GoĹÄ: janusz2l IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 18:32 Chcielibyśmy spedzić w połowie lipca parę dni w Pradze. Proszę Was o adresy tanich akademików, itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
germanus Re: Tanie noclegi w wakacje w Pradze. 07.05.05, 22:55 Muszę Ci, Janusz, z przykrością zakomunikować, że zamierzasz iść do celu najkrótszą i najłatwiejszą drogą. Najkrótszą, bo po prostu pytasz, a najłatwieszą, bo wymagasz, by inni wykonali za Ciebie całą robotę. Tymczasem, jak się całkiem łatwo domyślić, Praga na tym forum wałkowana była w te i nazad do absolutnego oporu. Wystarczy, Drogi Leniuchu, wziąć "myszę" w prawą lub lewą łapkę i POKLIKAC. I .... gotowe. 10 minut, masz co trzeba. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ulka Re: Tanie noclegi w wakacje w Pradze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 13:30 Ja polecam fantastyczne campingi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anja Re: Tanie noclegi w wakacje w Pradze. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 19:22 droga Ulko mozesz cos wiecej napisac o campingach. własnie marzy mi sie praga i namiocik. poza tym chyba taniej niz w akademikach. znalazłam troche na obrzezach pragi ale za daleko bo az do 10 km :( moj mail gracep@tlen.pl - jesli moge ew. na forum pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Melisa Re: Tanie noclegi w wakacje w Pradze. IP: *.brzegdolny.gigabit.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.05, 17:18 polecam www.strahov.prague-hostels.cz niedrogo, przyzwoicie i blisko centrum lub wirtualnapraga.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pablos6 Re: Tanie noclegi w wakacje w Pradze. 13.06.05, 23:22 Terronska 28, w dzielnicy Dejvice, Akademik szkoły kolejowej , zawsze full miejsc, nocleg ok 250 koron Odpowiedz Link Zgłoś