Dodaj do ulubionych

Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta

03.05.07, 15:07
Na obchodach 1 i 3 maja z Jak co roku byly obecne władze Miasta a tu
prosze Sam zapraszal na obchody 1 i 3 majowe a nie pojawił sie gospodarz
miasta czy to prawda jest ze Mazur nie pojawił sie tylko wice byli obecni
czy ktos cos wie otym ?
Obserwuj wątek
    • intelli Re: KOGO TO OBCHODZI? 04.05.07, 16:40
      Mariunia! powiedz - KOGO TO OBCHODZI?
      • mariunia Re: KOGO TO OBCHODZI? 05.05.07, 12:33
        Panie intelli forum poto zostało stworzone aby muc podzielic sie swoim
        zdanie z innymi internałtami na dany temat. A co do wykluczenia mnie z
        forum to prosze napisac do gazeta.pl pozdrawiam i miłego weekendu
        • intelli Re: KOGO TO OBCHODZI? 06.05.07, 19:00
          Ludzie! Co to za ortografia! Niestety w tych czasach internet jest dostępny dla
          każdego... Pozdrawiam (a może - postrafjam?)
          • mariunia intelli 07.05.07, 20:04
            Niestety na 1.3 maja nie byłem nie stety bo mialem w pracy na noc ale co
            roku jestem obecny na nich . pozdrawiam
            www.ogloszeniazawiercia.prv.pl
    • intelli Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 04.05.07, 16:43
      A sam byłeś na tzw. obchodach? Dej se siana człowieku, nie masz większych
      problemów? HOTELA już ci nie budują? A co powiesz o kopalni? Dej se siana,
      powinni cie z tego forum wykluczyc bo tylko siejesz zament i szukasz dziury w
      całym.
      • jedzoslaw Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 04.05.07, 18:00
        Spokojnie, ja temat uważam za ważny. Na takich uroczystościach prezydent
        powinien się pojawić. Jeśli go nie było to nie świadczy to o nim zbyt dobrze.
    • krzy76siek Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 04.05.07, 22:09
      3 Maja powinien być obecny Prezydent Miasta , na oficjalnych uroczystościach
      jakie miały miejsce przed Pomnikiem Nieznanego Żołnierza . Taki sam obowiązek ,
      jak i osobista kultura oraz takt spoczywają na Prezydencie w Święto
      Niepodległości - 11 Listopada. Na ile jednak te święta wywierają jakiś wpływ na
      obecnego urzędującego ? Sam nie wiem . Nie wiem też czy uczestniczył w
      uroczystościach Święta Konstytucji, bo niestety ja sam w tym roku nie byłem
      obecny choć staram się nie opuszczać urocztstości z okazji świąt narodowych.
      • mariunia Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 05.05.07, 12:27
        krzy76siek Dziekuje za poparcie w tym temacie
        A co do Prezydenta niestety był nie obecny na obchodach 1 i 3 maja wyjechał na
        długi weekend
        • jedzoslaw Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 05.05.07, 19:42
          A skąd takie wieści?
          • mariunia Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 06.05.07, 10:08
            jedzoslaw napisał:

> A skąd takie wieści?

Mój kolega pracuje w Urzedzie Miejskim i byl na tych obchodach i w urzedzie
            wiedzieli ze wyjedzie na długi weekend i ze go nie bedzie na tych obchodach
            • intelli Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 06.05.07, 19:06
              No bo faktycznie prezydent to już nigdzie wyjechać nie może!
              A napiszcie mi tu listę - kto z Was drodzy Dyskutanci był obecny na obchodach?
              Wieniec ktoś z Was pomagał nieść? Flagi wieszał? A wiecie może przypadkiem
              gdzie się te OBCHODY odbywały? No co, mariunia, OBCHODZIŁEŚ te obchody, że się
              tak burzysz?
              Zajmijcie Wy się lepiej istotniejszymi dla miasta sprawami, a nie tym czy ktoś
              wyjechał czy nie. Mazur też ma chyba jakąś rodzinę z którą chciałby pobyć.
              • krzy76siek Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 06.05.07, 19:58
                "Przypadkiem" napisałem wcześniej gdzie te obchody się odbywały (należy
                czytać uważnie jeśli chce się kogoś komentować !), napisałem też że nie mogłem
                uczestniczyć w uroczystościach ,a jeśli chodzi Ci o flagę to na swoim
                balkonie wywiesiłem jeśli tak dociekasz tematu.
                A co do Prezydenta to stwierdziłem jakie min. spoczywają na nim obowiązki -
                "niestety" pewne funkcje wymagają tego .
              • le_szek Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 06.05.07, 20:00
                Ale p. Mazur jest prezydentem miasta, a były to pierwsze święta państwowe od
                jego wyboru i wypadałoby się IMHO pojawić.

Kiedy przed wyborami głosił, że będzie inaczej sprawował urząd, nie myślałem, że
                to miał na myśli ;-p
              • mariunia Re: Obchody 1 i 3 Maja Bez Prezydenta miasta 07.05.07, 18:47
                Dziekuje za wasze cene wypowiedzi na ten temat
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka