fibi1 05.04.03, 20:02 Sluze informacjami w sprawie ciekawych miejsc oraz zakwaterowania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mika Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. IP: *.media4.pl / 10.7.3.* 19.04.03, 15:32 fibi szukam noclegu na jedna nocke. a pytanie mam o lotnisko w schoenfeld. jak sie tam dostac? Odpowiedz Link Zgłoś
sunday Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. 21.04.03, 01:14 > fibi szukam noclegu na jedna nocke. a pytanie mam o lotnisko w schoenfeld. > jak sie tam dostac? Hej, ja nie fibi, wiec na noclegach sie nie znam. A rozklad jazdy berlińskich S- und U-Bahnów (mapa w pliku pdf i wyszukiwarka połączeń) znajdziesz pod www.bvg.de Schoenefeld jest na dole, po prawej stronie, na koncu ktorejs- tam linii metra. Odpowiedz Link Zgłoś
fibi1 Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. 21.04.03, 15:12 Gość portalu: mika napisał(a): > fibi szukam noclegu na jedna nocke. a pytanie mam o lotnisko w schoenfeld. > jak sie tam dostac? Napisz do mnie na email. Moze Ci cos pomoge. Nie wiem kiedy ma to byc. Czy chcesz samochodem dojechac do Schoenefeld, czy komunikacja miejska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. IP: *.media4.pl / 10.7.3.* 26.04.03, 16:11 dik moc. ale nie znam tweo emaila fibi1 napisała: > Gość portalu: mika napisał(a): > > > fibi szukam noclegu na jedna nocke. a pytanie mam o lotnisko w schoenfeld. > > > jak sie tam dostac? > > Napisz do mnie na email. Moze Ci cos pomoge. Nie wiem kiedy ma to byc. > Czy chcesz samochodem dojechac do Schoenefeld, czy komunikacja miejska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. IP: *.netia.pl 24.04.03, 13:55 Bardzo prosze o adresy tanich noclegów Odpowiedz Link Zgłoś
fibi1 Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. 25.04.03, 09:42 Gość portalu: ela napisał(a): > Bardzo prosze o adresy tanich noclegów Tanich to jest pojecie wzgledne. Dla jednych bedzie oznaczalo tanio dla innych drogo. Najlepiej okreslic od ... do .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitof Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. IP: *.kolornet.pl 25.04.03, 16:57 Pytanie może trochę z innej beczki: co w będąc w Niemczech opłaca się kupować: to znaczy co jest droższe a co tańsze? Odpowiedz Link Zgłoś
fibi1 Re: Dla wybierajacych sie do Berlina. 28.04.03, 16:22 Gość portalu: kitof napisał(a): > Pytanie może trochę z innej beczki: co w będąc w Niemczech opłaca się kupować: > to znaczy co jest droższe a co tańsze? Przyjedz i zobacz! Co jest twoim zdaniem tansze a co drozsze, co ciebie interesuje i co chcesz kupic. Odpowiedz Link Zgłoś