Dodaj do ulubionych

Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!!

02.12.10, 00:34
Po krótkiej rozmowie z panem prezydentem M.Mazurem która miała miejsce drogą elektroniczna ( email) , w której zaproponowaliśmy darmowa możliwość zareklamowania przed 1 turą wyborów panu Mazurowi w zamian zostaliśmy potraktowani jak śmieć i obrażeni . Panie Mazur jeśli tak traktuje pan człowieka i tyle jest dla pana wart człowiek to jesteśmy zmuszeni stwierdzić ze nie nadaje się pan na Prezydenta Miasta Zawiercia . Bo tym zachowaniem niestety jesteśmy zbulwersowani i uważamy ze mieszkańcy powinni wiedzieć kto chce reprezontowac i rządzić ich miastem , jest pan jeszcze zbyt młody i Butny aby współpracować Np. z rada miasta czy Rządzić Zawierciem

Oddając swój glos 5 grudnia zastanówmy się czy tez nie zostaniemy potraktowani przez pana mazura tak nie godnie jak na człowieka przystało

Obserwuj wątek
    • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 02:46
      Ja po 4 latach patrząc na to co zrobił Mazur dla miasta widzę tylko takie efekty.
      1/ Pomalowanie dwóch przejść podziemnych/na dworcu i kolo Złotego Rogu.
      2/Kilka tablic w powiecie z napisem Zawiercie.eu
      3/Przeniesienie Dni Zawiercia ze słonecznego czerwca na deszczowy Wrzesień.
      4/Wyrwanie dobrych ławek wkopanie w to miejsce nowych/może trochę ładniejsze/po co ?
      5/Wkopanie kilka tablic ogłoszeniowych/Najciekawiej wkopana jest koło Koscioła B.Ciała/gratuluje miejsca:)
      6/Zrobienie dwóch progów zwalniajacych na ul.Szklarskiej./tam mieszka/
      7/Szkoła w Bzowie.
      8Troche chodników .
      9/No chyba coś tam jeszcze zrobił ale mi się nie utrwaliło.
      Ten ;;olbrzymi dorobek;;powoduje,że ma szanse zostać na następną kadencje :(
      • jedzoslaw Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 07:41
        A cóż takiego Wam szanowny prezydent uczynił? Na czym polegało to chamstwo? Odważył się odmówić Wam darmowej reklamy?
        • jedzoslaw Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 10:32
          Poza tym, zapewne chodziło Ci o "butę". Tylko wyjaśnij, proszę na czym polegała owa buta czy chamstwo. Bo takie rzucanie się i plucie bez podania konkretów jest delikatnie mówiąc miałkie.
      • mieszkaniec_zawiercia Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 17:42
        trochę przesadziłeś/łaś
        sugeruje lekturę www.um.zawiercie.eu/kategorie/raport-2006-2010
    • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 10:31
      twojezawiercie napisał:

, w której zaproponowaliśmy darmowa możliwość zarekla
      > mowania przed 1 turą wyborów panu Mazurowi w zamian
      >
      Mam takie pytanie do ;;twojezawiercie;;
      Dlaczego dopiero teraz przed samą drugą turą piszesz o tym skoro to miało miejsce przed pierwsza tura wyborów ?????????????DZIWNE TO TROCHE
      • jedzoslaw Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 10:36
        > Dlaczego dopiero teraz przed samą drugą turą piszesz o tym skoro to miało miejs
        > ce przed pierwsza tura wyborów ?????????????DZIWNE TO TROCHE

No właśnie, nasz naczelny trybun ludowy i Don Kichote w jednym najpierw grzmiał nad bezczelną propagandą ze strony p.Drużbińskiego pompującego balon R.Macha (choć nie przeszkadza mu, iż rzeczony Mach ma największy z możliwych baner reklamowy na stronie głównej jego portalu), a teraz znowuż oburza się na rzekome chamstwo M.Mazura- oczywiście bez podania szczegółów.
    • jurny5 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 02.12.10, 11:31
      Też przyłączę się do pytań powyżej.

Skoro się pluje na kogoś należałoby wyjaśnić co i jak.

Ps. Nazwiska piszemy z dużej litery, rządzić wystarczy z małej:)
    • samanta.2 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 12:02
      Zamiast pracować robią kampanie Machowi - kolejny zły nawyk?
      Sami zobaczcie na:
      www.youtube.com/watch?v=K g2nf-qfvR8
      • twojezawiercie Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 15:06
        samanta.2 napisała:

> Zamiast pracować robią kampanie Machowi - kolejny zły nawyk?
        > Sami zobaczcie na:

uczą sie od pana prezydenta i jego kumpli jak to mowia przyklad idzie z góry

pozdrowienia dla pani samanta2
    • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 17:45
      JAKOŚ NIGDZIE NIE WIDAĆ ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

twojezawiercie napisał:

, w której zaproponowaliśmy darmowa możliwość zarekla
      > mowania przed 1 turą wyborów panu Mazurowi w zamian
      >
      Dlaczego dopiero teraz przed samą drugą turą piszesz o tym skoro to miało miejsce przed pierwsza tura wyborów ?????????????DZIWNE TO TROCHE
      • twojezawiercie Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 22:38
        fasolkaa1 napisał:

> JAKOŚ NIGDZIE NIE WIDAĆ ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        >
        > twojezawiercie napisał:
        >
        > , w której zaproponowaliśmy darmowa możliwość zarekla
        > > mowania przed 1 turą wyborów panu Mazurowi w zamian
        > >
        > Mam takie pytanie do ;;twojezawiercie;;
        > Dlaczego dopiero teraz przed samą drugą turą piszesz o tym skoro to miało miejs
        > ce przed pierwsza tura wyborów ?????????????DZIWNE TO TROCHE

Bo dostalem odpowiedz dopiero przed 2 tura wiec jak tylko przeczytalem to wam napisalem
        co do tresci emaila pana prezydenta zostanie opublikowana w mediach zawiercianski
    • edwwas1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 21:32
      Ta polemika miała być do Listu otwartego do Ryszarda Macha umieszczonego na portalu Zawiercie24.info
      Niestety nie mogę z nieznanych mi przyczyn wysłać mojej opinii na ten portal

Przeczytałem ten pean na cześć Pana Ryszarda Macha i bardzo się ucieszyłem, że są ludzie, którzy doceniają zasługi tego Pana i widzą go, jako gospodarza naszego miasta.
      Ja z perspektywy mieszkańca Zawiercia i sąsiada Pana Macha oceniam to zupełnie inaczej.
      Po pierwsze
      Jeżeli jest się urzędnikiem to trzeba wykonywać swoją prace i to porządnie i zgodnie z potrzebami ludzi i miasta – to gdzie te zasługi
      Jeżeli ja wykonuję swoją pracę porządnie to czy należy mi się od razu medal?
      Po drugie
      Poprzednie kadencje Pana R. Macha nie przyniosły efektów w postaci infrastruktury i powstawania nowych miejsc pracy.
      To, co powstało za jego czasów w Zawierciu to były inwestycje także z dotacji.
      Po trzecie
      Jak już wspomniałem jestem sąsiadem Pana R. Mach i nie będę pisał o plotkach na jego temat, ale niepodobna mi się, że nigdy nie zadbał o osiedle, na którym mieszka, mimo obietnic na zebraniach z mieszkańcami?
      To fakt. Tej zimy ponownie ( tak też było w latach ubiegłych) odśnieżana jest ulica koło jego domu w pierwszej kolejności i nawet jest posypana, a na innych uliczkach trzeba się nie mało napracować, aby dojechać do domu.
      Tyle tych wyliczanek.
      Teraz o drugim kandydacie na prezydenta
      Pan Mirosław Mazur dobrze, że wykorzystał te przygotowane projekty, które zostawił poprzednik Pan Mach a przygotowali urzędnicy magistratu i częściowo je zrealizował. Zaniechanie realizacji lub tworzenie nowych koncepcji było by głupotą i arogancją. Ale on też wykonywał tylko swoją prace i nie powinien prężyć piersi po ordery.
      Na spotkaniach na naszym osiedlu byłam zawsze obecny i nie podoba mi się jak Pan Mazur traktuje ludzi. Być może spotkania były mało uporządkowane, ale opanować kilkanaście niezadowolonych osób można być bardzo trudne a jeszcze trudniejsze jest tłumaczenie, dlaczego nie robi się tego, czego oczekują mieszkańcy.
      Pan Mazur niestety na tych spotkaniach był bardzo zasadniczy wręcz arogancki i często nie mówił o rzeczach interesujących lokalną społeczność.
      Ciągłe animozje pomiędzy Panem Mazurem i Machem nie przyniosły nic dobrego naszemu miastu. Ich wojna podjazdowa to przegrana naszych mieszkańców.
      Lepiej by było żeby Prezydentem Zawiercia został ktoś inny.
      Niestety musimy kogoś wybrać, – ale kogo?

Wybór należy do nas mieszkańców

E. Wasik
      • twojezawiercie Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 22:32
        edwwas1 napisał:

w
        >
        > E. Wasik

Bravo bardzo ładnie to pani napisala i wszystko ujeła
      • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 04.12.10, 04:07
        Prosze wysłać ten list na adres
        redakcja@zawiercie.info
        Może wydrukuja bo juz bedzie po wyborach.
        Prosze napisać na forum po wysłaniu tego listu,

www.zawiercie.info/view.php?mod=wiadomosci
      • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 04.12.10, 04:10
        Prosze wysłać ten list na adres
        redakcja@zawiercie.info
        Może wydrukuja bo juz bedzie po wyborach.
        Prosze napisać na forum po wysłaniu tego listu,

www.zawiercie.info/view.php?mod=wiadomosci
    • fasolkaa1 Re: Chamstwo i Butność Pana Prezydenta!!! 03.12.10, 23:05
      Ma pani racje,ani jeden nie nadaje się na prezydenta.Mach sposobem prowadzenia kompani OŚMIESZYŁ siebie zraził do siebie niektórych ludzi.
      Mazur tez nie zyskał znaczącej różnicy nad Machem.
      Niestety na razie nikt nie potrafił przebić obecnego układu.
      Jedyne wyjście dla miasta aby ci dwaj panowie podali sobie rece i zaczeli dobrze rzadzić tym miastem.Jeden z nich jako prezydent a drugi jako zastepca.
      Obojetnie który bedzie zastepcą a który prezydentem.

NAJWAŻNIEJSZE JEST ABY PO WYBORACH zawiercie.info MIAŁO NOWEGO NACZELNEGO REDAKTORA KTÓRY NIE ODMOWŁBY PANI WYDRUKOWANIA TEGO LISTU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka