krzy76siek 15.09.07, 21:35 Może macie jakieś propozycje dotyczące kandydatów do Sejmu z Zawiercia Piszcie ... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogloszeniazawiercia Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 16.09.07, 11:38 krzy76siek napisał: > Może macie jakieś propozycje dotyczące kandydatów do Sejmu z > Zawiercia Piszcie ... p, Kogena Odpowiedz Link
le_szek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 16.09.07, 13:14 A czym ten pan może się pochwalić? Próbowałem z ciekawości coś znaleźć w guglach, ale milczą. Odpowiedz Link
le_szek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 16.09.07, 13:18 Chyba, że chodzi o Van der Coghena? Odpowiedz Link
usarmy Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 16.09.07, 20:35 Van der Coghen - Moim zdaniem facet normalny nie pierd....framozolow konkretny wie co mowi i to robi i skutecznie!!Oby takich wiecej ludzi!!! Odpowiedz Link
ogloszeniazawiercia Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 17.09.07, 18:34 usarmy napisał: > Van der Coghen - Moim zdaniem facet normalny nie pierd....framozolow konkretny > wie co mowi i to robi i skutecznie!!Oby takich wiecej ludzi!!! A ja myśle ze on robi tylko to co mu powie p. Kleszczewski tak sama jak p.Mazur Odpowiedz Link
obcy29 Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 17.09.07, 11:58 Niestety p. P van der Coghen robi tylko to comoże być medialne lub napędzi kasy i znaczenia.O szczegóły proszę pytać tych,którzy woleli zrezygnować lub przenieść się do innych grup. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 17.09.07, 20:45 Tu muszę przyznać rację temu co pisze obcy29. Też słyszałem niezbyt pochlebne opiniie o Van der Coghenie ,szczególnie od tych którzy znają go bardziej niż tylko z telewizji i prasy. Fakt ,że zrobił coś aby ożyła Grupa Jurajska GOPR ,ale ... w tym wszystkim i tak najbardziej dba chyba o własne interesy . Podsumowując NA TĘ CHWILĘ NIE UFAM MU Odpowiedz Link
adam81w Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 17.09.07, 21:09 wow ale nazwisko. Van der Coghen. Holender?? Odpowiedz Link
krzy76siek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 17.09.07, 23:52 Holender ? Ale latający chyba ...he he Odpowiedz Link
ogloszeniazawiercia Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 20.09.07, 21:35 A co powiecie o panu. Marianie Gajdzie który tez bedzie startował z ramienia Lid ? hehe lid jest tani :P - www.ogloszeniazawiercia.prv.pl Odpowiedz Link
bucor Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 22.09.07, 18:00 heheheh Na razie to Pan Marian nie bardzo może sobie z powiatowymi drogami poradzić. Nie wiem czy nie liczy sił na zamiary. Odpowiedz Link
mmedia1 Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 21.09.07, 13:54 Witam, Pan VAN - jest ok. prywatnie też, jeśli oczywiście jego dotychczasowe działania na niwie samorządu wojewódzkiego nie zrobiły z niego bufona. A może tak DOKTOR MARIA - jakby tak została ministrem zdrowia, pielęgniarki nawet z żółto zielonym miasteczkiem i roczną głodówką nic by nie od niej wyciągnęły. Odpowiedz Link
bucor Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 22.09.07, 17:58 Jasne jest ok :)) Tylko dlaczego ten człowiek wszędzie występuje jako goprowiec. Wydaje mi sie ze trzeba by rozgraniczyć jego działalność w gopr z działalnoscia polityczna. Gość wszędzie jeździ służbowym samochodem, nosi służbowe ciuchy, ktoś za to płaci. Przypuszczam, że ten facet to nawet nie posiada prywatnego samochodu. Pewnie sie odezwa glosy że to ratowanie życia, w dobrej sprawie. Ci co ratują życie to dojeżdżają do Podlesic autobusem a Pan Van, moim zdaniem, po prostu ciągnie gopr na kasę i świetnie się z tym ma. To że jest założycielem tej jednostki do niczego go nie upoważnia. Co do Pani doktor to widzę że doskonale ja znasz;) Myślę ze nikt nie da bo nie ma. Policjantom dal obietnice (kaczorek)ze dostaną podwyżki, służba zdrowia to tez spory elektorat wiec kto wie może tez dostaną kiełbache. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 23.09.07, 08:23 Nie znam obecnej sytuacji w GOPR ( nie sądzę aby się znacząco zmieniła) ale parę lat wstecz Grupa Jurajska to były jak się nie mylę 3 etaty ,które były obsadzone na zasadzie : pan Coghen i jego rodzina . Pozostali ratownicy to byli i prawdopodobnie są, to społecznicy zjeżdżający z całego Śląskiego. Nie wiem czy pan Coghen uczestniczy bezpośrednio w akcjach jako ratownik .Napewno o nich opowiada przed kamerami ,których wydaje się celowo nie unikać. A to dla kampanii "POzytywnej" jest połową sukcesu. Używanie symboli ratownika dla celów kampanii może nie jest fair ,choć każdy ma prawo chwalić się swoim dorobkiem bo przecież min. wg dokonań oceniamy ludzi.Jednak gdy chodzi o używanie sprzętu np. służbowego samochodu do tych celów to jest to już zwykłe przestępstwo i pospolite skurwysyństwo. Co do pana Gajdy i LID czy SLD czy jakiej tam innej chorej nazwy by nie przyjeli... ,no cóż, mówią ,że PZPR upadł ,a on działa w najlepsze tylko pod inną nazwą i z wiekszym rozmachem. KOMUCHY CO W JEDNĄ NOC STAŁY SIĘ LEWICOWYMI DEMOKRATAMI A L E J A J A ! To nie są KOMUNIŚCI , TO NIE SĄ DEMOKRACI ,TO NIE SĄ LEWICOWCY TO SĄ PO PROSTU P A R T Y J N I C W A N I A C Y !!! I tak powinno społeczeństwo ocenić ich działalność. Odpowiedz Link
bucor Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 23.09.07, 09:19 Co do Pana Coghena to kilka dni temu było spotkanie jego partii w lokalu na podkowie. I oczywiście przed tym lokalem (na trawie) stał chewrolet goprowski (kilka godzin). Podobnie jest z sesjami rady powiatu na które w/w podjeżdża np oktawia, parkuje na zieleńcu w obrębie skrzyżowania i idzie na sesje - żenada. Moi drodzy a może ten człowiek, poza goprem, nic wielkiego nie prezentuje i dlatego występuje pod jego szyldem. Odpowiedz Link
ogloszeniazawiercia Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 23.09.07, 14:07 a co powiesz bucor o panu M.Gajdzie ktory tez bedzie startowałz listy Lid Odpowiedz Link
bucor Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 23.09.07, 14:28 Fajna ksywkę sobie wybrałem ;)jeżeli ktoś uważa że w naszym powiecie odpowiednio dba sie o drogi to niech postawi krzyżyk przy Pana Mariana osobie. Dla mnie jest to podobna kandydatura jak w wyborach samorządowych kandydatura Pana Ciechanowicza (mok). Fajne miał zdjęcie na folderze. Powinien jeszcze na tej liście znaleźć sie Pan H.Górny i był by komplet. Nie jestem zwolennikiem nalatywania na były system, nazywania ich komuchami, czerwonymi itd. Uważam że trzeba wiedzieć kiedy sie wycofać. Jak dla mnie to do lamusa. Odpowiedz Link
krzy76siek Re: WYBORY 2007 kandydaci Zawiercia- Wasze propoz 23.09.07, 14:41 GOPR to dla p.Coghena pewnego rodzaju ciepłe gniazdko z którego czerpie profity -on i jego rodzina. Ci ktorzy są tam ratownikami to zapaleńcy ,miłośnicy wspinaczki , a nade wszystko społecznicy ale czy van der Coghen się do nich zalicza ? Zwróćcie uwagę , czy są tak samo znani medialnie szefowie pozostałych grup GOPR lub np. szef TOPR. Odpowiedz Link