GoĹÄ: tiki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.11, 14:00 wakacje w wielkim mieście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zizu Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.ip.netia.com.pl 09.05.11, 14:14 du Pa ryża pojedziem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pmk Szkoda klikania! IP: *.fbx.proxad.net 22.08.11, 22:43 A gdzie Lazurowe Wybrzeze, gdzie Alpy, Andaluzja, Zamki nad Loara, Bretania, Schwartzwald??? Lub jesli chcecie 'miasta na wakacje', to: Monako, Monte Carlo, Saint Tropez, Courchevel, Zermatt , Biarritz, Tour, Carnac, Baden-Baden???? Szkoda klikania na 25 absurdalnych slajdow, ktore najwyrazniej gimazjalista ukladal. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DD Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.05.11, 14:15 ze Skandynawią to chyba jakiś dowcip!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MK Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.pani-teresa.com.pl 09.05.11, 14:18 25 zdjęć, bez ŻADNEGO uzasadnienia dlaczego? Naprawdę potraficie przekonać.. Obejrzałem kilka i dziekuję. Wakacje w Wiedniu - po prostu nie ma nic lepszego niż urlop w centrum miasta w największe upały.... do tego jednego z najdroższych... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wdr Wiedeń jest tani IP: *.emea.ibm.com 09.05.11, 17:26 można krytykować jak się nie było. drogi to jest Paryż Odpowiedz Link Zgłoś
sosiu-1 Wroclove!!! 09.05.11, 14:33 Zdecydowanie na wakacje fajniejszy od Krakowa!!! Mnóstwo wody, parków, rzek, kanałów i malowniczych mostków oraz tętniące całą dobę życiem magiczne stare miasto z Rynkiem i megamega imprezy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
milosniktrojki Re: Wroclove!!! 09.05.11, 14:48 Przykro mi Sosiu, ale na wakacje to ja wyjeżdżam albo się byczyć na plaży z All Inclusive, albo czynnie zdobyć kilka szczytów w Alpach czy nawet w 'Tatrach, a może spłynąć gdzieś kajakiem. Czyli twój Wrocław jak zwykle z wielką przyjemnością "zaliczę" przejazdem jadąc do Karpacza. Imprezy są lepsze u mnie w domu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: assa Re: Wroclove!!! IP: *.ae.wroc.pl 09.05.11, 15:25 Zgadzam sie z tym !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bubamara Re: Wroclove!!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 16:39 Wrocław, nie Wroclove, infantylny megamegakretynie. Nie życzę sobie wypisywania takich głupot o swoim mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YaBol Kraków i Wrocław są ciekawymi miastami, ale ... IP: *.internetia.net.pl 04.06.11, 02:12 ... wiele innych też by się znalazło w naszym kraju. Każde ma swój charakter i coś interesującego, wyjątkowego do zaproponowania, ale równocześnie żadne nie zadowoli wszystkich. Tak więc nie przesadzaj, niestety Wrocławiowi daleko od śródziemnomorskich klimatów, gdzie życie toczy się na luzie do późnej nocy. Wiem co mówię, bo niejednokrotnie błąkałem się nocą po Rynku w poszukiwaniu ciekawej imprezy i niestety wiało pustką, albo grupkami małolatów bawiących się tyko w swoim towarzystwie. Po części wynika to z różnic klimatycznych - sezon u nas krótki, wieczory bywają chłodne nawet latem. Większy ruch widać w weekendy, w środku tygodnia można natknąć się na rozrywkową pustynię po północy, o kulinarnej nawet nie wspominam - kebab, czy inny fastfood to jest gratka dla podniebienia ;) Nie zmienia to faktu, że bardzo lubię Wrocław w ogóle, w szczególe jest natomiast różnie. Odpowiedz Link Zgłoś
milosniktrojki Czy to jest jakaś nagroda sponsorowana? 09.05.11, 14:45 Czy to jest jakaś nagroda sponsorowana? Ile kosztuje roczny abonament? Pytam się, bo chciałem wypromować pastwiska z mojej wsi, a widzę, po nagrodzonych, że mam szansę - tygodniowy urlop prędzej wytrzymasz na pastwisku niż w mieście. Chyba że autorom chodziło o długi weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gość Jestem w Krakowie co tydzień. IP: 109.95.206.* 09.05.11, 14:51 Jestem w Krakowie co tydzień. Z całym szacunkiem dla Bytomia, ale Kraków poza Starym Miastem przypomina mi właśnie Bytom i to jeszcze sprzed ostatnich poprawek... To jest miasto na max 3 dniowy pobyt i to głównie po to by odwiedzić Auschwitz, Wieliczkę, Zakopane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MBP Re: Jestem w Krakowie co tydzień. IP: *.internetia.net.pl 09.05.11, 18:37 Czuję podobnie. Mam wrażenie, że Kraków jest mocno przereklamowany ;( Odpowiedz Link Zgłoś
zstrucki Re: Jestem w Krakowie co tydzień. 06.06.11, 14:19 Kraków to bardzo sympatyczne i piękne miasto, z może już zwietrzałym, ale nadal obecnym inteligenckim nastrojem. Trochę zaniedbane, co mnie razi. Jestem w nim wiele razy w roku, głównie przejazdem, ale jako cel wakacji? Chyba inaczej rozumiemy to pojęcie. Listy nie przejrzałem, bo przy trzecim slajdzie, jak zwykle, mam dość. Pozostaje mi nadzieja, że nie ma tam miejsc, do których jeżdżę. Nie ma to jak "miasto, pełne uroku", które "zmienia się w gwiazdę kurortów". To lubię, rzekłem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fen1 Omijać ww. miejsca!!! IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.11, 15:17 Dzięki za poradę. Brugia jest piękna - jesienią - po sezonie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bajkers Amalfi IP: 09.05.11, 15:24 W tym zestawieniu aż trzy razy padają miejsca z Wybrzeża Amalfi. Wg moich doświadczeń równie piękne a mniej zatłoczone są Cinque Terre i Cilento Zapraszam do zlinkowanej relacji :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: reklamiarz Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: *.ericsson.net 09.05.11, 15:32 Jak ktoś nie ma pomysłu zapraszam na stronę Turistiko.pl . Wszystkie opisane miejsca są w naszej bazie razem z cenami. Można poszukać i na coś się zdecydować. Polecam również tanie wycieczki last minute. Zaproaszam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: autor Dominikana, 4* all inclusive z przelotami, 2500 zł IP: *.pz3-nat.espol.com.p.106.168.83.in-addr.arpa 09.05.11, 15:38 Na 321wakacje jest też Jamajka poniżej 3000 zł. Może warto jednak wyjechać na Karaiby? Nie wiadomo czy Dominikana dalej będzie tak tania. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: 217.153.242.* 09.05.11, 15:43 Nie wiem dlaczego nie ma na liście Portugalii? Jest to podobno przepiękny kraj europejski na wakacje. My w tym roku tam właśnie lecimy, bo ceny są zdecydowanie bardziej przystępne niż choćby jeszcze rok temu. Za 2 tygodnie w przepięknym hotelu Terrace Club płacimy w Alfa Star 2000 zł z przelotem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.cela.pl 10.05.11, 21:19 a ja jadę z nimi na objazdówkę . właśnie po Portugalii. najpierw zwiedzanie a potem leżenie na plaży w Albufeira. ceny w alfie na Portugalię naprawdę fajne i warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: izka Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.cela.pl 02.06.11, 19:41 zastanawiałam sie własnie nad objazdówką z nimi. co prawda nie po Portugalii ale po Syrii. mam nadzieje że do września będzie tam na tyle spokojnie że będzie można jechać bez obaw. bardzo bym chciała bo i cena i program są bardzo atrakcyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lolita Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.11, 08:31 Przegapiłam Majorkę, Palmę de Mallorca, Valldemossę itd. ? Co jest? Przecież tam jest cudnie! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fd Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.toya.net.pl 07.06.11, 00:26 chyba razy dwa :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jagood Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.toya.net.pl 15.07.11, 17:41 Z alfa star to gratuluję - niezapomniane przeżycia...To się powinno nazywać, delikatnie mówiąc - Alf pinokio nabijemy cię w butelę... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wałkuś Nie wiem czy też macie to odczucie.. IP: *.microsoft.com 09.05.11, 16:25 Ale Kraków w porówaniu do innych zdjęć wygląda jak wieś... Sorry jeżeli kogoś obrażę, ale coś powinno się zmienić w wygladzie polskich miast. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krakusa Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: *.centertel.pl 09.05.11, 18:15 Pytanie co kto lubi duze miasto czy cos malego:Moze Prcocida Island w Campanii, moze Corte lub Bonifacio Korsyka,moze Vulcanao Island. Setki malych spokojnych sympatycznych miejsc w Europia czy na Swiecie znjadiesz na www.airportsbase.com Tu znajdziesz swoje miejsce na wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: T. ur. Dlaczego wszystko w Polsce tak strasznie drożeje ? IP: *.nplay.net.pl 09.05.11, 18:42 Dlaczego wszystko w Polsce tak strasznie drożeje ? Co robi rząd tuska i spółki ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Oleg Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:48 Polecac komus wakacje w Dublinie to jak przekonywac turyste, ze w Wawie najladniej jest na Kijowskiej i tam powinni spedzic caly swoj pobyt. Reasumujac - Dublin i fajne wakcje - te slowa nie powinny wystepowac w jednym zdaniu. ========= Zobacz jakie samochody będą w grze DiRT 3 www.facebook.com/pages/DiRT-3-Gra/120610698018530 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: seboc Jakie to szczęście... IP: *.ip.netia.com.pl 10.05.11, 12:13 ...że na tej liście nie ma naprawdę ciekawych miejsc w Europie. Obszczymurki tam nie dojadą. S. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dana Wloskie Wakacje w Abruzji. IP: *.245-95-r.retail.telecomitalia.it 19.05.11, 14:28 Polecam Wlochy w regionie Abruzja.Adriatyk+Apeniny www.wloskiewakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JN Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.11, 12:46 fotki na wobiektywie.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: iza Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.06.11, 17:59 Uwazam ten ranking za skandal, chyba ze traktuja ludzi jak matolow, ktorzy nie znaja stolic w Europie, promowanie wielkich miast na wakacje to jakis poroniony pomysl, a jak juz bardzo chcieli byc oryginalni to przynajmniej mogli zaproponowac Ryge czy Talin jako miejsca specjalne i wciaz nie odkryte acz piekne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TutajBylem MUROS/Portugalia - zobacz zdjęcia IP: *.echostar.pl 05.06.11, 13:37 www.tutajbylem.pl/search/results?c=22&rq=Carnota&r=408&mq=Muros&m=1163 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Betty Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: 212.14.57.* 06.06.11, 20:31 czesc, duzo ciekawych zdjęc i opisow oraz porad dla podróżnych znajdziecie na stronie idealnewakacje.blogspot.com/ pozdrawiam i życzę udanych wakacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kukok Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: 77.222.244.* 07.06.11, 17:53 najlepsze wakacje to z przyjaciółmi wakacje! a miejsce nieważne, no może trochę - im cieplejsze, tym lepsze globowo.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
sveglio Praga - seks, czekolada i czerwone dachy 14.06.11, 08:31 Bardzo ciekawy artykuł z jednodniowego wyjazdu do Pragi: www.worldinoureyes.pl/praga.html Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malagenia Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w Eur... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.11, 15:42 A gdzie grecka Riwiera Olimpijska? W sam raz na polską kieszeń:autobusem(podróż 24godz)za 10dni ok 1300zł z jedzeniem,samolotem na 7dni ok 2tyś. Najpiekniejsze plaże,multum opcji:dla szukających spokojnego wypoczynku np Platamona lub Neos Panteleimonas a dla tych szukających wrażen Leptokaria lub Paralia. W tym miejscu jest rozwiązany odwieczny problem:w góry czy nad morze bo obie opcje("na dole"na plaży +40st a"u góry"ośnieżone szczyty Olimpu i Ossy)dzieli godzina drogi :) Tysiące tawern,krystalicznie czysta woda,pogoda na 100%! Sezon od czerwca do września-byłam kilka razy i polecam z czystym sercem! Możliwość wykupienia wycieczek do Aten,na Meteory,rejs na wyspę Skiathos,wieczór grecki. Zaznaczę że post ten powstal z miłości do tego miejsca-jestem zwyczajną podóżującą niezwiązaną z jakimkolwiek biurem podróży!!! Pozdrawiam zakochanych w Grecji jak ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Leena Re: Top 25. Najlepsze miejsca na wakacje 2011 w E IP: *.4web.pl 08.07.11, 16:19 Znalazłam tanią ofertę i planuję pojechać do Turcji: gruper.pl/x.php/1,5744/Podroze-Filiztour-Turcja-11-dni-pobytu.html. Jakie inne miejsca moglibyście mi jeszcze polecić, bo nadal zastanawiam się nad tą Turcją? Odpowiedz Link Zgłoś