takze w galerii Ulissesa stoi jak byk:

Ponowne wykorzystanie zdjęcia
                                        Wszelkie prawa zastrzeżone

no ja rozumiem, ze moglbys, wyksztalcony jaki jestes, nie zrozumiec obcego jezyka - ale zeby nawet polskiego nie? to jak z tym czytaniem tych lektur? tak bez zrozumienia? czy to nie strata czasu? no bo skoro nie rozumiesz takich prostych dwoch linijek to z tym rozumkiem chyba kiepsko jest.....

Zanim zaczniesz oceniac innych - najpierw ocen siebie - kim jestes? jestes wirtualnym po-tworem i niczym wiecej.
                                        • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:07

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: KarLutka
                                          Autor: m.maska ☺ 16.08.13, 12:42
                                          Dodaj do ulubionych
                                          Karlutka... fontanna blyskotliwosci... wyobraza sobie, ze beduini to idioci i zdolni sa kupic jednego osla dajac za niego dwiescie wielbladow - genialne!!!!!! takie cos moze wymyslic ktoa wyjatkowo inteligentny... ciekawe ile za karlutke by oferowali... Arabowie jednak wola pelnokrwiste kobiety
                                          • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:08
                                            aaaaaaaaaaaa za dużo tego do wklejania - polecam samodzielną lekturę

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,144674756,146401095,Re_KarLutka.html
                                            • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:15

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Biedna ślepa Kiszka... nie wie
                                              Autor: m.maska ☺ 18.05.13, 12:29
                                              Dodaj do ulubionych
                                              ... zapewne Kiszka oczekuje, ze przed wyjazdem na wycieczke kobieta powinna pojsc i zrobic sobie koafiure dobrze wylakierowana, tudziez zalozyc suknie balowa i szpilki, po to zeby mogla sobie nogi powykrecac na kamieniach starozyntego traktu - idiota czy co?
                                              • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:15
                                                forum.gazeta.pl/forum/w,101385,144514741,144549682,Re_Biedna_slepa_Kiszka_nie_wie.html
                                                • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:21

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: A na pewnym forum...
                                                  Autor: m.maska ☺ 28.10.12, 12:58

No i znowu slepy o kolorach sie rozpisal.... to juz tradycja... powinien miec w sygnaturce: nic nie rozumiem ale wypowiadam sie na kazdy temat i udaje, ze wiem o co chodzi... a nie pisalam, ze idiota?
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:23

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Sakralu....dobra masz zabawe?
                                                    Autor: m.maska ☺ 16.08.12, 18:55
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    idiota...
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:28

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Tego juz za wiele....
                                                    Autor: m.maska ☺ 25.07.12, 21:08
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    To jest w kontekscie tego jak wyl do mnie na ukrytym, zeby kasowac zdjecia, na ktorych nie bylo niczyich twarzy ale jego synalek zabezpieczyl je przed kopiowaniem umieszczajac na nich w ramach copyright swoje dane... a co? a przeciez takie fotki wg niego mozna roznosic po necie... mentalnosc idioty to jest.... KOSMITO-KALI zanim zaczniesz bronic przestepcy, to sie najpierw dowiedz w jakie g.... wdepnales...

Ale ja Ci to wyjasnie, jakie sa fakty:

W niedziele na otwartym forum LOZA przestepca Jokker39 opublikowal NASZE zdjecie, w maksymalnym wymiarze, AL i moje... zdjecie zostalo UKRADZIONE Jokker je opublikowal - jakby Ci sie podobalo gdyby to bylo np. zdjecie Twoje i Twojej zony, albo Twojej zony i Twojego syna? i odpowiednie komentarze do tego.... nie kapujesz takich prostych rzeczy?

Bronisz zlodzieja i bandziora netowego... MOJE GRATULACJE!!!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:29

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 25.07.12, 21:56
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    to bylo zenujace jak rzezil z przerazenia, zal mi go naprawde bylo, bo po pierwszym takim wystepie Syn mu chyba niezle nagadal... a kolejny nastapil kilka tygodni pozniej, nie wiem tylko czy zona wie, ze poslugiwal sie jej adresem mailowym...
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:30

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 25.07.12, 20:53
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Ja tez jestem wredna baba i nie zrobie czegos takiego co zrobil przestepca Jokker i nie opublikuje zdjecia Twoich bliskich Kosmito i ich adresow mailowych tez nie opublikuje bo jestem wredna nie zdradze Twojego nazwiska, bo jestem wredna, nie opublikuje zdjec Ulissesa, nie opublikuje zdjec Karen i calej reszty zdjec nie opublikuje i nie wystawie Was wszystkich na zer Lozowej dziczy, bo jestem wredna po prostu i z "nienawisci" tego nie zrobie

Ale bede scigac bandziora, ktory NAM to zrobil....

p.s. Tylko dlaczego Kosmito tak blagales i skamlales, zeby to wszystko co sam upubliczniles szybko usunac? z tego wynika, ze ci sie takie postepowanie bardzo podoba.....trzeba bylo to zostawic, zeby kazdy mogl poznac Twoje dane. Chyba jestes kompletnym idiota, ze takie cos piszesz.
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:31

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Jokker....
                                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 07:36
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    no rzeczywiscie idiota.... przeze mnie akurat nie zostal zescanowany, ale przez AL... i bardzo dobrze.... a przez kogo jeszcze jokker zostal zescanowany? tego durniu nie wiesz... i sie nie dowiesz - ale jesli kiedykolwiek ukaze sie to zdjecie z innego zrodla - zawsze ty bedziesz temu winien - bo ty je opublikowales - jak zlodziej, ktory pochwalil sie kradzieza....
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:33

Kalejdoskop ❁♫♫

Regulamin Forum Agora.pl
                                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 16:10
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    22. Zamieszczając treści (w tym utwory: tekstowe, zdjęcia, grafiki, materiały audiowizualne, materiały dźwiękowe) w Serwisie Internetowym Agory Użytkownik wyraża zgodę na nieodpłatne korzystanie przez Agorę z zamieszczonych treści, w tym zawartych w nich wizerunków, poprzez utrwalanie, zwielokrotnianie i publiczne udostępnianie treści w wydawanych przez Agorę serwisach internetowych, w tym w Portalu Gazeta.pl w taki sposób, aby każdy miał do nich dostęp do treści w wybranym przez siebie miejscu i czasie, na potrzeby informowania o Serwisach Internetowych Agory.

23. Poprzez umieszczenie treści w Serwisie Internetowym Użytkownik oświadcza, że zamieszczone treści nie naruszają przepisów prawa, ani prawem chronionych dóbr osób trzecich, w tym prawa do wizerunku, a Użytkownik jest w pełni i wyłącznie uprawniony do zamieszczenia treści w Serwisie Internetowym.

Jokker - ZLODZIEJ i BANDZIOR NETOWY..... takiego prawa nie mial, nie ma i mial nigdy nie bedzie.... i jesli trzeba bedzie skieruje sprawe z powodztwa cywilnego a Agora w takim przypadku jest zobowiazana ujawnic kim jest ten po-twor... pracownik naukowy - kon by sie usmial.... big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin palant czy niedorozwiniety idiota, czytajacy "wielka" literature ale nie rozumiejacy kilku prostych zdan.

Mam nadzieje, ze tak jak do tej pory wszystkie hieny zbiegna sie go bronic , netowego bandziora......
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:33

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Regulamin Forum Agora.pl
                                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 16:15
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    8. Użytkownik jest zobowiązany do korzystania z konta oraz z innych usług w Serwisach Internetowych w sposób zgodny z obowiązującym prawem, normami społecznymi i obyczajowymi oraz postanowieniami Regulaminu.

Jokker39.... tu masz czytaj - byle ze zrozumieniem....

9. Użytkownik ponosi odpowiedzialność za sposób, w jaki wykorzystuje bezpłatne konto, a także korzysta z innych usług w Serwisach Internetowych, w tym za zawartość i formę zamieszczanych treści, z uwzględnieniem odpowiedzialności karnej lub cywilnej za działania naruszające prawo. Na żądanie uprawnionych organów państwa, na potrzeby prowadzonych przez nie postępowań, Agora przekazuje pozostające w jej posiadaniu dane Użytkowników kont Serwisów Internetowych.

Miejmy nadzieje, ze na to jestes ZLODZIEJU tez przygotowany!!!!!
                                                  • kogucik.2872 Re: a przed nią bieżii baranek, a nad nią lata mo 25.07.14, 11:34

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Regulamin Forum Agora.pl
                                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 16:29
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Mam Familienrechtschutz i ten chroni moje interesy w takich wypadkach.... czy ZLODZIEJ - Jokker wie co to takiego? ano ubezpieczenie prawne i moge sie bawic, bez ponoszenia kosztow... mial szanse na oficjalne przeprosiny ale durny jaki jest nie rozumial nawet, ze zlamal regulamin, zlamal prawo i pogwalcil nietykalnosc osobista AL i moja...
                                                    Moze warto, ze przestepca poczytal sobie co to takiego ten Rechtschutz....
                                                  • kogucik.2872 o !! perełki :D 25.07.14, 11:36

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Kto, ile wiedział? Oto jest pytanie...
                                                    Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 17:47
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    forum.gazeta.pl/forum/f,183412,KALI_GO_SKOP_.html
                                                    forum.gazeta.pl/forum/f,180812,KALI_GO_SKOP_.html

dla niedorozwinietego idioty, to to samo i bedziesz szedl bandziorze i zlodzieju cudzych adresow mailowych w zaparte?
                                                    To sie tak nie skonczy.... Rechtschutz - mam nadzieje, ze bedzie cie stac na adwokata - za to wlamanie na skrzynke pocztowa i probe wyludzenia pieniedzy droga mailowa....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:38

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 15:50
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    a jakich maja wiernych poddanych, wypranych i spranych....Hitlerowi tez Narod dziekowal... to taka mala powtorka z rozrywki... dobry jest te klocki a niby tylko gdacze....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:39

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 17:06
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    no coz, jesli juz ktos nie mysli to nawet nie bedzie probowal sprawdzac, chociaz to takie proste,.... wystarczy kliknac na forum o forum i juz jest - czarno na bialym, trudno oczekiwac od Adminow ze wejda w kogucie pyskowki...

Nie mozna pytac klamcy, czy sklamal - bo nie po to klamie, zeby sie do tego przyznawac....ale nie radze tez narazac sie kanalii, bo wtedy wczesniej czy pozniej Was to trafi, tak wiec doradzam: wierzyc swiecie w jego slowa, nigdy i pod zadnym pozorem, nie powiedziec: nie wierze Ci, bo od tego zaczela sie jego krucjata, bo smialam powiedziec, ze nie wierze mu, tym bardziej, ze jest tylko NOBODY
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:41

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 19:56
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Ale swoja droga niezle archiwum - prawda?
                                                    Pewnie w kompie juz miejsca nie ma z nadmiaru tych szpiegowskich screenow.....to trzeba to umiescic na zewnatrz, bo sie nie miesci na twardym dysku....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:42

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 20:26
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Moze razem to uknuli, wiec beda teraz bronic swojego "bohatera"....

Swoja droga dlaczego "biedny bandzior" odwaznie nie pojdzie na Forum o Forum do Adminow GW i nie poskarzy sie, ze go nieslusznie oskarzamy?.... dlaczego robi to po cichu tylko wsrod swoich poplecznikow? dlaczego nie poszedl z tym do Adminow? boi sie? ma stracha, ze go zdemaskuja?.... totez moze sobie wrzeszczec po wszystkich forach, ale dopoki wielkim lukiem omija Adminow GW tzn. tylko jedno - takim znowu bohaterem nie jest - bo moglby stracic kolejny nick....a jego przestepstwo zostaloby ujawnione....

Tchorzem podszyty krzykacz.... a poplecznik Partita?... no coz - zostal zdemaskowany po dwoch postach....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:43

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 20:59
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    A mnie wciaz dziwi dlaczego ten jakoby nieslusznie posadzony nie skarzy sie z tego powodu, nie odgraza sadem jak to zwykl robic, po jednym slowie "spadaj" i do tej pory nie otworzyl nowego forum, nie otworzyl na Forum o forum ani jednego watku ze skarga, ze mu sie krzywda dzieje... czyzby bandzior mial tylko odwage po cichu i po bocznych forach chodzic ze swoimi skragami? dlaczego nie idzie tam, gdzie Admini GW moga cos z tym zrobic? czyzby bal sie, ze sie upewnia, ze to to samo IP? ktorego uzywala Czerwona Malpa?...
                                                    Oj naiwni, naiwni...ale mnie to nie dziwi, juz nie takie idiotyzmy czytalam...
                                                    Hihi... hej kukielki - zapytajcie lalkarza, co i jak macie myslec jutro...
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:43

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 20.05.12, 21:22
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    al-szamanka napisała:

> Nie słyszałam o złodzieju, który dobrowolnie idzie do sądu skarżyć się na "nies
                                                    > prawiedliwość".

Za to lata po oplotkach i skarzy sie jacy niedobrzy ludzie, zlapali go na kradziezy....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:50

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Dyskwalifikacja
                                                    Autor: m.maska ☺ 19.05.12, 21:13
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nikt nie byl zdezorientowany... WSZYSCY wiedza o co chodzi... to w jaki sposob Jokker zbluzgal Zorro, swiadczy o nim jak najgorzej.... Jokker doskonale wie kto mu dostarczyl tych dowodow...i pokazal mu ten adres...
                                                    Zapytaj Jokkera kto jemu to podeslal... wtedy sie upewnisz, ze juz wiele tygodni temu wytypowales wlasciwie sprawce, bandziora, kanciarza, zlodzieja adresu mailowego.... ale jesli wolicie zamykac oczy i mowic na g.... papu - to juz tylko Wasza wola - ale radze nie podpadac temu typowi - bo dopoki jestescie "przyjaciolmi" i moze Wami sterowac, to ok - biada Wam, jesli uklad sie zmieni... wtedy trzeba bedzie zaczac myslec, co kanalia potrafi spreparowac....
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:51

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: HAKERA WSKAZAĆ NALEŻY
                                                    Autor: m.maska ☺ 18.05.12, 17:06
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Swoja droga interesujace skad taka zawzieta obrona zlodzieja, bandziora, hakera... czyzby juz wyprano kolejne mozgi i przestaly samodzielnie myslec?... a moze wierne pieseczki dostaly wytyczne i zostaly rozeslane do Lozy i na P. zeby szczekaly to co lalkarz polecil?
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:54
                                                    cały wątek big_grin

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,135935152,135935152,LOZA_trup_w_szafie_.html?wv.x=2
                                                  • kogucik.2872 Re: o !! perełki :D 25.07.14, 11:57

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Masko
                                                    Autor: m.maska ☺ 04.08.12, 11:38
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nie mozna zostawic, on ma nawyki zlodziejskie - pisal, ze jak cos stoi, lezy, jest, tzn. ze mozna sobie brac - bleblal jak kazdy zlodziej, ze sobie tylko pozycza... na dodatek nie wiadomo co to jest - bezplciowe, analfabeta, nie rozumie co czyta ale tu z wykladami przychodzi.... hihihi...niech on sie skupi na wyjatkowych zdolnosciach Dyzi do dziergania aniolkow... to doprawdy unikalne i lepiej nawet niech sie nie przymierza do grafiki komputerowej - na to juz za pozno - zbyt to kompleksowe, zeby mogl zalapac chocby odrobine.... osobiscie mi wystarczy to co napisal nt. tlumaczen... jemu sie wydaje, ze w tlumaczeniu to trzeba tlumaczyc kazde slowo, on moglby sluzyc jako wzorzez tlumacza w Google.
                                                  • kogucik.2872 i lecim dalej 25.07.14, 12:05

Kalejdoskop ❁♫♫

DNO LOZOWE....
                                                    Autor: m.maska ☺ 16.05.12, 21:54
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    posuwa sie nawet do falszerstwa.....fuuuu
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:10
                                                    Re: Masko
                                                    m.maska 03.08.12, 19:38 Odpowiedz
                                                    O przestepca sie pojawil... kogos kto jest bez twarzy i plci nie czytuje a do tego analfabete, ktory nie rozumie podstawowych pojec i uwaza, ze jak cos lezy to nie trzeba pytac wlasciciela czy moze sobie przywlaszczyc - niech sobie szczeka, jesli nikomu nie przeszkadza - a jesli przeszkadza - to zbanujcie to cos.... bo to sie panicznie boi, zeby mu ktos nie napapral w jego hm... no wiadomo i nieustannie lata i sprzata.

Znowu mu zaczyna zdychac forum to tutaj przylazlo.... fuuuuu....
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:19

Re: Deriadezy....
                                                    Autor: m.maska ☺ 23.07.12, 04:59
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Dyziu... jestes idiotka.... odpowiedzia na kradziez i wykorzystanie fotki w ktorej posiadanie wszedl twoj kumpel zlodziej Jokker39 nielegalnie nie da sie przykryc twierdzeniem, ze u was Murzynow bija....

Moze bede pisac powoli.... i drukowanymi literami, zeby bylo dla ciebie bidulo latwiej zrozumiale... pokaz mi na pismie, ze ktos prosil cie o interwencje w sprawie o ktora sie dodijasz, pokaz, ze masz do tego prawo... JA MAM, BO ZDJECIE JEST MOJE, BO ZOSTALO UKRADZIONE, BO ZOSTALO OPUBLIKOWANE BEZ MOJEJ ZGODY A NAWET WBREW MNIE I PRAWU, KTORE OBOWIAZUJE NA PICASA I NA TYM TUTAJ FORUM.... wiec przestan pisac bzdety, bo coraz bardziej sie pograzasz - twoje kolezanki na czas pozegnaly sie na urlop, kiedy poczuly ze smrod sie wydobywa z tego szamba, ktore zescie sobie sami zafundowali.
                                                  • hardy1 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:20
                                                    O kurde!
                                                    Przeleciałem tylko "po wytłuszczonym" i starczyło.
                                                    ... a to tylko malutka cząstka "twórczości netowej"...
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:25
                                                    człowieku !! no ale przesz udowadniam, że nigdy nikomu nie ubliżała na forum !! big_grin big_grin big_grin

hardy1 napisał:

> O kurde!
                                                    > Przeleciałem tylko "po wytłuszczonym" i starczyło.
                                                    > ... a to tylko malutka cząstka "twórczości netowej"...
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:29
                                                    Re: ***** O D Y S E J A D A *****
                                                    m.maska 25.02.12, 21:51 Odpowiedz
                                                    Oooo... widze, ze spamer-plagiator Wscieklyuklad, gdyby kto nie wiedzial, wpadl znowu w rodzaju samouwielbienia, nareszcie ukradl tytul, ktory go inspiruje... na zdrowie zlodzieju...
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:44

Re: Do trolla-kaszalota
                                                    Autor: m.maska ☺ 13.09.12, 18:56
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    al-szamanka napisała:

Wiesz co AL, mysle, ze kaszalot juz zawsz to robil, tzn. nie potrafil sklecic jednego zdania... zrzynal z innych po kawalku i kleil to w calosc... dlatego mysle, ze mimo certyfikatu kucharskiego w tym zawodzie pracy nie dostanie - do tego potrzeba inteligencji wyzszej niz kaszalot dysponuje... dlatego kaszalot wylewa te swoja zolc juz od lat na forum....

Umacnia ich, łagodzi gryzące niepokoje, a wreszcie przeżera duszę i pozwala usprawiedliwiać nikczemność i zazdrość do tego stopnia iż zaczynają je uważać za cnoty,
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:48
                                                    Re: Do trolla-kaszalota
                                                    m.maska 13.09.12, 16:32 Odpowiedz
                                                    Tak sie kaszalotowi wiedzie, jaki ma charakter.... kaszalot sluzy wiernie tylko jednemu oblakanemu.... kaszalot lize stopy Piramidona... i niech sie kaszalot napawa - widac kaszalot sam nie potrafi niczego napisac, jesli musi robic komilowac moje posty albo AL posty.... kaszalot wyglada jak kaszalot i jej wsciekla zawisc jest zrozumiala.... nedza moralna....

w przypadku kaszalota, to nawet nie jest przecietniakiem.... i kaszalot o tym doskonale wie.... Piramidon toto toleruje, bo jest przydatne.... i tylko dlatego....
                                                  • kogucik.2872 Re: i lecim dalej 25.07.14, 12:48

Re: Troll jest zawsze glupi....
                                                    m.maska 13.09.12, 17:12 Odpowiedz
                                                    No wiesz, mnie to tak naprawde lotto, wiec sie nie wczytywalam... wychodzilo na to, ze mielismy tutaj cos na zadanie Piramidona kasowac... Piramidon chcial nam dyktowac co nam wolno pisac a czego nie wolno.... hihihi..... Piramidon to moze wydawac polecenia kaszalotowi, chyba mu sie cos pomylilo...
                                                  • kogucik.2872 i perełki 25.07.14, 12:50

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 11.07.11, 00:45
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Gdyby nie fakt, ze mam wszystkie zdrowe, zapewne rozbolalyby mnie zeby po przeczytaniu tych wszystkich madrosci i oszczerstw, jacy oni sa kulturalni, jacy wspaniali, jacy jedyni i niepowtarzalni Dupeusze, wzajemnie sobie przyklaskuja i nie widza oczywistosci bo dostali odpowiedz na swoje wulgarne, ordynarne, chamskie zachowanie... juz posuneli sie nawet do tego zeby podac imie i nazwisko jednego z uczestnikow forum, ale wzajemne zachwyty trwaja i kto jeszcze przyszedl poklaskac? Ach.... wiecznie nieobecny Ulisses... ktory kiedy trolle wyciagnely na forum jego zyciorys... nie podajac jeszcze imienia i nazwiska, byl tak oburzony, ze grozil sądami, ale teraz wyje wraz z reszta watahy...
                                                    Gratulacje Ulissesie... sprawdza sie powiedzenie, ze punkt widzenia zalezy wylacznie od punktu siedzenia....chyba juz nic mnie nie zaskoczy...

Jesli komus odpowiada wersja, ze ktos, chcac komus dokopac zmienia nicka, aby na zewnatrz sobie swojego nie upaprac - to juz jego wlasny wybor... niektorzy wprawiali sie w tym latami, wiec ich to tez nie oburza.
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 12:52

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: n.nutella ☺ 10.07.11, 23:20
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nie zycze sobie operowania na tym forum nazwiskami.
                                                    Groszvenor... ciekawe skad takie skojarzenia... robilam videoclipy rozne i jezeli robilam videoclip Luny, to nie oznaczalo, ze Luna to AL, a jesli pokazuje cos co mi sie podoba - to dlatego, ze mi sie podoba a w tamtym videoclipie pokazalam prace mojego bliskiego kuzyna...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 12:57

Kalejdoskop ❁♫♫

Zyczenia od Zapominajki...
                                                    Autor: m.maska ☺ 13.05.11, 00:19
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    #
                                                    Re: Jak to Majeczka trolle wychowywać chciała...
                                                    zapomi-najka 12.05.11, 00:36 Odpowiedz
                                                    .." raczej bylabym za wyciszaniem zamieszania, a nie rozdmuchiwaniem przepychanek".. Ot, cala Maja wink
                                                    Happy Birthday Maju smile
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 12:59

Kalejdoskop ❁♫♫

[...]
                                                    Autor: zapomi-najka ☺ 12.05.11, 00:36
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:01
                                                    Historia JUGENDAMT-u..
                                                    m.maska 21.03.13, 12:53 Odpowiedz

1
                                                    Geschichte des Jugendamtes in Deutschland: von
                                                    der Gründung bis heute
                                                    Das Jugendamt als örtlicher Träger der Jugendhilfe ist eine etwa 100 Jahre alte
                                                    Institution.

Die Existenz des Jugendamtes geht auf das Reichsjugendwohlfahrtsgesetz
                                                    (RJWG) von 1922 zurück, das erstmals Kommunen verpflichtete, eigenständige
                                                    Jugendämter einzurichten.

No i prosze... czteroalternatywna dozorczyni wyczytala, ze Jugendamt powstal w czasach hitlerowskich Niemiec - ojjjjjj Karen Karen... ja rozumiem bidulo, ze nie znasz jezyka niemieckiego i podlapujesz to tu to tam jakies informacje, ale nie rozpowszechniaj informacji nieprawdziwych bo robisz z siebie kompletnego nieuka. niekiedy lepiej jest milczec...

Jugendamt powstal w celu ochrony dzieci i mlodziezy w roku 1922... policz sobie na paluszkach, zajrzyj do historii i upewnij sie kiedy rozpoczal sie nazizm...
                                                    a to ze panujacy rezim zawlaszczyl te instytucje dla siebie to juz zupelnie inna historia - przestan rozpowszechniac jako pewnik glupoty.
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:03

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Co to jest forumowy TROLL?
                                                    Autor: m.maska ☺ 22.02.11, 11:13
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Hmm...a kim jest Deriadezy? bo na temat Jokkera juz sie wypowiedzialam.
                                                    Solidaruch pisal o mnie kobyla, bo rysowac nie potrafi, Jokker jest zdolniejszy, potrafil narysowac mnie pod postacia krowy - dla mnie sa na rowni.
                                                    Solidaruch dlugi czas potrafil udawac, ze jest kim innym...a to niestety ciagnie wilka do lasu, kiedy padly hamulce wylazlo szydlo z worka.
                                                    Jeszcze niejedna przemiane cudownych obrazkow w maszkarony, na forum, obejrzymy...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:06
                                                    Re: Megalomania siega juz zenitu
                                                    m.maska 21.03.13, 22:05 Odpowiedz
                                                    kicho_nor napisał:

> weszłem poczytałem zaziewałem
                                                    > patataj patataj patataj

idz se czytaj czteroalternatywna dozorczynie... a to ze ziewasz? nie dziwi mnie - jak zwykle niczego nie rozumiesz...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:08
                                                    przy okazji big_grin tchórz to tchórz, skunks to skunks - dzieli je ocean i spory kontynent big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Trollem być
                                                    Autor: m.maska ☺ 29.07.11, 12:08
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Wiesz Zorro to jest pomysl, nie bedziemy ich nazywac trollami, to prawda - bo "niby" nie trolluja - bedziemy ich nazywac "tchorzami".... a tchorz - to o ile dobrze pamietam takie zwierzatko, ktore ma tez inna nazwe "skunks" - zeby nie bylo pospolicie...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:11
                                                    Re: JUGENDAMT..
                                                    m.maska 22.03.13, 19:11 Odpowiedz
                                                    Dla mnie tę kakaren dyskwalifikuje juz fakt, ze nieustannie przywoluje Hitlera i uparcie twierdzi, ze Jugendamt jest instytucja hitlerowska.... to swiadczy o jej poziomie wyksztalcenia i wiedzy... i mam nadzieje, ze podczas kiedy szla pomoc do kraju z Niemiec to ona z niej nie korzystala - odbija mi sie, jak czytam te cala radiomaryjna nagonke, ktora nie ma nic wspolnego z faktami - bo Jugendamt niestety nie byl organizacja hitlerowska, ale ta uczona wie przeciez lepiej i powtarza te swoje "prowincjonalne madrosci"...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:12
                                                    m.maska 22.03.13, 19:20 Odpowiedz
                                                    Brak znajomosci jezyka swiadczy tylko o braku znajomosci jezyka, nie kazdy musi znac jezyk niemiecki, ale to nie tlumaczy oszczerstw i klamstw jakim posluguje sie dozorczyni - chociaz dlaczego? dozorczynie roznosza zawsze niesprawdzone ploty...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:15

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Do Wichrow...
                                                    Autor: m.maska ☺ 14.06.11, 13:55
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Po raz ostatni do Ciebie pisze tchorzu-trollu, kiedy w koncu ujawnilam Twoje podle ciemne sprawki, bo tego juz bylo za duzo, wtedy schowalas sie jak szczur na kilka dni i zmienilas nicka milky-way, uspokoj sie... spojrz w lusterko... nie wiem o czym piszesz, bo ze bredzisz, to jest pewne - co mogla AL wiedziec o Twoich rozmowach z Czacza, jesli AL nigdy z nie miala z Nia ZADNEGO kontaktu, tego nie wiem, ale ze u Ciebie z glowka cos nie tak, to jest pewne... i zastanow sie mocno co teraz tutaj napiszesz, bo bedzie to juz Twoj ostatni tutaj post.
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:16

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 14.06.11, 14:20
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Nooooooooooo i popisalas sie Mala, guerilla, milky-way i co tam jeszcze Dorotko... to na Twoim poziomie trollico... i bardzo dobrze, ze to zrobilas. W koncu pokazalas jakiego jezyka uzywasz.... ale o tym, to my juz wiemy od dawna - z czasow tvn-u kiedy ublizalas Yourk, a Ona nie wiedziala i przypisywala to Smieszce...
                                                    Wlasnie w ten sposob sklocalas ludzi, doprowadzalas, ze jedni drugich podejrzewali - nie do wiary jak mozna byc tak chorym z nienawisci...
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:17

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 14.06.11, 18:23
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    hihi... Pan skonczyl? Pan moze odejsc... big_grin
                                                    Wzrok chyba nie ten - my to juz mamy big_grin i wiecej
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:20

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Aaaaaaaaaaaale KINO...
                                                    Autor: m.maska ☺ 14.06.11, 21:46
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Co i tak nie zmienia faktu Majeczko, ze jestes KIM JESTES... bo to kim ja jestem, to Wichry juz napisala...hihi... widac wie po sobie, chociaz w taki brak logiki nie potrafie sie wstrzelic, nijak mi to nie wychodzi... moze dlatego ze humanistka nie jestem crying i dla mnie cham jest chamem nawet jesli na drugie ma profesor
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:20

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 14.06.11, 22:10
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Hihi... no przeciez wiedzialam ze beda sobie klaskac a jaki Uli nagle sie aktywny zrobil... a my sie wciaz nie mozemy doczekac tych opowiesci z Bieszczad to juz dwa miesiace jak obiecal, pewnie je przed NAMI ukryli, bo nie ma sie czym chwalic... wpadam naprawde w rozpacz, ze nie moge poczytac, a tak lubie reportaze z podrozy...a moze to byly tylko obiecanki.... buuuuuuuuuuuuuuuu
                                                    Aaaa no i przeciez chcial sie ustosunkowac do wlasnych slow, kiedy znajde odpowiedni post - znalazlam i co? pewnie tez dwa miesiace poczekam teraz... takie koci łapci... slowa sa tanie, nic nie kosztuja
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:23
                                                    m.maska 23.03.13, 04:02 Odpowiedz
                                                    Wiesz AL a tak prawde mowiac to mi totalnie zwisa co taka kakaren czy jej podobni mysla o Jugendamcie o Niemczech o Austrii czy o Filipinach.... niech sobie nadal zyja ze swiadomoscia, ze cos wiedza a kakaren jest najmadrzejsza z calego forum i posiada patent na ocenianie innych czy sa nieukami czy tez nie sa - podczas mycia okien ten patent zdobyla, a moze podczas obierania ziemniakow albo tluczenia kotletow na obiad....
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 13:26

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Agent J-39 sie ujawnil......
                                                    Autor: m.maska ☺ 18.02.11, 12:31
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    z TROLLEM....
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki !!!!!!!!!!!!!!!! :D 25.07.14, 13:29

Kalejdoskop ❁♫♫

Re: Prawa autorskie na forum
                                                    Autor: kogucik-2972 02.08.11, 20:41
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    a powiedz mi Majeczko - bo nie bardzo rozumiem - jaki jest sens Twojego postu ? Ponieważ jako autor dzieła czy też gniota - wyraziłem sprzeciw - był moją własnością - sprawa zakończona - czy naprawdę na podważanie mojego uzasadnionego niezadowolenia dziś - trzeba wracać i archiwa prezentować spraw z epoki kamienia łupanego ? Myślę że tamte realia i tamte cytaty - nie bardzo odnoszą się do sytuacji zaistniałej dziś.
                                                    A przede wszystkim - jak podkreślam i co w tym momencie musi być z racji własności prawem nadrzędnym - nie zgodziłem się na przenoszenie w inne miejsca tego co umieściłem w jednym. Sprawa tu została załatwiona jak należy, przeprosiny przyjęte - dalsza analiza bezcelowa. Jakby nie patrzeć w tej kwestii - moje prawo własności i moje prawo do wyrażenia sprzeciwu wobec rozporządzania moją własnością bez wiedzy i zgody miało wartość nadrzędną - nie dlatego że akurat moje - a dlatego że akurat to prawo każdego.

Amen
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki !!!!!!!!!!!!!!!! :D 25.07.14, 13:32
                                                    w zasadzie to moment, kiedy mnie wreszcie wkurwiły big_grin o skopiowany mój własny wierszyk i zaciągnięty do gnoju - o czym ktoś mnie wtedy powiadomił - musiałem stoczyć batalię z tymi obrońcami moralności i własności big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin big_grin

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: kogucik-2972 02.08.11, 20:48
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    i sorry - cytując przepisy prawa należałoby je zrozumieć.

drobne utwory w całości, w zakresie uzasadnionym wyjaśnianiem, analizą krytyczną, nauczaniem lub prawami gatunku twórczości.

żadna z przesłanek tego paragrafu tu nie zaszła.

A najważniejsza sprawa - i chyba tu priorytetowa - wypadało, pisząc ze mną - ZAPYTAĆ czy można sobie skopiować coś co umieściłem na innym forum i co stanowiło w świetle prawa "moją własność intelektualną" choćby to był śmieszny gniot.

i chyba na tym tą dyskusję należałoby zakończyć.
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki !!!!!!!!!!!!!!!! :D 25.07.14, 13:34

Kalejdoskop ❁♫♫

Autor: m.maska ☺ 04.08.11, 11:27
                                                    Dodaj do ulubionych
                                                    Czesc Koguciku... do Twojego wierszyka nie zostalo tez nic dopisane z wyjatkiem: ladne.... ale zanim zostal zacytowany autor i wiersz....!!!!!!!!!!!! Nic ponadto - wlasnie sprawdzilam
                                                  • kogucik.2872 Re: i perełki !!!!!!!!!!!!!!!! :D 25.07.14, 13:38
                                                    Re: TO NIEMOŻLIWE....
                                                    m.maska 10.04.13, 20:22 Odpowiedz
                                                    jak to bylo? tam bylo cos o mentalnosci... tylko kto o tej mentalnosci pisal? no wlasnie ten "medrzec" i specjalistka od oceny nieuctwa innych, specjalistka bez matury.... po prostu samorodny geniusz..
                                                  • wscieklyuklad Re: i perełki 25.07.14, 18:02
                                                    "...wpadam naprawde w rozpacz, ze nie moge poczytac, a tak lubie reportaze z podrozy...a moze to byly tylko obiecanki.... buuuuuuuuuuuuuuuu"

Jak widać zarówno chichot, jak i ryczenie bywają zaraźliwe (co daje chichorycusa wtórnego)

• kogucik.2872 Re: i perełki 25.07.14, 18:18
                                                    generalnie to bawię się od dwóch dni, ponieważ zaatakowały kolejną osobę - w sposób równie chamski, co jakże znajomy i przy okazji tego ataku przeczytałem, że nigdy nikomu nie ubliżały.
                                                    Dlatego też skupiłem się na roku 2011 bo wtedy nie było kali, ja byłem na forach ukrytych - w moim własnym Saloonie, czy Pokoiku na pięterku, albo na innych ukrytych, potem na jednym otwartym, dopiero potem powstał Dworzec - i nie miałem zielonego pojęcia co te cioty wyprawiają. A łaziły za nami jeszcze przed Dworcem. Zorro był na ukrytym Saloonie - kiedy ten już się mało kręcił - pamiętam że "na cześć" zmieniłem po jakiejś awanturze tytuł forum na wersal a potem na wersalkę.

i to nie jest tak, że Zorro kopiował jak leci a one go ganiły - nie
                                                    one do niego dzwoniły, pokazywały gdzie się coś dzieje, on tam lazł, kopiował a one się przy tym świetnie bawiły.

nawet tylko z tych wklejek nie jestem w stanie już policzyć ile nicków z forów różnych zostało w tych tekstach wymienionych i obsranych - za nic - bo się ciotom albo uwidziało, że dziewczyna która jest tu od lat to troll, albo ktoś miał czelność tam wejść i napisać co myśli o nich i ich zachowaniu na forum - nie ja, nie Wy - zupełnie obcy postronni ludzie już kilka lat temu.

wscieklyuklad napisał:

> "...wpadam naprawde w rozpacz, ze nie moge poczytac, a tak lubie reportaze z po
                                                    > drozy...a moze to byly tylko obiecanki.... buuuuuuuuuuuuuuuu"
                                                    >
                                                    > Jak widać zarówno chichot, jak i ryczenie bywają zaraźliwe (co daje chichorycus
                                                    > a wtórnego)
                                                    >
                                                  • wscieklyuklad Re: i perełki 25.07.14, 18:05
                                                    dla mnie cham jest chamem nawet jesli na drugie ma profesor

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka