mouha 07.01.05, 14:11 Witam Wszystkich, Czy ktoś z WAs wie gdzie można się zapisać najlepiej dla hebrajski dla początkujących? SZukam jakiegos przyjaznego miejsca. Z góry wielkie dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basias4 Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 11.01.05, 09:45 Fundacja im. Prof. M. Schorra - Warszawa: 620.34.96, schorr@jewish.org.pl Centrum prowadzi kursy stacjonarne i korespondencyjne. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
aravel Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 13.02.05, 21:20 zależy w jakich okolicach mieszkasz. ja jestem z lublina i u nas umcs prowadzi kursy hebrajskiego na wszystkich poziomach. dotyczy to niestety póki co tylko studentów. pozdrawiam Odpowiedz Link
michal_hasiow Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 19.02.05, 17:29 A hebrajski w Poznaniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link
yonk Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 19.02.05, 20:22 nie oszukuj na hebrajski moga chodzić także inne osoby - w mojej grupie są np. pracownicy UMCS, ale też studenci i pracownicy KULu Odpowiedz Link
aravel Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 25.02.05, 12:45 no, ok, wkradła się pewna nieścisłość. ale primo: nie pisałam nic o tym że dotyczy to tylko studentów UMCS, secundo: pracownicy KUL i UMCS oraz studenci to jednak osoby związane z tymi uczelniami tak więc dla tzw."szarego człowieka" kursy te są niedostępne. jeśli się mylę to proszę o skorygowanie mojej tak nieścisłej wiedzy. pozdrawiam Odpowiedz Link
yonk Re: NAUKA HEBRAJSKIEGO POMÓŻCIE 16.03.05, 16:02 hehh u nas nie było żadnego "szarego człowieka", więc nie udało się stwierdzić empirycznie, co by było jakby przyszedł ale nasza pani Z. jest TAK miła, że dałoby się ją zapewne przekonać do przygarnięcia niezrzeszonego UMCSowo i KULowo Odpowiedz Link