Dodaj do ulubionych

Już luty...

03.02.15, 20:43
Się pojawiam smile w lutym....
Obserwuj wątek
    • anus-hka Re: Już luty... 04.02.15, 10:56
      Znaczy, że Rybka uaktywnia sie w lutym smile
      • rybka.11 Re: Już luty... 04.02.15, 11:13
        Znaczy się...z moim uaktywnianiem się to różnie bywa...smile
        Ale się staram tongue_out
        • zegor Re: Już luty... 04.02.15, 15:45
          Jak się w lutym "postarasz"
          to około października będzie "rezultat" wink)
          • rybka.11 Re: Już luty... 04.02.15, 15:49
            zegor napisał:

> Jak się w lutym "postarasz"
            > to około października będzie "rezultat" wink)
            >______________________________________
            big_grin normalnie mnie powaliło, to co napisałeś big_grin
            • zegor Re: Już luty... 04.02.15, 21:30
              "Od przybytku głowa nie boli !!!!
              Głowa zapewne......jak powiedziała żona pewnego dziecioroba"

big_grin
    • tropem_misia1 Re: Już luty... 05.02.15, 04:46
      a to przez przerębel?
      • rybka.11 Re: Już luty... 05.02.15, 07:34
        Jeszcze mnie nie zamroziło tak doszczętnie wink Chociaż dzisiaj bardzo biało - nie tyle od sniegu (bo tego jak na lekarstwo) ale od mgły - mgły białej i gęstej jak śmietana.... smile
        • leziox Re: Już luty... 06.02.15, 09:17
          To już kometa Halleya pojawia się na niebie częściej niż Rybka na forum.
          smile
          • rybka.11 Re: Już luty... 06.02.15, 09:41
            ej, ej... smile
            Staram się wink
            • leziox Re: Już luty... 06.02.15, 10:28
              No toż właśnie mówię - ta od Halleya też się stara...
              Hyhyhy!
              • rybka.11 Re: Już luty... 06.02.15, 15:27
                Lezio, Kochanie wink

Ja nie kometa - nawet warkocza nie mam tongue_out wink ...i nigdy nie miałam wink
                • leziox Re: Już luty... 06.02.15, 19:01
                  Mieć warkocza nie musisz aby się świecić na firmamencie...
                  • rybka.11 Re: Już luty... 06.02.15, 19:34
                    Oj Lezio.... wink

Ostatnio jakoś...mam niskie loty wink I do nieba daleko....
    • maly.jasio Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Rybko? 18.02.15, 01:13
      bo nie chcialbym, by nuszki Ci zmarzly - od zamarznietych bucikow...
      • rybka.11 Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 26.02.15, 10:50
        Mam PLUS wink Nóżki ciepłe wink
        • leziox Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 27.02.15, 14:20
          Za dwa dni powiemy: już marzec.
          Leci ten czas jak gupi.
          • maly.jasio a w marcu... 28.02.15, 01:03
            leziox napisał:
            > Za dwa dni powiemy: już marzec.

kwiaty na nuszkach Rybci wyrosna.
            (przebisniegi)
            podejmuje sie je zrywac.

• rybka.11 Re: a w marcu... 02.03.15, 07:55
              maly.jasio napisał:

> leziox napisał:
              > > Za dwa dni powiemy: już marzec.
              >
              > kwiaty na nuszkach Rybci wyrosna.
              > (przebisniegi)
              > podejmuje sie je zrywac.

Przebiśniegów to owszem - nazrywać mi możesz wink ale nie chciałabym, żeby cokolwiek na moich stopach rosło wink
              >
              • maly.jasio paznokietki 24.02.16, 13:30
                Przebiśniegów to owszem - nazrywać mi możesz wink ale nie chciałabym, żeby cokolw
                > iek na moich stopach rosło wink

paznokietki mialem na mysli...
                - chetcie Ci je u Twoich pieknych stopek obetne...
                a potem stopki wymasuje i wycaluje...
          • cambria1.2 Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 01.03.15, 01:41
            Uroczyście zamykam drzwi za lutym wink
            Pora na wiosenny wątek, pani Rybko.
            • rybka.11 Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 02.03.15, 07:54
              cambria1.2 napisała:

> Uroczyście zamykam drzwi za lutym wink
              > Pora na wiosenny wątek, pani Rybko.
          • rybka.11 Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 02.03.15, 07:56
            leziox napisał:

> Za dwa dni powiemy: już marzec.
            > Leci ten czas jak gupi.
            • leziox Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 11.02.16, 21:54
              No zaczął się kolejny luty, 2016 coby było jasne.
              Rybka śpi.
              smile
              • leziox Re: Już luty... a w sieni masz (+) , czy (-) Ryb 14.02.16, 22:39
                14go lutego.
                Rybka śpi.
                No ale coś trza robić, coby jej forum nie zamknęli za nieużywanie.
                • rudka-a Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 16.02.16, 12:14
                  Może śpi...ale misie już sie obudziły
                  nawet jeden bociek już przyleciał...
                  wiosnę czuć....
                  zapadła nam Ribka w letarg wink
                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 22.02.16, 15:20
                    22.02.16
                    Rybka śpi.
                    • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 27.02.16, 17:25
                      27.02.16
                      Rybka śpi.
                      • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 01.03.16, 10:12
                        1.03.2016
                        Rybka śpi.
                        • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 20:09
                          Dobra, wstałam wink
                          • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 20:39
                            Ciekawe tylko na jak długo...
                            • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 21:05
                              no wiosna idzie. .. niedźwiedzie się budzą wink
                              • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 21:33
                                To teraz będziesz już z nami do jesieni, czy jak?
                                • zegor Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 21:35
                                  Marzenie ściętej głowy ! Zaraz zniknie......
                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.03.16, 21:56
                                    Trzeba zatem łapać Rybkę póki łazi w najbliższej okolicy...
                                    • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 03.03.16, 06:01
                                      trzeba mnie przypilnowac, to fakt wink
                                      • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 10.06.16, 11:50
                                        Już czerwiec 2016.
                                        Rybka śpi.
                                        • anus-hka Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.07.16, 17:04
                                          Ekhm...lipiec a Rybka śpismile
                                          • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 02.07.16, 20:55
                                            W lipcu zwłaszcza Rybki to powinny pływać że aż hej!
                                            • anus-hka Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 11.07.16, 13:28
                                              Rybka musi pływać suspicious
                                              • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 11.07.16, 14:16
                                                Już 11 lipca a Rybka nadal śpi...
                                                Snięta rybka coś z tej Rybki...
                                                • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 26.07.16, 21:00
                                                  Koniec lipca 2016.
                                                  Rybka śpi.
                                                  • rudka-a Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 28.07.16, 13:18
                                                    Trochę szkoda tak przespać życie wink
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 27.08.16, 15:22
                                                    Koniec sierpnia 2016.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 31.08.16, 16:00
                                                    Nie śpi, nie śpi wink
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 31.08.16, 20:01
                                                    Nie wiem czy chwilowy przebłysk przebudzenia w ogóle się liczy...
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 01.09.16, 10:31
                                                    Liczy, liczy tongue_out
                                                    To życie mną szarpie i targa na wszystkie strony uncertain
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 01.09.16, 15:16
                                                    Nie myśl że tylko ty tak masz.
                                                    A forum melyna jest zaszczytnym obowiązkiem każdego obywatela.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 01.09.16, 15:16
                                                    Zaraz naturalnie po Twoim.
                                                    I trza czasami się odnotowywać.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 01.09.16, 15:38
                                                    Dlatego się odnotowałam wink
                                                    U Ciebie chyba nawet szybciej niż u siebie wink
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 21.09.16, 18:22
                                                    Druga dekada września 2016.
                                                    Rybka śpi znowu.
                                                    Co będzie zimą?
                                                    Letarg?
                                                    Suślizm?
                                                  • zegor Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 27.09.16, 08:30
                                                    Wrzesień się kończy.....
                                                    Niedługo zima.....
                                                    A Rybki jak nie było, tak ni ma......
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 07.10.16, 13:31
                                                    Już październik 2016.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 26.10.16, 21:13
                                                    Koniec października 2016.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 05.11.16, 15:50
                                                    Początek listopada 2016.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 08.11.16, 14:09
                                                    Pobudka wink
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 08.11.16, 14:57
                                                    No coś podobnego!
                                                    Rybka dzisiaj nie śpi!
                                                    big_grin
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 22.11.16, 07:54
                                                    22.11.16
                                                    Rybka śpi nadal.
                                                    Po krótkim okresie wybudzenia.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 31.01.17, 12:27
                                                    Minął nowy rok, koniec stycznia 2017.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 16.02.17, 15:52
                                                    Oj, nie śpi, nie śpi...
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 05.04.17, 23:01
                                                    Już kwiecień 2017. Rybka śpi.
                                                    smile
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 09.06.17, 13:04
                                                    I czerwiec 2017 nastał a Rybka dalej śpi...
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 10.08.17, 18:11
                                                    Sierpień już mamy
                                                    Rybki wciąż brak
                                                    Więc kwach obalamy
                                                    Nudzimy się tak.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 06.09.17, 23:55
                                                    Wrzesień się zaczął
                                                    Rybka się nie zjawia
                                                    Wredna gadzina
                                                    Tu się nie objawia.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 03.10.17, 11:25
                                                    Wredna?? wink
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 03.10.17, 12:39
                                                    O, w końcu ruszyło i sprowokowało do odpowiedzi...
                                                    Pewnie że wredna bo nie interesuje się tymi co się interesują Rybką i myślą czy jej idzie dobrze.
                                                  • rybka.11 Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 03.10.17, 12:53
                                                    Rybce jakoś idzie... wink Jakoś...
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 31.10.17, 14:49
                                                    Jeśli Rybce idzie jakoś, to powinna coś zrobić w kierunku, aby jej szło nie jakoś a dobrze.
                                                    smile
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 12.01.18, 10:22
                                                    Już nowy roczek, niedługo wiosna, a Rybka śpi.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 09.02.18, 20:52
                                                    Już kolejny luty.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • leziox Re: Już luty... a Rybki nie widać ;) 31.01.19, 14:22
                                                    Jutro nastepny luty.
                                                    2019.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • maly.jasio a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 31.01.19, 21:34
                                                    leziox napisał:
                                                    > Jutro nastepny luty. 2019.
                                                    > Rybka śpi.

a ja uwazam, ze smazy sie na patelni

gdzies w Dominikanie:
                                                    tropicalsun.pl/news/dominikana/punta-cana-wyjatkowe-plaze-dominikany
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 31.01.19, 22:04
                                                    To nie Rybka. Ona woli uparcie chłodne klimaty.
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 18.06.19, 12:03
                                                    Już czerwiec 2019.
                                                    Rybka nadal w hibernacji.
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 08.05.20, 21:46
                                                    Gwoli zaksięgowania:
                                                    Maj 2020.
                                                    Rybka śpi.
                                                  • rybka.11 Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 15:07
                                                    A tym razem Cię zaskoczę - bo nie śpi big_grin
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 17:00
                                                    No nie powiem. Zasskoczenie jest olbrzymie.
                                                    Nie spodziewałem się panny Rybki już tutaj, szczerze mówiąc.
                                                    Ale tak na wszelki wypadek dopisywałem się co parę m-cy, aby wyglądało, że forum mniej czy więcej, ale działa.
                                                    Buziam korespondencyjnie.
                                                    smile
                                                  • rybka.11 Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 18:44
                                                    ;*
                                                    Też" buziam" 😊
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 19:41
                                                    Nie wiem, po co ten cudzysłów, hehehe.
                                                  • rybka.11 Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 19:57
                                                    Oj, nie chciałam tak...natrętnie Cię cmokać publicznie 😉.

leziox napisał:

> Nie wiem, po co ten cudzysłów, hehehe.
                                                  • leziox Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 20:00
                                                    No dobra, umówimy się niepublicznie w takim razie.
                                                    smile
                                                  • rybka.11 Re: a ja uwazam, ze smazy sie na patelni 27.05.20, 20:02
                                                    Obiecanki cacanki 😀
                                                    leziox napisał:

> No dobra, umówimy się niepublicznie w takim razie.
                                                    > smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka