Dodaj do ulubionych

Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miasta

IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.11, 21:58
tak na codzień, korki itd. Jak możecie napiszcie jak jest ze szkołami służbą zdrowia itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gustlik Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: 91.90.161.* 16.03.11, 09:27
      godzina do centrum, w szczycie dłużej, wieczorem po 22.30 nie masz jak wrócić. Taksówka bardzo droga, bo to juz strefa.
    • Gość: mieszkaniec Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 22:21
      Będą pisać bzdury. Przejedź się kilka razy do Kiełczowa w porze korków, wstąp do szkoły, wejdź na forum Kiełczowa - poczytasz o miejscowych problemach.
      Tutaj spamują deweloperzy, więc się niczego nie dowiesz
      • pluszowaty Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast 17.03.11, 13:31
        Tak zrobiłem i to kilka razy. Odradzam tę lokalizację.
      • komteq Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast 18.03.11, 12:33
        już nie ma korków, bo ne ma ciężąrówek, i droga do centrum skróciłą się z 45 minut do 20 minut, niezależnie czy jedzuesz do pracy na 8 czy na 9, oczywiście autem
        • Gość: Gustlik Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: 91.90.161.* 18.03.11, 12:49
          zartujesz? a nie 10 minut? co rozumiesz poprzez centrum? jakim cudem jedziesz 20 minut, skoro w samym miescie dojazd gdziekolwiek zajmuje 20 minut? Przefruwasz?

DOSC JUZ TYCH WPISÓW DEWELOPERÓW NAGANIAJĄCYCH NA KIEŁCZÓW!!!
          • spad_ukp Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast 18.03.11, 14:08
            Potwierdzam, dojazd z Psiego Pola do Rynku zajmuje 20 minut, z Kiełczowa doliczyć trzeba dodatkowe trzy minuty. W pół godziny można się bez problemu wyrobić z dojazdem do centrum.
            • Gość: Gustlik Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: 91.90.161.* 18.03.11, 14:18
              deweloperskie kłamstwo. pewnie można ale o rano w niedziele albo w święto. W normalnym ruchu, rano, po południu nie ma żadnych szans dojechać z Rynku do Kiełczowa krócej niż w godzinę.
              • Gość: Kupujący Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.xdsl.centertel.pl 18.03.11, 14:32
                Te 20 minut to gruba przesada! Rodzice mieszkają przy Litewskiej i dojazd do nich zajmuje mi około 30-35 minut plus czas dojazdu do Kiełczowa jakieś 5 minut. Trasa przez Kiełczowską jest szybsza niż przez Szewczenki. Wariant sprawdzany od lat!
                • Gość: Bela Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.11, 12:09
                  co sie dziwisz? Przecież to pracownik dewelopera piszę, ze dojazd zajmuje 20 minut:)) To jest forum okłamywania i naganiania a nie forum dyskusyjne.
                • Gość: Arek Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.swidnica.mm.pl 19.03.11, 13:33
                  Nic prostszego jak się raz przejechać i sprawdzić. Po wywaleniu ciężarówek w godzinach szczytu dojazd się znacznie skrócił. Sprawdzone na własnej skórze. Przykład sprzed kilku dni. Jechałem z Kiełczowa na Grabiszyńską w okolice FATu - czas przejazdu 35 minut. Wyjazd z Kiełczowa godz. 7.30 rano. Trasa: Kiełczów - Kromera - pl. Bema - Krupnicza - Grabiszyńska. Rewelacji może nie ma, ale jest lepiej niż było.
                  A tym, którzy nie widzieli, nie jechali, nie sprawdzili, ale jak zwykle wiedzą najlepiej, proponuję nie zabierać głosu, bo obok deweloperów to dzięki wam to forum przestaje być forum dyskusyjnym. Zapewne wyjdę na dewelopera, ale jak kogoś nie stać na nic więcej to jego problem. Moja rada: przejechać się i sprawdzić.
                  • Gość: Bela Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.11, 17:47
                    dopiero co byłeś ekspertem od Bielan a teraz stajesz sie nagle wielbicielem Kiełczowa:) Nie kompromituj się Arku, zwłaszcza, że tak naprawdę mieszkasz przecież w Świdnicy.
                    • Gość: Arek Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.swidnica.mm.pl 19.03.11, 19:17
                      Nie jestem wielbicielem ani Bielan ani Kiełczowa i nie mieszkam w Świdnicy. Kiepsko dedukujesz.
                      W przeciwieństwie do ciebie podaję fakty tam gdzie je posiadam. Ty piszesz o wszystkim i wszędzie choć guzik wiesz. I kto się kompromituje?
                      Podałem czas przejazdu po wprowadzeniu zakazu dla tirów. Wcześniej było rzeczywiście bardzo źle. O znacznej poprawie mówi też mój znajomy z Kiełczowa. To samo pokazuje serwis targeo, który robi odczyt z gps-ów.
                      Przy wielu wadach Kiełczowa, faktem jest, że czas dojazdu do centrum w ostatnich dniach uległ znacznemu skróceniu.
                      • Gość: Bela Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.11, 21:41
                        ArekL IP swidnica.mm.pl
                        Multimedia oznacza tak komputery w swojej sieci. Twoj stoi w Świdnicy. Pozdrawiam trolla.
                        • Gość: Arek Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.swidnica.mm.pl 20.03.11, 01:10
                          Oj, malutki masz rozumek. Przejrzyj sobie IP, z których piszę, i zobaczysz, że jest ich kilka. To, że akurat jestem w Świdnicy nie oznacza, że tu mieszkam. Jak pojadę do Berlina i napiszę stamtąd posta to nie oznacza, że się przeprowadziłem do Berlina trollu o małym rozumku. Nie masz nic merytorycznego do powiedzenia, to oszczędź innym swoich wypocin.
            • Gość: Marcin Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 15:33
              Z Kiełczowa do Psiego Pola w 3 minuty? Z Kiełczowa do centrum w mniej niż 30 minut! Chyba w nocy! Normalnie dojazd do samego Psiego Pola zajmuje ok. 10 minut, a dalej to wszystko zależy od korka przy Koronie. Nie dajcie się nabrać!

---------------------------------------
              www.wroclawm.pl
              • Gość: Arek Re: Jak dojeżdża się z Kiełczowa do centrum miast IP: *.swidnica.mm.pl 19.03.11, 16:21
                Tak było do niedawna. Doskonale pamiętam sznur aut ciągnący się niemal od cmentarza Kiełczowskiego do Korony. Od wprowadzenia zakazu dla tirów korek pod Koroną się radykalnie zmniejszył i uwolnił wyjazd z Psiego Pola. Dla wątpiących proponuję wejść na serwis targeo.pl gdzie można zobaczyć w czasie rzeczywistym średnią prędkość przejazdu przez ulice Wrocławia na podstawie gps. Można też zobaczyć dane historyczne dwa dni wstecz. Na przykład w piątek o 7.30, centrum stoi w korku, a Sobieskiego pod Korona płynny ruch. Oczywiście w miarę zbliżania się do centrum sytuacja się pogarsza, ale to dotyczy praktycznie każdej dzielnicy jeżeli ktoś jedzie do centrum.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka