Dodaj do ulubionych

Jarmark świąteczny po zamachach?

18.11.15, 14:28
Mam ustalony wyjazd do Berlina na jarmark świąteczny - 28 listopada, proszę o informacje oraz
opinie na temat tego wyjazdu w tym czasie mając na względzie sytuację związaną z
terroryzmem. Będę wdzięczna za każdą opinię.

Obserwuj wątek
    • bialeem Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:28
      No w zeszłym roku na takim jarmarku wjeżdżali w ludzi samochodem. Ja bym się bała.
      • nrozsklov Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 19.11.15, 21:53
        Niedawno dwoch turkow spalilo zywcem w lesie pod berlinem 17 letnia polke w 9 miesiacu ciazy, niemiecka propaganda medialna czyni wszystko, zeby to wyciszyc.

Inny 33 letni arab w dzielnicy neukoeln w obecnosci swoich 6 dzieci miedzy 1 -13 lat zamordowal i pocwiartowal swoja polska zone a czesci zwlok zrzucal przez balkon pod nogi gapiow i policji

ja bym nie jechal
    • stary_dziad_borowy Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:33
      nie dajmy się zwariować, masz większe szanse na śmierć pod kołami samochodu pod domem.
      Poza tym niemiaszków raczej nie będą teraz ruszać.
      • grundol1 Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 20.11.15, 08:39
        Taka jest brutalna prawda. Co miesiąc w Polsce ginie 60 osób w wypadkach samochodowych, czyli zagrożenie śmierci w wypadku jest o kilka rzędów wielkości większe niż w zamachu.
    • omfg69 Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:34
      Szwaby to fachowcy, tak łatwo się nie dadzą jak francuzi. Na pewno są mniej rozlezieni pod względem pilnowania bezpieczeństwa. Jedź i się baw.
    • elakaucz Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:36
      Siedź w domu na dupie to będzie spokój
      • elakaucz Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:36
        i bezpieczeństwo haha
        • jakis_gosc01 Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 20.11.15, 02:13
          Jedź sobie lepiej np do Pragi. I miasto ładniejsze i ciapatych tyle nie ma. ;)
    • zadz.iora Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 18.11.15, 15:57
      Mówią niby, żeby nie dać się zwariować...ale ja bym się bała. Był stadion, był koncert. Jarmark wydaje się pasować do tego schematu.
    • Gość: Ert Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.15, 00:57
      Dlaczego islamiści mieliby atakować Niemców ? Niemcy ich wpuścili do Europy decyzją Angeli i tysiące potencjalnych terrorystów teraz tam mieszka.
      Atakują Francuzów, bo Francja z Państwem Islamskim walczy, a Angela uprawia sabotaż popierając po cichu islamistów
      • krzylock Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 19.11.15, 16:19
        Polecam Pragę Czeską. Tam zaczyna się od 01-12-2015. Milej się tam czas spędza i nie traktują Cie jak robola.
        Do tego masz Wrocław, bardzo duży jarmark, a przy okazji może zwiedzić Afrykarjum.
    • krzylock Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 19.11.15, 16:20
      Polecam Pragę Czeską. Tam zaczyna się od 01-12-2015. Milej się tam czas spędza i nie traktują Cie jak robola.
      Do tego masz Wrocław, bardzo duży jarmark, a przy okazji może zwiedzić Afrykarjum.
    • Gość: dupa Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: *.static.espol.com.pl 19.11.15, 16:31
      Nie jedź, nie rób wiochy, zostań na forum gazety wyborczej :)
    • Gość: aishe Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: *.play-internet.pl 19.11.15, 20:10
      nie jedź...jest tam zbyt niebezpiecznie...ja o tym marzyłam ale z uwagi na ostatnie wydarzenia panicznie boje sie tego miejsca jak i FR.... :(
    • Gość: gość Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: 217.153.10.* 20.11.15, 07:32
      Ale macie nasra.e we łbach! Siedź w domu , nigdzie nie wychodź - dałaś sie zastraszyć jak żabojady. Ci belgijscy terroryści atakują tylko tchórzy i frajerów, których w odwecie stać tylko na marsze i memy w internecie. Czekam aż dostanie od nich rykoszetem USA - wtedy ISIS skończy się w kilka miesięcy.
      • Gość: liliputka Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: 217.153.6.* 20.11.15, 08:09
        o jakże głęboka analiza, nie wiedziałam,że do restauracji ,na mecz lub na koncert chodzą tchórze...ale za to na szczęście, komentują odważni idioci
      • grundol1 Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 20.11.15, 08:50
        "Czekam aż dostanie od nich rykoszetem USA - wtedy ISIS skończy się w kilka miesięcy"

Przecież ISIS powstało właśnie przez interwencje USA w Iraku.
        • lubiegowina Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 20.11.15, 15:10
          Ja mam podobny problem. Chiałem jechać w tym czasie do Kolonii i uznałem ze jesli sie boję to nie ma sensu jechać. Przeciez nie jade do pracy tylko na wypoczynek. A nie da sie odpoczywać jednocześnie rozgladajac sie za brodatym panem ze zbyt szerokim paskiem lub kałachem u boku...
          • Gość: optimista Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: *.59.1.119.mobile.3.dk 20.11.15, 19:47
            Ludzie, nie panikujcie. Jesli mace zginac bo tak jest zapisane w waszym kalendarzu, to sie przed tym nie ukryjecie. Jestem przekonany, ze jest wieksze prawdopodobienstwo utraty zycia na polskich drogach niz na ulicy czy w paryskiej kawiarni. Wsiadajac do auta czy samolotu nie masz zadnej pewnosci, ze bezpiecznie dolecisz czy dojedziesz do mety a jednak sie lata i jezdz. Ale Ok, zostancie w domu, w Paryzu bedzie luzniej.

• Gość: alkabix Re: Jarmark świąteczny po zamachach? IP: *.244.153.15.debica153.tnp.pl 26.11.15, 07:21
      hey ja tez sie wybieram 28.11 w sobote bedzie super
    • ortpol Re: Jarmark świąteczny po zamachach? 11.12.15, 17:13
      Jedź - ja bym jechał. Nie daj się zastraszyć. Tak jak poprzednicy pisali - Niemcy sprawdzą wszystko dokładnie. Z drugiej strony - jak co komu pisane - to i w drewnianym kościele cegła na łeb zleci. Ja bym jechał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka