freaki 11.10.03, 16:12 ten wątek jest po to aby napisać coś pozytywnego o zdik i mpk!!!!! i nie chodzi tu o żadne pochlebywanie tylko o dostrzeżenie dobrej roboty, którą wykonuje masa ludzi zdiku i mpk. !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freaki Mój pierwszy raz 11.10.03, 16:14 wczoraj miałem okazję skorzystać z nowej nocnej komunkacji autobusowej. Było zarąbiście superancko!!!!!!!! Autobus był punktualny, kierowca uprzejmy. Jestem zadowolony!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
artur975 Re: TU PISZEMY TYLKO POZYTYWNIE 11.10.03, 20:54 freaki napisał: > ten wątek jest po to aby napisać coś pozytywnego o zdik i mpk!!!!! i nie > chodzi tu o żadne pochlebywanie tylko o dostrzeżenie dobrej roboty, którą > wykonuje masa ludzi zdiku i mpk. !!!!!!! Jakiś czas temu jechałem autobusem linii 122.Nie był opóźniony,kierowca był grzeczny.Nie przekraczał prędkości 60 km/h ( mimo iż droga była pusta),nie słuchał radia ( co niektórym przeszkadza ).Oby więcej takich kierowców i motorniczych. Odpowiedz Link Zgłoś
drom75 Re: TU PISZEMY TYLKO POZYTYWNIE 13.10.03, 11:02 ULICA KLECINSKA z ESTAKADA - mysle ze wszystko jasne :-) maly PS-ik. zeby tylko doprowadzic to w jedna i druga strone do konca w podobnym stylu; trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: TU PISZEMY TYLKO POZYTYWNIE 13.10.03, 15:02 o rany....ale nudy!!!;)) Odpowiedz Link Zgłoś