Gość: Renia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.02.06, 12:17 kto pisze się na te mieszkania i jakie macie opinie? niska zabudowa po 3840 brutto za metr na zamkniętym terenie.termin oddania jesień 2006r. Szukam wsparcia w podjęciu decyzji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bez_beretu Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: *.vodafone-net.de 15.02.06, 00:19 ...bardzo polecam klecine. O inwestycji niewiele wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_beretu Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i 15.02.06, 08:41 Ej, a kto to się podemnie podszywa, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.06, 11:50 to jest już dwóch bez beretu? hi hi ale bez żartów podobają mi się te bloki co mają budować, zastanawiam się tylko czy oby ten park który tam niby ma być nie zostanie zamieniony na kolejne działki budowlane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: 195.127.59.* 16.02.06, 11:28 A mnie bardziej zastanawia oddanie jesienia 2006, skoro poki co nic tam sie nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.02.06, 11:42 no właśnie się zaczęło dziać, wstrzymali się ponoć ze względu na mocne przymrozki. Teraz zaczną kopać i pewnie to co najlepsze zaraz się sprzeda. Więc nie chcę przegapić okazji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:06 A jaki developer to stawia, jeśli można spytać? Kiedyś tam byłem i bardzo podobała mi się tamta niska zabudowa, ale nie mogłem się dowiedzieć, kto to budował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Krzyki Klecina ul.Migdałowa2 rozpoczyna się i IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.02.06, 11:01 wejdż sobie na www.btlocum.pl ,zresztą już stoi na działce tablica budowy z wizualizacją, zaczęli nawet już kopać fundamenty Odpowiedz Link Zgłoś