GoĹÄ: Mycha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 23:26 Witma. Czy ktoś może już kupił mieszkanie na Osiedlu sliwowym??? My juz kupiliśmy i czekamy na jakies wiadomosci od kogoś kto też kupił. Może jakies spostrzeżenia???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:33 ooo witam, ja jeszcze nie kupiłemm, ale mocno się zastanawiam... na piatek jestem umówiony w biurze... może Wy dacie mi jakieś wskazówki, jak obsługa, jak rozmawiać, może da się coś wynegocjować? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mirai Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów 22.06.05, 19:16 Jesli mówi Ci coś nazwa Jaze, to proponuję ostrożność. i to dosyć wysoką. -- Mirai, pierwsza, jedyna, niepowtarzalna 12 latka no 1. on p.r.a Proud Member of S.W.A.T. & Woosh Club Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:17 witak Mirai, tzn Ty nie kupiłaś? Jaze... nie bardzo, a dlaczego ostrożność? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 15:47 wiesz zaintrygowałaś mnie tą informacją, bo właściwie nie wiedziałem co ona ma znaczyć... i pogrzebałem w internecie... znalazłem www.tsb.pl i www.arch- e.com/bielany/kontakt.html, i wiesz co, okazało się że mój znajomy kupował w Jaze na Buskiej, zadzwoniłem też do tych architektów (właścicieli stron), wszyscy w samych superlatywach mówili. Więc co wiesz co mogłoby mnie niepokoić i jaki związek ma to z Budus-Developerem? Odpowiedz Link Zgłoś
mirai Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów 23.06.05, 16:54 Nie, nie kupiłam. Więcej szczegółów możesz uzyskac u mnie, jak napiszesz maila. Architekci to nie wszystko... -- Mirai, pierwsza, jedyna, niepowtarzalna 12 latka no 1. on p.r.a Proud Member of S.W.A.T. & Woosh Club Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 10:46 witam Mirai, chętnie skorzystam, podaj maila, a znajomy na Buskiej jest bardzo zadowolony... na 14 jestem umówiony w biurze... może coś tak na prędce pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
verucca Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów 24.06.05, 22:00 Witaj Mirai Co takiego sprawiło, że nie kupiłaś na Śliwowym? Ja się poważnie zastanawiam na kupnem tam swojego pierwszego mieszkania, chętnie dowiedziałabym się czegoś wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.06.05, 11:05 witaj Mirai, byłm... i muszę powiedzieć, że odczucia są bardzo pozytwne... fachowo, miło, rzetelnie... nie wiem co Ty miałaś czy masz na myśli... pozdrawiam Cię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Roben Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 11:53 witam Mirai, no cóż, nie chciałaś mi pzrekazać swoich obaw, zastrzeżeń... a ja właśnie podpisałem tę umowę... ja tu wróce po odbiorze mieszkania i podzielę się z Tobą spostrzeżeniami... a może Ty jeszcze się namyslisz i zostaniemy sąsiadami... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Budus Re: Osiede śliwowe - szukam sąsiadów IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:12 TU TEŻ MÓJ LIST UMIESZCZAM... może tu Pani zajrzy szubciej Szanowna Pani, "mirai" ze zdumieniem przeczytałem Pani dywagacje i insynuacje na temat "Jaze", nie wiem czy Pani sobie zdaje sprawę, że są to udokumentowane pomówienia. Niemniej jednak jestem gotów wyjaśnić wszytskie wątpliwości i "wyprostować" Pani wiedzę na temat "cudownych przekrętów" firmy Jaze, proponuję więc spotkanie -jeśli znajdzie Pani choć odrobine cywilnej odwagi, wybór miejsca i czasu pozostawiam Pani. A tak swoję drogą to ciekawi mnie skąd w Pani tyle złości i złośliwości... skoro, jak sama Pani pisze, nie była Pani naszą klientką? pozdrawiam i czekam na informację o teminie spotkania (może być telonicznie, bo mumer Pani zna, jak się domyślam) Andrzej Szczerba Odpowiedz Link Zgłoś