Dodaj do ulubionych

dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, malarz

12.01.12, 14:39
Znacie kogoś godnego polecenia w Zawierciu? Niekoniecznie stąd, ale miejsce pracy to Zawiercie. Potrzebuję kogoś do malowania (łącznie z przygotowaniem pomieszczeń), hydraulika w sprawie wybijania rur w pionach (wiem, że to grubsza sprawa, ale i tak coś trzeba zrobić) i kogoś takiego "awaryjnie" do napraw różnych, które się codziennie zdarzają. Chodzi mi o pomoc osobie starszej, która tam mieszka i czasem jak jej się coś zepsuje to potrzebuje "na już", bo sama nie zrobi tego.
Grunt, żeby to byli ludzie naprawdę dobrzy, sprawdzeni. Każde info wskazane, też kogo unikać :)
Obserwuj wątek
    • 1instr Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 27.01.12, 20:36
      gorąco polecam pana Krzyśka"złota rączka"malowanie tapetowanie drobne naprawy przeróbki np mebli u mnie kładł kostkę brukową i płytki,ostatnio przerabiał mi garderobę i tapetował jest z Zawiercia moge podać nr tel z tego co się orientuję jest dość czasowy
      • pucaluta Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 16.02.12, 13:31
        Witam,
        to ja poproszę o namiary na priva :)
      • 1instr Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 18.02.12, 12:53
        Krzysztof 502 950 927
        • 1instr Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 18.02.12, 12:56
          acha dzwonić tak najlepiej wieczorkiem po 20.00
    • andriu3911 Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 16.02.12, 12:44
      Witam znam takiego goscia robil mi mieszkanie w Zawierciu na Poludniowej,zajmuje sie tagze dociepleniami budynkow polecam cenowo zgodny ma na imie krzysztof tel 515807462
    • manio911 Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 09.04.12, 15:22
      znam gościa-fachowca od malowania jest tani i solidny,polecam.
      • balsam12 Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 02.12.15, 14:12
        Witaj! Poprosiłbym o nr. tel. do tego fachowca
    • alex6565 Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 28.05.12, 11:37
      Witam, bardzo polecam firmę hydrauliczną obsługującą podobno cały Śląsk z której usług korzystałem już 2 razy i za każdym razem podejście profesjonalne i na prawde godne polecenia, usunięto usterkę której 3 wczesniejszych fachowców nie dało rady zrobic. Nie pamiętam nazwy firmy ale podaję numer, może ktoś skorzysta, 535-539-853
    • basia526 Re: dobry fachowiec- hydraulik, złota rączka, mal 20.09.15, 14:12
      Ja korzystam z usług Pana Adriana, naprawdę solidny i dokładny w tym co robi, jeśli chodzi o ceny za usługi to raczej przeciętne ale zawsze mogę na niego liczyć i wiem że zrobi dobrze. Może komuś się przyda jego numer 514425806
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka