Dodaj do ulubionych

Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym biur

18.06.12, 21:41
Planuje wylot do Sharmu w lipcu z Biurem Best Reisen do hotelu Falcon Naama Star - czy ktos juz podrózował z tym biurem, a może był w tym hotelu ostatnio (watki sprzed 3 lat), jak wygłada opieka rezydenta, czy były jakies niewypały? Bedę wdzieczna za garsc info zarówno o hoteli jak i biurze
Obserwuj wątek
    • zambrapl Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym 18.06.12, 21:58
      ja też lece z tym biurem, z tego co wiem to specjalizują się kierunkowi tylko wschód

a nie myslalem zeby leciec do TABA? niz do sharma?
      z taba jest blizej na m.martwe tylko 200km
    • emily30 Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym 18.06.12, 22:03
      My z mężem też lecimy do egiptu z best reisen, i też zastanawiam się jak to będzie, nie ma za dużo opini o tym biurze, my lecimy 3 lipca z katowic do club faraana rief , mam nadzieję że wszytko bedzie w porządku:-)
      • eg1504 Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym 21.06.12, 09:02
        Moja córka z chłopakiem lecą w lipcu do Desert Rose w Hurghadzie. Też mam nadzieję ze będzie ok., i że trafią do tego hotelu co wybrali bo różnie bywa.
      • Gość: Asia Egipt- 16 Sierpien IP: 91.238.107.* 26.07.12, 16:22
        CZY LECI KTOS DO EGIPTU 16 SIERPNIA, WŁASNIE Z BEST REISEN? :)
      • Gość: Asia Egipt- 16 Sierpien IP: 91.238.107.* 26.07.12, 16:33
        CZY LECI KTOS DO EGIPTU , dokladnie do hotelu Sunny Days Palma De Mirette, 16 SIERPNIA, Z BEST REISEN?
    • emily30 Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym 14.07.12, 22:30
      wracając do wątku best reisen właśnie wróciłam z egiptu, wszystko było ok, na lotnisku był przedstawiciel biura i rezydent, rozwieziono nas do hoteli, nast dnia było spotkanie z rezydentem, cały czas kontakt smsowy, żadnych problemów, ogólnie bez zastrzeżeń
    • Gość: magda Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.14, 14:29
      tragedia wykupilam w te wakacje od nich wyjazd do egiptu okazalo sie na miejscu ze to co maja w ofercie katalogowej nie istnieje jest to jedno wielkie klamstwo po zlozeniu reklamacji otrzymalam odpowiedz ze z ich strony nie ma zadnych uchybien i sprawa dalej sie toczy a oni nas totalnie olewaja mimo to ze mamy na to dowody nie polecam
      • Gość: krzysiek Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.09.14, 11:23
        i wyladowała Pani w El Farana?
      • andrzejek_podreczny Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym 10.10.14, 14:02
        Proszę o więcej informacji -co było nie tak z ofertą. Bo wpisy sątu conajmniej sprzeczne. Teżmam znimi lecieć wieć ważne dla mnie....
      • Gość: beata Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym IP: *.alfastar.pl 17.10.14, 15:54
        ja z nimi już nigdy nie polecę
    • Gość: diether Re: Best reisen group w Sharm - kto cos wie o tym IP: *.uw-fw1.rtr.net.uw.edu.pl 11.10.14, 19:25
      Czytaj głównie opinie o hotelu, a nie o biurze podróży
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka