Dodaj do ulubionych

19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce

11.09.09, 01:28
Dostałem taką wiadomość na nk.

"Hej,
pisze bo znalazlem Ciebie wśród znajomych z profilu Warty Zawiercie.
w weekend 19,20 IX.2009 Warta gra pierwszy mecz u siebie, na stadionie przy
starym Osirze, mam nadzieje, że wiele osób się pojawi i mimo, że to klasa B,
będzie można obejrzeć "dobry futbol", dobry bo rodzimy.

Fajnie by było, gdyby stadion przy ulicy moniuszki zapełnił się, jak kiedyś,

Sam przyjeżdżam specjalnie żeby uczestniczyć w tym wydarzeniu. Bo jest to
wydarzenie dla każdego fana Warty Zawiercie i każdego fana piłki nożnej w
Zawierciu, mam nadzieje, że i Ciebie nie zabraknie."

http://www.90minut.pl/liga/0/liga4571.html
Obserwuj wątek
    • arsenallzaw Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 12.09.09, 20:12
      A ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady ... :)

jak za starych dobrych 3 ligowych czasów :)

kto pamięta jak na meczu z Zagłębiem było na stadionie ponad 6 tyś ludzi? Albo
      jak przyjeżdżali kibice z Jastrzębia, Miedzi Legnica czy mecze z Rakowem.

eh
      • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 13.09.09, 01:45
        Ja pamiętam 3 ligowe czasy choć na meczach byłem chyba wtedy tylko kilku.
        Wszystko przez to, że już w Zawierciu nie mieszkałem. Pamiętam ile ludzi
        przychodziło na stadion, że powstała "trybuna dla gości" no i że mieliśmy
        swojego zawierciańskiego Bosmana, szefa kibiców.

Aha mecz jest 20 o 16tej jak wynika z rozpiski.

Wszyscy, którzy mogą na stadion! Niech Warciarze poczują nasze wsparcie.
        • rommi19 Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 15.09.09, 17:25
          Liczę na liczne przybycie kibiców. Widać że Warta jest obecnie głównym kandydatem do awansu do klasy A. Zaciąg ze Źródła skutecznie w tym pomoże.
          • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 18.09.09, 02:13
            Mecz w końcu jest 19 IX o g. 16.

PS Będę na meczu. Może zrobimy małe forumowe mitnięcie? Krzysztof będziesz na
            meczu? Wziąłbyś tę flagę, proszęęęęę. :)
            • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 18.09.09, 02:14
              adam81w napisał:

> Mecz w końcu jest 19 IX o g. 16.
              >
              > PS Będę na meczu. Może zrobimy małe forumowe mitnięcie? Krzysztof będziesz na
              > meczu? Wziąłbyś tę flagę, proszęęęęę. :)

Chodzi mi naturalnie o tę flagę biało-czerwoną z napisem Zawiercie.
              • uksv Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 19.09.09, 12:16
                Flaga reprezentacyjna, jak nazwa wskazuje, tylko na meczach kadry :)
                Jeśli rzecz jasna mówimy o :
                i35.tinypic.com/w8ap7a.jpg ;)
                • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 19.09.09, 21:56
                  A czemu tylko na meczach repry?

Ja bym ją wieszał i na meczach ligowych. Przecież to pokazuje, że miasto i klub
                  są propolskie. To miłe zobaczyć taką flagę w polskich barwach na meczu ligowym.
                  Są takie flagi wieszane na meczach Legii, Górnika, Wisły, Widzewa i na każdym
                  polskim stadionie więc czemu nie u nas?

PS Pozdrawiam Tomka, który naraił mnie na mecz i jego kompanię.
                  • adam81w 19 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 1:2 19.09.09, 22:02
                    Wynik 1:2 (0:1)
                    Bramki:
                    0:1 Łoboda Dawid '6
                    1:1 Marcin Gryc
                    1:2 Łoboda Dawid '85
                    Widzów ok 400
                    • adam81w Re: 19 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 1:2 21.09.09, 15:21
                      moja relacja tu -> www.wiadomosci24.pl/artykul/klasa_b_warta_zawiercie_zapora_przeczyce_1_2_0_1_110018.html
                      • adam81w Re: 19 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 1:2 21.09.09, 22:12
                        Fotki -> www.wiadomosci24.pl/artykul/klasa_b_warta_zawiercie_zapora_przeczyce_1_2_110176.html
                  • uksv Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 21.09.09, 11:32
                    Tak zostało ustalone. Ani na meczach Viretu, ani Warty flaga nie będzie
                    wisieć :)
                    • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 21.09.09, 15:18
                      Niezbyt mądrze zostało ustalone, jeśli mówisz prawdę, że coś ustalano (kto tak
                      ustalił?). Jak dowiodłem wieszanie takich flag na stadionach ligowych w Polsce
                      jest powszechne i w porządku.

Chciałbym wiedzieć czemu naprawdę nie chce się wieszać tej flagi na naszym
                      stadionie? Komuś się to nie podoba? Komuś przeszkadza patriotyzm?
    • krzy76siek Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 27.09.09, 23:30
      Ale mnie tu dawno nie było A tu tematy ciekawe .
      Ale ważne ,że dziś WARTA pokonała Iskrę Psary 11 - 0 .Co za festiwal
      bramek .Warto było pojechać i zobaczyć.
    • krzy76siek Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 27.09.09, 23:42
      A co do flagi "połączeni w bieli i czerwieni" to jest to flaga
      przeznaczona na reprezentację i częto na takich meczach jest
      wywieszana .Ja wywieszałem ją min. w Klagenfurcie podczas meczu z
      Chorwacją i w Bratysławie podczas spotkania ze Słowakami.
      Ostatnio można ją było zobaczyć podczas meczu z Irl.Płn. w
      Chorzowie -rozwiesili ją fani VIRETU . I tak już jest kto jedzie ,
      kto ma możliwość ten ją zabiera i rozwiesza ...ZAWSZE TAM GDZIE
      NASZA POLSKA GRA !!! Ważne ,że nazwa ZAWIERCIE jest widoczna w
      Polsce i nie tylko.
      • adam81w Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 28.09.09, 21:24
        Krzysiek a dostałeś mejla ode mnie przed meczem z Przeczycami?

PS Za flagę już ci kiedyś dziękowałem :)
        Ale dalej uważam, że można by ją wieszać na meczach ligowych czy to Warty czy
        Źródła czy może nawet Olimpii Blanowice jeśli znów będzie grać. Wg mnie to dobry
        pomysł no ale oczywiście można się ze mną nie zgadzać.
        • uksv Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 04.10.09, 22:59
          Flaga generalnie jest ze składek kibiców Viretu i Warty. Wisieć będzie
          tylko na meczach kadry. Zresztą nie ma co tu już pisać na ten temat
          więcej.
          • thewickerman1 Re: 19/20 IX Warta Zawiercie - Zapora Przeczyce 05.10.09, 14:31
            Zmienię temat. Niech mi ktoś powie ile zespołów awansuje z naszej grupa B klasy
            do A klasy? Są jakieś baraże itp? Objaśni mi to ktoś?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka