tomaszszyzdak 24.11.09, 09:40 Heja. Co myslicie o stacjonarnych kursach tworzenia stron www, takich jak np. [url=http://www.gowork.pl/programy_promocyjne,8]ten[/url]? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 24.11.09, 11:12 tomaszszyzdak napisał: > Kurs www To zalezy od tego jakim typem sie jest. Ja zawsze ucze sie sam. Poprawiam do bolu, az wszystko hula jak nalezy. Jesli jednak ktos potrafi i lubi pytac, a takze wynosi duzo z normalnych zajec to taki kurs pewnie mialby w jego przypadku sens. Odpowiedz Link
pij-ter Re: Kurs tworzenia stron www. 24.11.09, 11:30 m.a.t.e.o.k napisał: > tomaszszyzdak napisał: > > > Kurs www > > > To zalezy od tego jakim typem sie jest. Ja zawsze ucze sie sam. > Poprawiam do bolu, az wszystko hula jak nalezy. Jesli jednak ktos > potrafi i lubi pytac, a takze wynosi duzo z normalnych zajec to taki > kurs pewnie mialby w jego przypadku sens. Dokladnie, kto pyta nie bladzi. Wszystko zalezy jednak od tego jak jest taki kurs prowadzony. Kursy stacjonarne nie ciesza sie raczej duzym powodzeniem w naszym srodowisku, acz mysle, ze moge byc dobrym startem. Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 13:08 No wlasnie, bywa roznie. Pytam bo zastanawiam sie czy sie nie zapisac na ten kurs. Nie wspominam zbyt dobrze "informatyki" w szkole, ale tam powinno byc duzo lepiej. Opisane jest wszystko sensownie. Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 13:56 Nie ma co porownywac, to 2 zupelnie rozne sprawy. Infy kiedys czesto uczyli nauczyciele od czego innego. Na takim kursie raczej spotkasz profesjonalistow. Odpowiedz Link
pij-ter Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 14:05 m.a.t.e.o.k napisał: > Nie ma co porownywac, to 2 zupelnie rozne sprawy. Infy kiedys czesto > uczyli nauczyciele od czego innego. Na takim kursie raczej spotkasz > profesjonalistow. Dokladnie, zacytuje co nieco ze stronki www.gowork.pl/programy_promocyjne,8 " HTML, CSS, PHP, Java Script, SQL i inne techniki " - moj nauczyciel z lo nawet torturowany nie powiedzialby co znacza te skroty ;p " Nasze kursy prowadzimy głównie w formie warsztatów - 90% to praktyka." - heheeh, pamietacie lekcje informatyki gdzie procz wlaczenia kompa nic sie z nim nie robilo?:> Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 26.11.09, 12:25 pij-ter napisał: > > Dokladnie, zacytuje co nieco ze stronki > www.gowork.pl/programy_promocyjne,8 > " HTML, CSS, PHP, Java Script, SQL i inne techniki " - moj > nauczyciel z lo nawet torturowany nie powiedzialby co znacza te > skroty ;p > > " Nasze kursy prowadzimy głównie w formie warsztatów - 90% to > praktyka." - heheeh, pamietacie lekcje informatyki gdzie procz > wlaczenia kompa nic sie z nim nie robilo?:> > Hehe, racja racja. Przegladalem ich forum, ale nie za bardzo moglem znalezc wypowiedzi kursantow. Chcialbym sie dowiedziec, jak wyglada ten kurs oczami uczestnika. Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 01.12.09, 13:12 tomaszszyzdak napisał: > Hehe, racja racja. Przegladalem ich forum, ale nie za bardzo moglem > znalezc wypowiedzi kursantow. Chcialbym sie dowiedziec, jak wyglada > ten kurs oczami uczestnika. No wyszukiwarka na forum GoWork.pl jest dosc specyficzna ;) Lekki problem ze zwracaniem adekwatnych wynikow. Mozna by pomeczyc admina ^_^ Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 02.12.09, 10:51 No raczej, nie dzialajet jak nalezy. Mam nadzieje, ze kurs to co innego. btw. widze, ze wprowadzili tez szkolenie online. Ciekawe jak to wyglada w praktyce. Z tego co pisza, to skype i jazda. Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 02.12.09, 11:03 Wazne jakie materialy oferuja i jak mialby wygladac konsultacje z wykladowca. Jest napisane, ze kazdy ma 5h. Czasem potrzeba doslownie kilkunastu sekund. Ciekawe jak to naliczaja, moze sekundowo ;p Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 04.12.09, 12:01 tomaszszyzdak napisał: > Kurs www No to taki jak podales. Poszukaj na forach opinii. Odpowiedz Link
michal.gazeta Re: Kurs tworzenia stron www. 15.12.09, 12:46 tomaszszyzdak napisał: > Kurs www Myślę, że takie kursy są dla ludzi, którzy mają za dużo pieniędzy. Jak chcesz być dobry to musisz to lubić. A jak to lubisz to siedzisz wieczorami i się uczysz z kursów w necie. Jak samemu się dochodzi do pewnych rzeczy to na pewno się tego nie zapomina. A po kursie i tak nie wiele w głowie zostanie. Poza tym wydaje mi się, że chodziło tylko o zdobycie linka, bo jak widzę wiesz jak się tworzy linki w html'u :) -- Tworzenie i pozycjonowanie stron internetowych Odpowiedz Link
kaania80 Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 14:27 A co sądzicie o Front Page? Szablon w css, a potem już w FP? Świetniy jak dla mnie bo wszystko widzę na bieżąco. Odpowiedz Link
pij-ter Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 16:55 kaania80 napisała: > A co sądzicie o Front Page? Szablon w css, a potem już w FP? > Świetniy jak dla mnie bo wszystko widzę na bieżąco. offtop. Odpowiedz Link
kaania80 Re: Kurs tworzenia stron www. 25.11.09, 18:23 Haha :) Sorki :) To miało być dopisane do innego wątku, pomyliłam się. Odpowiedz Link
pij-ter Re: Kurs tworzenia stron www. 26.11.09, 10:41 kaania80 napisała: > Haha :) Sorki :) To miało być dopisane do innego wątku, pomyliłam > się. Luz blues ;] Odpowiedz Link
biernacki93 Re: Kurs tworzenia stron www. 02.12.09, 19:25 ciekawe skocz.pl/przydatne.progr Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 03.12.09, 12:59 biernacki93 napisał: > ciekawe > skocz.pl/przydatne.progr Mnie interesuje bardziej (x)html, php, css etc. Odpowiedz Link
1.persepolis Re: Kurs tworzenia stron www. 09.12.09, 23:41 adobe dreamweaver i kurs video z lynda.com Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 11.12.09, 16:28 Pytalem o stacjonarne, klasyczne kursy. Z lektorem i w ogole. Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 15.12.09, 12:17 Na tej stronce co podalem www.gowork.pl/ jest wlasnie taki, teraz ruszaja z kursem linux wiec chyba bardziej w ta strone ida. Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 17.12.09, 11:48 m.a.t.e.o.k napisał: > Na tej stronce co podalem www.gowork.pl/ jest wlasnie taki, > teraz ruszaja z kursem linux wiec chyba bardziej w ta strone ida. No faktycznie, troche dziwnie napisali bo kurs programowania jest, takze czlowiekowi sie kojrzarzy z algorytmawi i kodowaniem, a nie pisaniem www. Odpowiedz Link
pij-ter Re: Kurs tworzenia stron www. 17.12.09, 13:04 Juz na wstepnie sprawdzana jest umiejetnosc... tylko nie wiem jaka ;] Kojarzenie faktow, a moze interpretacja dowolna ;] Odpowiedz Link
tomaszszyzdak Re: Kurs tworzenia stron www. 18.12.09, 12:45 pij-ter napisał: > Juz na wstepnie sprawdzana jest umiejetnosc... tylko nie wiem > jaka ;] Kojarzenie faktow, a moze interpretacja dowolna ;] Zglos, moze dostaniesz jakas nagrode ;] Te nazwy czesto wklepuja osoby, ktore pewnie nie sa za bardzo z kursem zwiazane. Odpowiedz Link
m.a.t.e.o.k Re: Kurs tworzenia stron www. 08.01.10, 12:34 tomaszszyzdak napisał: > pij-ter napisał: > > > Juz na wstepnie sprawdzana jest umiejetnosc... tylko nie wiem > > jaka ;] Kojarzenie faktow, a moze interpretacja dowolna ;] > > Zglos, moze dostaniesz jakas nagrode ;] Te nazwy czesto wklepuja > osoby, ktore pewnie nie sa za bardzo z kursem zwiazane. Hehe, zmienili opis, zobaczcie -> www.gowork.pl/programy_promocyjne,8 Przypadek?;> Odpowiedz Link
sylwiajanora Re: Kurs tworzenia stron www. 19.05.14, 09:24 Ja uczęszczałam na kurs tworzenia stron www w NOVA CE. Powiem tak: polecam wszystkim organizowane przez nich kursy bo w takiej cenie ( niecałe 400 zł) i w takiej formie jak one są przeprowadzane,to aż chce się iść i siedzieć w szkole. Pan prowadzący wykazał się naprawdę ogromną wiedzą, a dodatkowo potrafił nauczyć i zainteresować tematyką. Jestem bardzo zadowolona i teraz sama projektuję strony i zgarniam kasę. Kurs zwrócił mi się już wielokrotnie. POLECAM ! Odpowiedz Link
papierowagazela Re: Kurs tworzenia stron www. 16.10.14, 21:40 Jak szukasz dobrych kursów to poszukaj trochę po internecie mi to zajęło chwilę i proszę bardzo strefakursow.pl/kursy/tworzenie_stron.html . Do kursu dorzucają płytę z filmami do ćwiczeń oraz z objaśnieniami :) wystarczyło chwilę poszukać daj znać jak Tobie idzie nauka!:) Odpowiedz Link
janek_opolski1 Re: Kurs tworzenia stron www. 29.08.16, 19:43 Ja polecam www.abc-wiedzy.pl/tworzenie-stron Opisane są różne techniki tworzenia stron . Wersje dla zielonych i zaawansowanych Odpowiedz Link