Dodaj do ulubionych

Party Camp - opinie o biurze podróży

18.11.15, 16:03
Hej,

chcę wybrać się na wyjazd z biurem podróży Party Camp. Czy ktoś ma jakieś doświadczenie związane z wyjazdami z tym biurem? Bardzo proszę o pomoc. Nie mogę się zdecydować na biuro podróży, jest wiele ofert o podobnym profilu. Będzie mi miło jeżeli mi pomożecie.

dzięki
Kaśka
Obserwuj wątek
    • domipc Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 12.01.16, 15:13
      Jak najbardziej polecam :) Byłam na majówce akurat, niezapomniane wrażenia, ludzie i klimat ! :D
    • Gość: gość Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.16, 20:54
      absolutnie odradzam ! brak profesjonalnego podejścia do organizowania wycieczek ! wyjazd do Les Orres to była kompleta porażka, organizatorzy mieli w poważaniu wszystko. nie interesowali się niczym poza swoimi 4 literami, nigdy więcej nie pojadę z tym biurem podróży !
      • Gość: 123razdwatrzy Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.16, 00:01
        Weź się lecz... wiesz, że widać, że cztery komentarze napisała ta sama osoba? Myśl buraku.
      • zawiedzionyrozczarowany Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 03.01.18, 12:13
        Sylwester 2017 w Białym Dunajcu to jakaś porażka ! Nigdy nie doświadczyłem tak słabej obsługi. Ludzie odpowiedzialni za to wydarzenie mieli całkowicie w dupie uczestników. Liczba osób biorących udział w Sykwetrze to 600 osób. Pierwsza impreza i trzecia podczas której odbyłsię „koncert”. Łobuzów miała miejsce w Karczmie w której może pomieści się z 300 osób (jeszcze mniej miejsc siedzących). W drugą noc mieliśmy jechać do Zakopanego na imprezę ale organizator cwaniaczek dał * w programie ze atrakcje mogą być zmienione i zostaliśmy wywiezieni do klubu w Czarnym Dunajcu,który jest pośrodku niczego. Informacja na fb poszła, że autobusy powrotne będą jeździć rotacyjnie ale pierwszy transport ruszył bardzo późno. Ostatnim transportem jechali pseudoorganizatorzy i jedna z tym panienek krzyczała do uczestników „wypie...”. Tak jak każdego wieczoru organizatorzy byli przynajmniej nawaleni a niektórzy latali po ścianach po różnych używkach. Wyjazd na stok ?jeden z najmniejszych w okolicy do Suchej i przeraziło nas to ze ma pojechać tam 600 osób. Większość uczestników wybrało się na własną rękę na inne stoki. Impreza Sylwestrowa w termach Gorący Potok. Godzinę czekaliśmy na mrozie w kolejce. W środku była niby sala bankietowa. Organizator musi sprawdzić w słowniki co oznacza sala bankietowa! Była tam zaledwie 12 stolików x 6 osób. Niektórzy weszli na termy grubo po 23 a impreza skończyła się o 3. Zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek imprezy organizowane przez Party Camp.
        • Gość: marge8 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 178.62.121.* 08.08.18, 08:34
          Hm dziwne bo ja bawiłam się wspaniale i nie wiem dlaczego tak wielki hejt. Jasne, były pewne niedociągnięcia ale poza tym ja nie mam nic do zarzuceni. Nie zauważyłam, żeby organizatorzy byli "nawaleni i latali po ścianach". To, że niektórzy z nas napili sie piwka czy wódki nie znaczy, że chodzili nawaleni. Halo, to był sylwester, to co mamy siedziec o suchym pysku? Tak czy siak, mega fajny Sylwester i z miłą chęcią bym to powtórzyła.
      • Gość: Dawid12344 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 21.12.22, 16:36
        Nie polecam. Nie przyjemni organizatorzy. Patrzą jak zarobić na kliencie. Z przyczyn losowych Nie mogliśmy się pojawić. Choć było czarno na białym napisane że rezygnacja z przyczyn losowych jest możliwa to niestety było kłamstwo. Przepadła cała suma wycieczki.
    • Gość: Kasik Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.16, 21:53
      Zdecydowanie odradzam!! Fatalna organizacja. Zero zainteresowania. Pijana kadra... Porazka na calej lini!!
      • Gość: anecior23 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 107.170.170.* 10.08.18, 08:23
        właśnie, o który chodzi? ja sobie nie przypominam a byłam na dwóch, teraz we wrześniu jadę na 3 i nie mogę się doczekać ;)
    • Gość: majk Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.chello.pl 21.03.16, 22:13
      Również odradzam. Mam porównanie z konkurencyjnym biurem, które organizuje dużo większe wyjazdy i Party Camp wypada beznadziejnie. Koordynatorzy nic nie wiedzą, brak jakiejkolwiek organizacji.
      • luckyluck0077 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 25.07.16, 00:08
        Jakie biuro masz na myśli? Sprawdzam opinie biur organizujących studenckie wyjazdy i jak na razie same negatywy :/
    • jacek5122 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 21.03.16, 23:28
      Również odradzam, pokoje 6 osobowe z miejscem przy stole i kompletem w kuchni dla 4 osób. Wszyscy ściśnięci, pościel ręczniki internet dodatkowo płatne. Koordynatorzy nic nie wiedzą, totalna dezorganizacja. Kontakt z koordynatorami ograniczał się do smsów na kilkanaście minut przed wydarzeniem/wyjazdem. Koncerty porażka imprezy słabe, chyba że wciąga się koks i chleje wódę przez cały wyjazd jak nasi współlokatorzy i koordynatorzy. Autobus spóźniony 1,5 godz przy wyjeździe, oraz 2 godziny przy powrocie bo koordynatorzy nie mogli doliczyć się kasy. Byłem z nimi drugi i ostatni raz, pora poszukać bardziej ogarniętej organizacji traktującej poważnie swoich klientów a nie jak trzodę.
    • Gość: Gość Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.mm.pl 22.03.16, 17:26
      Cześć,
      Zdecydowanie odradzam wyjazd z biurem podróży Party Camp ! Poniżej kilka rzeczy za które wołają o pomstę do nieba.... a niestety się wydarzyły:
      - jeden z ochroniarzy był bardzo agresywny (byłam świadkiem oplucia jednej z uczestniczek a także ciągłego szukania zaczepki wśród uczestników oraz rasistowskich okrzyków przy czarnoskórych grupach).
      - kierowcy musieli poganiać koordynatorkę aby sprawdziła czy wszyscy są w autokarze (sama wolała po prostu siedzieć).
      - nie odbyła się większość punktów z oferty między innymi: warsztaty hip-hop oraz dance, warsztaty barmańskie, alko twister, wieczór z pokerem, przeciąganie liny oraz karaoke.
      - sms-y informujące przychodziły najczęściej na kilka minut przed wydarzeniem.
      - organizatorzy świetnie się prezentowali w kolorowych czapkach ale nic poza tym (nie umieli odpowiedzieć na podstawowe pytania, nadużywali alkoholu i nie prowadzili animacji).
      - koncerty rozpoczynały najszybciej między 12 a 1 w nocy.
      Pozdrawiam
      • Gość: kayette Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 46.101.19.* 16.10.18, 11:50
        Jak ktoś decyduje się na studenckie wakacje to logiczne, że nie może się spodziewać all inclusive plus to, że ludzie będą nadużywać alkoholu... chyba pojechali na tą wycieczkę osoby, które nigdy nie zaznały życia studenckiego i mają z tym problem. Ja bawiłam się świetnie. Poznałam wiele fajnych osób, byłam na super imprezach i bawiłam się na nich do białego rana! To było najlepsze wakacje STUDENCKIE mojego życia.
    • Gość: agatammm Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.icpnet.pl 22.03.16, 19:05
      jak najbardziej podpisuje się pod poprzedzajacymi wpisami z 21.03.16r.
      wyjazd wypadl dosyc slabo...niestety....
      • Gość: caroly18 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.17, 11:42
        Podbijam wątek. Ktoś się może wypowiedzieć na temat organizacji tych wyjazdów? np. do Lloret de Mar?
        • Gość: abc Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.radom.vectranet.pl 15.09.17, 09:28
          apropo wyjazdu do Lloret de Mar mogę powiedzieć tylko tyle, że organizatorzy odwołali wyjazd na drugi turnus 3 tygodnie przed wyjazdem i od tego czasu nie można się ich doprosić, żeby łaskawie oddali nam pieniądze. Nie odpisują na wiadomości na fb, maile, nie odbierają telefonów. Sprawa wkrótce zostanie zgłoszona na policje. Także odradzam jakikolwiek wyjazd z tego biura podrózy.
        • Gość: kotkulas Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.lcs.net.pl 18.09.17, 00:29
          Witam, jestem dokładnie w takiej samej sytuacji! Ja i 6 moich koleżanek miałyśmy jechać do Loret ale ani wyjazdu ani pieniędzy. Ponadto zero kontaktu z kimkolwiek (maile, fb, telefon). Proszę o kontakt na adres graczyk.aleksandra@onet.pl
          Również zgłaszamy sprawę na policję.
          Pozdrawiam.
          • zawiedzionyrozczarowany Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 03.01.18, 12:14
            Nigdy nie doświadczyłem tak słabej obsługi. Ludzie odpowiedzialni za to wydarzenie mieli całkowicie w dupie uczestników. Liczba osób biorących udział w Sykwetrze to 600 osób. Pierwsza impreza i trzecia podczas której odbyłsię „koncert”. Łobuzów miała miejsce w Karczmie w której może pomieści się z 300 osób (jeszcze mniej miejsc siedzących). W drugą noc mieliśmy jechać do Zakopanego na imprezę ale organizator cwaniaczek dał * w programie ze atrakcje mogą być zmienione i zostaliśmy wywiezieni do klubu w Czarnym Dunajcu,który jest pośrodku niczego. Informacja na fb poszła, że autobusy powrotne będą jeździć rotacyjnie ale pierwszy transport ruszył bardzo późno. Ostatnim transportem jechali pseudoorganizatorzy i jedna z tym panienek krzyczała do uczestników „wypie...”. Tak jak każdego wieczoru organizatorzy byli przynajmniej nawaleni a niektórzy latali po ścianach po różnych używkach. Wyjazd na stok ?jeden z najmniejszych w okolicy do Suchej i przeraziło nas to ze ma pojechać tam 600 osób. Większość uczestników wybrało się na własną rękę na inne stoki. Impreza Sylwestrowa w termach Gorący Potok. Godzinę czekaliśmy na mrozie w kolejce. W środku była niby sala bankietowa. Organizator musi sprawdzić w słowniki co oznacza sala bankietowa! Była tam zaledwie 12 stolików x 6 osób. Niektórzy weszli na termy grubo po 23 a impreza skończyła się o 3. Zdecydowanie odradzam jakiejkolwiek imprezy organizowane przez Party Camp.
    • Gość: Paulina Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.internet-gliwice.pl 03.01.18, 14:25
      Góral party camp to jakaś porażka. Własnie wróciliśmy z sylwestra i moge powiedzieć ze organizacja na bardzo niskim poziomie !!! na miejscu okazało się, że w cenę wchodzi nocleg i posiłki reszta atrakcji była organizowana w ten sposób ze był zapewniony dojazd do danego miejsca czy lokalu, wstępy dodatkowo płatne. Sama impreza sylwestrowa w termach to tez jakas porażka, Czekaliśmy przed wejściem godzinę, później okazało się ze impreza jest na 600 osób ale tylko 100 osób ma miejsca siedzące i to po uprzedniej płatnej rezerwacji tj 100 zł od 6 os... jak dla mnie skandal. wychodzi na to ze zapewnili nam tylko wstęp na termy oraz salę bankietową bez miejsc siedzących. Na miejscu można kupić sobie posiłki oraz alkohol oczywiście we własnym zakresie. Organizatorzy wiecznie naćpani i poddenerwowani, zero jakiejkolwiek organizacji z ich strony ani pomocy. Ludzie odpowiedzialni za to wydarzenie mieli całkowicie w dupie uczestników. Liczba osób biorących udział w Sykwetrze to 600 osób. Pierwsza impreza i trzecia podczas której odbyłsię „koncert”. Łobuzów miała miejsce w Karczmie w której może pomieści się z 300 osób (jeszcze mniej miejsc siedzących). W drugą noc mieliśmy jechać do Zakopanego na imprezę ale organizator cwaniaczek dał * w programie ze atrakcje mogą być zmienione i zostaliśmy wywiezieni do klubu w Czarnym Dunajcu,który jest pośrodku niczego. Informacja na fb poszła, że autobusy powrotne będą jeździć rotacyjnie ale pierwszy transport ruszył bardzo późno. Ostatnim transportem jechali pseudoorganizatorzy i jedna z tym panienek krzyczała do uczestników „wypie...”. Tak jak każdego wieczoru organizatorzy byli przynajmniej nawaleni a niektórzy latali po ścianach po różnych używkach. Wyjazd na stok ?jeden z najmniejszych w okolicy do Suchej i przeraziło nas to ze ma pojechać tam 600 osób. Większość uczestników wybrało się na własną rękę na inne stoki.Zdecydowanie odradzam
    • Gość: PC:) Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.18, 17:21

party camp obiektywnie -byłem kilka wyjazdów ,proszę przeczytać do końca
      1. zdarzają się spożnienia ,awarie, błędy tras ,czy szukanie miejsca docelowego bo organizatorzy lub kierowcy nie wiedzą skąd i dokąd pojechać , gdzie jest hotel ,skad odpływa prom itd awarie ,błędy,wypadki się zdarzają -czasem trudno to wykluczyc czynnik ludzki lub maszyny jak w zyciu , czasem trzeba coś po prostu przezyc i sobie z tym poradzić
      aczkolwiek nieraz można by czegos uniknać lub po prostu sprawdzic w nawigacji mapie itd z dzisiejszą techniką to kilka minut lub chwil...

2.organizatorzy zazwyczaj trochę olewają grupę , mało wiedzą lub nic i ukrywają to bo mają sobie poradzić - to trochę nie fair , w większosci organizatorzy jadą sami się bawią za darmo -i pewnie nic z tego pozatym nie mają ,bo jest po taniosci , czesto są pijani lub po innych uzywkach , aczkolwiek zdarzyły się miłe zaskoczenia ze ktos naprawde słuzy pomocą i wkłada serce w swoją pracę i nie odmówi ci jezeli zapytasz
      3. wyjazdy są tanie takze nie ma co się spodziewać 5 gwiazdek super hoteli i mega jedzenia aczkolwiek idzie przezyć takie studenckie klimaty
      4. czasem niektóre atrakcje się nie odbywaja bo nie ma chętnych lub brakuje sił kto to zrobi ...
      5 NAJWIĘKSZĄ ZALETA (dla niektórych wadą ) SĄ W WIEKSZOSCI WSPANIALI LUDZIE KTÓRZY TAM JADĄ , POZNAJĄ SIE , RAZEM SIE BAWIĄ DNIAMI I NOCAMI , TWORZĄ WYJĄTKOWY I NIEPOWTARZALNY KLIMAT
      (niektórym ciagłę krzyki halas itd bedą przeszkadzać , jezeli lubisz cisze spokoj to jedz do CIECHOCINKA sanatorium - to nie są wyjazdy dla ciebie ...aczkolwiek mozna zawsze isc w swoją stronę i nie koniecznie się bawic non stop nikt nas tam do niczego nie zmusza )
      Takze moim zdaniem największą zaletą tych wyjazdów sa jak napisałem wczesniej ludzie , których się pozna i z którymi przezyjemy kolejny zwariowany wyjazd .
      Srednia wieku 20/28 lat aczkolwiek jezdzą i weterani 30/35 i ciut starsi . Zazwyczaj jest duzo ludzi i kazdy gdzieś tam sobie kogos znajdzie żeby porozmawiać lub swoja grupę czy paczkę stworzy w której bedzie się bawił .
      Zdarzało sie ze jezdzą pary ,lub małzenstwa bardzo rzadko -to tez taka proba dla nich czy zabawa ,aczkolwiek to nie jest klimat na spacery nad morzem przy zachodzie słonca na tych wycieczkach choć nikt nikomu nic nie zabroni ...
      natomiast uwazam ze lepiej gdzieś pojechac we dwoje jak sie jest zakochanym nic na PC.

podsumowujać mimo ze czesto zdarzały się błędy, ktorych mozna było uniknać , lub na kazdym wyjezdzie praktycznie nic nie jest dopięte na ostani guzik ,powiedział bym raczej ze odkręcona jest sruba w bani na maxa !!
      to polecam wam to przezyć
      gdzie ktos na 4 dniu wyjazdu pyta gdzie jest stołowka lub sztucce na stołowce bo wczesniej nie miał czasu jej odwiedzić
      tzn nie było czasu na głupoty :)
      Najebani raz!!! ,
      najebani dwa!!
      Sia LA la la a melanż TRWA ....!!!!!
      Pozdrawiam wszystkich ludzi PC
      • Gość: steph23 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 178.62.121.* 08.08.18, 08:38
        Bardzo ładnie podsumowane Party Camp. Organizatorzy to młodzi ludzie, którzy mają prawo popełniać błędy. To nie jest takie proste, żeby ogarnąć na raz tyle osób. Ja jestem mega zadowolona z każdego wyjazdu. Poznałam fantastycznych ludzi, z niektórymi dalej mam kontakt. Wiadomo, ze jak coś nie szło tak jak powinno to ogarniałam to po swojemu i dałam radę. Ludzie spodziewają się 5 gwiazdkowych hoteli.. no prosze was, polaczki cebulaczki, weźcie się ogarnijcie i zamiast narzekać całą swoją energię przelejcie na świetną zabawę. Taka rada na przyszłość.
        • daria275 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 08.08.18, 11:17
          Taka rada na przyszłość: nie pij za dużo, bo wtedy zapominasz jak się nazywasz albo masz rozdwojenie jaźni. Adres IP się zdradza, tumanku.
      • sylwiagizi Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 21.11.18, 10:17
        ja mega zajebiscie wspominam wakacje z Party Camp, pomimo kilku niedociągnięc i tak bawilam sie swietnie :D mega ludzie, mega imprezki - za rok tez jadę!
    • Gość: Odradzam! Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.icpnet.pl 17.07.18, 17:59
      Odradzam! Jechałam na wycieczkę w tym roku, więc opinia jest mega świeża. W Party Camp pracują ułomni ludzie, bo inaczej ich nazwać nie można... Nie potrafili przesłać umowy, którą powinniśmy dostać dawno temu, jak już ją otrzymaliśmy (5 dni przed wyjazdem) to okazała się błędna - miejsce wyjazdu było nie takie jakie było wpisane w formularzu (wyjazd miał być z Poznania, a oni wpisali Katowice...) przez co nawet nie wiedzialiśmy skąd i o której jest wyjazd, okazało się również, że w cenie nie było śniadań, natomiast w ofercie na stronie cena obejmowała śniadania. Nie dajcie się nabrać na brak profesjonalizmu i totalny olew tego pseudo biura podróży... Party Camp ODRADZAM!
    • Gość: goniag5 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 178.62.93.* 17.08.18, 11:15
      pomijając negatywne opinię i tak zdecydowałam się na wyjazd z Party Camp i za niedługo jadę z nimi na Chorwację, no i zobaczę Tede :D mam nadzieje, że wcale nie będzie tak jak wszyscy piszą, tylko będę się dobrze bawić i poznam fajnych ludzi :D
      • Gość: anne23 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 45.55.255.* 20.08.18, 09:02
        Tede? kuurde, spoko! ja się zdecydowałam na Eurotripa w tym roku - trochę zwiedze, trochę poimprezuję a i tak tanio mnie to wyszło ;D
    • Gość: gość Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.megatreinar.com.br 27.08.18, 11:23
      Dziwią mnie takie opinie, trzy razy byłam na różnych wyjazdach z PC i świetnie to wspominam :)
    • Gość: gość Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 159.203.97.* 29.08.18, 09:23
      cooo ? ale ludzie są śmieszni.... nie mają już na co narzekać.. ja się zarąbiście bawiłem na wyjeździe Party Camp :D albo miałem szczęście albo po prostu ludzie mają zbyt wysokie wymagania :p
    • Gość: gość Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.autocar-quotes.com 17.09.18, 10:33
      Ja również polecam, dobra organizacja i fajne podejście do uczestników wyjazdów. Ogólnie fajni ludzie pracują w Party Camp, a ich wyjazdy to niezapomniane przygody :D
    • Gość: sabinx Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 162.243.166.* 09.10.18, 14:56
      Ja też polecam. Byłam z nimi w tym roku w Lloret de Mar i bawiłam się świetnie. Jeżeli chodzi o organizację to tez nie mam żadnych zarzutów.
    • Gość: karolciak Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.chello.pl 29.12.18, 18:18
      Party Camp jest mega - najlepsze wycieczki i super ludzie, do tej pory mam super wspomnienia <3
    • filip.brzaski Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 22.01.19, 23:00
      byłem i pojade na pewno i w tym! Wycieczki fajnie sa zorganizowane, duzo można zobaczyc no i wspaniały imprezowy klimat :D
    • dodekanezowiec Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 14.06.19, 19:00
      Spamerzy od siedmiu boleści
      • Gość: Jowita Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: 149.156.6.* 30.07.19, 09:52
        może i spamerzy, ale ja byłam np. w zeszłym roku i nie było źle. Osobiście miło wspominam i miejsce piękne :)
    • dodekanezowiec Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 27.06.19, 11:02
      Wzruszyła mnie twoja opowieść...
      • dodekanezowiec Re: Party Camp - opinie o biurze podróży 30.07.19, 12:09
        Party camp opinie to sam spam. Party Camp opinie spam. Party camp opinie spam
    • Gość: Weronika1234 Re: Party Camp - opinie o biurze podróży IP: *.dynamic.kabel-deutschland.de 21.12.22, 16:28
      Witam, nie polecam tego biura. Przeczytajcie uważnie regulamin, który nie jest dodawany do umowy a tylko i wyłącznie na ich stronie. Zanim podpisałam umowę obiecano zwrot przynajmniej części pieniędzy jeżeli rezygnacja jest z przyczyn losowych. Przed samym wyjazdem dostaliśmy gorączkę. Po złożonej rezygnacji organizatorzy byli nie przyjemni, nie odzyskaliśmy pieniędzy a do tego w pierwszym e-mailu poinformowali, że mogą nas obciążyć dodatkowymi kosztami. Jedyne co późnij zaoferowali to to że nie obciążą nas tymi kosztami. Ale cała kwota za wyjazd była tak czy siak już wpłacona. Do teraz biuro milczy i nie odpowiada na e-maile.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka