nigh 13.05.08, 23:24 Witam, poszukuje osoby ktora podejmie sie wykonania sklepu internetowego wg moich wytycznych. Prosze o oferty, pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
websites Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 18.05.08, 09:59 Witam. Proszę przesłać wytyczne na mój adres email: websites@o2.pl, jeżeli Pan ma, to proszę również o numer gg co znacznie ułatwi nam komunikacje. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
pacjent21 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 19.05.08, 19:38 jeśli ogłoszenie jest nadal aktualne, chętnie podejmę się współpracy...proszę o szczegóły i ewentualnie telefon, pod którym moge się skontaktować. mój e-mail: alnasza@wp.pl Odpowiedz Link
akima08 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 19.05.08, 22:41 3-osobowa grupa studentów informatyki chętnie podejmie się tego zlecenia.Doświadczenie, pomysłowość, innowacyjność, terminowość i zaangażowanie są naszymi atutami. Proszę o kontakt mailowy: beata.black@gmail.com pozdrawiam:) Odpowiedz Link
webmar.pl Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 22.05.08, 13:33 Witam, Chętnie podejmiemy się tego zlecenia. Wystawiamy faktury VAT. Kontakt: www.webmar.pl Odpowiedz Link
thomeck55 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 23.08.08, 14:01 I udało się stworzyć stronę? Istnieje już ona w sieci? Zapraszam do dodania jej do katalogu: www.katalog.biznet.easyisp.pl co zwiększy jej pozycję w google oraz podniesie ruch na stronie :) Odpowiedz Link
eplatnosci Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 05.09.13, 16:50 Witam Jeśli chodzi o płatności w sklepie internetowym to mogę zaproponować następujące warunki: Przelewy do 20zł - prowizja wynosi 0zł Przelewy powyżej 20zł - prowizja wynosi 0,50zł Zapraszam do współpracy Rafael Sitek mobile 501257171 biuro@terminal-kart.pl www.terminal-kart.pl Odpowiedz Link
dagmara.pakulska Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 06.09.13, 14:41 Bardzo chętnie wykonamy dla Ciebie sklep internetowy. Uwielbiamy wyzwania ;) Sprawdź naszą ofertę na e-cityvision.;) Odpowiedz Link
martyna20133 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 31.10.13, 19:33 Witam. Nazywam się Martyna Nowakowska i jestem przedstawicielem firmy „eBrandis” oferującej profesjonalne usługi z zakresu kreowania wizerunku firm (strony internetowe, e-sklepy, oprogramowanie CMS, identyfikacja wizualna, kampanie reklamowe). W celu szczegółowej wyceny usługi zachęcam do wysłania specyfikacji Pana/Pani pomysłu w mailu zwrotnym, bądź skorzystania z narzędzia wyceny usług na naszej stronie internetowej wwww.ebrandis.pl Pozdrawiam i zapraszam do współpracy. Martyna Nowakowska specjalista ds. kontaktu z klientem mnowakowska@ebrandis.pl +48 537 157 677 eBrandis www.ebrandis.pl Odpowiedz Link
eco0 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 04.11.13, 11:15 Witam Proszę o kontakt w sprawie sklepu internetowego. Jako agencja reklamowa i interaktywna projektujemy strony i sklepy internetowe w oparciu o CMSy. Nasze portfolio: adstone.pl/pl/portfolio/www adstone.pl/pl/co-robimy/media-interaktywne/e-commerce KONTAKT: 519 602 252 lub biuro@adstone.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
bbeataa1 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 31.10.14, 10:03 polecam firmę Rocketsite, dl mnie wykonywali już kilak zleceń i zawsze byłam zadowolona. Wszystkow ygląda tak jak klient sobie tego zażyczy. Odpowiedz Link
pawka00 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 08.11.14, 15:08 Nasza firma od wielu lat wykonuje różnego typu zlecenia związane z projektowaniem stron internetowych, dlatego sklep z pewnością wykonamy z pełnym profesjonalizmem. Jeśli jesteście Państwo zainteresowani naszą pomocą i działalnością, serdecznie zapraszamy na projektowaniestronsacz.pl/ Odpowiedz Link
bxmmultimedia Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 24.09.15, 12:35 bxm.pl tworzenie stron warszawa - polecam jako firmę projektującą strony w warszawie i krakowie Odpowiedz Link
krasnyy Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 28.11.16, 20:34 Polecam agencja webtraco.pl/pozycjonowanie/ . Zajmuje się projektowaniem i pozycjonowanie stron internetowych i wiele innych. Bardzo zadowolony i pracą. Odpowiedz Link
iwona12123 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 22.05.18, 18:08 witam, jestem zainteresowana wykonaniem sklepu. Proszę o przesłanie szczegółów na maila: iwona_bart@o2.pl. Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link
agalella Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 24.05.18, 17:08 polecam strony internetowe Warszawa Odpowiedz Link
agalella Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 24.05.18, 17:34 polecam AGENCJĘ AW PROJEKT strony internetowe Łódź-Warszawa Odpowiedz Link
monfro Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 06.06.18, 14:48 polecam firmę AW PROJEKT Strony Internetowe szybko, solidnie i w dobrej cenie. Odpowiedz Link
gdziejestjerz Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 14.06.18, 21:09 Polecam DND-SYSTEM.PL solidna firma, szybko i tanio, dają hosting gratis i maila. Ogólnie jestem z nich zadowolony Odpowiedz Link
aniasamosiatylko Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 15.06.18, 14:40 Jeśli temat sklepu internetowego nadal aktualny to zapraszam do nas. Projektujemy profesjonalne strony internetowe, sklepy internetowe i pozycjonujemy. Profesjonalnie i estetycznie Odpowiedz Link
grupaoem Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 29.06.18, 13:16 Dzień dobry, jeśli poszukujesz firmy która tworzy nowoczesne sklepy internetowe mogę śmiało Ci polecić Agencję Interaktywną Manley. Znają się na sklepach internetowych jak nikt inny, a co ważne tworzą nowoczesne sklepy www w indywidualny sposób. manley.pl Odpowiedz Link
marcinprofeszop Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 20.07.18, 11:11 mi sklep internetowy zrobiła firma Lemonova - www.lemonova.pl mogę ich polecić Odpowiedz Link
gosia_1993 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 01.02.19, 09:35 sama osobiście korzystałam z www.vsweb.pl byłam i jestem mega zadowolona. Super obsługa i projekt! Odpowiedz Link
gosia_1993 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 04.02.19, 08:45 zachęcam do skorzystania z www.vsweb.pl mi tworzyli zarówno stronę jak i sklep, tworzyli i prowadzą fanpage, jestem mega zadowolona! POLECAM ! Odpowiedz Link
lisekaga Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 05.02.19, 22:51 A ja polece firmę PABLONET pablonet.pl/ Odpowiedz Link
monika_755 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 12.02.19, 15:02 Mój sklep internetowy wykonała firma Hokito Strony Internetowe hokito.pl/ - ich strony są profesjonalne, proste, przejrzyste, funkcjonalne i proste w obsłudze dla administratora. Projektują strony www sami, bez szablonów dlatego dopasowali grafikę totalnie pode mnie :) Jestem bardzo zadowolona i polecam serdecznie! Odpowiedz Link
arkam30 Re: zlece wykonanie sklepu internetowego 18.02.19, 21:40 Ja polecam Ci Agencję Interaktywną AW PROJEKT z Łodzi. Tworzą sklepy internetowe w WordPress i w PrestaShop, zajmują się tez pozycjonowaniem i reklamą. polecam sklepy internetowe łódź Odpowiedz Link