eva_2 26.05.07, 11:12 Jaki klub polecacie z muzyką "na żywo"? Chodzi mi o to gdzie jest fajna atmosfera, dobra muza, dobre piwo itd.? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesiamann Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 27.05.07, 10:08 Pochodze z Katowic znajomy zaprosil mnie do Exklusiv pub..mowil,ze fajny..fakt fajnie w srodku,ponoc czasami jakis tam dj kika na organkach....ale jednego nie moge zrozumiec czemu leja vodke na lewo.Mniej wicej wyglada to tak laska trzyma nito zmrozona butelke /a propos szkoda ze bez akcyzy/ i leje jak talala..juz nie mowie o tym syfie w wc..etc Ale ludzie z Zawiercia przynajmniej OK!!!! Katowice pozdrawia Zawiercie!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
mariunia Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 27.05.07, 10:19 witaj w sosnowcu jest fajny klub byłem tam mila otmosfera fajna zabawa ty lko zapomnialem nazwy tego klubu :P pozdrawiam całe zawiercie Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 29.05.07, 01:03 A skąd wiesz, że ta wódka jest "lewa"? Znaczy co poza brakiem akcyzy na to wskazuje? Może ten akcyzowy papierek się odkleił pod wpływem wilgoci jesli butelka była zmrozona. :] Odpowiedz Link
silesiamann LEWA WODKA W EX 29.05.07, 17:26 Ano stad wiem, ze kupilismy na lotnisku Bolsa troche wczesniej /wprawdzie tez moze byc lewy/ wypilismy i spoko. Po wypiciu raptem dwoch 50 Boolsa w EX mulilo nas niesamowicie..wrecz odor podpalki od grilla. Fakt brak akcyzy nie przekresla z e jest lewa voda ale powtorzylismy to ostatnio rowniez w EX ta sama historie Bools ze sklepu i w EX..i to samo cos tu nie teges.....Moze na lotnisku i wsklepie Boolsa jest krzywy albo w EX dolewaja podpalki do grila albo cosik takiego.... Odpowiedz Link
majeczkaa Re: LEWA WODKA W EX 29.05.07, 23:04 A czyli stwierdzasz podróbkę na podstawie smaku. No cóż trzeba być znawcą aby w ten sposób odróżnić oryginał od kopii. ;)) Na szczęście piwa (mam nadzieję) nie leją "z lewej" beczki. Odpowiedz Link
silesiamann Re: LEWA WODKA W EX 30.05.07, 21:48 Czy znawca..po czesci tak.Calkiem niedwno pracowalem jako przedstawiciel Bolsa no coz kategorycznie stwierdzam "lewa" woda na bank!!! Bynajmniej Bols!!!!! K A T O W I C E P O Z D R A W I A J A Z A W I E R C I E Odpowiedz Link
silesiamann Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 27.05.07, 11:07 Czy w Zawierciu jest jakis fajne miejsce-klimacik gdzie mozna posiedziec..ze znajomymi nie koniecznie do tanczenia???? Odpowiedz Link
mariunia Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 27.05.07, 21:58 Beczka lub Malibu lub Life Odpowiedz Link
sylwka25 Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 28.05.07, 09:04 Nie no Mariunia Ty jak coś dowalisz to się turlać ze śmiechu można.... Jesli wogóle można mówic o klubach muzycznych to czasem w Novum i w Drukarni jest muzyka, cos się gra, no i jest jeszcze Havana ale cięzko to klubem nazwac Pzdrawiam Odpowiedz Link
dr_edy Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 29.05.07, 00:06 No i chyba o chilloucie trzeba pamiętać, koncerty się zdarzają, najbliższy 2 czerwca, Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Najlepszy klub muzyczny w Zawierciu 29.05.07, 01:05 >>>Beczka lub Malibu lub Life A gdzie są te knajpy Malibu i Life? Nie znam takich... Odpowiedz Link