Dodaj do ulubionych

ilu nas forumowiczow zawiercia jest?

18.03.05, 12:10
forum kuleje z powodu braku ludzi czy braku tematow do rozmow?wpisujcie sie
wszyscy ktorzy zagladacie na to forum czasem!!osobiscie nie jestem
zwolenniczka takich postow ale jestem ciekawa co sie dzieje z cala licealna
mlodzieza i emigrantami studentaki-nie zagladacie tu?moze jest jakies inne
ciekawsze forum zawiercia?
Obserwuj wątek
    • adam81w Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 18.03.05, 15:51
      ja bym sie wpisal ale znowu bedzie ze jest za duzo moich postow choc to nie
      prawda , wystarczy popatzrec a ze sie wpisuje no coz staram sie co jakis czas
      rozruszac forum bo na poczatku tak tzreba nie jak inni admini na innych forach
      ktore przygasaja .
      Ciekawszego forum nie ma :)
      a na serio forum to grupa . to jaka jest grupa zalezy od jej czlonkow . Wiec
      moze czlonkowie za malo wnosza . Ktos zaklada grupe jest ona jakas sa jakies
      zasady , potem przychodza nowi . Po to zeby wszystko dzialalo ok , zarowno to
      co oferuje grupa poprzez swych dotychczasowych czlonkow musi byc ciekawe dla
      tych co dopeiro przychodza ( a jesli przychodza to widocznie dlatego ze cos
      ciekawego jest ) jak i ci ktorzy przychodza musza cos wnosic cos swojego cos
      wbudowywac w grupe . Potem ci nowi staja sie starzy i sami tez stanowia grupe i
      sami tez decyduja o tym jaka ta grupa jest i czy jest ciekawa . trudno wymagac
      by jedna osoba ktora jakas grupe zaklada caly czas pozniej dbala tez sama o to
      aby ta grupa sie rozwijala . to musza zrobic takze ci nowo przybyli czlonkowie .
      Ja mam na to tez taka teorie ze moze zawiercianie boja sie pisac . walczyc o
      swoje sprawy . pewnie sie myle .
    • adam81w Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 18.03.05, 15:58
      jeszcze tylko jedno . moze tez byc tak ze forum jest za slabo rozreklamowane .
      to troche przytyk do mnie . na poczatku dawalem duzo linkow w wielu miejscach
      chocby w sygnaturze pod kazdym zalogowanym postem a potem skonczyly mi sie
      jakos pomysly na to jak reklamowac .
      mzoe tez byc tak ze malo osob zaglada bo po prostu maja swoje zycie i nie maja
      czasu .
      inna kwestia co to znaczy ze malo zaglada . choc jak na 60 tys miasto mogloby
      wiecej .
      tez musze jedna rzezc napisac . dosc trudno mi byc ze tak powiem na biezaco w
      sprawach zawiercia w tym co go zajmuje interesuje czym zyje dlatego ze sam
      mieszkam obecnie w warszawie 400 kilosow odleglosci i sila rzeczy tych rzeczy
      nie czuje . nie jestem na miejscu i nie opisuje wydarzen na biezaco jak czyni
      to np bloxer :) zawiercianin . przyznam ze troche licze na meszkancow miasta ze
      sami rozruszaja cos co powstalo w sumie dla nich .
      sorki ze sie tak rozpisalem . mam nadzieje ze nie wezmiesz tego jako zarzut ze
      sie za duzo udzielam na swoim forum i zawyzam liczbe postow ale ja po prostu
      lubie to forum .
      pozdro
      • zawiercianin Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 18.03.05, 18:39
        wpisuje się .
      • k_i_k_a Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 21.03.05, 09:03
        zaglądam.. ostatnio rzadko się odzywam, ale zaglądam. Choć tylko z sentymentu
        jakiegoś. Od 10 lat nie mieszkam w Zawierciu, wyjechałam na studia i już nie
        wróciłam. Ale wybieram sie na święta do rodziców, pozdrawiam wszystkich, którzy
        tu zaglądają :)
      • biomedia Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 23.03.05, 18:51
        oj widze ze masz mi za zle...:(nie chowaj dlugo urazy...

fajnie ze chcialo ci sie zalozyc to forum i wiem ze na tobie spoczywa powinnosc
        podtrzymywania tematow ale zaskoczyl mnie brak aprobaty dla ogloszen(fakt nie
        wiem jak brzmialo to ogloszenie o ktorym wpsominales)..nie mozesz krytykowac
        kogos w momecie kiedy stan forum jest jaki jest..
        a jest taki ze zawiercianie miszkajacy jeszcze w zawierciu nie zagladaja tu
        zbyt czesto i ni jest ich zbyt wielu:(
        pozsoatalismy tylko my emigranci na polu bitwy;)
        powiem szczerze ze weszlam tu zeby sie czegos dowiedziec o moim bylym miescie:(

APEL
        forumowicze bierzcie sprawy w swoje rece odciazcie admina i porozmawiajmy o
        czyms wreszcie!!!
        pozdrawiam
        • adam81w Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 23.03.05, 22:27
          haha wiec niby ja mam wiedziec co sie dzieje na miescie ? niby skad z
          internetu . za zle ci moze mam ze tzrymasz dziwnie strone tej firmy . poza tym
          no wiesz nie mam zamiaru komus nie powiedziec tego co mysle tylko dlatego ze
          moze sie przestac wpisywac i szczegolnie ze uwazam ze mam racje , zreszta
          powiem szczerze ze na takim wpisywaniu mi nie zalezy . robisz z tego zbyt duza
          sprawe . nic sie takiego nie stanie jak osoby ktore chca robic z mojego forum
          reklamowke dla swojego interesu nie bede sie wpisywali . Stan forum jest jaki
          jest i ze niby interesownie mam przestac krytykowac tego albo tamtego bo sie
          obrazi i se pojdzie to niech se idzie jak nie umie uszanowac pewnych zasad .
          kurde na siel nie bede tzrymal . zreszta pierwszy raz chyba kogos na tym forum
          skrytykowalem i sie od razu zrobil szum . najgorszy nie jest ten stan tak btw .
          powyprzedzalismy juz niektore fora sprywatyzowane a wiec takie ktore byly
          zalozone przez sama gazete dawno temu czyli nie ejst zle . jednakze masz racje
          sami forumowicze tez musza aktywnie zaczac dzialac :)
        • adam81w Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 23.03.05, 22:29
          hm nie spoczywa tez na mnie zadna powinnosc podtzrymywania tematow ,
          podtrzymywanie tematow jst troche zalosne tak btw
    • abuc Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 24.03.05, 10:00
      Hej jestem 3 raz na forum. Jest troche senne. Szkoda ze zawierciem na
      internecie interesuja sie glownie osoby ktore z miasta wyjechaly. Pozdrawiam
    • roberti.ori Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 25.03.05, 09:43
      czasami zaglada tu każdy, ale brak tematów dla tego miasta, jesli juz ktoś chce
      coś poruszyc to od razu sie go przegania. pozdrawiam serdecznie
      • adam81w Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 25.03.05, 12:22
        no przepraszam . coz za manipulacja . " jak ktos cche cos poruszyc " , wydawalo
        mi sie ze pokornie przyjal pan swoj blad jakim bylo reklamowanie sie tutaj wiec
        skad jakiekolwiek pretensje . po drugie nie sposob nie zauwazyc ze jedyna
        rzecza jaka pan poruszyl to bylo " nasza firma X jest tu jest tam " . Jezeli
        pisalby pan zgodnie z netykieta czyli bez reklamowania to nie wycialbym pana
        watku i pan dobrze o tym wie , wiec nie jest tak ze ja kogokolwiek przeganiam .
        pozdrawiam .
    • atokal Nowe, ciekawsze forum 29.03.05, 16:55
      www.forum.zawiercie.pl <- oficjalne forum Zawiercia. Ciągle się rozrasta. Zajżyjcie!
      • fasolkaa1 Re: Nowe, ciekawsze forum 01.04.05, 08:30
        Tam,to forum jest nudne a o tym mało kto wie.
        Pozdrawiam wszystkich z Zawiercia.
    • gryzli5 Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 18.05.05, 14:28
      Pochodzę z Zawiercia ,ale już od wielu lat mieszkam na Pomorzu ,jednak zawsze sledze wszystko co dotyczy mojego rodzinnego miasta.
      Mam nadzieję że w tym roku uda mi się w czasie wakacji przyjechac i ocenić co się zmieniło od mojej ostatniej wizyty dwa lata temu.
      Słyszałem ze rynek na żabkach przykryli dachem ,więc chyba coś się dzieje ;-)
      • majeczkaa Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 25.05.05, 00:22
        No to ja melduję się z Zawiercia.
        Nigdzie nie wyjechałam, choć rozmyślam nad taka opcją.
        TYMczasem pozdrawiam WSZYSTKICH :))
        • fasolkaa1 Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 25.05.05, 17:18
          Ja też wszystkich pozdrawiam.Zawiercie jest WSPANIAŁE.
        • dora750 Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 22.07.05, 14:20
          Jam Ci jest z Zawiercia, ale chyba więcej czasu spędzam w pracy, w Katowicach ;-
          ))
          • jedzoslaw Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 17.08.05, 21:52
            To ja też się wpisuję. Dopiero teraz odkryłem to forum, chociaż oprócz tego
            forum jest też inne w "Wirtualnym Zawierciu". I zapraszam innych,ujawniajcie
            się, również ci spoza Zawierciowa,ale z powiatu. Ja np.mieszkam w
            Ogrodzieńcu,ale w Zawierciu spędzam b.dużo czasu. Pozdrawiam wszystkich.
            • unknown10 Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 11.12.05, 03:00
              to ja tez sie wpisuje po odkryciu tego forum.
              Zawiercie sie zmienia, chociaz ja z niego zawsze chcialam uciekac... no i udalo
              mi sie uciec calkiem daleko...ale sentyment pozostal...ostatni raz odwiedzilam
              Z-cie w listopadzie 2005.
              Zaskoczona bylam niezmiernie tym, ze kino Wlokniarz juz nie istniej, a w lokalu
              jest mnostwo malych sklepow...
              A ja pamietam jak ogladalam we Wlokniarzu 101 Dalmatanczykow w wersji
              animowanej, oraz Szatana s siodmej klasy.
              Niesamowite.
              Ula
        • zawie Re: ilu nas forumowiczow Zawiercia jest? 14.10.06, 20:24
          Bywam, tutaj często jak mogę !
    • penultima Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 16.01.06, 17:01
      Witam, ja nie jestem z Zawiercia ale już wkrótce zamieszkam w okolicy.
      Nie znam tu nikogo i stąd moje zainteresowanie tym forum. Ale rzeczywiście
      jest ono rzadko odwiedzane, zapytałam o ping ponga i brak odzewu, może jutro
      rano znajdę jakąś odpowiedź.

Tymczasem pozdrawiam wszystkich forumowiczów i do zobaczenia w Zawierciu!
      • gryzli5 Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 22.02.06, 11:21
        Teraz to nie wiem gdzie można pograć w pingla ,ale nie wszyscy wiedzą że Zawiercie kiedys było silne w tej dyscyplinie.
        Dziłał klub Włókniarz Zawiercie i był nawet wysoko-sam trochę trenowałem pod okiem Pna J.Dąbrowskiego (już chyba go nie ma wśród nas)
        Moje efekty były kiepskie ,ale było w Zawierciu kilku dobrych zawodników .
    • mavrica Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 26.02.06, 16:50
      Ja też się wpisuję. Jestem urodzoną zawiercianką, ale jakoś od zawsze mam ochotę
      uciec - może za jakieś kilka lat uda mi się to :D. Pozdrowionka dla wszystkich
      • maedma Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 28.03.06, 21:32
        Witam, urodziłem sie w Zawierciu (kocham to miesto) i przez 18 lat tam
        mieszkałem. Chodziłem do szóstki i do I LO na biol-chem. Potem poszedłem na
        studia i już nie wróciłem ale mieszkają tam moi rodzice i brat. Teraz mieszkam w
        Raciborzu jednak dość często odwiedzam Zawiercie.
        • stalowy_szczur1 Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 31.03.06, 12:56
          ...to ja też się dorzucę. Chodziłem do szóstki, ale studia wyciągnęły mnie z
          Zawiercia skutecznie.
          Pzdr!
          Szyba
          • schulz Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 02.04.06, 00:04
            ok. chodziłem do dwójki, potem studia w Katowicach, teraz praca W Jaśle,ale w
            Zawierciu bywam 2-3 razy w roku u rodziców.Pzdr
          • schulz Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 02.04.06, 00:05
            ok. chodziłem do dwójki,potem 'Żeromski', studia w Katowicach, teraz praca W
            Jaśle,ale w Zawierciu bywam 2-3 razy w roku u rodziców.Pzdr
            • maedma stalowy_szczurze 05.04.06, 20:27
              Ja też chodziłem do szóstki, pierwsza wychowawczyni Pani Kielan, potem do
              Żeromskiego. Może znajdziemy jakichś wspólnych znajomych. Mieszkałem na dawnej
              Łazarza (teraz Wiśniowieckiego)
              pozdrawiam.
      • tobix1985 Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 14.10.06, 15:34
        u.Blanowska sie klania....
    • ba_k Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 07.09.06, 08:12
      zgłasza się kolejny forumowicz! CZeść:) na forum od nie dawna, dobrze że jest
      takie o naszym mieście

www.przekaz.blox.pl - między innymi o Zawierciu, zapraszamy do współpracy
      • roberti.ori Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 09.09.06, 15:49

nie wiem czy wypada mi się zaliczać jako zawiercianin, ponieważ mieszkam tu dopiero trzy lata, ale od czasu do czasu odzywam sie na forum. pozdrawiam
    • genetlman Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 12.10.06, 23:19
      obecny !!!
    • arsenallzawiercie Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 14.10.06, 12:05
      melduję się :)
    • le_szek Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 14.10.06, 23:07
      A, to i ja się dopiszę (przy okazji 500 post stworzę :-) )
    • plote.sobie Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 15.10.06, 15:56
      jestem!
    • daemia_10 Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 21.10.06, 15:02
      to i ja się wpiszę - od 10 lat mieszkam z Poznaniu, ale sercem pozostałam
      zawiercianką; na forum zaglądam sporadycznie,ale fajnie, że jest :)
    • usarmy Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 09.01.07, 18:20
      ZAWIERCIE SUPER MIASTO !!!!!!!!!!!!!!!!!! OWEN
    • krzy76siek Re: ilu nas forumowiczow zawiercia jest? 11.01.07, 17:48
      na forum zaglądam od niedawna ale w ZAWIERCIU JESTEM OD ZAWSZE ! ! !
      I myślę że na zawsze...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka