Dodaj do ulubionych

PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczno.pl

17.10.09, 22:41
Bracia webmasterzy...zrobiłem po raz pierwszy w życiu stronę www tj. strona
www.adwokat-piaseczno.pl
Zrobiłem ją dla swojej przyjaciółki, która jest prawnikiem, robiłem ją około
20 godzin...napiszcie proszę co o niej sądzicie...czy jest czytelna?czy coś w
niej brakuje?kolorystyka?same informacje nie są może ważne, ale pomysł chyba
nie taki straszny osobiście myślę że można być zadowolonym???
Liczę na zawodowe komentarze...pozdrawiam brać webmasterską
Obserwuj wątek
    • smoczy_plomien Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 18.10.09, 19:24
      Moim zdaniem strona jest czytelna i przejrzysta, schludna i elegancka w
      wyglądzie, można bez problemu odnaleźć wszystkie informacje. Jeśli szablon jest
      Twoim dziełem od podstaw, to pełne gratulacje. Ta stronka jest ładniejsza niż co
      poniektórych użytkowników tego forum mianujących się samozwańczo 'webmasterami' ;)
      • itdeveloper Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 18.10.09, 23:34
        Gratulacje! Naprawdę bardzo dobry projekt. Schludny, oszczędny, bez zbędnych
        wodotrysków design. Strona wygląda profesjonalnie, a przede wszystkim jest
        funkcjonalna. Kolorystyka prosta, aczkolwiek elegancka - masz wyczucie, zatem
        czekamy na kolejny projekt. :)
    • ajah Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 19.10.09, 16:57
      Świetna stronka - gratuluję :)
      • kubanowicki Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 21.10.09, 17:21
        Strona schludna i czytelna.Jeśli to twoja pierwsza strona to jest stawiam bdb

Poz względem pozycjonerskim jest kilka błędów np : za dużo słów kluczowych - max
        to 10 optymalnie 4-5
        każda podstrona powinna mieć inny title,description i keywords - gugiel to lubi

Ps. wyrzuć te słowa kluczowe ze stopki i nie odmieniaj w keywords słów
        kluczowych np: adwokat,adwokaci - gugiel sobie radzi sam z synonimami

Zainteresuj się i przestudiuj - narzędzia google dla webmasterów - tam masz
        praktyczne wskazówki jak poprawie budować witryny i je optymalizować

poprostu wpisz w google : narzędzia dla webmasterów

Pozdrawiam i życze dalszych owocnych projektów
        • uop78 Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 21.10.09, 21:12
          Dziękuję uprzejmie za komentarze, bardzo miłe i cenne uwagi,szczerze dziękuję
          szczególnie kubanowicki...pozdrawiam
    • szolo11 Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 23.10.09, 13:37
      Całkiem fajnie.
      Jak na pierwszą stronę to bardzo fajnie :)
      Czysto i przejrzyście.
      Postaraj się wzbogacić treść.
      Google to lubi.
    • licelalistka Re: www.prawnik-piaseczno.pl 06.09.14, 18:51
      Ciekawy projekt. Ja także proszę o ocenę moich dwóch stron: prawnik-piaseczno.pl oraz zakladanie-spolek.com.pl.

To są dwa blogi prezentujące prawne aspekty dla osób po raz pierwszy stykających się z prawem (prawnik-piaseczno.pl) oraz kierowana do początkujących przedsiębiorców (zakladanie-spolek.com.pl), na której można się dowiedzieć jak najlepiej założyć działalność gospodarczą. Obie strony zawierają darmowe pisma prosesowe, umowy, uchwały, itp.
      • licelalistka prawnik-piaseczno.pl i zakladanie-spolek.com.pl 06.09.14, 18:54
        Chodzi mi głównie o to, co można udoskonalić w tych blogach. Jakie jeszcze podstrony dołączyć, aby można było zwiększyć ruch na tych stronach.
      • licelalistka Re: www.prawnik-piaseczno.pl 13.10.14, 23:47
        Chcę uaktualnić szatę graficzną strony kancelarii adwokackiej w Piasecznie www.holowka.com.pl Na co zwrócić uwagę? Inne strony kancelarii prawnych, które obsługują wyłącznie przedsiębiorców są nudne
    • bbeataa1 Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 17.09.14, 12:10
      troche bym jeszcze popracowała nad grafiką i ogólnie nad całym wyglądem. Nie jest źle, ale zawsze moze być lepiej. Jesli chodzi o taki zawód- prawnik wolałabym, aby wykonała to firma która bezbłędnie się zajmie wykonaniem strony. Ewentualnie mozesz się z nimi skontaktować, moze coś Ci podpowiedzą. Chodzi mi o rocketsite.pl mi tworzyli do podstaw wszystko i jestem bardzo zadowolona.
    • clickmaster Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 17.09.14, 17:25
      Jak na pierwszą stronę to naprawdę fajnie to wyszło! :) Zdecydowanie lepiej niż u niektórych
      osób, które zajmują się tym na co dzień. Prosto, przejrzyście, tradycyjnie i elegancko. :)

--------
      ClickMaster Polska - Mobilne rozwiązania dla Twojego biznesu!
      www.clickmaster.pl
      • licelalistka Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 10.12.14, 19:51
        Popatrzcie teraz na nową szatę graficzną oraz przerzucenie się na Wordpressa - www.holowka.com.pl. Czy teraz lepiej wygląda ta strona? Co jeszcze można poprawić? Dziękuję za wszystkie sugestie i poprzedią pomoc.
    • barbara4632 Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 12.12.14, 16:13
      a co myślisz o tej makewebsite.pl/strona mają program partnerski
    • magnol.ka Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 09.01.15, 14:24
      ponad 5 lat minęło, może warto co nieco unowocześnić? :)
    • bxmmultimedia Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 21.08.15, 12:23
      Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl
    • bxmmultimedia Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 24.09.15, 12:38
      bxm.pl tworzenie stron warszawa - polecam jako firmę projektującą strony w warszawie
    • bogdan_warszawa Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 13.11.15, 11:22
      tworzenie stron warszawa
      bxm.pl
      tworzenie sklepów warszawa
      bxm.pl
    • bogdan_warszawa Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 13.11.15, 11:24
      tworzenie stron warszawa bxm.pl
      tworzenie sklepów warszawa bxm.pl
    • bogdan_warszawa Re: PIERWSZA STRONKA W ZYCIU www.adwokat-piaseczn 13.11.15, 11:25
      tworzenie stron warszawa bxm.pl
      tworzenie sklepów warszawa bxm.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka