szymonek171 01.04.14, 18:19 Zapraszam na moją stronę strony-internetowe-sanok.pl/ oraz na kurs joomlakurs.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
webpoland Re: strony internetowe, tworzenie stron 12.09.14, 23:01 przydałoby się go postawić na nowszej Joomli i Virtuemarcie, bo stara ma sporo luk i jest podatna na ataki hakerów, polecam freelancera (www.webpiksel.pl), który tanio wykona [url=http://www.webpiksel.pl/strony-internetowe.html]Tanie strony internetowe[/url] Odpowiedz Link
webpoland Re: strony internetowe, tworzenie stron 12.09.14, 23:03 Sorki źle mi się link wkleił [url="www.webpiksel.pl/strony-internetowe.html"]Tanie strony internetowe[/url] Odpowiedz Link
bbeataa1 Re: strony internetowe, tworzenie stron 17.09.14, 12:02 polecam również z własnego doświadczenia firmę: rocketsite.pl moja strona dzięki nim wygląda teraz poprawnie, po skalowaniu obrazy nie są ucinane do teog wykonali dla mnie pozycjonowanie więc już wg pomogło to mi w osiąganiu sukcesu. Odpowiedz Link
clickmaster Re: strony internetowe, tworzenie stron 17.09.14, 18:01 Można nieco poprawić sklep, żeby wyglądał lepiej i był bardziej przyjazny dla klientów. Także od strony graficznej, ponieważ obecna czcionka i kolorystyka trochę męczy oczy i nie zachęca do poszukiwań odpowiednich pasków. Ale dobrze, że zostały poczynione kroki w kierunku strony mobilnej, która wygląda nawet lepiej niż wersja desktopowa. :) Odpowiedz Link
marek3w Re: strony internetowe, tworzenie stron 14.10.14, 09:48 Ja mogę polecić sklepy internetowe Nowy Sącz . Wykonali dla mnie sklep i kilka stron. Bardzo szybki czas realizacji a strony działają bez problemu. Odpowiedz Link
bbeataa1 Re: strony internetowe, tworzenie stron 11.10.14, 22:38 teraz co 5 osoba ma swoja stronę internetową, wiec takie umiejętności się przydają. Mojej siostrze tworzyli równineż specjaliści, ale z Rocketsite i fajnie wyszło. Odpowiedz Link
paulinakar Re: strony internetowe, tworzenie stron 15.10.14, 21:20 O. znam tę firmę. mają na prawdę fajne pomysły i robią dobre projekty. szwagra firma z nimi współpracuje na bieżąco i są bardzo dobrzy. a co do tego, że każdy ma teraz stronę www, cóż. niema Cię w internecie - nie żyjesz :) . Odpowiedz Link
papierowagazela Re: strony internetowe, tworzenie stron 16.10.14, 21:54 Zgadzam się z Wami nie macie strony to jakbyś nie istniał w internecie :) zawsze można zrobić jakaś stronę samemu trochę pokombinować i vuala:) ci którzy są nowi w tworzeniu stron powinni skorzystać z jakiś kursów żeby trochę się poduczyć - tak na szybko wyszukane w internecie kursy strefakursow.pl/kursy/tworzenie_stron.html - z komentarzy i rankingu bardzo dobre... do kursu dołączone są filmy co według mnie jest ciekawym rozwiązaniem Odpowiedz Link
nomado Re: strony internetowe, tworzenie stron 02.06.15, 11:51 Ja natomiast mogę polecić tworzenie stron internetowych u tego Pana. Zaprojektował i zbudował stronę dla mojej Agencji Marketingowej i jestem bardzo zadowolony z rezultatu - cenowo również super. Odpowiedz Link
jerzyk120 Re: strony internetowe, tworzenie stron 28.06.16, 21:46 wezom.pl/contacts#formularz wszystko w jednym miejscu, są bardzo elastyczni. Odpowiedz Link
sitet Re: strony internetowe, tworzenie stron 05.08.15, 01:53 Warto pozycjonować swoją stronę internetową bo bez tego strona internetowa jest tak naprawdę nie potrzebna. Warto skorzystać z usług firmy www.star-marketing.net/ Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: strony internetowe, tworzenie stron 19.08.15, 14:20 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: strony internetowe, tworzenie stron 19.08.15, 23:05 Polecam firmę zajmującą się tworzeniem stron w warszawie bxm.pl tworzenie stron warszawa Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: strony internetowe, tworzenie stron 19.08.15, 23:11 Polecam firmę bxm.pl Mają bardzo bogate portfolio bxm.pl/portfolio.html lub firmę tworzeniestronwarszawa.pl Odpowiedz Link
stronywwwx15 Re: strony internetowe, tworzenie stron 03.11.15, 14:13 strony-internetowe.com.pl/oferta-t25/reklama-i-poligrafia-t34 - reklama Piotrków Kambit Creative to agencja interaktywna w Piotrkowie Trybunalskim, specjalizująca się w projektowaniu stron internetowych oraz tworzeniu grafik na potrzeby reklamowe oraz marketingowe. -wizytówki, -papiery firmowe, -koperty firmowe, -naklejki adresowe, -bloczki do notatek, -wzór faksów, -dokumenty komunikacji wewnętrznej, -teczka firmowa, -cenniki, -faktury, -systemy komunikacji wewnątrz i na zewnątrz budynków, -oznakowanie samochodów firmowych -reklamy i ogłoszenia prasowe. Odpowiedz Link
bogdan_warszawa Re: strony internetowe, tworzenie stron 13.11.15, 11:14 bxm.pl/ tworzenie stron warszawa Odpowiedz Link
milenkowska Re: strony internetowe, tworzenie stron 08.03.16, 15:50 Każdy jest w stanie zrobić własną stronę internetową, ale za to nie każdy ma taki zmysł estetyki jak na przykład graficy z Proedit. Ich prace powaliły mnie na łopatki jak zobaczyłam jaką stronę przygotowali mojej siostrze. Odpowiedz Link
marszalek1977 Re: strony internetowe, tworzenie stron 02.04.16, 16:39 Tylko kompleksowe podejście do obecności firmy w internecie może przynieść wymierne korzyści. Sama strona to dopiero początek. Albo ma się czas samemu, żeby nad tym siedzieć albo trzeba wziąć kogoś do obsługi. Ja polecam www.fachowcy.pl - wszystko czego potrzebuje firma w internecie w jednym miejscu w najlepszej cenie. Odpowiedz Link
janekborowczyk Re: strony internetowe, tworzenie stron 06.04.16, 20:36 Miałem duży problem ze znalezieniem odpowiedniego wykonawcy dla mojej strony firmowej. Jednak pewnego dnia przeglądając strony oferujące tworzenie stron www, trafiłem na stronę stronysklepowe.pl i dzisiaj mam piękną stronę firmową, bardzo funkcjonalną i przejrzystą. Współpraca na najwyższym poziomie. Odpowiedz Link
saaawka1 Re: strony internetowe, tworzenie stron 26.04.16, 11:35 Agencja programistyczna Kings.Codes Wsparcie programistyczne dla każdego. Zaprogramujemy Twój biznes. Więc jeśli... ? pragniesz uruchomić aplikację webową albo mobilną, ? brakuje Ci panelu zarządzania treścią czy relacjami z Klientem, ? masz wizję strony internetowej, ale brakuje Ci narzędzi do jej uruchomienia, ? potrzebujesz bazy danych dla swojej firmy, ? marzysz o sklepie online, ? chciałbyś skonfigurować serwer lub postawić go od zera, ? chodzą Ci po głowie różne pomysły, liczne pytania, masa wątpliwości. Opowiedz nam o wszystkim własnymi słowami. Ubierzemy Twoją opowieść w odpowiednie działania programistyczne. Zapraszamy do kontaktu contact@kings.codes Odpowiedz Link
rossaa11 Re: strony internetowe, tworzenie stron 18.07.16, 17:26 Osobiście oddałem stworzenie mojej strony internetowej w ręce www.condictor.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Fantastyczna robota, szybka realizacja i łatwy dostęp do strony. Odpowiedz Link
jerzyk120 Re: strony internetowe, tworzenie stron 19.07.16, 22:35 wezom.pl/services będziecie zaskoczeni ceną, a później efektem końcowym -) Odpowiedz Link
lissa80 Re: strony internetowe, tworzenie stron 06.09.16, 21:57 Teraz to w sumie jak ktoś jest cierpliwy może wykonać prostą stronę samodzielnie. Między innymi dzięki takim kursom. Odpowiedz Link
mflorekoo Re: strony internetowe, tworzenie stron 12.09.16, 16:58 Tworzenie stron internetowych wymaga większej czy mniejszej wiedzy programistycznej, ale samo zaprojektowanie strony, sukcesu nie przyniesie. Ważne jest również pozycjonowanie czy responsywność strony. Dlatego jeżeli chcecie, żeby wasza strona www znalazła się wysoko w wyszukiwarce Google polecam firmę E-conex e-conex.com/pl/. Dzięki nim moja firma stała się o wiele bardziej zauważalna w sieci :) Odpowiedz Link
rozaliarozalka Re: strony internetowe, tworzenie stron 15.11.16, 11:36 Obecnie bardzo wiele firm zajmuje się profesjonalnym tworzeniem stron, ja osobiście znam tę firmę z Krakowa- poliman.pl Trzeba jednak mieć na uwadze, że nie są to tanie usługi i jeśli decydujemy się na autorski CMS lub aplikację dopasowaną do nas w stu procentach to mogą to być spore koszty. Odpowiedz Link
krasnyy Re: strony internetowe, tworzenie stron 28.02.17, 16:37 Ja mogę polecić studio wezom.pl/services/serwisy-portali-internetowe. Robili mi иой blog o wędkarstwie. I on był bardzo żywy i niezapomniany. Więc mogę ich polecić, ponieważ widziałem, jak one działają Odpowiedz Link
jolusia00 Re: strony internetowe, tworzenie stron 27.01.17, 20:46 Po co się męczyć samemu. Mnie na to prowadząc biznes brakło czasu i zaufałam firmie www.webmi.pl/. Odpowiedz Link
karola-13.06.15 Re: strony internetowe, tworzenie stron 10.05.17, 11:35 moja koleżanka założenie sklepu internetowego zleciła knsprojekt i fajnie to wszystko wyszło. Odpowiedz Link
paluch686 Re: strony internetowe, tworzenie stron 14.05.17, 23:10 Najlepiej pozostawić to specjalistom takim jak oni: [url=http://greenweb.pl]greenweb.pl[/url] Odpowiedz Link
malgorzata.nk Re: strony internetowe, tworzenie stron 25.05.17, 12:40 Pracuję jako projektant stron internetowych. Zapraszam do obejrzenia mojego ostatniego zadania [url=https://www.online777slot.com/pl/automaty-betsoft/]automaty Betsoft[/url]. Byłbym szczęśliwy, aby usłyszeć swoją opinię, więc projektant przepracowały ponad 10 lat, ale niedawno zaczął rysować witryn. Odpowiedz Link
malgorzata.nk Re: strony internetowe, tworzenie stron 25.05.17, 12:43 Pracuję jako projektant stron internetowych. Zapraszam do obejrzenia mojego ostatniego zadania slotyigra.com/pl/igrosoft-pl/. Byłbym szczęśliwy, aby usłyszeć swoją opinię, więc projektant przepracowały ponad 10 lat, ale niedawno zaczął rysować witryn. Odpowiedz Link
korali99 Re: strony internetowe, tworzenie stron 11.08.17, 22:10 Czasami lepiej skorzystać z usług profesjonalisty ale jak nie mamy na to odpowiednich środków to trzeba robić stronkę samemu. www.e-madame.pl/biznes/projektowanie-stron-internetowych-praca-w-domu/ Odpowiedz Link
mianna123 Re: strony internetowe, tworzenie stron 16.08.17, 11:48 W kwestii tworzenia stron czy ogólnie usług IT mogę z własnego doświadczenia polecić firmę Interfeo www.interfeo.com . Mają duże doświadczenie, są utalentowani i mają świetne podejście do klienta. Zdecydowanie są jednymi z lepszych profesjonalistów z jakimi pracowałam. Odpowiedz Link