lameriada 27.03.04, 00:04 ...stron w sieci :) wklejajcie linki! pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paszczi Re: ranking najbardziej lamerskich... 14.07.04, 02:54 www.zshsopot.mega.com.pl/ Odpowiedz Link
torrencik Re: ranking najbardziej lamerskich... 31.05.05, 07:38 <a href="www.webjunior.prv.pl">www.webjunior.prv.pl</a> Odpowiedz Link
torrencik Re: ranking najbardziej lamerskich... 31.05.05, 07:39 <p><a href="www.webjunior.prv.pl">www.webjunior.prv.pl</a></p> Odpowiedz Link
mateuszchol Re: ranking najbardziej lamerskich... 31.05.05, 08:48 torrencik - zapominasz o "HTTP://" w tagu Odpowiedz Link
ted.allrightsreserved Re: ranking najbardziej lamerskich... 15.07.04, 18:40 oo napisał: > www.harctur.com.pl/ > :))))) Biuro Usług Turystycznych HARCTUR Gdańsk Przykro nam, ale Twoja przeglądarka nie obsługuje JavaScript i if (browserName == "Microsoft Internet Explorer" && browserVer >= 4) version = "ok"; i content="Microsoft FrontPage 2.0" Odpowiedz Link
paszczi Re: ranking najbardziej lamerskich... 17.07.04, 12:29 wypas.. :) ale trzeba przyznac ze pod Firefoxem moze nie widac zbyt wielu informacji, ale przynajmniej ladnie wyglada. jak odpalilem pod IE to prawie zawalu dostalem... Odpowiedz Link
eirenne Re: ranking najbardziej lamerskich... 23.07.04, 09:07 Boże, jaka obrzydliwa strona... Odpowiedz Link
mateuszchol Re: ranking najbardziej lamerskich... 31.05.05, 08:52 ... no i jednocześnie mamy najbardziej lamerskich Webdeveloperów (link z tej strony). hehehe... ciekawe ile zgarnęli za ten skansen Odpowiedz Link
vviosna Re: ranking najbardziej lamerskich... 14.09.04, 22:24 oo napisał: > www.harctur.com.pl/ > > roftl ;)))) Odpowiedz Link
ofiara_lasu prawdziwa perełka wśród chał 17.08.04, 08:34 Niech link mówi sam za siebie: www.digitalgreen.pl/bobropol Uwaga: jest to strona komercyjna (sic!) Odpowiedz Link
sine.ira Re: prawdziwa perełka wśród chał 19.08.04, 16:37 A co powiecie na to: www.muzeum.narodowe.gda.pl/ - strona Muzeum Narodowego (!) Odpowiedz Link
webminister Re: prawdziwa perełka wśród chał 28.08.04, 15:21 to to samo : www.mensa.org.pl Odpowiedz Link
summa Re: prawdziwa perełka wśród chał 03.01.05, 10:15 ten bobropol przebija wszystko!!!Z "wykonastwem" ... i nawet e-maila nie mają, zeby można było opinię wyrazić, totalne badziewie :( Odpowiedz Link
ted.allrightsreserved Re: prawdziwa perełka wśród chał 17.03.05, 13:18 <meta name="Author" content="Digital Green" > "Digital Green Bialystok - projektowanie stron internetowych, tworzenie Biuletynów Informacji Publicznej - BIP , obsluga informatyczna." ;)))) Odpowiedz Link
pawelopydo eee. tam - to jest szczyt :) 09.09.04, 17:18 Gość buli 100 zeta roczne za domenę *.pl i... sami zobaczcie: www.spiderman.pl Odpowiedz Link
fabrycjusz_lux Re: ranking najbardziej lamerskich... 15.10.04, 16:28 www.wimbp.man.bydgoszcz.pl/ Żółte literki na białym tle, błędy ortograficzne w nazwie,nieczynne linki, darmowa promocja Worda :). I co to jest "bernardyna"? R.ż od Bernarda? "Bernardina" powinno chyba być? Odpowiedz Link
maizy_corny Re: ranking najbardziej lamerskich... 03.03.05, 19:03 ja tam widze jeszcze dziury w tabeli - no to może jakiś nowy znacznik robi takie efekty :) Odpowiedz Link
gocha114 Re: ranking najbardziej lamerskich... 20.12.04, 01:01 Spójrzcie na to "cudeńko" ;)) : liceum2.terramail.pl/ Odpowiedz Link
veldon Re: ranking najbardziej lamerskich... 03.03.05, 21:50 Podobno przykład idzie z góry - a ten ich przywódca to straszny drągal: lomianki.lpr.pl Odpowiedz Link
mrowkencja Re: ranking najbardziej lamerskich... 16.03.05, 08:33 jenniferek.republika.pl/glowna.htm Tragedia! Układ bez ładu i składu, literówki, jakieś udziwnienia - spróbujcie się jakoś po tym poruszać! Odpowiedz Link
veldon Re: ranking najbardziej lamerskich... 23.03.05, 07:38 Proszę bardzo: welldone.x3m.pl/ A dla chętnych oglądania lameriady: osiolki.net/ pzdr _____________________ Wszystko, czego potrzebujesz w życiu, to nieuctwo i pewność siebie - wtedy masz zapewniony sukces. Odpowiedz Link
ted.allrightsreserved Re: ranking najbardziej lamerskich... 23.03.05, 23:20 eldon napisał: > Proszę bardzo: > > welldone.x3m.pl/ hmm..., naglowek dosc ubogi Odpowiedz Link
dirgone Re: ranking najbardziej lamerskich... 11.05.05, 15:43 może i ładna, ale otwiera się strasznie długo. a tego bardzo nie lubię. Odpowiedz Link
gajowy_marycha Re: ranking najbardziej lamerskich... 11.05.05, 16:42 strona glowna stylistycznie nie przystaje do reszty niestety. i layout na tabelkach? Odpowiedz Link
ted.allrightsreserved Re: ranking najbardziej lamerskich... 23.03.05, 23:15 ycbo napisał: > No dobra - nie przebieracie w ocenach - to i ja nie będę. > Podajcie adresy do swoich stron cudnych i nie lamerskich. > Czytając wasze opinie mam nieodparte wrażenie że jesteście zwykłymi dupkami > którym się wydaje że są coś warci. jestem lamerem i sie tego nie wstydze (adres swojej lamerskiej strony juz podawalem ;) wedlug ciebie, jako lamer, nie mam prawa krytykowania innych lamerow, czy tak? a moje poldupki sa warte sporo, wiecej niz niejeden polglowek Odpowiedz Link
gajowy_marycha a zobaczcie to 11.05.05, 16:45 TO appleblossomart.ezthemes.com/pcenhance/xb/top10.phtml przebija moim zdaniem wszystko. nie wiedzialam, ze cos tym "stylu" mozna jeszcze znalezc w sieci. Odpowiedz Link
chopinnn Re: a zobaczcie to 11.05.05, 23:37 już ten adres to jest fajny do zapamiętania :) Odpowiedz Link
rok1978 Re: a zobaczcie to 12.05.05, 21:46 www.vvan-grabowski.pl Ps. Lubie strony na ramkach :> Odpowiedz Link
mateuszchol Strona.. towarzystwa hehehe 31.05.05, 09:08 Patrząd na treść (czyt. napisy) wydawałoby się, że to powinno być coś poważnego. Nawet napisałem do nich, że ich strona jest brzydka, źle zrobiona i od dawna nie aktualizowana. Nie wspominam juz o domenie. Zaproponowałem, że zrobię im lepszą, niestety nie odpowiedzieli :) republika.pl/ptoitr/ Odpowiedz Link
mtq Re: ranking najbardziej lamerskich... 31.05.05, 13:21 Moim zdaniem największą wylęgarnią lipnych stron jest webpark :-) Takie spostrzeżenie... Jak na coś natrafię to zapodam tu :-) Odpowiedz Link
vari Re: ranking najbardziej lamerskich... 02.06.05, 15:03 www.donatello.pl www.kart.pl Obydwie strony robiła ta sama "agencja reklamowa" - www.sagas.pl/ Oto jak z pomocą dobrego narzędzia mozna zrobic cos tak przerazajacego - pomijajac "estetyke" wygladu zewnetrznego, zajrzyjcie do zrodla strony - takiego balaganu to ja jeszcze nie widzialam. Odpowiedz Link
szczurek1983 Re: ranking najbardziej lamerskich... 02.06.05, 16:09 geoserve.webpark.pl/ Polecam, jest na co popatrzec :))) Odpowiedz Link
zsa-zsa Re: ranking najbardziej lamerskich... 12.06.05, 18:46 www.webjunior.prv.pl Autor przygotowal miniporadnik na temat tworzenia stron WWW lamiac przy okazji wszystkie reguly tej sztuki. Bledy stylistyczne i ortograficzne. Zero pojecia o typografii, kolorach, funkcjonalnosci. "Junior" w adresie zupelnie tych brakow nie usprawiedliwia. Trawestujac znane przyslowie "Czego Jas nie umie, tego i Jan nie bedzie umial". Odpowiedz Link
mateuszchol to jest dopiero rodzynek! 16.06.05, 11:57 Od czego by zacząć - kodowanie? ramki? "design"? Napisałem do nich, że robię strony i chętnie im pomogę. Dostałem dosyc arogancką odpowiedz, ze oni przecież mają stronę i to, że jej nie znalazłem świadczy o braku profesjonalizmu... ale z drugiej strony nie dziwi mnie ta frustracja. Przy takiej wizytówce klienci musza uciekac ;) Enjoy! www.avprojekt.pl/ Odpowiedz Link
gajowy_marycha Re: to jest dopiero rodzynek! 16.06.05, 12:18 rzeczywiscie rodzynek. zamilcze nad projektem, przemilcze ramki, ale w nawigacji z lewej zamiast polskich liter widze krzaki, a to juz zwykla kompromitacja. Odpowiedz Link