Dodaj do ulubionych

inwestycje mieszkaniowe mniej znanych deweloperow

IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 15.02.06, 21:22
prosze wpisywac inwestycje mieszkaniowe mniej znanych deweloperow, albo takie
ktore rzadko pojawiaja sie w ogloszeniach prasowych. strona WWW dewelopera i
krotkie info o inwestycji mile widziane.... pozdrawiam....
Obserwuj wątek
    • Gość: Piolo Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.ikatel.pl 15.02.06, 21:48
      a co to, egzamin? Znam, ale nie podam :P
      • Gość: qwertz Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 15.02.06, 22:07
        raczej proba stworzenia malej bazy danych....
      • garym Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop 16.02.06, 02:49
        to zamilknij i sie nie odzywaj

Qwertz: developerow mozesz sprobowac sam sobie poszukac jezdzac po miescie i
        wypatrujac budow. Przy kazdej nusi byc tabliczka z nazwa inwestora.
    • Gość: Pegaz proszę bardzo: lista małych developerów IP: *.e-wro.net.pl 16.02.06, 08:32
      oj, ludzie. Człowiek chciał sobie zaoszczędzić na telefonie, benzynie i swoim
      prywatnym czasie. A wy tak od razu, bez gry wstępnej, z grubej rury :)

Może [Qwertz] zrewanżuje się na forum innymi informacjami, które zaoszczędzą
      innym czas, co Qwertz ?
      • Gość: obserwator Re: proszę bardzo: lista małych developerów IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 16.02.06, 10:36
        wejdż sobie na gratke tam masz wszystkie lepsze inwestycje
        • Gość: Piotrek Re: proszę bardzo: lista małych developerów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:49
          ja też jestem przeciwny wątkom tego typu. Można, a nawet trzeba pomagać sobie
          nawzajem, informować w kluczowych sprawach, ale nie popierać i co gorsza
          utrwalać modnych obecnie trendów pokolenia z cyklu "podajcie mi wszystko na
          tacy". Minimum zaangażowania i dobrej woli nie zaszkodzi. A na forum coraz
          częstszymi wątkami są pytania z cyklu "Weźcie doradźcie - tzn. dajcie
          kompendium wiedzy na temat deweloperów, ABC budowy, odbioru mieszkania wraz z
          kompleksowym wykończeniem, a najlepiej znajdźcie mi to lokum i jeżeli to nie
          sprawi trudności zapłaćcie za nie". Bez przesady...
      • bez_beretu Re: proszę bardzo: lista małych developerów 16.02.06, 12:56
        Może się czepiam, ale ten ton typu "proszę wpisywać" kojarzy mi się ze szkołą i
        wydawaniem poleceń, w związku z czym jest dla mnie drażniący. Gdybyś zaczął
        np. "czy mógłby mi ktoś udzielić informacji...", to załozę się, że reakcje
        byłyby inne.
    • Gość: hagrian Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: 212.160.138.* 16.02.06, 15:23
      dajcie spokoj, czlowiekowi chodzilo aby stworzyc baze inwestycji, aby pomoc
      sobie, ale przy okazji inni przegladajacy to forum skorzystaja na tym. Widzac
      po ilosci komentarzy (8) po kilkunastu godzinach od zalozenia watka jest
      zapotrzebowanie na tego typu informacje. Ja rozumiem ze ktos moze sie wahac aby
      podac informacje o inwestycji jesli sie do niej przymierza i obawia sie ze
      ktos moze mu ja podebrac. Ok, ale z drugiej strony im wiecej ludzi bedzie
      interesowac sie dana inwestycja tym wiecej informacji mozna o niej uzyskac z
      roznych stron. A finalnie im wiecej ludzi kupi tam mieszkanie tym wieksza
      szansa ze deweloper nie straci plynnosci finansowej i dokonczy budowe.
      A tak naprawde oprocz sztandarowych i oklepanych inwestycji ze stron
      www.nieruchomosci.com.pl oraz www.tabelaofert.pl jest jeszcze sporo
      pomniejszych i mniej znanych. to tyle, teraz odpowiedz na apel:)

proponuje na poczatek:

www.btlocum.pl - ul. migdałowa
      deweloper.inter-es.pl/ - ul. obroncow poczty gdanskiej
    • Gość: mniej i bardziej z Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: 195.205.44.* 16.02.06, 16:00
      znani
      skyscrapercity.com/showthread.php?t=295923
    • Gość: zet Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 19.02.06, 22:01
      inwestycja zlokalizowana chyba jeszcze na terenie bylych koszar w okolicy ul.
      obroncow poczty gdanskiej zaraz za blokami SM Srodmiescie-Prasa w kierunku wsi
      Wysoka. Stoi tam kilka domkow w zasadzie juz praktycznie ukonczonych. czy ktos
      wie kto to buduje?
      • Gość: bullet Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.range86-137.btcentralplus.com 20.02.06, 02:27
        jak najbardziej popieram pomysl wrzucania tu swoich spostrzezen i wiadomosci.
        przeciez istota internetu jest robienie zycia latwieszym i jesli nawet ktos
        prosi o kompendium wiedzy podane na tacy to wlasnie po to sa takie strony, fora
        i generalnie caly internet temu sluzy aby wszystko zalatwic jak najszybciej i
        jak najmniejszym kosztem.
        POPIERAM
        a ze swojej stronu polecam firme telnet lokum
        choc sam wybralem inwestycje rafina
    • systemgw Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop 20.02.06, 08:43
      proponuję zaglądnąć pod poniższe linki:
      www.nieruchomosci.com.pl/
      www.archicom.pl/CMS/konkurencja/konkurencja.html
      pozdrawiam
      Grzesiek
    • Gość: zeta Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:57
      developer "comex" , inwestycja na ul. sezamkowej oraz marchewkowej

www.rewitalizatory.pl/CM/content.php/developerstwo/developerstwo
    • Gość: sebbba Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop IP: *.pop.e / *.pop.e-wro.pl 11.03.06, 21:25
      Budim , inwestycja na Pilczycach przy ul. Szklarskiej

www.budim.nieruchomosci.pl/
    • zlotaraczka778 Re: inwestycje mieszkaniowe mniej znanych dewelop 29.01.23, 13:28
      Tekst linku

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka