iwonazaw11 07.01.09, 14:44 Witam. Czy w Zawierciu jest jakiś sklep z odzieżą ciążową?? A jeśli nie ma to może ktoś ma jakieś namiary na taki sklep w pobliżu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marina0706 Re: Odzież ciążowa 07.01.09, 22:28 Ja kupowałam w sklepie w Plejadzie Sosnowiec. ale widziałam ze ma tez babka w hurtowni z rzeczami dla dzieci która jest na tej ulicy za kosciołem Kostki. Odpowiedz Link
misiu-ptysiu Re: Odzież ciążowa 12.01.09, 22:01 Na ul.Marszałkkowskiej jest razem ze zwykła odzieżą, nie ma duużego wyboru ale coś zawsze mozna wybrać. Odpowiedz Link
edyta7830 Re: Odzież ciążowa 25.12.09, 22:52 Witam. Na pewno dzidziuś już na świecie. Ale w przyszłości może się przyda. Fajny sklep z odzieżą ciążową na ul. Sikorskiego 7 w pobliżu Malczewskiej, na piętrze Pozdrawiam. Odpowiedz Link
kinia-81 Re: Odzież ciążowa 10.01.10, 15:26 potwierdzam, świetny sklep z odzieżą dla przyszłych mam jest na ul.sikorskiego w Zawierciu, obok salonu Cosmo, ja się tam zaopatrywałam, ubrania bardzo dobre jakościowo, modne fasony Odpowiedz Link
amelka_5 Re: Odzież ciążowa 26.03.10, 11:59 odzież ciążowa w zawierciu od 14 kwietnia 2010 będzie nowo otwarty sklep na Marszłakowskiej. Z tego co wiem, duży asortyment i bardzo dobre ceny jak na odzież ciążową. Odpowiedz Link
marika064 Re: Odzież ciążowa 01.04.10, 21:52 Odwiedziłam ten sklep na sikorskiego koło Malczewskiej - na piętrze. Znalazłam tam bardzo ładne ubranko do biegania i eleganckie komplety. Normalnie w nich człowiek wygląda a nie musi nosić rozmiaru XXL. Mają dodatkowo przeróbki na miejscu - skracałam spodnie. Ceny też nie zwalają z nóg. polecam firme BRANCO. Pozdrawiam Odpowiedz Link
zulka2010 Re: Odzież ciążowa 15.04.10, 16:25 Mamuśki, byłam na Marszalkowskiej 27 w tym nowym sklepie ci pisałyscie ze będzie od 14go kwietnia, miło fajnie i ciekawy wybór. Kupiłam supcio rybaczki w supcio cenie, wreszcie mam gdzie się ubrać i jak ładnie zrobiony ten sklepik:)hih, pozdrawiam wszystkie mamunie Odpowiedz Link
marika064 Re: Odzież ciążowa 15.04.10, 21:55 Zulka2010 Sikorskiego jest jak się jedzie od Prezydium i od BP w stronę dworca. Sklep jest po lewej stronie przed Malczewską, nad 5 10 15. Wybór mają spory, a ceny niższe niż w marketach. Porównywałam z H@M i Czeladzią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marika064 Re: Odzież ciążowa 18.04.10, 06:49 Też odwiedziłam sklep na Marszałkowskiej. Fajne ciuszki. Jednak nad Malczewską mają większy wybór. Bluzki chyba w podobnych cenach. Spodnie tańsze na Sikorskiego. Odpowiedz Link
emik_mik Re: Odzież ciążowa 16.04.10, 21:28 odwiedziłam te nasze zawierciańskie sklepy z odzieżą ciążową, mnie bardziej do gustu przypadł sklep nad 5 10 15 koło Malczewskiej, świetne ubrania i dobre ceny, zaczęłam pomału kompletować wiosenno-letnią garderobę, na miejscu skrócono mi spodnie, no i potwierdzam jedną z opinii - wreszcie ubrania, które świetnie wyglądają na naszych brzuszkach a nie worki Odpowiedz Link
agako79 Re: Odzież ciążowa 19.04.10, 23:29 Zapraszam do sklepu www.agust.pl W sprzedaży świetne sukienki ciążowe - ogrodniczki NOWOŚĆ, spodnie ciążowe, jeansy ciążowe, torebki, piękna biżuteria.!! Sprawdź nasze ceny. Chętnie odpowiemy na każde pytanie. W ciągu 10 dni możesz zwrócić towar bez podania przyczyny. Odpowiedz Link
fajny-anusiak Re: Odzież ciążowa 25.04.10, 06:08 Znalazłam na internecie fajne ciuszki z firmy QBA. wydaje mi się że są tańsze niż innych firm. Napiszcie czy w naszych sklepach mają tą odzież. chciałam coś fajnego ale nie lubie kupować bez przymierzania no i oczywiście czy ceny tych ciuszków są normalne. Odpowiedz Link
marika064 Re: Odzież ciążowa 26.04.10, 14:56 te ciuszki z qba są w sklepie na sikorskiego kupiłam jedną bluzeczkę cena w normie w tym drugim nie rzuciły mi się w oczy Odpowiedz Link
amelka_5 Re: Odzież ciążowa 24.04.10, 18:19 w zaiwerciu na marszałkowskiej jest fajny sklep, otwarli nie dawno. fajne ciuszki maja. pozdorawiam amelka Odpowiedz Link
malutka87-4 Re: Odzież ciążowa 07.05.10, 14:34 sklep fajny i ciuszki też ale wybór nie wielki amelka_5 odwiedź ten drugi sklep koło 51015. jestem niska i szczupła w normalnym sklepie nie znalazłam tyle fasonów co teraz ciążowych. nawet xs ciążowe - fantastycznie. bardzo duzy wybor spodni i bluzek mozna przymierzac do woli aż trudno sie zdecydować. ekstra rybaczki i mini spódnica w normalnej cenie. polecam na pewno tam wrócę bo co to jeden ciuszek na ciaże. pozdrawiam przyszłe mamusie Odpowiedz Link
amelka_5 Re: Odzież ciążowa 11.05.10, 08:58 malutka87-4 hej, byłam w tym sklepie i faktycznie mają xs i s-ki:) czyli nie tylko ja taka drobniutka jestem hihih. kupiłam tam fajne rybaczki, a na Marszałkowskiej kupilam długie jeansy i zaczepiste spodnie lniane,które od dawna szukałam i które mam zamiar potem przerobić na biodrówki. No na Marszałkowskiej mówiła mi ta kobietka, że co tydzień bedzie coś nowego, czyli tak jak to na początku , rozkręcają się:) Fajnie , że mamy się gdzie ubierać, ktoś o nas pomyślał. papa Odpowiedz Link
nowa-2008 Re: Odzież ciążowa 26.05.10, 09:44 znalazłam oba sklepy. muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się takiego wyboru. kilka lat temu ubierałam się w chatce brzuchatce w Katowicach ale ciuchy tam są bardzo drogie. Ten sklep koło Malczewskiej mnie zadziwił ilością ubrań i cenami też. Przecież w normalnym sklepie płaci się za spodnie stówę, więc jak na ciążowe to wcale nie drożyzna, rybaczki 80 zł też normalna cena. teraz niech się robi ciepło żebym założyła te wszystkie ciuszki. Odpowiedz Link