Dodaj do ulubionych

mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera

08.07.15, 13:11
Szukam mieszkania we Wrocławiu, najlepiej od dewelopera. Ostatnio trafiłam na taką inwestycję: 9e1a2.skroc.pl słyszał ktoś o niej?
Obserwuj wątek
    • el.aaa Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 11.08.15, 14:45
      a ja właśnie szukam czegoś w okolicach Wrocławia i zainteresowała mnie ta oferta nowy smolec. Słyszał ktoś może o tym deweloperze, a może jakiś mieszkaniec się wypowie?
      • jan.85 Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 11.08.15, 16:33
        Nie kupiłem tam mieszkania, ale siostra od tego dewlopera kupiła w południowej cześci wrocławia. Raczej jest zadowolona :) Nie było większych problemów
        • 4nowarek Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 13.08.15, 13:14
          Sukces z kupnem mieszkania w dużej mierze zależy od odbioru. Polecam swoje usługi.
          odbiormieszkania.eu
    • sundaysmile Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 17.08.15, 12:31
      Moi znajomi kupili mieszkanie od dewelopera na Pilczycach - będą się wprowadzać w przyszłym roku. Nie jestem pewna, czy to jest dokładnie ta inwestycja, do której link Pani załączyła. Mimo tego, mogę Pani polecić pośrednika nieruchomości www.verson.com.pl/ - świetnie doradzają w zakresie wyboru nieruchomości, a nawet tańszego i korzystniejszego kredytu :)
    • piatakreska Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 25.09.15, 13:20
      Hej! Ja też szukam mieszkania we Wrocławiu, i spodobała mi się bardzo oferta dewelopera Lokum. Mają różne osiedla, mi się podoba najbardziej Lokum da Vinci, to jest taki spory kompleks z fontanną i tak dalej :) Zobacz sobie na ich stronie lokum-deweloper.pl/oferta/lokum-da-vinci/opis.html
      • nakretek Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 29.09.15, 15:59
        A Skarbowców II? Tez mega fajne, spoko lokalizacja, budynek bardzo ładny...
        • aryst Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 30.09.15, 11:39
          7 WPISÓW I WSZYSTKIE OD DEVELOPERÓW - MAKSAKRA! zostają stare sposoby dowiadywania się o inwestycji, czyli trzeba pójść i pogadać z mieszkańcami, jeśli takowi już są.
          • agnies-zka85 Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 30.09.15, 15:29
            Najlepiej sprawdza się rozmowa z mieszkańcami, ale też doradzam nawiązać kontakt z pośrednikiem nieruchomości - który ma w ofercie i mieszkania z rynku wtórnego i pierwotnego, np. www.verson.com.pl/
          • jul.kuczynska Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 26.10.15, 11:35
            No niestety, w necie wszystko można. Jeśli chodzi o nowe deweloperskie mieszkania to nas też bardzo to interesuje ostatnio. Byliśmy się o to pytać w Gross Nieruchomości i oni polecili nam zerknąć na ten cały program Mieszkanie dla Młodych. Podobno cały czas się on zmienia i o dziwo na lepsze. Trochę to wszystko skomplikowanie wygląda, ale zapewnili nas w biurze, że na spokojnie wszystko wytłumaczą i do tego mogą poszukać pasujących ofert. W sumie to bardzo rozsądna opcja. Jesteśmy młodzi, więc i tak czeka nas branie kredytu, a jeśli państwo ma dopłacić to dlaczego nie.
    • tombu2 Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 20.10.15, 11:42
      Ja myślę też właśnie o krzykach i osiedlu Skarbowców II. Niska zabudowa, rozkłady mieszkań przemyślane no i lokazlizacja ... wszedzie blisko
    • larryyy Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 22.10.15, 15:08
      Jeżeli nadal szukasz mieszkanie to mogę polecić Parkowe Maślice na al. Śliwowej we Wrocku. Sama kupiłam tam mieszkanie. Okolica bardzo fajna, spokojna, blisko park, dużo zieleni.
      • weronika_886 Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 29.10.15, 14:08
        Ja mogę polecić z całego serca pośrednika nieruchomości Verso, gdyż z nimi współpracowałam przy szukaniu mieszkania. Jedna z najważniejszych decyzji w życiu, dlatego nie chciałam na własną rękę szukać mieszkania i mogę napisać, że pośrednik się sprawdził. Od pierwszej ręki otrzymałam kilkanaście propozycji do rozważenia, a do tego naprawdę życzliwe podejście i fachowe porady.
    • ols_edy Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 16.12.15, 13:13
      Zerknijcie sobie na to. Ekstra, że wszystkie mieszkania w tej inwestycji pasują do programu MdM! No i lokalizacja nie na końcu świata :) Idę do nich jutro się dowiedzieć co i jak bo baaardzo mi się podoba. Mogę potem zdać relacje ;) www.bngross.pl/CMS/inwestycje-na-wylacznosc/mieszkania-w-mdm.html
      • niesmialyfacet Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 30.12.15, 19:00
        UWAGA to zwykły naganiacz, nie zdziwiłbym się gdyby to był pracownik "bez licencji" na umowie zleceniu u pośrednika. To oni robią czarną robotę a ten z licencją liczy WASZE pieniądze tytułem wynagrodzenia (niechętnie mówią o prowizji). Osiedle które oni ukrywają (tak aby zgarnąć prowizję za złapanie łosi w swoje "łapy") to osiedle Rycerskie. www.osiedlerycerskie.com.pl/kontakt o tu macie kontakt BEZPOŚREDNI do dewelopera, zawsze sprzeda wam taniej bo unika bulenia pośrednikowi a nikt normalny tego nie lubi. 10 minut do PG z psiaka? Chyba w nocy! Zdaj relację, czekamy na spektakl. Gross po angielsku to brutto tak więc jak ktoś chce od nich coś kupić to idzie do sprzedającego tj www.osiedlerycerskie.com.pl/kontakt tutaj i kupuje w cenie nett czyli bez pośrednika i jego prowizji. Proste? Zawsze deweloper da wam większy upust zamiast płacić im. To już ich drugi, spam, nawet się nie kryją zbyt :D o tu ewka stan(ik):

forum.gazeta.pl/forum/w,186,155727000,155727000,Mieszkanie_we_Wroclawiu.html?p=159727551

Pośrednik przycina do 3% (na wyjątkowych *** da się tyle zarobić) często od każdej strony. Liczmy 1.5% - czyli za małe mieszkanie wyjdzie kilka tysięcy złotych. TO WASZA KASA, deweloper sam tego nie finansuje ale przerzuca na klienta. Także negocjować z faktycznie budującym i handlujacym a nie pośrednikiem. Akurat miałem doświadczenie z GROSS i nie polecam a jeszcze spamują. Ciężki rynek bo w tym intratnym interesie konkurencja duża. Praca ciężka, zrób kilka fotek, wystaw w automacie który powieli to na portalach ogłoszeniowych i czekaj na łosia. Zapłaci jeszcze sprzedający i żyje się klawo.
    • maciejbal Re: mieszkanie we Wrocławiu od dewelopera 29.12.15, 23:20
      Jeśli chcesz kupić nowe mieszkanie polecam ofertę dewelopera Inkom SA, szczegóły oferty na stronie inkomsa.pl/. Deweloper Inkom ma dla nas dwie propozycje po pierwsze mieszkania na osiedlu Nowy Port w czteropiętrowych blokach lub mieszkania w willach miejskich na osiedlu Plus Park. Ze względy na zdywersyfikowana ofertę każdy znajdzie tutaj coś dla siebie. Wiadomo, nowe budownictwo nowoczesne mieszkania, deweloper Inkom stawia także na dobrą, spokojną okolice idealną szczególnie dla rodzin z dziećmi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka