Gość: ross IP: *.freeserve.as13009.net 10.06.04, 11:41 Czy byl ktos w tym parku narodowym w Walii? Jezeli tak to moze podzieli sie swoimi wrazeniami? Ja mam zamiar tam pojechac na weekend w niedalekiej przyszlosci. Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lol21ndm Re: snowdon national park 10.06.04, 12:49 Bylam. Kilka razy. Bardzo piekny - polecam. :) Napisz, co konkretnie chcesz wiedziec. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ross Re: snowdon national park IP: *.freeserve.as13009.net 11.06.04, 10:46 Czesc Dzieki za odpowiedz. Tak jak napisalem wczesniej mamy niewiele czasu (zaledwie weekend). Jedziemy samochodem z Londynu.Mamy zamiar zatrzymac sie w okolicach Llanberis. W planach szczyt Snowdon wlasnie a takze Tryfan. Niestety na razie nie mam zbyt wiele informacji co ciekawego warto zobaczyc. generalnie lubimy gory i nastawimy sie na trekking. Podobno okolica obfituje takze w zamki. jezeli masz jakies sugestie gdzie warto sie udac bylbym wdzieczny. Czesc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ross Re: snowdon national park IP: *.freeserve.as13009.net 16.06.04, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
julla Re: snowdon national park 10.06.04, 23:51 Bardzo pierwszorzędne góry:) Trochę w charakterze podobne do szkockich. Warto wspiąć się na górę Snowdon, Devil Kitchen...Generalnie tereny bardzo urzekające. Mieszkałam w miasteczku Bed Gellert, ślicznie tam jest:) Odpowiedz Link Zgłoś