Dodaj do ulubionych

Lawendowe przedmieście Wojkowice

15.12.11, 09:35
Czy ktoś z Was zna tą inwestycję ? Tego sprzedawcę ? Przeszukałam sieć i nic sensownego nie udało mi się znaleźć. A może ktoś kupił od nich szeregówkę ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Patka Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.171.35.1.internetiq.pl 28.02.12, 23:39
      My kupilismy i juz mieszkamy :) Developer bardzo w porządku. JEsteśmy super zadowoleni. :)
      • Gość: GOŚĆ Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: 91.220.164.* 06.03.12, 13:15
        Witam,

Kupione ale odbiór we wrześniu - drugi szereg. Na tym etapie potwierdzam, że developer OK. Pozdrawiam sąsiadów.
        • Gość: Patka Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.171.35.1.internetiq.pl 16.03.12, 13:31
          Super! My również pozdrawiamy! Nieźle im idzie budowa :)
        • Gość: gość Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.centertel.pl 07.04.12, 20:11
          Również kupiliśmy i do tej pory wszystko zgodnie z ustaleniami.Więc oby tak dalej...
          • Gość: Nowy Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.ccig.pl 21.09.12, 19:49
            Oglądam tą nieruchomość od jakiegoś czasu. Kilka razy byłem na budowie aby zobaczyć jak idzie budowa drugiego szeregu. Mam jakieś mieszane uczucia oglądając postęp prac ale cena jest dość atrakcyjna i w sumie lokalizacja do przyjęcia.
            Prośba o opinie osób, które kupiły domy w tym nowo budowanym szeregu. Liczę także na opinie osób, które już mieszkają? z góry dzięki za każdą informację i sugestię.
            • Gość: loku Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.146.26.78.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.09.12, 21:05
              Jak widzisz, ze budowa nie idzie, odpuści sobie...
    • Gość: zero [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 26.09.12, 15:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Gość Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.skanska.pl 30.10.12, 15:21
        Pierwszy szereg budowany za szybko drugi też bez wymaganych odstepów czasowych między wykonywanymi pracami. Byłem tam kilka razy strop wylany w piątek po 3 dniach w poniedziałek stawiane ściany. Tynki w środku robione po ociepleniu z zewnątrz. Wszystko sie kisi. W pierwszym szeregu było tak samo. Po zamontowaniu szamb w pierwszym szeregu po dwóch dniach wypłynęły. Drugi szereg jak się stanie wzdłuż linii budynku widać nierówny dach (a dokładnie konstrukcja dachu) .Najważniejsze dotrzymać termin kosztem kiepskiej jakości wykonanych prac. Jedyne przestoje to z powodu rezygnacji podwykonawców albo wywalenia ich z placu budowy. Wykonawca brak sił własnych wszystko podwykonawcy z biurem w samochodzie. A teraz gdy pogoda z temperaturami ujemnymi zabrali się za kładzenie tynków. Porażka. 2-3 lata i wszystkie błędy w sztuce budowlanej zaczną wychodzić. Akurat po gwarancji … Pech chciał, że jak tylko tam przejeżdżałem to coś było nie tak. Zrezygnowaliśmy z kupna. Nie polecamy
        • Gość: Gość Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.internetia.net.pl 03.01.13, 18:41
          Jakość wykonania jest dramatyczna !!! Stosunek jakości wykonania do ceny jest dramatycznie niski !!! Kierownik budowy wg własnego uznania wprowadza zmiany w konstrukcji - RZECZ NIEDOPUSZCZALNA!!!
          • ewa22190 Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice 23.05.13, 08:40
            poważnie zastanawiam się nad zakupem ale z tych wybudowanych wszystkie już są sprzedane, w biurze dowiedziałam się że rozpoczynają budowę następnego etapu i jeszcze w tym roku będzie oddany, byłam tam, wygląda to świetnie jak na tą cenę i rozmawiałam z jednym gościem który kupił, mieszka od zeszłego roku i jest bardzo zadowolony, przeszukałam internet i nie znalazłam złych opinii od tych co kupili
            • Gość: Kuba Re: Lawendowe przedmieście Wojkowice IP: *.internetia.net.pl 14.06.13, 00:04
              Chciałbym pogratulować wszystkim tym, którzy decyzję o zakupie domu pozostawiam internetowym trollom. Brawo. Ja z mojej strony polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka