Dodaj do ulubionych

BODRUM który hotel polecacie

22.04.10, 18:10
Wybieram się sama w czerwcu do Bodrum. Pragnę wypocząć w spokoju,
pooplać się. W biurach podrózy jest duży wybór hoteli. Nie wiem ,
który wybrać. Jakie hotele polecacie , by naprawdę wypocząć ???
Obserwuj wątek
    • Gość: sava Re: BODRUM który hotel polecacie IP: *.e-wro.net.pl 22.04.10, 19:54
      My lecimy go Krissa w Ortakent. Cisza i spokój. Opinie na 4 z plusem. Pozdrawiam
    • Gość: Maryla Re: BODRUM który hotel polecacie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.04.10, 20:02
      Znam ten ból, bo też miałam problem z podjęciem decyzji. Ale zdecydowałam się ostatecznie na Kerem Resort, hotel Itaki. Czytałam opinie na wakacjach.pl i w większości ludzie pozytywnie się wypowiadają na jego temat. Liczę, że dokonałam słusznego wyboru, pozdrawiam
    • asiaaab Re: BODRUM który hotel polecacie 24.04.10, 10:51
      Witam serdecznie,
      polecam ten hotel
      qtravel.pl/oferta?deliverer_code=wezy&trip_offer_id=11886&query=Club%20Magic%20Life%20Bodrum%20Imperial&departure_month=2010-08-11
      wioska wakacyjna; bardzo dobre opinie:)
    • Gość: bz Re: BODRUM który hotel polecacie IP: *.kablowka.waw.pl 24.04.10, 11:38
      żaden
      • Gość: turcja1 Re: BODRUM który hotel polecacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.10, 17:27
        Z którego biura jest ta oferta do hotelu Magic.
        • asiaaab Re: BODRUM który hotel polecacie 25.04.10, 09:43
          biuro www.qtravel.pl - w wyszukiwarce trzeba tylko wpisać nazwę hotelu albo
          zadzwonić: kontakt z biurem 0 801 490 049 i podać kod oferty QT-11886-4B
    • Gość: Marek45+ Re: BODRUM który hotel polecacie IP: *.blutmagie.de 27.04.10, 16:56
      Witam. W zeszłym roku byłem z rodziną w Club Arinna z Triadą. Byłem zadowolony,
      rodzina też. Hotel raczej dla młodych bo jest dyskoteka. ale z uwagi na to iż
      mam dwoje dzieci nastoletnich to było ok. Jedzenie dobre, plaża blisko...cóż
      chcieć wiecej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka