Dodaj do ulubionych

Szukam taniej strony internetowej

17.11.12, 15:39
Witam, od niedawna prowadzę własną firmę. Niezbędna jest mi strona internetowa ale nie ukrywam że, na początku nie mogę pozwolić sobie na taki wydatek. Gdzie i jak mogę zaistnieć w sieci za mniejsze pieniądze??? Bardzo proszę o sugestie gdyż jestem laikiem w świecie internetu i stron www
Obserwuj wątek
    • marian.we Re: Szukam taniej strony internetowej 19.02.13, 12:29
      Jeśli nie znasz się na języku HTML skorzystaj z gotowych rozwiązań jakie dają Ci kreatory www, tam szybko i łatwo możesz stworzyć stronę małej firmy, klubu czy stowarzyszenia. Tu masz przykład takiego kreatora webrobi.pl/
    • m2interactive Re: Szukam taniej strony internetowej 05.03.13, 10:48
      Witam! Z przyjemnością zajmiemy się stworzeniem strony www dla Pana firmy. Więcej szczegółów na e-mail: biuro@m2interactive.pl | m2interactive.pl
    • j4mniczyc4 Re: Szukam taniej strony internetowej 05.03.13, 11:18
      Poluj na okazje. To chyba jedyny sposób. Tutaj masz stronę i jeszcze logo w pakiecie: b2bdeal.pl/oferta/1044/299zl-zamiast-2200zl-za-wykonanie-strony-wwwlogo-firmowe.html
    • ajah Re: Szukam taniej strony internetowej 09.03.13, 11:56
      Witam,

Zapraszam do skorzystania z oferty www.serwisstron.pl

Oferta promocyjna na wykonanie wizytówki to 295 PLN (f-ra VAT).
      • roberti888 Re: Szukam taniej strony internetowej 30.12.14, 06:59
        Przygotuje strone www lub wizytówke internetową za jedyne 195-250 zł.
        przykład reprezentacyjny to : www.allegromoto.mywebzz.com
        • roberti888 Re: Szukam taniej strony internetowej 30.12.14, 07:02
          Przygotuje strone www lub wizytówke internetową za jedyne 195-250 zł.
          przykład reprezentacyjny to : www.allegromoto.mywebzz.com
          kontakt : tel. 661 089 407
    • marian.we Re: Szukam taniej strony internetowej 13.05.13, 11:55
      Możesz spróbować zrobić stronkę na Wordpresie lub jakimś kreatorze jak np. www.webrobi.pl/
    • rafa20 Re: Szukam taniej strony internetowej 17.05.13, 12:53
      Witam, proszę się przyjrzeć firmie pod adresem: www.kropleinternetu.biz

Sam korzystam z ich usług w pełnym pakiecie i jestem bardzo zadowolony (Top10 w Google). Polecam.
    • crott Re: Szukam taniej strony internetowej 02.06.13, 17:49
      Całkiem za darmo możesz skorzystać z oferty wix.com.
      Również darmowe są blogi Wordpress, które zainstalujesz na darmowym hostingu i do tego użyjesz darmowy, śliczny szablon, polecam!
      • crowdy82 Re: Szukam taniej strony internetowej 06.06.13, 12:56
        tani hosting znajdziesz na webd.pl , do tego kreator www, Wordpress, Joomla, PHPBB itp itd - same narzędzia do budowania stron www w cenie hostingu. Sama używam tam Wordpressa, bezbłędne rozwiązanie. Polecam.
        • tengelo Re: Szukam taniej strony internetowej 23.12.14, 22:43
          Warto od razu zainstalować wtyczkę do zbierania adresów email. Jest za darmo takie rozwiazanie: freshmail.com/plugin/wordpress-newsletter/ Warto zbierać adresy od początku bo dzięki temu nawet jak ktoś wejdzie i wyjdzie z Twojej strony będziesz mieć szansę na ponowny kontakt. Przy większej bazie adresów zobaczuysz, że to się po prostu opłaca :)
    • crazyfan_bulls Re: Szukam taniej strony internetowej 10.06.13, 09:59
      Witam,
      Polecam agencje interaktywną energe21. Mają odziały w Łodzi i Warszawie.

www.energe21.com
    • kreatyni Re: Szukam taniej strony internetowej 03.07.13, 22:19
      Witam serdecznie!Jestem przedstawicielem zespołu Kreatyni. Nasz zespół zajmuje się tworzeniem nowoczesnych oraz kreatywnych stron internetowych w oparciu o najnowsze technologie, zgodne z obowiązującymi standardami. Wieloletnie doświadczenie pozwala nam sprostanie niemal każdemu wyzwaniu - zaczynając od prostych wizytówek a na rozbudowanych stronach firmowych kończąc.Jeśli jesteś zainteresowany współpracą lub masz jakieś pytania - po prostu pisz![B]Kreatyni.pl[/B][B]kontakt@kreatyni.pl[/B][B]46652794[/B]pozdrawiam.
    • jambrozz Re: Szukam taniej strony internetowej 04.07.13, 11:37
      Może załóż FunPage .?? Dobry sposób na wypromowanie strony , o ile ktoś wie jak go prowadzić skutecznie
    • 83msite_pl Re: Szukam taniej strony internetowej 26.08.13, 11:36
      Ładna i czytelna strona internetowa to bardzo ważny element każdego biznesu. Nie każdy jednak dysponuje odpowiednim budżetem aby pozwolić sobie na zamówienie indywidualnej strony. Jednym z pośrednich wyjść może być zakupienie szablonu i uruchomienie strony we własnym zakresie, ale tutaj jednak potrzebna jest podstawowa wiedza na ten temat i często dużo wolnego czasu. Jeśli nadal potrzebujesz strony w rozsądnej cenie lub chcesz zmienić obecną to polecam 83msite.pl. Są to autorskie szablony, które instalujemy na indywidualnie przygotowanym systemie cms, oferujemy również usługę uzupełnienia treścią, a to wszystko w naprawdę rozsądnych cenach:-)
      • 0panpawlik Re: Szukam taniej strony internetowej 28.08.13, 11:20
        Jeżeli nie posiadasz dużej kwoty na porządną stronę internetową możesz póki co stworzyć stronkę, która będzie zawierała na początku kilka prostych podstron ze schludną i przejrzystą grafiką. Tutaj masz listę firm trudniących się w pisaniu stron: www.favore.pl/cat151014_tworzenie-stron.html natomiast jeżeli potrzebujesz spotkać się osobiście z osobą, której chcesz to zlecić to trzeba w takim wypadku szukać firmy według miast lub województw. Pozdrawiam.
    • katarzynab987 Re: Szukam taniej strony internetowej 28.08.13, 13:26
      Witam,
      zapraszam do kontaktu i współpracy. Z pewnością uda się ustalić cenę, która będzie do przyjęcia dla obydwu stron, bez utraty jakości oferowanych usług.

Realizacje i referencje do wglądu na stronie veden.pl

Pozdrawiam,
      Kasia Borysionek
      www.veden.pl
      kontakt@veden.pl
      tel: 507 601 658
    • informer89 Re: Szukam taniej strony internetowej 29.08.13, 21:16
      proszę pocztać na ugu.pl , swego czasu uzywałem i mi odpowiadało. pozdrawiam
    • adnims Re: Szukam taniej strony internetowej 30.08.13, 18:19
      witam tworzę tanie strony dla firm cena do uzgodnienia zapraszam i-gdynia.pl
    • martinni7 Re: Szukam taniej strony internetowej 05.09.13, 12:51
      Życzycie sobie posiadać własną stronę internetową? Możecie ją uzyskać na www.quicksnake.pl . Najtańszy hosting w Polsce, 10 GB powierznia dyskowa, wsparcie techniczne nonstop. Autoinstalacja systemów autorskich Wordpress, Joomla itp.
    • reni1975 Re: Szukam taniej strony internetowej 22.10.13, 13:43
      Witam!
      Specjalnie dla nowo powstałych firm promocja. Tylko 150zł masz stronę wizytówkę i Twoja firma jest w sieci. Sprawdź szczegóły na <a href="www.netcom-zamosc.pl" alt="strony internetowe tanio">www.netcom-zamosc.pl</a>
      Zapraszamy!
    • corwin18 Re: Szukam taniej strony internetowej 09.12.13, 14:03
      panicash napisał(a):

> Witam, od niedawna prowadzę własną firmę. Niezbędna jest mi strona internetowa
      > ale nie ukrywam że, na początku nie mogę pozwolić sobie na taki wydatek. Gdzie
      > i jak mogę zaistnieć w sieci za mniejsze pieniądze??? Bardzo proszę o sugestie
      > gdyż jestem laikiem w świecie internetu i stron www

Jak jestes laikiem to wordpress mzoe byc odrobine zbyt rozbudowany - polecam webwave cms ... prosty i łopatologiczny w obsłudze (przeciagnij i upuść) a pozwala zrobic bardzo estetyczne stronki.
    • noumf Re: Szukam taniej strony internetowej 09.01.14, 10:12
      Bardzo proszę: b2bdeal.pl/oferta/1388/700-zl-zamiast-1500-zl-za-stworzenie-strony-internetowej-domena-na-rok-oraz-teksty-na-strone-gratis.html
      • ina_123 Re: Szukam taniej strony internetowej 11.01.14, 14:53
        Polecam zajrzeć na stronę www.ntsolution.com.pl , ja robiłam u nich stronę i jestem zadowolona. Mają duże doświadczenie w projektowaniu stron, więc znają się na tym co robią. Mój projekt nieco dopracowali i teraz wygląda dużo lepiej:)
    • web.x Re: Szukam taniej strony internetowej 30.01.14, 17:24
      Witam!
      Jestem przedstawicielem firmy Web-x zajmujaca sie projektowanie i tworzenie stron internetowych.
      Nasza firma istnieje juz od 3 lat na rynku, wykonujemy nasze prace na najwyzszym poziomie dokladnosci i jakosci.
      Na naszej stronie pl.web-x.kiev.ua jest mozliwosc zapoznania się z naszymi gotowymi pracami.
      Główne kierunki naszej działalności to projektowanie i tworzenie stron internetowych o dowolnej złożoności.
      Znajdujemy się w Kijowie (Ukraina) oraz w Krakowie.
      Cena za usluge jest ustalana indiwidualnie na podstawie zamowienia zlozonego przez klienta.
      • justysia231 Re: Szukam taniej strony internetowej 30.01.14, 20:11
        ja skorzystałam z usług firmy www.biznespraktycznie.pl i jestem bardzo zadowolona:) przystępne ceny i fachowa porada, polecam!
    • futureking Re: Szukam taniej strony internetowej 31.01.14, 10:54
      Zapraszam do naszej firmy. Głównie projektujemy strony i sklepy internetowe, ale także grafikę do druku, projektujemy różnego rodzaju aplikacje.

Pozdrawiam
      Hubert Kaprykowski

Agencja Interaktywna Future-King
      GSM +48 (0) 504 230 541
      tel. 95 7354 921

www.future-king.plstudio@future-king.pl

ul. Targowa 9/304
      66-400 Gorzów Wlkp.
      NIP: 599-279-22-30
      Regon: 080081252
    • wlodek_110 Re: Szukam taniej strony internetowej 03.04.14, 17:31
      Polecam firmę MediaCreators.pl - tworzą proste, tanie strony firmowe. Specjalizują się przede wszystkim w marketingu internetowym, więc masz pewność, że strona zostanie wykonana tak, żeby w przyszłości łatwo było ją pozycjonować. Dodatkowo zamawiając stronę można uzyskać rabat na działania marketingowe, które na pewno jeśli nie od razu to kiedyś trzeba będzie prowadzić.
    • barbara4632 Re: Szukam taniej strony internetowej 13.12.14, 01:26
      Możemy się tym zająć..
      Możemy się zająć państwa zleceniem. Strony są też pod kontem pozycjonowania robione.
      Robimy strony również w innych technologiach lub dodatkowe strony przechwytujące kontakty.
      Tu przykładowa strona przechwytująca kontakty do klientów:
      totalfreedom.pl/pomoc/odzyskaj-pieniadze-polis/

Można integrować stronę z facebookiem dodając np możliwości like - ów czy pełna integracja z portalami społecznościowymi.
      Spersonalizowane do widoczności w smartfonie.Galerię możemy zrobić dowolną, gdyż we flashu nie używamy szablonów i robimy wszystko od początku
      Tu nasza oferta robienia stron www: makewebsite.pl/strona/
      kontakt:
      admin@makewebsite.pl
      tel: 782696691
      gg: 21977067
    • hiekws Re: Szukam taniej strony internetowej 28.12.14, 18:00
      Witam.
      Możemy zająć się zrobieniem takiej strony
      Oferta na : makewebsite.pl/strona/oferta-2/
      Możemy zrobić stronę w 2 technologiach.
      makewebsite.pl/strona
      A tu najlepszy sposób na reklamę firm w sieci: twojakasa.com.pl/program-partnerski-firmy-net/
    • roberti888 Re: Szukam taniej strony internetowej 30.12.14, 19:17
      Oferuje foto katalog na zdjęcia firmy lub towarów
      na strone internetową ,
      na terenie miasta Płocka dojazd gratis zdjęcia są
      w systemie cyfrowym dowolna ilość, zkładam też strony www na czysto
      Przykłd : www.ospjazwiny.mywebzz.com
      Kontakt: Robert Krawczyński
      e-mail : connectplus@wp.pl
      tel. 661 089 407
      100% dobrej reklamy
      • hiekws Re: Szukam taniej strony internetowej 04.01.15, 18:54
        polecam makewebsite.pl robią tanio strony www
        • 8go-sia Re: Szukam taniej strony internetowej 30.03.15, 09:50
          Polecam ctrlalt.pl. Nie wiem czy są tani ale spotkałam się z kilkoma i naprawdę polecam. Zrobili mi stronkę, teraz ogarniają materiały promocyjne. Kompleksowo, z super pomysłami
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka