germanio 13.03.08, 17:21 W Tybindze rzadzi mocher!!! O 22 trzeba zamykac okna bo za glosno, a kiedy moja wycieczka chciala urzadzic Sywestra w schronisku mlodziezowym wyrzucono nas stamtad. Trawka jest zakazana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Haha Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude IP: *.ds13.agh.edu.pl 13.03.08, 17:26 I bardzo dobrze. Studenci mają sie uczyć a nie ćpać jak np. w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: supersonic Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude IP: *.hsd1.pa.comcast.net 13.03.08, 18:36 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: das_spiel_ist_aus nie moher,tylko kultura IP: *.adsl.alicedsl.de 13.03.08, 22:08 jezeli jakis pijaczek wydziera morde po 22 to przeciez lekka przesada.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lekarz Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - studenc.. IP: *.Red-83-32-119.dynamicIP.rima-tde.net 13.03.08, 22:14 Byłem tam dwukrotnie na stażach w jednej z klinik (uspokajam podejrzliwych: w ramach własnego urlopu i za własne pieniądze).Piękne miasto, zyczliwi,dobrzy ludzie i dobrze,że można tam spokojnie żyć. A że policja zatrzymała mnie jadącego wspaniałym Polonezem i sprawdzała, czy aby nie kradziony - tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude 13.03.08, 22:39 Piękne miasto, znajomi tam mieszkają, więc byłem. Muszę jeszcze tam wrócić. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hjk Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude IP: *.acn.waw.pl 18.03.08, 00:04 Znalezione foty na fotoforum: fotoforum.gazeta.pl/k/Tybinga.html Odpowiedz Link Zgłoś
indiced.spaces.live.com Lublin - Miasto-Uniwersytet 14.03.08, 02:38 ach, daleko szukać.... A w Polsce Miastem-Uniwersytetem jest Lublin. Jedyne miasto w Polsce które w 2008 roku szczycić sie może 4 uczelniami o randze Uniwersytetu. Ponad 1/3 mieszkańców miasta to studenci, najlepszy wskaźnik... Lublin - Miasto wiedzy. UMCS jest największym pracodawcą, a KUL szczycił się pomocą relegowanym studentom w '68... daleko szukać nie trzeba:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: konstanty52 Re: Lublin - Miasto-Uniwersytet IP: *.adm.uni.wroc.pl 14.03.08, 10:04 ZNAJ PROPORCYĄ, MOCIUM PANIE ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: k. Re: Lublin - Miasto-Uniwersytet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 17:02 ej nie porównuj mi Tybingi z Lublinem, bo te dwa miasta nie mają nic ze sobą wspólnego- może poza tym, że oba jak zauważyłeś są miastami uniwersyteckimi. Ale uwierz mi dzieli je przepaść, w obu byłam i jakby to powiedzieć Lublin jest "troszkę" brzydszy i bardziej zaściankowy? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sisi Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - studenc.. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.03.08, 11:24 Mieszam i studiuje w Tybindze i bardzo podoba mi sie to miasto! Wszystko blisko siebie, przejrzyscie i przytulnie, choc musialam sie do tego przyzwyczaic, bo jestem z Warszawy. A uniwersytet jest na bardzo dobrym poziomie, teraz szczegolnie prawo, ekonomia i medycyna, o ile sie nie myle. Oplaca sie tu przyjechac! Odpowiedz Link Zgłoś
zarost2 Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude 06.02.09, 09:28 Czy piękna ksywka jest również obietnicą piękności własnej? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: konstanty52 Re: Sławne miasta uniwersyteckie. Tybinga - stude IP: *.adm.uni.wroc.pl 14.03.08, 12:40 Primo - "moher", a nie "mocher", secundo - Tybinga nie dla hołoty. Słusznie was pogonili :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pamejudd Cywilizacja, a nie moher, buraku. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:13 Po kiego grzyba cie przywialo do Tybingi? Siej smrod gdzie indziej... Odpowiedz Link Zgłoś