jarecki910 05.07.12, 22:02 Witam Czy w dobie bankrutujących biur podróży oferty wycieczek na traveliada.pl są atrakcyjne? Czy są to bezpieczne oferty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pietnacha40 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie 05.07.12, 22:37 cóż ,znaleziono 0 ofert . No to chyba mało atrakcyjnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie 05.07.12, 22:47 Last na Thassos - dwa tygodnie b\ wyżywienia w dwugwiazdkowym apartamencie przy drodze - 2700,- tanio jak barszcz :D Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki910 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie 06.07.12, 10:11 Chodziło mi raczej o te oferty: www.traveliada.pl/wczasy/Hiszpania/last-minute/d,1/ Cena patrząc po innych biurach wydaje się być korzystna, stąd chciałbym poznać Wasze opinie o nich :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lolo80 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 13:09 to pośrednik i do tego nie podaje nazwy organizatora, wiec nie wiesz z kim jedziesz, a to po ostatnich wydarzeniach jest podejrzane. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.07.12, 14:29 Biuro ogólnie w porządku. Znam ich z kilku wyjazdów. Z tego co wiem to działają nieprzerwanie od 2005 roku Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asica Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.gress.pl 02.08.12, 09:31 Przecież to biuro agencyjne i sprzedają tylko wycieczki tych większych operatorów czy organizatorów, do bankructwa myślę że im bardzo daleko. Z tego co wiem to we Wrocławiu cieszą się bardzo dobrą opinią w porównaniu z innymi, miła i sympatyczna obsługa, świetnie dobiorą hotel do potrzeb i ceny mają rewelacyjne. Jezdze z nimi już od 10 lat i bardzo polecam jesteśmy zadowoleni. Czy 5 gwiazdkowy hotel na 2 osoby z dzieckiem w Egipcie za 2600zł to dużo? No właśnie a nam się udało z all inclusive zawsze wybiorą bardzo tanią i fajną wycieczkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Miodek997 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.dynamic.chello.pl 18.05.14, 08:35 Byłem z nimi ( jako pośrednikami) dla biura VIVA Klub B.P. w zeszłym roku i muszę przyznać, że Biuro to jest w porządku. Szybki kontakt, szybki przesył dokumentów i naprawdę minimum formalności ;-) mogę w 100 % ich polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
yendras0 Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie 18.05.14, 10:57 Wrócił wątek, więc dorzucę swoją opinię. Byłem z Traveliadą na wielu wyjazdach, a wczoraj kupiłem kolejną: Maderę. Sympatyczna obsługa i kometentna pomoc w wyszukiwaniu dobrych ofert - polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
bluevendo Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie 07.08.12, 22:46 Jak kupujesz to wiesz z kim jedziesz. A dokładnie to biuro internetowe jak travelplanet czy wakacje.pl Ameryki nie dokryłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magdalena Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 16:53 Ja korzystam z ich usług od czterech lat i jeszcze mnie w żaden sposób nie zawiedli. Zawsze wszystko zgadzało się z ofertą (zarówno pod względem jakości np hotelu, jakości usług dodatkowych czy programu. A byłam z nimi w Egipcie, Turcji oraz Grecji. W tym roku wybieram się do Maroka. Jak zawsze wszystko mam dokładnie przedstawione i wyjaśnione. Tak więc wakacje zapowiadają się bajecznie (zresztą jak zawsze z tym biurem). Patrząc po różnych forach moja opinia nie jest odosobniona, a ponadto jak się rozmawia z różnymi osobami na samej wycieczce, to opinie są podobne i większość klientów do nich wraca, zmieniając oczywiście "kierunki wypraw" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxxx Re: Tanie wycieczki na traveliada.pl - opinie IP: *.unknown.vectranet.pl 18.05.14, 20:52 A ja jezdże samochodem "Kowalski". Nie wiem jakiej marki, czy toyota czy opel, kupilem w Auto salon Kowalski, wiec jeżdzę Kowalskim. Tak jak do q... nedzy Kowalski ma Mazdę, Toyotę i Opla, tak Traveliada ma Itaki, Rainbowy i Wezyry które są organizatorami. Kowalski nie jest producentem samochodów! Magdalena, jesteś spamerem, który myśli że ludzie są debilami! Zjeżdzaj ze swoją natrętna reklamą. Odpowiedz Link Zgłoś