rybka.11 10.04.12, 20:55 Wizytą u fryzjera I to jak dobrze)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 10.04.12, 21:40 No to ja w taki sposob nie moge sobie zrobic dobrze,latajac lysy po swiecie. Za to robie sobie dobrze inaczej. Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 10.04.12, 21:44 A nie możesz do fryzjera np. na "polerkę" głowy, albo chociaz na...przycięcie brody?)) No sa jeszcze inne sposoby, by sobie dogodzić, a owszem. Mnie jednak fryzjer bardzo "dogadza")) Ostatnio ...w odcieniach czerwieni) Odpowiedz Link
leziox Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 10.04.12, 22:03 Brody nie nosze,z reguly mam ogolony pyszczek,wiec jedyna rzecz jaka moglbym robic u fryzjera,to podrywac fryzjerke.Najchetniej w pakamerze. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 10.04.12, 22:52 Ja fryzjera zaliczyłam drzewiej ....... mam takie króciutkie włoski. Oczy mi się zrobiły jak spodki. Uszy wachlują Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 11.04.12, 05:32 Moje też króciutkie, już od bardzo dawna. I co by nie były za długie, to do tego fryzjera tak ganiam... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 11.04.12, 08:50 O! ja się zapuszczam, zapuszczam okropnie, aż mi grzywka w oczy wchodzi, a to jak mnie wnerwi to mnie zmobilizuje i wtedy idę Odpowiedz Link
leziox Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 11.04.12, 11:28 Nie wiem,dlaczego,ale teraz mnie sie Tropcia skojarzylas-mowiac o tym zarastaniu-ze zwierzakiem z Muppet Show. On tez zarastal Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Zrobiłam sobie...dobrze;P 11.04.12, 12:03 no... te zwierzaki - muppety są całkiem sympatyczne zarośnięte czy nie Odpowiedz Link