usarmy 01.06.08, 22:46 czesc Gdzie mozna w Zawierciu obejrzec mecz Polska-Niemcy? moze bedzie jak na finale MS telebim k/MOK-u? Moze jakis pub-ik? moze w hali Osiru cos wymysla? pozdrawiam - Polska - Niemcy 2:1 /kiedys musimy puknac szkopow/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w Re: MECZ P O L S K A - N I E M C Y 02.06.08, 02:25 Kurde chciałbym byśmy wreszcie choć raz z nimi wygrali. Stawiam 1:0 dla nas. Ps Zawiercianie wywieszajcie flagi. Niech miasto będzie białoczerwone. Pps znacie stronę polskaflaga.pl? Krzysiek sprawdź :) Odpowiedz Link
krzy76siek Re: MECZ P O L S K A - N I E M C Y 02.06.08, 23:43 Nie wiem czy zorganizują coś na wzór finału MŚ czyli telebim przed MOKiem , napewno przciągneło by to wielu kibiców. Natomiast napewno będzie można obejrzeć mecze naszej reprezentacji w ŻYRAFIE , PIKERZE , BOCIANÓWCE może w DRUKARNI . Oczywiście na czas mistrzostw wywieszam biało czerwoną flagę tak samo jak czynię to w święta narodowe. Co do strony polskaflaga to po Twojej informacji Adam zaraz zamieściłem flagę ZAWIERCIE i zaznaczając dość dokładnie miejsce na mapie gdzie mieszkam - to dość pomysłowa strona, wcześniej jej nie odwiedzałem TYLKO POLSKA !!!!! POZDRAWIAM Odpowiedz Link
usarmy Re: MECZ P O L S K A - N I E M C Y 03.06.08, 00:03 WYWIESMY FLAGI NA MAXA WSZEDZIE NIE WSTYDZMY SIE NASZEJ FLAGI!!!! Pozdrawiam sasiadow ze Slowackiego wywiescie flagi na mistrzostwach swiata moja byla tylko jedyna!!!!!!! Do boju POLSKO!!!!! Odpowiedz Link
adam81w Re: MECZ P O L S K A - N I E M C Y 07.06.08, 21:08 Fajnie Krzysiek właśnie widzialem. Fajnie bylo zobaczyc Zawiercie. ja jestem w mazowieckim. tutaj: www.polskaflaga.pl/2MajaPrzezCaly.html Odpowiedz Link
le_szek Re: MECZ P O L S K A - N I E M C Y 10.06.08, 16:08 Teraz jeszcze mecz o wszystko i mecz o honor ;> Odpowiedz Link
le_szek Na otarcie łez kibiców 11.06.08, 08:11 Wywiesili flagi. Pomogli naszym. Polak strzelił 2 gole, Brazylijczyk 0. ********** Co za czasy, Polak wygrał niemieckim bolidem, a Niemcy polskim napastnikiem... ********** Pomysł na intratny biznes? Czarne wstążki do białoczerwonych flag... Odpowiedz Link
le_szek Re: Na otarcie łez kibiców 14.06.08, 22:52 > Podolski to raczej nie jest Polak. Jest. Odpowiedz Link
adam81w Re: Na otarcie łez kibiców 17.06.08, 18:37 Wg mnie nie jest. Nie da się być Polakiem i czuć się Polakiem i grać w reprezentacji innego kraju. To po prostu sprzeczne. Jeżeli byłby Polakiem to grałby tylko dla Polski. Odpowiedz Link
le_szek Re: Na otarcie łez kibiców 17.06.08, 18:51 > w reprezentacji innego kraju. To po prostu sprzeczne. Jeżeli byłby > Polakiem to grałby tylko dla Polski. Chciał, ale leśne dziadki ze związku go olewały, do momentu, kiedy zdecydował się grać dla Niemiec. Odpowiedz Link