mariunia 04.06.07, 15:43 pracownik produkcji poszukiwany wiecej szczegółow na Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majeczkaa Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 04.06.07, 21:41 PO co do cholery śmiecisz na forum takimi wątkami?! CZT TY NIE ROZUMIESZ, że jeśli ktoś będzie zainteresowany szukaniem pracy ewentualnie twoją stroną z ogłoszeniami to sobie będzie tam systematycznie wchodził i nie musisz wszem i wobec tego zamieszczac/reklamowac itp. POnadto twoja strona jest widoczna w twoim podpisie, więc tym bardziej takie tworzenie wątków jest nonsensowne. CZy do ciebie w ogóle coś dociera? Czy na dajesz na falach, których nawet NASA nie wyłapuje... Odpowiedz Link
mariunia Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 04.06.07, 22:13 Dziekuje za twoja interesujacą wypowieć pozdrawiam :) Odpowiedz Link
agniecha_19 do "majeczkaa" 05.06.07, 10:44 hejka!!!!! jesli cos ci nie odpowiada w tym co tutaj pisze to po prostu tu nie wchodz!!! a propo nonsensownych tekstow to raczej dotyczy to twoich tekstów i samej twojej obecnosci tutaj. wiec mam goraca prosbe-idz stad i nie wracaj!!a jak juz jestes to zamknij oczy i nie czytaj jak ci sie nie podoba. pozdrawiam:) Odpowiedz Link
le_szek Re: do "majeczkaa" 06.06.07, 15:22 agniecha_19 napisała: > hejka!!!!! jesli cos ci nie odpowiada w tym co tutaj pisze to po prostu tu nie > wchodz!!! a propo nonsensownych tekstow to raczej dotyczy to twoich tekstów i > samej twojej obecnosci tutaj. wiec mam goraca prosbe-idz stad i nie wracaj!! Nie pączkuj, to już trzecia osobowość, której tutaj używasz (a co się stało z > Sekretatka Nowego prezeza W rejonowym przeciebiorstwie wodociagów i kanalizacji w zawierciu*? *cytat, to nie ja takie orty i inne błędy walę Odpowiedz Link
renata20 Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 05.06.07, 09:13 a gdybyś tak nauczył się pisać bez błędów ortograficznych, to może i warto by było na tę Twoją stronę spojrzeć... Odpowiedz Link
mariunia Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 05.06.07, 14:47 renata20 napisała: > a gdybyś tak nauczył się pisać bez błędów ortograficznych, to może i warto by > było na tę Twoją stronę spojrzeć... To zamknij oczy i nie czytaj jak ci sie nie podoba pozdrawiam rencia :) Odpowiedz Link
renata20 Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 05.06.07, 15:24 nie podoba sie, i to zdecydowanie! A oczu nie zamknę, bo tak nie potrafię czytać, tylko przykro mi jak to widzę... Odpowiedz Link
mariunia Re: Renaty20 05.06.07, 20:31 To nie czytaj wogule moich wątków taka mała rada dla ciebie pozdrawiam :) Odpowiedz Link
majeczkaa Re: agniecha_19 / mariunia 05.06.07, 23:34 agniecha_19/mariunia musiałaś się rozklonować, aby mi napisać odpowiedź? ;)) Żenujące. Obie, ty i twój klon DO szkoły-uczyć się. ;)) mariunia napisał: > To nie czytaj wogule moich wątków taka mała rada dla ciebie pozdrawiam :) NIestey to jest niemożliwe, gdyż notorycznie ŚMIECISZ forum swoimi marnymi wypocinami. Odpowiedz Link
mariunia Re: Majeczka 06.06.07, 13:01 heheh zabawna jestes prosze o wiecej twoich ciekawych wypowiedzi tylko też takich fajnych pozdro ziomalka :) Odpowiedz Link
majeczkaa Re: Majeczka 06.06.07, 21:26 NO ja nie wiem kto tu jesz bardziej zabawny... Rany, weź się puknij w czoło. Czy ty serio nie widzisz tego, że się na maxa kompromitujesz? Że po prostu ty i twoja strona, oraz żenujący sposób wypowiedzi-te wszystkie błędy ort., budzi w ludziach zdziwienie, zażenowanie? Weź zrób coś z tym, bo można zwątpić... Odpowiedz Link
agniecha_19 odpowiedz do majeczkaa 08.06.07, 20:35 Chciałam skromnie zaznaczyc,że nikt z nas się tu nie rozklonował. Więc najpierw przczytaj co napisałaś dopiero potem to umieszczaj na forum. Bo nie wiem czy ty wogóle płeć rozróżniasz-ale dla twojej wiadomości dodam,iż ja i mariunia to dwie różne osoby-i jeszcze dodam skromna,że nawet różnej płci. Więc jeśli coś ci się nie podoba co piszę tutaj mój chłopak to po prostu tego nie czytaj i nie męcz klawiatury tymi swoimi banałami. Pzdr Odpowiedz Link
le_szek Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 06.06.07, 15:18 renata20 napisała: > a gdybyś tak nauczył się pisać bez błędów ortograficznych, to może i warto by > było na tę Twoją stronę spojrzeć... Ja spadłem z krzesła, a oczy mi pękły po tym: ========== Jesli posiadasz cieplutkie serduszkoto oddaj codzienie 1 głos na ta strone a pomorzesz rozwojowi tej strony co bardzo potrzebne jest zeby strona utrzymała się więc [tu tekst na banerze] ========== Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 06.06.07, 17:51 Mnie z kolei zadziwiło to: "Pozostałe ogłoszenia znajdujące się na stronie można znależ w Katalogu Ogłoszeń. Aby muc dodac ogłoszenie wystarczy się zalogowac w naszym Serwisie Lub wysłac swoje ogłoszenie na nasz e-mail który znajduje sie w linku KONTAKT" Poważny błąd w wyrazie "muc" (zamiast "móc"), literówka ("znależ") i brak polskich znaków. A to wszystko na stronie głównej serwisu. Masz w sumie dobre intencje, ale z takimi błędami mało kto potraktuje tę stronę poważnie. Zrób coś z tym. Odpowiedz Link
mariunia Re: Jedzosław/le_szek........ 07.06.07, 12:10 Panie Jedzosław dziekuje panu za pozytywną opinie która wziołem sobie do serca :) le_szek powiem ci tyle jestes prostym człowiekiem który udawadnia sobie że jest wielkim i Mądry a pod 2 nalezy sie pytac właściciela jeśli cos sie kopiuje od kogos ze strony a inaczej nazywa sie to PLAGIAT Pozdrawiam Odpowiedz Link
sylwka25 Do Mariuni 07.06.07, 13:49 Mariunia, Ty to udajesz żeś chłopak prosty, potem wielkich słów używasz. a czy Ty wiesz co to PLAGIAT ? Leszek Cię zacytował a nie skopiował Twoją wypowiedź czy też Twoje "dzieło" i nie podaje się za twórcę tego, bo wtedy to jest PLAGIAT. Weź Ty sie zastanów czasem co piszesz bo przykro się robi jak sie na to patrzy. W końcu Cie zbanują i już! Odpowiedz Link
le_szek Re: Do Mariuni 07.06.07, 13:59 sylwka25 napisała: > Leszek Cię zacytował a nie skopiował Twoją wypowiedź > czy też Twoje "dzieło" i nie podaje się za twórcę tego, Czy w ogóle ktokolwiek mógłby tak nisko upaść, żeby przypisywać sobie autorstwo tego typu 'tfurczości'*? *Proszę Cię, Sylwka, nie używaj w określeniu do zawartości tej strony określenia 'dzieło', bo mi kąciki ust ze śmiechu popękały ;-) Odpowiedz Link
pawex8 Re: Do Mariuni 08.06.07, 22:41 Wyczytałem na świetnej i kolorowej stronie maruni że można się z nim kontaktować pod adresem d.jmario@autograf.pl. Piszcie proszę bezpośrednio do niego a nie na forum bo robi się tu śmietnik-a szkoda. Marunia - przy okazji czy ten blog zawiercie1.blog.onet.pl to Twoje dzieło? bo jest tam reklama Twoich ogłoszeń no i autor tekstów ma bardzo podobny nick do Twojego.Pozdrawiam Odpowiedz Link
le_szek Mariunia 07.06.07, 13:56 Posłuchaj, mało bystre stworzenie: po pierwsze zabawne, że uważasz określenie 'prosty człowiek' za obelgę - widać uważasz, ze jesteś tak strasznie skomplikowane (ale nie jesteś, po prostu jesteś tak głupie, że samego siebie nie rozumiesz). A ja nie muszę ani sobie, ani nikomu innego niczego udowadniać (a wychowywanie tępych trolli forumowych to moje hobby). Po drugie, poproś kogoś starszego, żeby poszukał ci w guglu znaczenie słowa plagiat i zasady cytowania (a przy okazji co to znaczy cytować), a wtedy zobaczysz, że twoje "pod 2" (zapewne miało być po 2., ale wiem, obsługa klawiatury też cię przerasta i klawisze same złośliwie się wciskają) jest całkowitą bzdurą (aczkolwiek doskonale komponuje się z innymi twoimi wypocinami). Nie muszę nikogo pytać o zgodę w takiej sytuacji, w dodatku, jeżeli zostało zaznaczone, że jest to cytat - z całą pewnością nie jest to plagiat. Odpowiedz Link
mariunia Re: Lesz_ka 08.06.07, 16:36 dajesz ubaw mieszkancom zawiercia oby tak dalej i prosze o wiecej twoich komentarzy do mnie bo sa Interesujace pozdrawiam :) Odpowiedz Link
majeczkaa Re: mariunia odejdź !!! 07.06.07, 15:40 Nie wziąłeś sobie, bo gdyby tak było zniknął byś z forum unikając tym samym dalszych dyskusji i kompromitacji. ;) Odpowiedz Link
adam81w Re: Jedzosław/le_szek........ 07.06.07, 16:31 no i po co ja mam go banowac czy wycinac jak z nim jest taki ubaw? :) Odpowiedz Link
ania19610 Re: Jedzosław/le_szek........ 08.06.07, 12:54 zgadzam się, można się pośmiać :-) Odpowiedz Link
pawex8 Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 07.06.07, 14:27 Proszę admina o bana dla maruni czy jak mu tam i kilku innych nickow pod jakimi występuje ta osoba. Pewnie że mogą tu wchodzić dzieci ale całkiem przyjemne forum zamienia się dzięki niemu w "szambo". Odpowiedz Link
adam81w Re: Pracownik produkcji poszukiwany........ 07.06.07, 16:54 Przesadzacie i tyle. Jego postów nie jest tak dużo znowu. Jeśli będzie naprawdę przeszkadzał to go wytnę ale na razie nie widzę ku temu powodów. Biorę wasze głosy pod uwagę ale moim zdaniem lekko przesadzacie sami go nakręcając wypowiedziami. Nie karmcie go. to najlepszy sposób. Do mariuni: POstaraj się przestać promować swoją stronę w inny sposób niż poprzez sygnaturkę. Nie pisz postów typu Pracownik poszukiwany ... więcej na... Takie posty moge ci wyciąć. Odpowiedz Link
le_szek Adam 08.06.07, 18:35 Drogi adminie, co powiesz o tak wyrafinowanym mailu, jakiego dostałem od mariuni? Wklejam całość, bo smakowita: ========== Pedale łysy maz problem to zmiła checia porozmawiamz to ba na zywo i radze ci uwazac co piszesz do mnie bo zawiercie jest male a ty jeszce mniejszy i uwarzaj na drogach bo mozemy sie spotkac pedałku ========== Odpowiedz Link
le_szek Re: Adam 08.06.07, 18:41 Ps. Adam, czy masz możliwość sprawdzenia jego IP? Policji się przyda. To już podpada pod groźby karalne. Odpowiedz Link
le_szek Re:Leszek 08.06.07, 19:47 mariunia napisał: > ales se bajke wymyslił :) pozdrawiam Co, wstydzisz się przyznać do swoich wypocin? Spoko, jutro pójdzie do abuse gazety i prv.pl. Odpowiedz Link
mariunia Re:Leszek 08.06.07, 20:03 do abuse ?? wez no to napisz jeszce raz bo nie czytelne Odpowiedz Link
le_szek Re:Leszek 08.06.07, 21:17 Sprawdź sobie w guglu, co to znaczy. Albo poczekaj, niedługo się do ciebie odezwą. Odpowiedz Link
adam81w Re: Adam 08.06.07, 21:15 leszku niestety nie mam. Albo nie wiem jak. W każdym razie ten mejl pokazuje totalny brak wychowania mariuni. Aż przykro. Wydawał mi się człowiekiem, który zaczyna rozumieć pewne rzeczy. Ja nikogo nie skreślam ale niech się nauczy pewnych rzeczy. Między innymi nie pisać takich mejli choćby emocje nie wiem jak duże były. Jeśli on tak reaguje na to co pisaliście do siebie na forum (bo nie wiem i to nie moja sprawa czy pisaliście do siebie prywatnie) a to przecież nie były jakieś okropne rzeczy to co by było w bardziej zażartej dyskusji. Mariunia zauważ że jakkolwiek nie byłbyś denerwujący to posty do ciebie były raczej kierowane z kulturą i z chęcią pomocy. A nikt ci nie musi pomagać. Napiszę teraz, że kiedyś dawno temu sam palnąłem coś co podpadało pod groźby karalne (obyś ... itd.) na mejla komuś. Nie wytrzymałem. Było to w toku niezwykle zażartej dyskusji. Później tego żałowałem i nauczyło mnie to tego, żeby tak nie pisać choćby nie wiem co. Piszę to po to żeby powiedzieć że nie jestem ideałem ale zrozumiałem, że tak czynić nie należy. W każdym razie ktoś mi musiał uzmysłowić jak napisałem. Bo nie napisałem jak napisałem dlatego żebym miał to na myśli co napisałem po prostu nie zdawałem sobie sprawy co znaczyło to co napisałem. Tak więc mariunia wyluzuj i następnym razem gdy będziesz tak chciał kogoś nastraszyć zastanów się albo ponieś konsekwencje. Odpowiedz Link
le_szek Re: Adam 08.06.07, 21:22 Adamie, nie pisałem do niego na priv, to on do mnie napisał. Zgłoszenie do abuse gazeta.pl już poszło, zobaczymy co z tym zrobią. Odpowiedz Link
majeczkaa Re: mariunia 09.06.07, 00:43 Adamie myślę, że kaznodziejski ton w stosunku do mariuni nic nie da, bo ta bestia mało co chwyta. A jedynie-jak widać po kopii @, umie obrażac innych nie mając za grosz racji i argumentów. Typowe dla ograniczonych trolli internetowych. Pora się z nim rozprawić, bo ileż można go znosić... Odpowiedz Link
adam81w Re: mariunia 09.06.07, 01:00 jesli jeszcze raz napisze do kogos tak jak do majeczki albo leszka to dostanie bana. Ma ostatnia szanse zeby sie ucywilizowac. Odpowiedz Link
majeczkaa Re: mariunia 10.06.07, 18:43 Adamie, ale komu TY chcesz dawać druga szansę? Trollowi, który nie rokuje... wolne żarty! ;] Odpowiedz Link
adam81w Re: adam81........ 08.06.07, 18:00 mariunia wycialem ta twoja wypowiedz. naucz sie nie obrazac ludzi nawet jak sie z nimi nie zgadzasz. Odpowiedz Link
mariunia Re: adam81........ 08.06.07, 18:17 a oni mo ge mnie besztac jak chca ??????????? Odpowiedz Link
adam81w Re: adam81........ 08.06.07, 21:23 Oni Cię nie besztają. Najwyżej śmieją się z tego co robisz a dajesz im ku temu powody. Tak czesto reklamowałeś tu swoją stronę to ludzie postanowili ją sprawdzić i co tam znaleźli to ocenili tutaj. Normalne. Nikt Cię tu nie wyzywa. Nie można się obrażać jak ktoś Ci słusznie zwraca uwagę. Sadzisz takie farfocle ortograficzne, że strach. Reagujesz agresją na zwrócenie uwagi. Używasz słów których znaczenia nie rozumiesz. Męczysz swoją stroną. Znaj umiar a będzie dobrze. Odpowiedz Link
sylwka25 Re: adam81........ 08.06.07, 21:10 adam81w napisał: > mariunia wycialem ta twoja wypowiedz. naucz sie nie obrazac ludzi nawet jak sie > z nimi nie zgadzasz. Weź go usuń, bo nikt nie bedzie na tym forum, tylko same chamy. Do zobaczenia!! Odpowiedz Link