Dodaj do ulubionych

Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotnego

05.09.13, 11:45
Witam, zapraszam do dodawania linków do katalogów stron internetowych, gdzie można dodac swoją stronę, blog lub sklep internetowy.

Ja ze swej strony polecam DaKaSEO - Darmowy Katalog SEO:

www.dakaseo.pl
Czekam na Wasze propozycje.
Obserwuj wątek
    • papryk79 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 16.09.13, 23:27
      To ja dołożę jeszcze swoje katalogi :
      1) katalog.papryk.pl
      2) catalo.pl
      3)katalog.ebiznes.pl - ten jest dla zainteresowanych tematem czy i gdzie mozna zarobic w internecie. Najlepsze sposoby na zarabianie właśnie na tej stronie.
      • rena-tta Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 10.12.13, 19:33
        inst-cendrowicz.pl/ hydraulik kielce
        • skonto.krakow Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 28.08.14, 17:21
          skonto-krakow.waw.pl/
          współpraca reklamowa, szybkie pożyczki przez internet, kredyty gotówkowe i wiele innych produktów bankowych
      • vivien162 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 29.12.13, 19:34
        serwisbankowy.phorum.pl/
        • vivamachine Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 25.07.14, 15:03
          kolejny link
        • lombarddpkelk Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 24.06.15, 12:46
          www.dpk-lombard.pl
    • papryk79 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 15.10.13, 02:33
      Kilka prostych aczkolwiek darmowych i dobrych katalogów bez linka zwrotnego (przynajmniej na razie darmowych)
      katalog.papryk.pl
      catalo.pl
      katalog.ezyski.pl
      top-sites.pl
      best-sites.pl
      web-lider.pl
      lider-internetu.pl
      I jeśli masz firmę to darmowe katalogi firm

top-biznes.pl
      ok-firma.pl
      top-mechanik.pl
      • webhostel Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 18.11.13, 18:11
        Całe dziesięć katalogów, które nie wymagają linka zwrotnego:
        <a href="katalog-sprytny.pl" title="Darmowy Katalog stron internetowych">Sprytny katalog stron internetowych</a>
        <a href="gmatic.pl" title="darmowy katalog stron internetowych">Katalog Stron</a> Gmatic
        inst-cendrowicz.pl/
      • marcel_1980 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 25.07.14, 13:49
        www.truchanbud.pl
    • webhostel Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 18.11.13, 18:07
      Katalog stron www.ipost24.pl darmowy i nie wymaga linku zwrotnego. Zaindeksowany przez google
      • w-domu Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 22.11.13, 23:05
        Jak katalog nie jest zaindeksowany, to tak jakby go nie było
      • januz4 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 13.05.14, 23:30
        1.) www.3dplayer.pl
        2.) www.myfilmyonline.pl.pl
    • pan.planeta Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 29.11.13, 08:36
      Teraz większość pozycjonerów skupia się kolego niestety na katalogach z konkretnym PageRank ( powyżej 3 ) - nowe katalogi mają bardzo małą siłę przebicia. Z mojej strony mogę polecić
      newscommander.eu/ - ma PR 7 i bardzo dobrą indeksację.
    • linkologia Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 05.12.13, 21:52
      katalogi-darmowe.blogspot.com - lista wszystkich najważniejszych darmowych katalogów
      A ja polecam inst-cendrowicz.pl/ hydraulik kielce
    • laqazs Katalog DaKaSEO - wzrost PR 08.01.14, 14:41
      Katalog DaKaSEO.pl jest wysoko wypozycjonowany przez google pod frazami:
      - darmowy ktalog seo
      - bezpłatny katalog seo

Mamy już blisko 800 linków, strony ciągle można dostawać za darmo link zwrotny nie jest wymagany.

Zapraszamy:

www.dakaseo.pl
      • kubapn Re: Katalog DaKaSEO - wzrost PR 24.02.14, 13:15
        ja skorzystałem z w/w katalogów i umieściłem wpis o działalności -
        ortodonta kielce
    • zulco Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 13.01.14, 15:34
      Darmowe linki zwrotne można dodawać na stronie:
      trywialne.pl
      Bardzo fajna przyjazna strona.
    • seopilot_pl Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 27.01.14, 21:41
      SeoPilot.pl to niezwykle skuteczny system, przeznaczony do pozycjonowania serwisów WWW w wyszukiwarkach internetowych, a także zaawansowane narzędzie do zarabiania w Internecie.
    • bonomat.pl Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 09.02.14, 14:04
      Ja mogę dodać seopiramida.pl całokowicie bezpłatny bez linku zwrotnego.

A tutaj bezpośredni link do dodania strony seopiramida.pl/dodaj
    • skutermaniakcbapl Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 14.02.14, 19:13
      katalog.di.com.pl
      www.katalog.xx.pl
      www.katalog.webstrony.pl
      A od siebie zapraszam na swoją stronę wszystkich skuteromaniaków jak i motoroweromaniaków:

www.skutermaniak.cba.pl - Moja strona Moja pasja.... Zapraszam wszystkich użytkowników jednośladów
    • webhostel Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 22.02.14, 09:24
      Polecam:
      webskastrefa.pl Katalog darmowy, moderowany bez linku zwrotnego
      katalog-sprytny.pl również darmowy, moderowany bez linku zwrotnego
    • cs16download Counter Strike 1.6 Download 25.04.14, 00:22
      <div style="text-align: center;"><a href="/Counter-Strike.1.6">Counter Strike 1.6 Download  Non Steam Chomikuj</a></div>
      <div style="text-align: center;"><a href="/Counter-Strike.1.6/Download+Counter+Strike+1.6+Non+Steam+Chomikuj">CS 1.6 Non Steam Download Chomikuj</a></div>
      <center><center></center></center>
      • cs16download Counter Strike 1.6 Download Non Steam Chomikuj 25.04.14, 00:22
        [center][b][size=18][color=orange]Counter Strike 1.6 NonSteam Pobierz[/color][/size] [/b][/center]

[center]

[/center]

[center][size=14][URL=http://chomikuj.pl/Counter-Strike.1.6]Counter Strike 1.6 Download Non Steam [/URL] Zagraj w najlepszą instalkę [URL=http://chomikuj.pl/Counter-Strike.1.6] Counter Strike 1.6 Download z chomikuj.pl[/URL]. Gra zawiera spolszczenie, które usprawnia poruszanie się po opcjach. Nie czekaj! pobierz i już teraz zagraj w jedną z najbardziej kultowych gier strzelanych minionych lat.
        [/size][/center]

[code]

Instrukcja Instalacji:
        1. Pobierz grą.
        2. Zainstaluj ją.
        3. Wejdź w folder zainstalowanej gry i wci?nij w ikon? "Counter Strike 1.6" [/code]

[center][URL=http://chomikuj.pl/Counter-Strike.1.6/Download+CS+1.6+Non+Steam]Cs 1.6 Non Steam Download[/URL] [/center]
        • cs16download Counter Strike 1.6 Download 25.04.14, 00:23
          chomikuj.pl/counter-strike.1.6
          Najlepsza instalka cs 1.6, w której Counter Strike 1.6 jest dobrze zoptymalizowany.
          Download Non Steam CS 1.6 Chomikuj.
          Serdecznie polecam.
    • laqazs Dakaseo.pl - juz ponad 1100 stron 30.04.14, 06:35
      Darmowy Katalog SEO - DaKaSEO.pl odnotował wzrost pozycji w wyszukiwarce Google, w katalogu znajduje się już blisko 1200 stron i artykułów, dodawanie stron pozostaje niezmiennie bezpłatne, link zwrotny nie jest wymagany, strona posiada bardzo dobre wyniki w także w innych wyszukiwarkach (Bing, Yahoo) oraz narzędziach serwisach statystycznych (alexa.com).
      Zapraszam do dodawania swoich stron, naprawdę warto:

www.dakaseo.pl
    • wzoltak1 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 12.05.14, 09:41
      Polecam skuteczny katalog stron / ma dobrą pozycję w google / www.mamfarta.pl
      bez linku zwrotnego, darmowy, moderowany.
    • januz4 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 13.05.14, 23:23
      Ja polecam katalog www.3dplayer.pl jedne z mocniejszych, znam tez kilka innych:

1.) katalog.seo.pl
      2.) 3dplayer.pl
      3.) myfilmyonline.pl

Pozdrawiam
      Karol

• kowalski_michal Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 18.05.14, 22:03
      Zapraszam do dodania strony do SEOkatalogu
      www.premium-link.pl
    • sokolr Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 27.05.14, 15:36
      katalog.roi.pl/
      Dodawałem swojego fanpage i jest darmowy bez linka
      www.facebook.com/fryzjerplonsk
    • 1pawelj <a href="http://www.pawel.stojakstudio.pl/index.php" target="_blan 05.06.14, 19:58
      Fotografia reklamowa, sesje zdjęciowe, fotografia wizerunkowa, stylizowane sesje zdjęciowe, fotografia produktów, zdjęcia architektury, reportaże, obróbka i wydruk zdjęć. Wynajem studio fotograficznego. Warsztaty fotografii studyjnej i plenerowej.
    • michaelloclass Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 10.06.14, 23:53
      Darmowy katalog bez linku zwrotnego: Mareszka.pl - PR2

Polecam również mój płatny katalog z PR1, wpis tylko 50 groszy!:
      Bigap.pl
    • seokatalog Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 24.06.14, 17:34
      SEO-KATALOG.BIZ - Do końca lipca wpisy są dodawane bez linku zwrotnego, w póxniejszym czasie tylko płatne lub backlinki.
    • artysta74 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 07.07.14, 21:42
      I ja dołożę jeszcze swoje katalogi :
      1) katalog.bignews.pl
      2) katalog.trustrank.pl
      3) www.trendyportal.eu
    • dobrewpisy Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 18.07.14, 15:57
      Katalog - serwis ogłoszeń rolniczych
      agrogloszenia.pl
      Rolnictwo, agroturystyka, energia i inne
      • pracaips Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 26.04.18, 01:38
        zarabianiewnecie.phorum.pl/
    • vivamachine Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 25.07.14, 15:01
      Pytanie co w dzisiejszych czasach dają katalogi?
      • sync1000 Re: Darmowe katalogi stron WWW bez linku zwrotneg 13.04.22, 11:54
        johnnybald.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka