Gość: mala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.12, 17:14 Witam:) czy jest może ktoś kto kupił mieszkanie na Zielnej? co myślicie o całym projekcie? czy jest możliwe że budynek zostanie oddany w terminie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kuba Re: zielna projekt:) jg invest IP: 91.232.175.* 02.05.12, 21:10 Tak i czekam na to oddanie :) Poki co idą idealnie z etapami, stad mam nadzieje, ze tak zostanie do samego końca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: zielna projekt:) jg invest IP: *.internetia.net.pl 10.05.12, 23:28 Budowa na Zielnej idzie zgodnie z planem a całość robi dobre wrażenie Mam nadzieję że tak będzie do szcześliwego końca budowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 08.11.12, 13:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: zielna projekt:) jg invest IP: *.14.199.109.static.rdi.pl 18.11.12, 15:53 Witam wszystkich, miło poznać nowych sąsiadów, na razie wirtualnie :) Jestem póki co zadowolona, wszystko w terminie i porządnie wykończone, kontakt z deweloperem też bardzo dobry. Patrząc na doświadczenia znajomych nie wszyscy mają tyle szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oviedo Re: zielna projekt:) jg invest IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.12, 12:47 Dużo macie niedoróbek? My odbieramy 23 w piątek i zastanawiamy się czy brać za 500 złotych inżyniera do odbioru? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynka [...] IP: *.217.146.194.generacja.pl 19.11.12, 16:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugestor Re: zielna projekt:) jg invest IP: *.ups.com 20.11.12, 09:42 Witam również :) Zazdroszczę trochę tego dobrego kontaktu z deweloperem, bo w moim przypadku to wręcz jakaś tragedia :( Czy ma ktoś może adres mailowy kierownika budowy? Byłbym bardzo wdzięczny :) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.ona Re: zielna projekt:) jg invest 20.11.12, 18:36 Ja zrezygnowałam z fachowca, znajomy specjalista oglądał niedawno mieszkanie i nie widział problemów. Kiedy zaczynacie wykończenie? Macie już wszystko przemyślane? Odpowiedz Link Zgłoś
marta.ona Re: zielna projekt:) jg invest 20.11.12, 18:57 PS. Marta z poprzedniego postu to ja, zalogowałam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: zielna projekt:) jg invest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.12, 12:31 Witam sąsiadów:) Ja odbierałam mieszkanie sama, na szczęście było tylko kilka rzeczy które wpisaliśmy do protokołu:) Czyli od przyszłego wtorku startujemy z wykańczaniem? Czy tylko ja nie mogę się już doczekać?:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta.ona Re: zielna projekt:) jg invest 29.11.12, 19:45 Ja również nie mogę się doczekać. Mieszkanie jest bardzo ładne, budynek też, wygląda jednocześnie przytulnie i elegancko. Jestem zadowolona, że się zdecydowałam. Do pełni szczęścia potrzeba mi teraz jedynie zakończenia remontu Psiego Pola... Odpowiedz Link Zgłoś