GoĹÄ: QQŁKA IP: 91.90.160.* 05.08.13, 14:29 Poszukuję osób które zakupiły (bądź mają taki zamiar) szeregówkę w Instytucie Budownictwa. Na co zwrócić uwagę? Co myślicie o deweloperze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Leri Re: Instytut Budownictwa - willowa aleja IP: *.play-internet.pl 24.08.13, 18:46 Witam! Rozważam możliwośc zakupu takiej szeregówki. Jakieś sugestie.....? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szot Re: Instytut Budownictwa - willowa aleja IP: *.wroclaw.vectranet.pl 06.09.13, 23:42 to się spieszcie. zostały 2 z 20 stu. poza tym temat był juz poruszany na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
michaelbelf Re: Instytut Budownictwa - willowa aleja 07.09.13, 00:16 Miałem przewały z jednym deweloperem na swoje drodze spełnienia marzeń mieszkaniowych. Dla pocieszenia powiem, że nie było to we Wrocławiu. Moja rada jest taka przeanalizujcie umowę z prawnikiem, bo teraz mamy duży kryzys i deweloperzy nie zawsze są uczciwi. A większość z ludzi potrzebuje do realizacji tego celu kredytu z banku. Szkoda żeby wtopić na początku. Jakby ktoś potrzebował to dam namiary. Sam skorzystałem z porady i dzięki temu nie wtopiłem. Moja pani prawnik przeanalizowała umowę i okazało się, że deweloper zabezpiecza tylko swój interes. Kiedyś kupiłem auto, sprzedawca mówił mi, że wszystko jest ok nic nie trzeba dokładać. Przejechałem tydzień i nagle awaria. Pojechałem do mechanika, a on obejrzał auto i mówi mi, że to i to trzeba zrobić. Zapytałem ile to wyniesie? Powiedział cenę około 3000 zł. Teraz jak kupuję używane auto to jadę do stacji na kanał. Najwyżej stracę tylko parę złotych, a nie znacznie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś